Boala, la fel ca și sănătatea, are ritmul ei propriu. Ritmurile interne ale omului echilibrat diferă de ritmurile omului bolnav. Cum pot fi determinate ritmurile unui om bolnav ? El se irită – acesta este un ritm întrerupt – acest lucru reprezintă, de asemenea, un dezechilibru ritmic.

Atunci când cauza denaturării ritmului este dată de o concentrare prea puternică a conștiinței, atunci omul simte frică, se îngrijorează și regretă. Nu este o coincidență faptul că în Biblie se spune că prea multe cunoștințe amplifică durerea.

Un om care nu trăiește cu inima, fără sentimente, ci cu mintea, se află în mod inevitabil într-o situație stresantă. O modalitate de a face față stresului, este eliberarea conștiinței. Arta - muzica, compozițiile ritmice - ajutau la oprirea conștiinței, la descoperirea sentimentelor și la echilibrarea ritmului intern al omului încă din timpurile străvechi. Oamenii din triburile primitive pictau, cântau și dansau, încă din antichitate.

„Meditația” are ca scop detașarea ascultătorului, oprirea gândurilor, planurilor, fricilor și regretelor lui, pentru ca el să se poată concentra în interior pe sentimentele lui, pe sentimentul de iubire, armonie și uniune cu întregul Univers.

Te ajută să dobândești liniște și armonie interioară, să-ți liniștești gândurile, să elimini starea de anxietate.


MEDITAȚIA


Conține sunet, voce și informația energetică vindecătoare a lui SN. Lazarev.

Este recomandat să fie lăsată să cânte continuu în spațiu.

Asociat cu postul și rugăciunea efectul vindecător al sunetelor asupra sufletului este mult mai puternic.

Sunetele sunt selectate de S.N. Lazarev.

Extras ”Meditația”


Meditația