De unde apare energia supremă?

Cum să o obțineți?

Cum să învățați să învingeți frica de a pierde ceva?

Cum să vă deschideți sufletul către Divin?

Cum trebuie să gândiți pentru a accepta tot ceea ce se întâmplă ca pe un bine și a simți fericire în fiecare zi pe care o trăiți?

Cum să vă aduceți sufletul în ordine?

Care sunt aspectele importante cărora trebuie să le acordați atenție pentru ca lucrul cu sine să fie cât mai eficient?

Veți găsi răspunsuri la aceste întrebări și multe altele în cadrul acestui curs.

„Transformarea iubirii” este un ajutor de neprețuit atât pentru oamenii aflați într-o situație critică, cât și pentru toți cei care au decis să-și schimbe caracterul și destinul cu adevărat.

"TRANSFORMAREA IUBIRII”


Cursul continuă tema seminarului „Principalii pași în lucrul cu sine” susținut de S.N. Lazarev și vă va ajuta să obțineți o înțelegere și o analiză mai profundă a legăturii reciproce dintre sentimentele noastre și evenimentele care au loc.

Ceea ce percepem ca iubire poate fi, de fapt, pasiune, pofte trupești, atașament, dorința de a controla persoana iubită.

Sarcina omului este să transforme iubirea umană în iubire Divină. 

Nu este voie să te superi pe soartă, aceasta poate fi îmbunătățită și trebuie îmbunătățită. Nu este voie să te superi pe tine însuți, trebuie să te iubești și să te educi. Iubirea, care ne dă energie, nu trebuie să se transforme în pasiune, iar apoi în autodistrugere sau uciderea altor oameni. Iubirea trebuie să ne ajute să ne educăm pe noi înșine și pe alții, să ne dezvoltăm și să fim fericiți.

S.N. Lazarev

În cadrul acestui material, pe lânga explicațiile oferite, S.N. Lazarev vă ghidează în ceea privește unele dintre cele mai importante aspecte ale lucrului cu sine:

Extras curs ”Transformarea iubirii”


Transformarea iubirii

Problemele grave cu sănătatea și cu soarta sunt rezultatul problemelor cu sufletul.

           După cum este scris în Vechiul Testament, omul este creat de Dumnezeu. Dumnezeu a insuflat duh de viață omului în învelișul său material. În primul rând, acest lucru înseamnă că sufletul este primordial față de trup, că viața a apărut mai întâi la nivel de câmp, la nivelul sufletului și abia apoi a început să capete forme fizice. În al doilea rând, acest fapt înseamnă că omul comunică cu Creatorul nu prin intermediul conștientului, nu prin intermediul trupului, ceea ce este imposibil, ci prin intermediul sufletului, prin profunzimile sufletului său.


Sufletul se hrănește cu energie Divină, cu iubire Divină. Când sufletul unui om este plin cu iubire, când acesta este armonios, când acesta simte legătura cu Creatorul, cu Cauza Primară – atunci sufletul are energie și omului îi apare energia spirituală, adică energia viitorului și energia fizică, cu alte cuvinte, energia prezentului.

           Însă, dacă un om are probleme cu sufletul, atunci nivelurile fine ale sufletului seacă treptat de energie și energia viitorului începe să dispară – mai mult decât atât, omul poate să nu observe acest lucru.

”Cine suntem noi, de unde am venit și încotro ne îndreptăm? Dacă omul nu știe că este o ființă Divină și în același timp – o ființă fizică, imperfectă și efemeră, atunci el se poate rătăci pe drumul vieții.

           Sufletul nostru constă, în esență, din două părți, din două jumătăți – Divină și umană. Trecerea din una în alta se face în mod firesc și pe neobservate. Ieri, omul avea niște idei despre fericire, iar astăzi are altele. Ieri, grija pentru suflet era fericirea cea mai importantă, iar astăzi – grija pentru bunăstare și pentru ziua de mâine. Mâine, banii și plăcerile vor ajunge pe primul loc, iar poimâine va începe degradarea personalității, a destinului și a sănătății.

           Toate lucrurile, la care ne închinăm în defavoarea iubirii, trebuie să se piardă. Aceasta este o lege a naturii. Este vorba doar de faptul că sufletul trăiește cu iubire. Fără iubire, sufletul moare iar în urma acestuia, mor și spiritul și trupul.

           Cel care se închină omului iubit, îl va pierde sau va fi trădat, înșelat, jignit de către acesta. Cel care se închină zilei de mâine, o va pierde. Dacă omul se închină la bani, la bunurile materiale sau la plăcerile sexuale, atunci îl așteaptă pierderea inevitabilă a tuturor acestora....”


Transformarea iubiriiDragi cititori!

Numarul celor care vor să se schimbe cu adevărat crește, acest lucru mă bucură mult!

„Încă din primele cărți, cu 25 de ani în urmă, spuneam că în anul 2020 va fi o energie nouă și că vor începe schimbări serioase. Acestea au început după anul 2012, însă schimbările importante și cele de dimensiuni mari încep chiar acum.

Este necesar ca oamenii să înceapă să se schimbe. Dacă un om nu dorește să se schimbe, cum este el ajutat? El este ajutat prin epidemii, cataclisme, cutremure... Din această cauză este important să înțelegem cum să ne comportăm corect.

Cu cât suntem mai armonioși, cu cât există mai multă iubire în suflet cu atât de adaptăm la lumea din jur cu atât noi putem să supraviețuim. Este foarte important să fim flexibili, să fim blânzi și pregătiți pentru schimbare și dezvoltare.

Pentru a ne schimba și a ne adapta la lumea din jur avem nevoie de energie. De unde luăm această energie? Principala energie vitală noi nu o primim prin mâncare, ci prin sufletele noastre. Această energie pătrunde în sufletul nostru atunci când există iubire în suflet.

De ce? Pentru ca Cel de Sus este sursa energiei. Dumnezeu este iubire și, cu cât există mai multă iubire în sufletul nostru cu atât suntem mai înclinați spre iubire, blândețe, milă, compasiune, cu atât mai mult apare energia în sufletul nostru. 

Această energie ne oferă viitorul și permite urmașilor noștri să supraviețuiască și nouă ne păstrează sănătatea.

- Autorul Serghey N Lazarev 
CINE ESTE

Sergey Nicolaevich Lazarev


S.N. Lazarev este cunoscut de milioane de oameni din intreaga lume ca autor al unor serii de cărți - „Diagnosticarea Karmei”, „Omul viitorului”, „Experiența supraviețuirii”, în total 40 titluri publicate și traduse în 16 limbi. În opera lui realizează o sinteza a științei și religiei, a pedagogiei, psihologiei și medicinei. Cercetările sale permit înțelegerea semnificației cărților sacre precum Biblia, Coranul, Tora și Bhagavad Gita.

SN Lazarev a reușit să urmărească relația cauză-efect dintre viziunea asupra lumii a unei persoane și evenimentele care au loc cu el, cu starea și viitorul său fizic și mental.

Cercetările lui Sergey Nikolaevici Lazarev în domeniul studiului legilor existenței sunt unice în întreaga lume. Reputația lui a depășit de peste 25 de ani granițele tării de origine, devenind un adevărat fenomen în viață.

Reputația lui s-a extins o dată cu numărul impresionant de vindecări spontane pe care le-au experimentat pacienții și cititorii lui (boli incurabile, cancere în faze terminale, scleroza în plăci, schizofrenii, etc.) precum și ca urmare a milioane de mărturii ale oamenilor care își rezolvaseră în mod uimitor situații tragice de viață în urma cărților citite sau a participării la practici și seminare.

Milioane de cititori și participanți la sesiunile cu Sergey Lazarev din întreaga lume au mărturisit că cel mai simplu contact cu informația autorului (prin intermediul cărților, seminariilor sau a practicilor ghidate) a produs constientizari surprinzatoare in legatura cu cauza problemei cu care se confruntau. De multe ori, doar simpla conștientizare a adus îmbunătățiri substanțiale și i-a ajutat în rezolvarea celor mai grave probleme.

În fiecare zi, S.N. Lazarev primește scrisori din întreaga lume cu cereri disperate de ajutor. Întrucât autorului îi este imposibil să răspundă tuturor solicitărilor, a creat un SISTEM UNIC DE LUCRU CU OAMENII, în regim online.


"Uneori ne confruntam cu o lipsă de înțelegere a legilor divine sau nu avem energia necesară pentru a ne schimba la interior.


PRACTICILE ONLINE DE GRUP susținute periodic de SN Lazarev vin ca un ajutor energetic primit de la distanță de la unul dintre cei mai apreciați parapsihologi din lume."

„A fost ceva netrăit pâna acum...parcă între Cer și suflet a fost o legătură directă, fară intermediari, de înteles a iubirii...ceva unic, toate golurile sufletești s-au umplut și vreau să mențin starea permanent...radiez...ceea ce vă doresc si vouă... mă aștept la reacții din exterior...dar acum știu cum sa le accept / primesc...cred ca știu...la asta trebuie sa lucrăm intens...să menținem starea asta inălțatoare... Eu vă multumesc... cred că faptul ca suntem toți în aceeași intenție contează mult...!”

— Alina, participant practică online

Peste 5000 de participanți

în România la edițiile trecute


Cristina

„Am participat si la prima meditatie organizata, dar aceasta a fost minunata! Am simtit o bucurie si o pace interioara divina! Va multumesc din suflet tuturor celor care ati facut posibil, prin eforturi mari, ca noi astazi sa participam la o astfel de experienta! Si multumesc din suflet SN Lazarev ca existati! ”


Doina

„Dacă aș putea exprima în cuvinte valurile de iubire care mă cuprind în timpul meditațiilor ghidate de SN Lazarev si felul în care mă fac să mă simt și să văd viața, să o accept… dar, din păcate nu pot exprima, acest lucru poate fi trăit doar de participanții la practică. Dar pot spune că este absolut minunat, înălțător și recomand tuturor cu cea mai mare căldură!!❤”

Tatiana

„La nivel de corp și minte ( exterior) este ușor de redat in cuvinte , dar la nivel de suflet , eu nu găsesc cuvinte , sunt obișnuita cu meditatiile dar acum e o senzație noua. Sper sa reușesc sa o înțeleg . Pace și armonie💟”

Gabriela

”Recunostința și iubire pt această meditație ❤🙏....am avut așa o stare minunată, plină de iubire infinită și recunostința pentru tot Universul și pentru toate ființele ❤multumesc, multumesc, multumesc ❤🙏


Georgiana

”Eu am făcut meditația și pot spune că...pe lângă faptul ca te duce într-o stare de relaxare extraordinară și vindecare.....ajută foarte mult!!!”

Simona

„A fost DIVIN, simt ca plutesc . Multumesc cu recunostiinta pentru acest dar si pentru munca depusa.”