„Trei întrebări importante” este dedicată unei teme foarte serioase și importante, de actualitate pentru fiecare dintre noi. În timpurile noastre, bolile grave ca schizofrenia, cancerul, diabetul, homosexualitatea sunt tot mai răspândite. Familiile se destramă tot mai des, apare infertilitatea.

Cauzele tuturor problemelor serioase au o natură comună.

Este important să ne dăm seama despre aceste cauze nu doar pentru a preveni din timp eventualele urmări, ci și pentru a ști cum să la învingem în cazul în care vom fi nevoiți să ne întâlnim cu ele. Cu ajutorul acestor informații și al schimbărilor interioare reale, este posibil să fie învinse chiar și cele mai grave boli.

În ”Trei întrebări importante” SN Lazarev dezvăluie foarte bine răspunsurile la numeroase întrebări importante, cum ar fi:

  • – De ce este atât de greu pentru o persoană să se schimbe?
  • – Ce îl dirijează pe om?
  • – Cum arată „eu-rile” noastre – cel de la exterior și cel de la interior?
  • – Ce ajută la accelerarea dezvoltării noastre?
  • – Cum se petrec schimbările?
  • – În ce etapă au loc schimbările cel mai ușor?
  • – De ce depinde rezultatul schimbărilor noastre?
  • – Cum să lucrezi cu prezentul pentru a schimba viitorul?


Extras ”Trei întrebări importante”


CINE ESTE

Sergey Nicolaevich Lazarev


S.N. Lazarev este cunoscut de milioane de oameni din intreaga lume ca autor al unor serii de cărți - „Diagnosticarea Karmei”, „Omul viitorului”, „Experiența supraviețuirii”, în total 40 titluri publicate și traduse în 16 limbi. În opera lui realizează o sinteza a științei și religiei, a pedagogiei, psihologiei și medicinei. Cercetările sale permit înțelegerea semnificației cărților sacre precum Biblia, Coranul, Tora și Bhagavad Gita.

SN Lazarev a reușit să urmărească relația cauză-efect dintre viziunea asupra lumii a unei persoane și evenimentele care au loc cu el, cu starea și viitorul său fizic și mental.

Cercetările lui Sergey Nikolaevici Lazarev în domeniul studiului legilor existenței sunt unice în întreaga lume, neavând analog în istoria omenirii. Reputația lui a depășit de peste 20 de ani granițele tării de origine, devenind un adevărat fenomen în viață al Rusiei.

Reputația lui s-a extins o dată cu numărul impresionant de vindecări spontane pe care le-au experimentat pacienții și cititorii lui (boli incurabile, cancere în faze terminale, scleroza în plăci, schizofrenii, etc.) precum și ca urmare a peste 1 000 000 de mărturii ale oamenilor care își rezolvaseră în mod uimitor situații tragice de viață în urma cărților citite sau a participării la seminarii.


Milioane de cititori și participanți la sesiunile cu Sergey Lazarev din întreaga lume au mărturisit că cel mai simplu contact cu informația autorului (prin intermediul cărților, seminariilor sau a practicilor ghidate) a produs constientizari surprinzatoare in legatura cu cauza problemei cu care se confruntau. De multe ori, doar simpla conștientizare a adus îmbunătățiri substanțiale și i-a ajutat în rezolvarea celor mai grave probleme.

Format: Video
Durata: 50:00 min.
Limba subtitrarii: Româna
Copyright 2021 Sergey Nicolaevich Lazarev

Sistemul lui SN Lazarev


Lui Serghey Lazarev i-au fost necesari mulți ani de cercetare și lucru cu sute de mii de oameni pentru ca să poată să aducă toate rezultatele muncii sale într-un sistem pe care să îl prezinte în termeni simpli și ușor de înțeles pentru cititori. Relațiile extrem de complexe și complicate cu care se confruntă oamenii sunt descrise de către Serghey Lazarev în termeni simpli iar explicațiile sunt ușor de înțeles și de aplicat de către oricine. Orice om care se confruntă cu orice tip de problemă, de natură emoțională, spirituală, financiară, de sănătate sau interpersonală va găsi în cercetările autorului răspunsul la provocarea sa individuală.


Când un om intră în contact cu informația lui Serghey Lazarev, încep să se accelereze toate procesele karmice pentru că, văzând planurile subtile, autorul le oferă oamenilor posibilitatea de a intra în contact cu acestea. Procesul de purificare a sufletului are loc independent de voința omului încă de la primul contact cu informația din seminarii sau din cărți. Milioane de scrisori din toată lumea a oamenilor care i-au citit cărțile sau i-au vizionat seminariile sunt dovada faptului că informațiile prezentate chiar pot să vindece cele mai incurabile boli, pot reuni familiile destrămate, pot reconstrui destinele năruite și pot readuce speranță oamenilor care își pierduseră sensul vieții. Cititorii îl consideră pe S.N. Lazarev unul dintre cei mai mari învățători spirituali în viață.