Una dintre cele mai așteptate prelegeri care se concentrează pe tema afacerilor. Cum să devenim de succes? Cum vă conduceți propria afacere? Care este formula succesului?


Pentru prima dată, Serghei răspunde în detaliu la întrebările cititorilor despre bani și muncă. De ce unii oameni trăiesc bine, în timp ce alții nu se pot întreține pe ei și familiile lor? De ce unii oameni sunt ”norocoși”, în timp ce alții eșuează constant? Cum să combini familia și cariera?


Mulți dintre noi ne dorim să ne conducem propria afacere, să câștigăm mulți bani sau pur și simplu să avem un loc de muncă pe placul nostru. Dar de multe ori există ceva care ne împiedică să obținem ceea ce ne dorim. Unii sunt bântuiți de eșecuri, altora le este frică să înceapă sau pur și simplu nu știu ce direcție să ia.

Această prelegere vă va ajuta să găsiți soluții la propriile probleme și să înțelegeți mai bine motivele dificultăților pe care le întâmpinați la locul de muncă.


Unele dintre întrebări sunt:


- Cum devii milionar?


- De ce nu pot să-mi realizez talentul?


- Conduc o afacere, așa că trebuie să muncesc din greu. Abia dacă am timp pentru familia mea, soția și familia mea mă resimt. Este acesta un mod normal de viață?


- Soțul meu, un om de afaceri, nu știe să spună nu. Prietenii și cunoscuții împrumută adesea bani de la el și nu-i dau înapoi. Cum pot rezolva această problemă?


- Vreau să-mi dau demisia și să-mi găsesc o slujbă care să-mi placă. Am o familie și un credit. Merită riscul?


- Cum recrutez o echipă bună, cum recunosc un lucrător bun?


- Cel mai bun prieten al meu m-a trădat din cauza banilor. Cum să continui să trăiești și cum să ai încredere în oameni acum?


- Lucrez într-o companie care vinde produse alimentare. Adesea trebuie să înșel oamenii. Cât de periculos este?


- Soțul meu nu-mi dă niciun ban, deși câștigă mult. Iar conform sistemului dumneavoastră, o persoană lacomă nu poate fi bogată. Cum comentați acest lucru?


- Una dintre fericirile date de Hristos este: "Fericiți cei blânzi, căci ei vor moșteni pământul". Pământul a fost întotdeauna un simbol al bogăției. Care este semnificația acestei fraze? Nu este aceasta o rețetă pentru a deveni bogat?


- Cum poți să păstrezi o afacere și dacă merită să începi una aici?


- Înainte de nașterea copilului, am fost implicată în mod activ în propria mea afacere. Ce ar trebui să aleg acum - îngrijirea și creșterea unui copil sau continuarea carierei mele?


- Care ar trebui să fie principalele trăsături de caracter pentru a deveni un om de afaceri de succes?


- Afacerea mea s-a prăbușit și am rămas cu datorii. Merită să încerc să intru din nou în afaceri sau nu este pentru mine?


- Care este modalitatea corectă de a investi banii, astfel încât să nu se irosească?

Extras ”Formula succesului” partea 1


Formula succesului 1


Format: Video
Durata: 01:23
Limba subtitrarii: Româna
Copyright 2021 Sergey Nicolaevich Lazarev


Sistemul lui SN Lazarev


Lui Serghey Lazarev i-au fost necesari mulți ani de cercetare și lucru cu sute de mii de oameni pentru ca să poată să aducă toate rezultatele muncii sale într-un sistem pe care să îl prezinte în termeni simpli și ușor de înțeles pentru cititori. Relațiile extrem de complexe și complicate cu care se confruntă oamenii sunt descrise de către Serghey Lazarev în termeni simpli iar explicațiile sunt ușor de înțeles și de aplicat de către oricine. Orice om care se confruntă cu orice tip de problemă, de natură emoțională, spirituală, financiară, de sănătate sau interpersonală va găsi în cercetările autorului răspunsul la provocarea sa individuală.


Când un om intră în contact cu informația lui Serghey Lazarev, încep să se accelereze toate procesele karmice pentru că, văzând planurile subtile, autorul le oferă oamenilor posibilitatea de a intra în contact cu acestea. Procesul de purificare a sufletului are loc independent de voința omului încă de la primul contact cu informația din seminarii sau din cărți. Milioane de scrisori din toată lumea a oamenilor care i-au citit cărțile sau i-au vizionat seminariile sunt dovada faptului că informațiile prezentate chiar pot să vindece cele mai incurabile boli, pot reuni familiile destrămate, pot reconstrui destinele năruite și pot readuce speranță oamenilor care își pierduseră sensul vieții. Cititorii îl consideră pe S.N. Lazarev unul dintre cei mai mari învățători spirituali în viață.

Milioane de cititori și participanți la sesiunile cu Sergey Lazarev din întreaga lume au mărturisit că cel mai simplu contact cu informația autorului (prin intermediul cărților, seminariilor sau a practicilor ghidate) a produs constientizari surprinzatoare in legatura cu cauza problemei cu care se confruntau. De multe ori, doar simpla conștientizare a adus îmbunătățiri substanțiale și i-a ajutat în rezolvarea celor mai grave probleme.

CINE ESTE

Sergey Nicolaevich Lazarev


S.N. Lazarev este cunoscut de milioane de oameni din intreaga lume ca autor al unor serii de cărți - „Diagnosticarea Karmei”, „Omul viitorului”, „Experiența supraviețuirii”, în total 40 titluri publicate și traduse în 16 limbi. În opera lui realizează o sinteza a științei și religiei, a pedagogiei, psihologiei și medicinei. Cercetările sale permit înțelegerea semnificației cărților sacre precum Biblia, Coranul, Tora și Bhagavad Gita.

SN Lazarev a reușit să urmărească relația cauză-efect dintre viziunea asupra lumii a unei persoane și evenimentele care au loc cu el, cu starea și viitorul său fizic și mental.

Cercetările lui Sergey Nikolaevici Lazarev în domeniul studiului legilor existenței sunt unice în întreaga lume, neavând analog în istoria omenirii. Reputația lui a depășit de peste 20 de ani granițele tării de origine, devenind un adevărat fenomen în viață al Rusiei.

Reputația lui s-a extins o dată cu numărul impresionant de vindecări spontane pe care le-au experimentat pacienții și cititorii lui (boli incurabile, cancere în faze terminale, scleroza în plăci, schizofrenii, etc.) precum și ca urmare a peste 1 000 000 de mărturii ale oamenilor care își rezolvaseră în mod uimitor situații tragice de viață în urma cărților citite sau a participării la seminarii.