Boala, la fel ca și sănătatea, are ritmul ei propriu. Ritmurile interne ale omului echilibrat diferă de ritmurile omului bolnav. Cum pot fi determinate ritmurile unui om bolnav ? El se irită – acesta este un ritm întrerupt – acest lucru reprezintă, de asemenea, un dezechilibru ritmic.

Atunci când cauza denaturării ritmului este dată de o concentrare prea puternică a conștiinței, atunci omul simte frică, se îngrijorează și regretă. Nu este o coincidență faptul că în Biblie se spune că prea multe cunoștințe amplifică durerea.

Un om care nu trăiește cu inima, fără sentimente, ci cu mintea, se află în mod inevitabil într-o situație stresantă. O modalitate de a face față stresului, este eliberarea conștiinței. Arta - muzica, compozițiile ritmice - ajutau la oprirea conștiinței, la descoperirea sentimentelor și la echilibrarea ritmului intern al omului încă din timpurile străvechi. Oamenii din triburile primitive pictau, cântau și dansau, încă din antichitate.

„Relaxarea” are ca scop detașarea ascultătorului, oprirea gândurilor, planurilor, fricilor și regretelor lui, pentru ca el să se poată concentra în interior pe sentimentele lui, pe sentimentul de iubire, armonie și uniune cu întregul Univers.


RELAXAREA


Conține sunet, voce și informația energetică vindecătoare a lui SN. Lazarev.

Este recomandat să fie lăsată să cânte continuu în spațiu.

Asociat cu postul și rugăciunea efectul vindecător al sunetelor asupra sufletului este mult mai puternic.

Sunetele sunt selectate de S.N. Lazarev.

După cum știm, boala este rezultatul agresivității și al supratensiunii noastre interioare. Agresivitatea apare atunci când se mărește atașamentul omului de această lume, de bunuri, de instincte. Atașamentul duce la tensiunea interioară și, deci, tensiunea interioară și supraexcitarea conștientului sunt semnele prevestitoare ale bolii. Cel care poate să se elibereze, să se relaxeze de conștientul și trupul său, în esență, face o muncă profilactică pentru învingerea bolilor. În ziua de azi este deosebit de important să poți păstra liniștea și pacea interioară în cazul diverselor influențe externe.

Meditația ”Relaxarea” ajută la liniștirea gândurilor, la eliminarea anxietății și oferă un efect general pozitiv asupra omului. Afirmațiile scurte, care sunt rostite de autor, acționează direct asupra subconștientului, astfel încât nu este necesară cunoașterea limbii ruse.


Te ajută să dobândești liniște și armonie interioară, să-ți liniștești gândurile, să elimini starea de anxietate.


Extras ”Relaxarea 1”


Iată afirmațiile care sunt rostite cel mai des:

Noi ne eliberăm de trecut și viitor, de planuri și speranțe, de scopuri și obiective, totul este adevărat, totul este rezonabil, omenesc, totul este firesc, acceptăm, ne resemnăm, mulțumim, ne bucurăm, ne eliberăm, ne relaxăm, totul trece, în suflet rămâne iubirea, recunoștința, bucuria și pacea, anxietățile pleacă, regretele, nemulțumirile și supărările dispar, tot ce se întâmplă este spre binele nostru, totul este spre binele sufletului nostru, pentru fericirea noastră supremă, noi acceptăm cu bucurie orice schimbări, acceptăm trecutul cu recunoștință, acceptăm prezentul cu blândețe, totul este unitar, rezonabil, Divin.

Relaxarea 1