Un remediu pentru toate bolile


Această carte te va învăța cum și de unde să îți iei energia necesară nu doar pentru vindecarea bolilor cât și pentru dezvoltărea ta pe toate planurile!

CEA MAI NOUĂ CARTE A LUI

Sergey Nikolaevich Lazarev:

Noua carte a lui Sergey Nikolaevich Lazarev „Un remediu pentru toate bolile” dezvăluie subiectul sănătății fizice și mentale a unei persoane, concentrându-se pe aspectele energetice ale stării sale. Autorul arată că sănătatea unei persoane depinde în primul rând de energia sa, iar energia, la rândul ei, este asociată cu sentimentele sale.

Atitudinea noastră față de viață, sentimentele noastre ne determină sănătatea și destinul. Tot ce se întâmplă cu noi și în jurul nostru, toate informațiile pe care le primim sunt generate de viziunea noastră asupra lumii și de caracterul nostru. Dacă suntem imperfecți, atunci avem probleme cu sănătatea și soarta.

O cantitate mare de materiale și studii efectuate de specialiști în domeniu arată cum sentimentele greșite ale unei persoane provoacă anumite boli. În carte sunt tratate subiecte importante precum apariția oncologiei (cancerul), diabetului, tulburărilor mintale și bolilor organelor interne.

În această carte sunt analizate toate greșelile tipice pe care le fac oamenii care au citit cărțile lui S.N. Lazarev și care se așteptau la recuperare și la vindecare imediată fără a înțelege și a aplica corect informațiile oferite de autor. Fără o înțelegere corectă este pur și simplu imposibil de realizat.

De asemenea, în această carte, cititorii vor găsi sfaturi pentru părinții tineri, principiile unei alimentații corecte și multe altele.

„În cele din urmă, este necesar să ne dăm seama că o persoană este o ființă energică și că își ia energia din dragoste și credință. Fiecare dintre noi trebuie să se ocupe de sufletul său, de sentimentele sale și să înțeleagă că sănătatea noastră depinde în primul rând de noi înșine, și nu de un medic sau de un preot.”

- Sergey Nikolaevich Lazarev


De secole, oamenii caută modalități de combatere a bolilor, încearcă să își găsească sensul în viață, să trăiască în bunăstare și să aibă un destin împlinit.

Cu greu a ajuns cineva atât de aproape de înțelegerea legilor universului precum a făcut-o Serghey Nikolaevich Lazarev: peste 25 de ani de cercetare, 40 de cărți publicate și vândute în 20 de milioane de exemplare în toată lumea și peste 600 de seminarii online.

SN Lazarev este unul dintre cei mai cunoscuți cercetători ai legilor existenței și cel mai renumit expert în Rusia și Europa de Est în acest domeniu. În acest moment, el nu are analog în lume, nimeni până acum nu a construit un sistem atât de unitar de înțelegere a legilor după care este guvernată existența umană.P

Dotat cu capacități extrasenzoriale și ca urmare a cercetărilor de peste 25 de ani, Sergey Nikolaevich Lazarev a identificat cauzele tuturor tipurilor de probleme cu care se confruntă omenirea în ziua de astăzi și a creat un sistem unic în lume de diagnosticare și tratament.

El a devenit cunoscut datorită numărului impresionant de vindecări spontane pe care le-au experimentat pacienții și cititorii lui (boli incurabile, cancere în faze terminale, scleroza în plăci, schizofrenii, etc.). Există mai mult de 1 milion de mărturii ale oamenilor care și-au rezolvat în mod uimitor situații tragice de viață în urma cărților citite sau a participării la seminarii.

Un remediu pentru toate bolile

Sergey Nikolaevich Lazarev