”Fericirea...trebuie meritată. Din acest motiv, acel om care poate sa reziste unei lovituri, care poate sa obțină ceea ce-și dorește după efort, care poate să lupte cu o situație și să o învingă fără ură, supărare sau tristețe, acel om este demn de fericire și acel om iși va dobândi propria menire după un efort.”

S.N Lazarev este autorul mai multor cărți despre calea de evoluție spirituală a omului. De mai mult de 20 de ani deja, el se ocupă de cercetarea legăturilor reciproce dintre starea interioară a sufletului și destinul omului. În cărțile și lecțiile sale, el povestește despre modul în care comportamentul omului îi influențează sănătatea, bunăstarea lui și a copiilor săi. Ideile autorului s-au cristalizat într-un sistem unitar despre atitudinea față de Univers și despre stabilirea locului omului în Univers.

Lecția „Amintiți-vă de cel mai important lucru” conține o informație fundamentală despre cele mai importante adevăruri necesare fiecărui om pentru a-și schimba propria viață în bine: cum să înveți să ai o atitudine corectă față de lumea înconjurătoare și față de tine însuți, cum să-l ajuți pe aproapele tău, cum să-ți îmbunătățești destinul, cum să înveți să rezolvi conflictele, cum să-ți păstrezi familia, ce obstacole trebuie să depășești pentru a deveni un om sănătos și de succes.

Extras ”Amintiti vă cel mai important lucru”

CINE ESTE

Sergey Nicolaevich Lazarev


S.N. Lazarev este cunoscut de milioane de oameni din intreaga lume ca autor al unor serii de cărți - „Diagnosticarea Karmei”, „Omul viitorului”, „Experiența supraviețuirii”, în total 40 titluri publicate și traduse în 16 limbi. În opera lui realizează o sinteza a științei și religiei, a pedagogiei, psihologiei și medicinei. Cercetările sale permit înțelegerea semnificației cărților sacre precum Biblia, Coranul, Tora și Bhagavad Gita.

SN Lazarev a reușit să urmărească relația cauză-efect dintre viziunea asupra lumii a unei persoane și evenimentele care au loc cu el, cu starea și viitorul său fizic și mental.

Cercetările lui Sergey Nikolaevici Lazarev în domeniul studiului legilor existenței sunt unice în întreaga lume, neavând analog în istoria omenirii. Reputația lui a depășit de peste 20 de ani granițele tării de origine, devenind un adevărat fenomen în viață al Rusiei.

Reputația lui s-a extins o dată cu numărul impresionant de vindecări spontane pe care le-au experimentat pacienții și cititorii lui (boli incurabile, cancere în faze terminale, scleroza în plăci, schizofrenii, etc.) precum și ca urmare a peste 1 000 000 de mărturii ale oamenilor care își rezolvaseră în mod uimitor situații tragice de viață în urma cărților citite sau a participării la seminarii.


Milioane de cititori și participanți la sesiunile cu Sergey Lazarev din întreaga lume au mărturisit că cel mai simplu contact cu informația autorului (prin intermediul cărților, seminariilor sau a practicilor ghidate) a produs constientizari surprinzatoare in legatura cu cauza problemei cu care se confruntau. De multe ori, doar simpla conștientizare a adus îmbunătățiri substanțiale și i-a ajutat în rezolvarea celor mai grave probleme.

Format: Video
Durata: 50:00 min.
Limba subtitrarii: Româna
Copyright 2021 Sergey Nicolaevich Lazarev