Boala, la fel ca și sănătatea, are ritmul ei propriu. Ritmurile interne ale omului echilibrat diferă de ritmurile omului bolnav. Cum pot fi determinate ritmurile unui om bolnav ? El se irită – acesta este un ritm întrerupt – acest lucru reprezintă, de asemenea, un dezechilibru ritmic.

Atunci când cauza denaturării ritmului este dată de o concentrare prea puternică a conștiinței, atunci omul simte frică, se îngrijorează și regretă. Nu este o coincidență faptul că în Biblie se spune că prea multe cunoștințe amplifică durerea.

Un om care nu trăiește cu inima, fără sentimente, ci cu mintea, se află în mod inevitabil într-o situație stresantă. O modalitate de a face față stresului, este eliberarea conștiinței. Arta - muzica, compozițiile ritmice - ajutau la oprirea conștiinței, la descoperirea sentimentelor și la echilibrarea ritmului intern al omului încă din timpurile străvechi. Oamenii din triburile primitive pictau, cântau și dansau, încă din antichitate.

„Ritmurile eliberării conștiinței” are ca scop detașarea ascultătorului, oprirea gândurilor, planurilor, fricilor și regretelor lui, pentru ca el să se poată concentra în interior pe sentimentele lui, pe sentimentul de iubire, armonie și uniune cu întregul Univers.

Ritmurile eliberarii conștiinței


Conține muzica și informația energetică vindecătoare a lui SN. Lazarev.

Este recomandat să fie lăsată să cânte continuu în spațiu.

Asociat cu postul și rugăciunea efectul vindecător al sunetelor asupra sufletului este mult mai puternic.

Sunetele sunt selectate de S.N. Lazarev.

Ritmurile eliberării conștiinței


Aceste materiale audio au fost înregistrate în studioul personal al lui S.N.Lazarev. Pentru înregistrare a fost folosit un vechi instrument popular, ale cărui sunete amintesc de murmurul apei, precum și de cel al clopotului. Denumirea „Ritmuri” constă în a ajuta să-ți oprești conștiința, să-ți abandonezi gândurile, atașamentele, planurile, fricile și regretele, pentru a te concentra la interior pe propriile sentimente, pe iubire, armonie și unitate cu întregul univers. Autorul a folosit CD-ul în timpul consultațiilor personale, iar diagnosticarea sa a arătat că ritmurile armonizează câmpul omului, ajută la oprirea fuxului de gânduri, la eliberarea conștiinței și la o mai bună pregătire pentru lucrul asupra sa.

Extras ”Ritmurile eliberării conștiinței - Volumul 1”

Ritmurile eliberării conștiinței - Volumul 1