În lecția „Lucrul cu sine” S.N. Lazarev povestește de ce unii oameni se schimbă, se vindecă, își aranjează viața, iar alții – citesc, se roagă, se căiesc și nu au rezultate. De ce se întâmplă așa?

Care este greșeala cea mai importantă a oamenilor care citesc cărțile și nu obțin rezultatul dorit? Ce îi împiedică să se schimbe, ce trebuie să faceți ca să vă vindecați? Care sunt etapele schimbării? Această lecție vă va ajuta să vă clarificați și să înțelegeți de ce unii cititori nu reușesc să obțină rezultatele dorite pentru a-și îmbunătăți viața și cum trebuie să lucrați asupra sa pentru ca, într-adevăr, un astfel de lucru să aducă efectul necesar.

In cadrul acestui material de 60 de minute S.N. Lazarev răspunde la întrebări cum ar fi:

  • Din ce cauză apar bolile?
  • Cum să scapi de dependența de alcool?
  • Cum să-ți schimbi subconștientul în mod corect?
  • Ce este credința și de ce aceasta poate face minuni?
  • Cum să te rogi corect?
  • Ce este un sacrificiu și de ce acesta este atât de important?
  • Cum să te căiești corect?
  • Cum arată o recunoștință autentică?
  • Ce legi universale sunt codificate în Biblie?


Extras ”Lucrul cu sine”


Milioane de cititori și participanți la sesiunile cu Sergey Lazarev din întreaga lume au mărturisit că cel mai simplu contact cu informația autorului (prin intermediul cărților, seminariilor sau a practicilor ghidate) a produs constientizari surprinzatoare in legatura cu cauza problemei cu care se confruntau. De multe ori, doar simpla conștientizare a adus îmbunătățiri substanțiale și i-a ajutat în rezolvarea celor mai grave probleme.

FORMAT: VIDEO
DURATA: 60:00 MIN.
LIMBA SUBTITRARII: ROMÂNA
COPYRIGHT 2021 SERGEY NICOLAEVICH LAZAREVLucrul cu sine


CINE ESTE

Sergey Nicolaevich Lazarev


S.N. Lazarev este cunoscut de milioane de oameni din intreaga lume ca autor al unor serii de cărți - „Diagnosticarea Karmei”, „Omul viitorului”, „Experiența supraviețuirii”, în total 40 titluri publicate și traduse în 16 limbi. În opera lui realizează o sinteza a științei și religiei, a pedagogiei, psihologiei și medicinei. Cercetările sale permit înțelegerea semnificației cărților sacre precum Biblia, Coranul, Tora și Bhagavad Gita.

SN Lazarev a reușit să urmărească relația cauză-efect dintre viziunea asupra lumii a unei persoane și evenimentele care au loc cu el, cu starea și viitorul său fizic și mental.

Cercetările lui Sergey Nikolaevici Lazarev în domeniul studiului legilor existenței sunt unice în întreaga lume, neavând analog în istoria omenirii. Reputația lui a depășit de peste 20 de ani granițele tării de origine, devenind un adevărat fenomen în viață al Rusiei.

Reputația lui s-a extins o dată cu numărul impresionant de vindecări spontane pe care le-au experimentat pacienții și cititorii lui (boli incurabile, cancere în faze terminale, scleroza în plăci, schizofrenii, etc.) precum și ca urmare a peste 1 000 000 de mărturii ale oamenilor care își rezolvaseră în mod uimitor situații tragice de viață în urma cărților citite sau a participării la seminarii.