Milioane de cititori și participanți la sesiunile cu Sergey Lazarev din întreaga lume au mărturisit că cel mai simplu contact cu informația autorului (prin intermediul materialelor sale a produs constientizari surprinzatoare in legatura cu cauza problemei cu care se confruntau. De multe ori, doar simpla conștientizare a adus îmbunătățiri substanțiale și i-a ajutat în rezolvarea celor mai grave probleme.

Afirmațiile celor 3 volume cuprind esența cercetărilor lui Lazarev care sunt expuse în toate cărțile publicate. 

Sunetele au rolul de a vă deschide sufletul pentru ca afirmațiile rostite de Lazarev și încărcate energetic să ajungă mai ușor în subconștient contribuind la vindecarea sufletului dvs., al persoanelor care se află cu dvs. în spațiu și al spațiului însuși. Este posibil să experimentați stări de rău, senzații de iritare, de enervare sau să se declanșeze procese de readucere aminte a anumitor experiențe. Lăsați meditația sa curgă în spațiu în ciuda oricărui disconfort experimentat. Subconștientul se eliberează iar în sufletul dvs. începe procesul de vindecare.

Extras ”Vindecarea sufletului 1”


FORMAT: VIDEO
DURATA: 49:00 MIN.
LIMBA SUBTITRARII: ROMÂNA
COPYRIGHT 2021 SERGEY NICOLAEVICH LAZAREVMulți au observat că este foarte difcil să te schimbi în bine.

Oricât de mult s-ar concentra un om în gând, este destul de greu pentru el să-și transforme intenția în acțiune și în schimbare. Dar, dacă gândurile au fost puse într-o singură imagine vie, mai bine zis, într-un sentiment, atunci este mult mai ușor să te schimbi. Cu alte cuvinte, ghidul pentru acțiune este imaginea, nu gândul. Autorul a încercat să creeze în ascultători o orientare interioară corectă, folosind un sistem de imagini, generate prin fraze scurte. Astfel, imaginea unei persoane iubitoare se creează mai repede și mai ușor. În acest mod, poți să te schimbi mai repede pe tine, propria sănătate și soartă.

Choose a Pricing Option

CINE ESTE

Sergey Nicolaevich Lazarev


S.N. Lazarev este cunoscut de milioane de oameni din intreaga lume ca autor al unor serii de cărți - „Diagnosticarea Karmei”, „Omul viitorului”, „Experiența supraviețuirii”, în total 40 titluri publicate și traduse în 16 limbi. În opera lui realizează o sinteza a științei și religiei, a pedagogiei, psihologiei și medicinei. Cercetările sale permit înțelegerea semnificației cărților sacre precum Biblia, Coranul, Tora și Bhagavad Gita.

SN Lazarev a reușit să urmărească relația cauză-efect dintre viziunea asupra lumii a unei persoane și evenimentele care au loc cu el, cu starea și viitorul său fizic și mental.

Cercetările lui Sergey Nikolaevici Lazarev în domeniul studiului legilor existenței sunt unice în întreaga lume, neavând analog în istoria omenirii. Reputația lui a depășit de peste 20 de ani granițele tării de origine, devenind un adevărat fenomen în viață al Rusiei.

Reputația lui s-a extins o dată cu numărul impresionant de vindecări spontane pe care le-au experimentat pacienții și cititorii lui (boli incurabile, cancere în faze terminale, scleroza în plăci, schizofrenii, etc.) precum și ca urmare a peste 1 000 000 de mărturii ale oamenilor care își rezolvaseră în mod uimitor situații tragice de viață în urma cărților citite sau a participării la seminarii.