Serghey Nicolaevich Lazarev a efectuat practica împreună cu toți participanții ”live” în ziua de Duminică, 08 Mai 2022 ora 13 fix. Accesul la înregistrarea practicii este disponibil încă 7 zile (până Duminica 15 Mai inclusiv) timp în care participantii sunt sfătuiți sa repete, de preferat ZILNIC, practica pe această perioadă în care Serghey Lazarev susține energia. După cele 7 zile accesul pe platformă va fi retras lăsând posibilitatea participanților de a se obișnui cu noua energie și de a continua lucrul cu sine in mod individual.

”În fiecare fracțiune de secundă, omul își susține viitorul cu ajutorul acestei energii. Credința și speranța ne ajută să ne orientăm energia către deschiderea viitorului. Cu cât un om dăruiește mai multă energie, cu atât mai multă energie el primește de la Creator și cu atât mai multe posibilități i se deschid.”

Serghei Nicolaevici Lazarev

”Nu vă îndoiți de capacitățile voastre!

Dacă crezi, totul va deveni realitate.

Deoarece atâta timp cât crezi, ai energie.

Atâta timp cât crezi, iubești.

Credința este o dăruire constantă de energie.

Dacă sufletul tău este în mod inerent divin, nicio sarcină nu este imposibilă.”

Serghei Nicolaevici Lazarev

Pentru cine este această practică?

Omul este, în esență, un ansamblu de energii. Tot ceea ce noi numim materie reprezintă energie conectată. Omul – câteva tipuri de energii. Noi ne completăm energia exterioară, cea fizică, prin mâncare. Iar energia cea mai importantă ajunge la noi prin intermediul sufletului nostru, prin sentimentele noastre, iar cantitatea acestei energii depinde de cât de armonios ne este sufletul. Tocmai această energie ne oferă și sănătate și bunăstare. Pur și simplu, omul nu va putea să trăiască fără această energie.

           Dacă un om își regretă trecutul, se teme de viitor, dacă el are supărări, ură, nu acceptă lumea, atunci foarte multă energie se consumă pentru această rezistență la ceea ce se întâmplă – și, cu cât se cheltuie mai multă energie, cu atât mai rapid apare boala. Abilitatea de a fi în armonie cu sine însuși, cu propriul destin și cu lumea constituie una dintre regulile principale ale sănătății noastre.”

Cum va ajuta această practică? 


- Conferă sentimentul de pace interioară

- Dezvoltă încrederea în sine

- Construiește sentimentul de siguranță 

- Vă aduce mai aproape de adevăratele dumneavoastră obiective

- Vă ajută să simțiți un val de energie benefică

- Inspiră sentimentul de împlinire

Despre practică :


În fiecare dintre noi există o rezervă nelimitată de energie și posibilități. Trebuie doar să atingeți o anumită stare interioară și noi resurse vi se vor deschide.


Încrederea în sine vă dă un sentiment de calm, încredere, siguranță și bucurie. Încrederea este absența fricii, a anxietății cu privire la viitor și acceptarea lumii din jurul dumneavoastră. Iar atunci când suntem în armonie, pacea și puterea noastră interioară ne ajută să ne atingem obiectivele. Este foarte important să puteți stabili obiectivele corecte. Sergey N Lazarev va acorda o atenție deosebită acestui aspect în această practică.


După practică veți deveni mult mai încrezători în propriile capacități, veți simți sursa forței interioare, nu vă veți mai teme de dificultăți și vă veți deschide către noi oportunități, nu vă veți mai îndoi de justețea alegerii dumneavoastră, veți începe să vă dezvoltați talentele. Veți găsi inspirația, dorința și puterea de a merge mai departe în armonie cu dumneavoastră înșivă și cu lumea.

”Cu cât simțim mai mult voia lui Dumnezeu, cu atât mai mult succes vor avea dorințele noastre.”

După cum se spune în Biblie, la baza bolii se află păcatul, la baza păcatului este orgoliul, iar orgoliul este îndepărtarea de Dumnezeu. Cum poate îndepărtarea de Dumnezeu să ducă la boală?

           Este vorba despre faptul că imaginea noastră obișnuită despre lume, cristalizată cu câteva mii de ani în urmă, nu este cea corectă. Conform acestei imagini a lumii, Dumnezeu a creat cândva Universul, după care s-a îndepărtat cumva de la treburi și acum Universul există de sine stătător, iar voia Divină nu se manifestă în niciun fel.

           În realitate, Dumnezeu guvernează lumea în permanență, în fiecare fracțiune de secundă. Hristos vorbea despre acest lucru astfel: „Cât despre voi, până și perii din cap, toți vă sunt numărați”.

           Dumnezeu creează Universul în fiecare clipă. El revarsă permanent energia vieții în acest Univers, îl reface și îl susține. Iar noi primim această energie prin intermediul sufletului nostru, pe care îl hrănește.

           Când omul se îndepărtează de Dumnezeu, această energie supremă de iubire începe să se epuizeze din suflet. Mai întâi, pe neobservate, se pierde unitatea cu Cel de Sus în mod subconștient iar, pe urmă, omul începe să lupte cu voia Celui de Sus, mai bine zis, nu poate să accepte ceea ce se întâmplă. El regretă trecutul, se teme de viitor și își face griji. Acesta se înfurie, se enervează în ceea ce privește prezentul, devine nemulțumit față de cei apropiați și de lumea înconjurătoare.

           Dacă nemulțumirea, supărarea, judecata și alte emoții agresive sunt doar de suprafață, atunci ele nu ne influențează nici sufletul în mod deosebit, nici lumea din jur. Însă, dacă agresivitatea noastră este interioară, profundă, atunci aceasta este deja o agresivitate față de întregul Univers, întrucât noi suntem uniți cu Universul la nivel de suflet. Dacă un om nu poate să accepte ce se întâmplă sau ceea ce s-a întâmplat și, cuprins de panică, se teme de viitor sau se mâhnește, adică nu îl acceptă, atunci el începe să-și piardă energia, apărând ulterior neplăcerile și bolile.

           Această energie vitală, universală, ne asigură existența sufletului, a spiritului și a trupului nostru. În momentul în care energia este insuficientă, sufletul începe să sufere și caracterul omului se alterează. El devine josnic, necinstit, egoist. Apoi, încep problemele cu destinul, neplăcerile, nenorocirile, eșecul idealurilor, supărările, trădările și altele. Mai departe, trupul începe să sufere, adică apar bolile.”

Acest curs nu este disponibil momentan.

Care este scopul practicii ?


În fiecare zi, S.N. Lazarev primește zeci de mesaje. Mulți oameni au nevoie de ajutor și sprijin serios pe calea dezvoltării.


Pentru a ne îmbunătăți cu adevărat viața, pentru a ne schimba atât în interior, cât și în exterior, este necesar să să dedicăm timp dezvoltării noastre. Practica și aplicarea în viață a cunoștințelor dobândite sunt cele care asigură adevărata dezvoltare și adevăratul progres.


Serghei a dezvoltat mai multe tehnici de meditație pe cele mai importante și esențiale subiecte pentru o persoană. Cu ajutorul practicii de meditație, participanții vor fi capabili să pătrundă cu blândețe în lumea lor interioară, să-și calmeze mintea prin simpla ascultare a vocii din meditație, să se concentreze pe deplin asupra sentimentelor și senzațiilor lor și să treacă prin momentele necesare pentru a se întoarce din meditație deja într-o stare reînnoită.


Este important de reținut că cea mai eficientă practică este aceea de a aduna oamenii pentru a lucra în comun în anumite momente împreună cu S.N. Lazarev.


Regularitatea acestor practici îi va ajuta pe participanți, pas cu pas, să-și îmbunătățească starea interioară, să se umple de energie vitală și să-și atingă obiectivele.


- Practica va avea loc pe platforma scoala.lazarevsn.ro unde, la inscriere, este necesară crearea unui cont cu adresa de email corectă si o parolă pe care o alegeți dumneavoastra. Practica se poate accesa ulterior doar prin autentificarea in contul dumneavoastra de Scoala la

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

”Frica este un indiciu al închinării la viață. Dacă în suflet există doar iubire, avem oportunități extraordinare de a ne schimba caracterul, dar dacă iubirii i se adaugă frica, atunci aceste oportunități se diminuează. Dacă o persoană asociază credința în Dumnezeu cu frica, se poate comporta corect, dar dezvoltarea sa interioară se oprește.”

S.N. Lazarev

Dupa practică.....


- Simțiți fluxul puternic al propriei puteri interioare

- Vă revendicați propriile resurse nelimitate

- Lăsați deoparte orice îndoială și acționați

- Simțiți siguranța și încrederea

- Experimentați o stare de unitate și echilibru cu tot ce există

- Vei aborda oportunitățile fără teamă

- Găsiți locul în care să vă dezvoltați propriile talente și daruri

"Încrederea în sine dă un sentiment de calm, încredere, siguranță și bucurie.
Pentru a avea încredere în ziua de mâine, trebuie să înveți să nu te temi de viitor și să nu-ți faci griji în privința acestuia.
Acel om care are grijă în primul rând de propriul suflet nu se mai teme."
S.N. Lazarev

Cum se va desfașura practica?


Practica nu este interactivă, nu sunteți vazut(ă) sau auzit(ă) in timpul practicii și nu trebuie să faceți nimic decât să vă creați un mediu în care vă simțiți confortabil și să vă relaxați in timp ce urmăriți transmisia ”live” cu Sergey N. Lazarev.

Prin faptul că toți participanții se conectează in același moment la informația prezentată, se creează un flux energetic puternic comun ce ii unește.

S.N. Lazarev se conectează în același timp cu participanții la acest câmp comun care se formează, susținând-ul energetic si lucrând asupra acestuia.

Timp de aproximativ o oră toți participanții vor urmări transmisia ”live” in ziua de Duminică, 20 Martie începând cu ora 13 fix.

Ulterior, practica este diponibilă 7 zile timp în care participanții sunt sfătuiți să repete practica zilnic pe toată perioada cât autorul susține energia. După cele 7 zile accesul pe platformă este retras lăsând posibilitatea participanților de a se obișnui cu noua energie și de a continua individual lucrul cu sine.

RĂSPUNSURI LA CELE MAI DESE ÎNTREBĂRI :


M-am înscris la practică, dar cand vreau să o accesez mă întoarce înapoi la pagina de inișială de înscriere.

Înseamnă că ati intrat in Scoală dar NU ati intrat si in contul dumneavoastră si platforma nu vă recunoaste.

In acest caz, trebuie sa accesati sectiunea Intra in cont”.

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Când ar trebui să mă alătur practicii?

Transmisia va începe cu o oră înainte de practica propiu-zisă, astfel încât să puteți verifica accesul pe platforma si oferindu-vă ocazia de a va liniști mintea inainte de practică.

M-am înscris la practică dar nu am timp pentru ea. Voi putea să o văd mai târziu?

Da, puteți. O înregistrare a practicii este ulterior disponibilă online timp de 7 zile.

M-am înscris la practică dar nu am primit pe e-mail un link de participare.

Practica va avea loc pe platforma scoala.lazarevsn.ro unde, la inscriere, este necesară crearea unui cont cu adresa de email corectă si o parolă pe care o alegeți dumneavoastra. Practica se poate accesa ulterior doar prin autentificarea in contul dumneavoastra de Scoala la

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Am uitat parola si nu am buton de resetare.

Pe unele telefoane butonul ”Am uitat parola” nu este vizibil, este necesar sa intrati sa o schimbati de pe un calculator la aceeasi adresa a scolii https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Este pentru prima dată când particip la o practică. Cum se va desfășura și cum mă pot pregăti pentru ea?

Cu cateva ore inainte de practica, asigurați-vă că puteti accesa practica, aceasta este disponibilă în contul dvs personal din Scoală la:

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

In ziua de Duminica încercați să creați un mediu în care să vă simțiți confortabil și în care nimic nu vă va distrage atenția de la proces și accesati practica cu aprox 45 de minute înainte, adica in jurul orei 12.15. Daca la ora 13 practica nu incepe, este necesar doar sa dati un ”REFRESH” la pagina.

În timpul practicii, încercați să pastrati mediul în care să vă simțiți confortabil și în care nimic nu vă va distrage atenția de la proces. In cazul in care simtiti o stare accentuata de somnolenta chiar daca nu ii pueti rezista, puteti inchide ochii insa nu inchideti practica! Continuati sa ascultati vocea lui SN Lazarev, chiar daca nu intelegeti limba rusa.

Repetati ulterior practica zoilnic in cele 7 zile cât timp SN Lazarev susține energia.

La cât timp după ce practica a fost live pot revedea înregistrarea?

Practica poate fi reluată la aproximativ 1 ora după ce ”live”-ul s-a incheiat. Avem nevoie de timp pentru a converti înregistrarea și a o încărca in Scoală. .

Acest curs nu este disponibil momentan.

CINE ESTE

Sergey Nicolaevich Lazarev


S.N. Lazarev este cunoscut de milioane de oameni din intreaga lume ca autor a numeroase cărți despre calea spirituală, cercetător, filosof, psiholog.

SN Lazarev este autor al unor serii de cărți - „Diagnosticarea Karmei”, „Omul viitorului”, „Experiența supraviețuirii”, în total 40 titluri publicate și traduse în 16 limbi.

În opera lui realizează o sinteza a științei și religiei, a pedagogiei, psihologiei și medicinei. Cercetările sale permit înțelegerea semnificației cărților sacre precum Biblia, Coranul, Tora și Bhagavad Gita.

SN Lazarev a reușit să urmărească relația cauză-efect dintre viziunea asupra lumii a unei persoane și evenimentele care au loc cu el, cu starea și viitorul său fizic și mental.

DE CE ȚINE SERGEY NICOLAEVICH

practicile online de grup?


În fiecare zi, S.N. Lazarev primește scrisori din întreaga lume cu cereri disperate de ajutor. Întrucât autorului îi este imposibil să răspundă tuturor solicitărilor, a creat un sistem unic de lucru cu oamenii, în regim online.


"Uneori ne confruntam cu o lipsă de înțelegere a legilor divine sau nu avem energia necesară pentru a ne schimba la interior.


Practicile online susținute de SN Lazarev vin ca un ajutor energetic primit de la distanță de la unul dintre cei mai apreciați parapsihologi din lume."

„A fost ceva netrăit pâna acum...parcă între Cer și suflet a fost o legătură directă, fară intermediari, de înteles a iubirii...ceva unic, toate golurile sufletești s-au umplut și vreau să mențin starea permanent...radiez...ceea ce vă doresc si vouă... mă aștept la reacții din exterior...dar acum știu cum sa le accept / primesc...cred ca știu...la asta trebuie sa lucrăm intens...să menținem starea asta inălțatoare... Eu vă multumesc... cred că faptul ca suntem toți în aceeași intenție contează mult...!”

— Alina, participant practică online

Extras practică online de grup susținută de Sergey N. Lazarev


Cercetările lui Sergey Nikolaevici Lazarev în domeniul studiului legilor existenței sunt unice în întreaga lume, neavând analog în istoria omenirii. Reputația lui a depășit de peste 20 de ani granițele tării de origine, devenind un adevărat fenomen în viață al Rusiei.

Reputația lui s-a extins o dată cu numărul impresionant de vindecări spontane pe care le-au experimentat pacienții și cititorii lui (boli incurabile, cancere în faze terminale, scleroza în plăci, schizofrenii, etc.) precum și ca urmare a peste 1 000 000 de mărturii ale oamenilor care își rezolvaseră în mod uimitor situații tragice de viață în urma cărților citite sau a participării la seminarii.


Peste 5000 de participanți

în România la edițiile trecute


Cristina

„Am participat si la prima meditatie organizata, dar aceasta a fost minunata! Am simtit o bucurie si o pace interioara divina! Va multumesc din suflet tuturor celor care ati facut posibil, prin eforturi mari, ca noi astazi sa participam la o astfel de experienta! Si multumesc din suflet SN Lazarev ca existati! ”


Doina

„Dacă aș putea exprima în cuvinte valurile de iubire care mă cuprind în timpul meditațiilor ghidate de SN Lazarev si felul în care mă fac să mă simt și să văd viața, să o accept… dar, din păcate nu pot exprima, acest lucru poate fi trăit doar de participanții la practică. Dar pot spune că este absolut minunat, înălțător și recomand tuturor cu cea mai mare căldură!!❤”

Tatiana

„La nivel de corp și minte ( exterior) este ușor de redat in cuvinte , dar la nivel de suflet , eu nu găsesc cuvinte , sunt obișnuita cu meditatiile dar acum e o senzație noua. Sper sa reușesc sa o înțeleg . Pace și armonie💟”

Gabriela

”Recunostința și iubire pt această meditație ❤🙏....am avut așa o stare minunată, plină de iubire infinită și recunostința pentru tot Universul și pentru toate ființele ❤multumesc, multumesc, multumesc ❤🙏


Georgiana

”Eu am făcut meditația și pot spune că...pe lângă faptul ca te duce într-o stare de relaxare extraordinară și vindecare.....ajută foarte mult!!!”

Simona

„A fost DIVIN, simt ca plutesc . Multumesc cu recunostiinta pentru acest dar si pentru munca depusa.”

Acest curs nu este disponibil momentan.

Dragi cititori!

Numarul celor care vor să se schimbe cu adevărat crește, acest lucru mă bucură mult!

„Încă din primele cărți, cu 25 de ani în urmă, spuneam că în anul 2020 va fi o energie nouă și că vor începe schimbări serioase. Acestea au început după anul 2012, însă schimbările importante și cele de dimensiuni mari încep chiar acum.

Este necesar ca oamenii să înceapă să se schimbe. Dacă un om nu dorește să se schimbe, cum este el ajutat? El este ajutat prin epidemii, cataclisme, cutremure... Din această cauză este important să înțelegem cum să ne comportăm corect.

Cu cât suntem mai armonioși, cu cât există mai multă iubire în suflet cu atât de adaptăm la lumea din jur cu atât noi putem să supraviețuim. Este foarte important să fim flexibili, să fim blânzi și pregătiți pentru schimbare și dezvoltare.

Pentru a ne schimba și a ne adapta la lumea din jur avem nevoie de energie. De unde luăm această energie? Principala energie vitală noi nu o primim prin mâncare, ci prin sufletele noastre. Această energie pătrunde în sufletul nostru atunci când există iubire în suflet.

De ce? Pentru ca Cel de Sus este sursa energiei. Dumnezeu este iubire și, cu cât există mai multă iubire în sufletul nostru cu atât suntem mai înclinați spre iubire, blândețe, milă, compasiune, cu atât mai mult apare energia în sufletul nostru. 

Această energie ne oferă viitorul și permite urmașilor noștri să supraviețuiască și nouă ne păstrează sănătatea. Așteptăm cu bucurie momentul practicii, lucrul în comun va uni câmpurile energetice și va spori șansele participanților de a simți mai intens noua energie.”


- Autorul Serghey N Lazarev