Practica s-a încheiat, ne reunim curând la o nouă practică cu Sergey N. Lazarev

Serghey Nicolaevich Lazarev a efectuat practica împreună cu toți participanții în timpul transmisiunii ”live” din ziua de Duminică, 30 Aprilie 2023 ora 13 fix. Accesul la înregistrarea practicii a fost disponibil timp de 7 zile (până Duminică 7 Mai inclusiv), timp în care participanții au fost sfătuiți să repete zilnic practica pe această perioadă în care Serghey Lazarev a susținut energia. După cele 7 zile accesul pe platformă a fost retras lăsând posibilitatea participanților de a se obișnui cu noua energie și de a continua lucrul cu sine în mod individual.

”Cea mai importantă realizare a fiecărui om este capacitatea de a simți Divinul în interiorul său. Dacă omul a simțit iubirea Divină și a învățat să o pastreze și să o mențină în suflet, el s-a realizat deja ca om și și-a îndeplinit menirea principală.”

Sergey N. Lazarev

Despre practică:


Menirea unui om este calea lui în viața personală și cea profesionala pe care, atunci când el merge, se simte în armonie cu lumea din jur. Omul care și-a găsit menirea își realizează aptitudinile și dorințele în cel mai bun mod pentru sine și pentru societate. Noi toți ne naștem cu anumite talente, noi toți suntem unici și capabili de niște realizări mari. Însă, doar unii oameni reușesc să își realizeze complet potențialul care le-a fost dat și să își îndeplinească menirea. 


Cum să-ți găsești menirea?

Menirea este în primul rând chemarea sufletului. Din acest motiv, trebuie să ne orientăm nu către mintea conștientă ci către sentimente. Sentimentele noastre ne vor indica mereu calea corectă, daca pentru noi iubirea se află pe primul loc, iar rațiunea pe cel de-al doilea. Mintea conștientă operează de multe ori prin niște mecanisme superficiale și primitive, și ne ascunde ceea ce este cel mai important. Acel om, care își reprimă sentimentele si dorințele, trăiește prin prin intermediul conceptului de "trebuie" și poate să nu își simtă adevarata menire.


Trebuie sa fii sincer pentru a simți profunzimea sufletului. Dacă un om vorbește sincer despre propriile sentimente, acest lucru înseamnă că el nu se teme de manifestarea acestora. Si atunci cand el este pregătit sa-și realizeze propriile sentimente, atunci, mai devreme sau mai târziu, i se vor revela anume acele sentimente care vor duce la propria lui realizare. Un om sincer este mereu, in mod intuitiv, mai aproape de conștientizarea menirii sale.


Este nevoie de energie pentru a ne realiza menirea. O aspirație corectă îi oferă energie unui om. Abilitatea de a ne stăpâni dorințele și instinctele animalice și de a ne activa principalul instinct de aspirație către iubire este capacitatea de a primi energie. Este foarte important să nu ne pierdem energia. Energia se pierde atunci când, în loc să acceptăm o situație și să încercăm să o îmbunătățim, simțim supărare, irascibilitate și nemulțumire.


Practica ”Menirea Sufletului” vă va ajuta să vă eliberați de dependența interioară, să eliminați fricile, îndoielile și regretele, să credeți în propriile forțe. Retrăind din nou situațiile pe care le-ati considerat a fi pierderi, neplăceri și ca fiind nedrepte, veți simți că prin intermediul acestora vi s-a dat o posibilitate de a deveni mai puternici, mai activi, mai blânzi, mai binevoitori, mai optimiști și mai plini de compasiune. Veți simti cum starea dumneavoastra devine mai armonioasă și sentimentele dumneavoastră vor începe să vă dezvăluie acea cale care vă va face fericit(ă) cu adevărat.

După practică.....:

- Veți dobândi o cunoaștere holistică

- Piese lipsă din ”puzzle” vor fi inserate în imaginea dumneavoastră despre lume

- Veți avea o viziune clară asupra ceea ce trebuie să faceți mai departe

- Veți dobândi încredere în dumneavoastră și în abilitățile dumneavoastră 

- Veți ști cum să vă dezvăluiți potențialul

- Veți înțelege cum puteți să creați o nouă realitate fericită

Cui se adresează această practică?

Celui Avansat

Care cunoaște multă teorie, a citit deja multe cărți și a urmărit seminarii dar are nevoie de mai multă practică în a folosi aceste cunoștințe pentru transformare în viața reală.


Unui Suflet singur

Care are nevoie de sprijin și de sentimentul că nu este singur. Lucrul în grup și discuțiile cu persoane cu aceleași idei îi vor da un sentiment de unitate, forță, energie și sprijin reciproc.


Unui Suflet rătăcit

Care se află în prezent într-o situație de viață dificilă, se confruntă cu o boală, nu poate face față dependențelor...

Unui Suflet călător


Care cunoaște multă teorie, a citit deja multe cărți și a urmărit seminarii, dar are nevoie să lucreze cu sine la un nivel mai profund.

Această practică vă va ajuta în mod special dacă:

- Vă căutați menirea dar nu știți încotro să vă îndreptați

- Vă lipsește încrederea în ziua de mâine

- Vă temeți să vă schimbați viața stabilă

- Aveți tendința doar către propriul confort

- Simțiți că sunteți închiși fața de lume si vă temeți să vă manifestați

- Visați să vă trăiți viața din plin și într-un mod fericit

”Capacitatea de a-ți realiza menirea înseamnă să crezi în sufletul tău. Ceea ce vine din minte este temporar. Ceea ce vine din suflet, din interior, este în ceea ce trebuie să crezi. Trebuie să ne credem propriul suflet și sentimentele.”


Mintea are o experiență foarte mică. Sufletul, subconștientul, sentimentele noastre constituie o experiență gigantică, de miliarde de ani. Din acest motiv, atunci când noi încercăm să controlăm totul cu ajutorul minții conștiente, ne blocăm reacția corectă față de lumea din jur, energia noastră scade și ne va fi greu să ne realizăm menirea. Și, în mod corespunzător, este nevoie de energie pentru a obține ceea ce dorim....


  • S.N. Lazarev

Eu i-am spus cândva unui băiat caruia nu i se aranjau treburile, dar care avea niște perspective de viitor:

„Ține minte. Tu acum ești într-o groapă. Cu cât tu vei simți mai corect acum, și anume să accepți voia Divină, cu atât vei reuși.”

Cu alte cuvinte, înainte să ți se dea ceva, trebuie să ți se ia puțin. Înainte să primești ceva, trebuie să treci printr-un eșec, caracterul îți este testat. Aceasta este o lege. Tot ce noi avem, vom da pe urmă înapoi. Noi avem doar ceea ce putem să pierdem. Nu ni se va da ceea ce nu putem să pierdem. Prin urmare, eu i-am spus:

„Cu cât îți vei păstra optimismul, bucuria, cu cât nu vei fi nemulțumit de destin, cu atât în momentul în care vei avea parte de un val de purificare, tu nu vei plăti pentru aceasta prin sănătate, pierderi și altele.”

Capacitatea de a percepe corect pierderile, neplăcerile, păstrând iubirea și văzând voia Divină în tot, înseamnă capacitatea de a fi și sănătoși și fericiți și de a ne păstra energia deoarece tristețea ne consumă foarte multă energie.

Cu cât fiecare dintre noi va putea să aibă o atitudine corectă față de pierderi... există un proverb vechi care reflectă, în principiu, filozofia Vedică - dacă ai găsit ceva, nu te bucura, dacă ai pierdut ceva, nu plânge. Cu cât noi avem o atitudine corectă față de viață, cu atât menirea noastră se îndeplinește mai ușor.

”Să nu regretăm trecutul, să nu ne temem de viitor, să nu ne facem griji – frica apare atunci când există prea multe griji – eliberați grijile și nu vă enervați cu privire la prezent.

Totul este firesc. Tot ceea ce se întâmplă acum este o consecință ... acest lucru s-a întâmplat deja în plan subtil și este o consecință a multor procese. De aceea, este inutil să vă supărați. Puteți să îmbunătățiți, să schimbați ceea ce se întâmplă în prezent. Nu se poate să vă supărați. Acestea sunt regulile elementare, de bază, pe care noi trebuie să le respectăm.

O percepție greșită asupra lumii înseamnă, de asemenea, o pierdere de energie. De aceea, blândețea dumneavoastră interioară, credința în Dumnezeu, acceptarea voii Divine sunt, de fapt, principalele ajutoare pentru a ne îndeplini propria menire și pentru a deveni fericiți.”

Care este scopul practicii?

În fiecare zi, S.N. Lazarev primește zeci de mesaje din toată lumea, mulți oameni au nevoie de ajutor și sprijin serios pe calea dezvoltării.

Din păcate, lui S.N. Lazarev îi este imposibil să ajute fiecare persoană în parte în mod individual, din acest motiv a creat un format de lucru la distanță sub forma practicilor online de grup pe diverse teme. Pentru ca un om să se poată ajuta singur, este necesară nu doar informația, cunoașterea teoriei, ci și practica. Deseori cititorii se confruntă cu o lipsă de înțelegere a cercetărilor autorului sau nu au energia necesară pentru a se schimba la interior.

Este important de reținut că cea mai eficientă practică este aceea în care oamenii se adună pentru a lucra în comun în anumite momente împreună cu S.N. Lazarev.

În ziua și la ora stabilită, Serghey Lazarev efectuează practica împreună cu toți participanții care urmăresc transmisiunea ”live” a materialului pregătit în prealabil de autor. Practicile onine de grup reunesc un numar mare participanți, iar lucrul comun în grup creează un câmp puternic, ce unește forțele tuturor participanților. SN Lazarev lucrează asupra câmpului comun care se formează, Aceste sesiuni online sunt adevărate binecuvântări pentru toți cei care participă deoarece, cititorii pot simți energia binefăcătoare și plină de iubire pe care Serghey Lazarev o revarsă asupra participanților.

Regularitatea practicilor îi ajută pe participanți să-și îmbunătățească propria stare interioară, să se umple de energie vitală și să-și atingă scopurile propuse, pas cu pas.

Înregistrarea practicilor nu este pusă ulterior în vânzare. Participanții pot urmări înregistrarea în Școala SN Lazarev timp de 7 zile cu recomandarea ca practica să fie reluată cel puțin o dată în fiecare zi în acea perioadă în care SN Lazarev susține energia.

Practicile online de grup vin ca un ajutor energetic primit de la distanță de la Serghey N. Lazarev, mențin o stărie interioară armonioasă, îi ajută pe participanți să obtină o stare perfecta de relaxare și senzația de pace, ușurință și liniște sufletească.

Obținerea unei astfel de stări ajută la purificarea energiei negative, la eliminarea blocajelor din corpul fizic și energetic și la restabilirea funcționării corecte a întregului organism.

„A fost ceva netrăit pâna acum...parcă între Cer și suflet a fost o legătură directă, fară intermediari, ...ceva unic, toate golurile sufletești s-au umplut și vreau să mențin starea permanent...radiez...ceea ce vă doresc si vouă... mă aștept la reacții din exterior...dar acum știu cum sa le accept / primesc...cred ca știu...la asta trebuie sa lucrăm intens...să menținem starea asta inălțatoare... Eu vă multumesc... cred că faptul ca suntem toți în aceeași intenție contează mult...!”


— Alina, participant practică online


”..........și eu am înțeles că această stare este cel mai important medicament pentru destin și pentru sănătate.

Cu alte cuvinte, noi trebuie să trăim în două logici. Noi trebuie să acceptăm în mod absolut logica Divină - în suflet trebuie să existe iubire, acceptare, înțelegerea faptului că orice se face, se face spre binele sufletului, iar la exterior noi trebuie să trăim după logica umană. Dacă există logica Divină, atunci logica umană va înceta să fie crudă. Logica jignirii, a supărării, a urei se va transforma în logica educației și a schimbării. Adică în momentul în care noi vedem niște probleme, noi putem să ne împotrivim și să facem ceva la nivel exterior, la nivel fizic. Însă, de cele mai multe ori nivelul fizic nu este eficient.

Planurile subtile - nivelul spiritual oferă un efect mai mare.

Dar cel mai mare efect îl oferă schimbarea sufletului pentru că la nivel de suflet noi putem schimba lumea Sufletul se atinge de acele planuri în care este reglat tot cursul evenimentelor.

De aceea, capacitatea de a ne schimba la interior, de a învăța să iubim și, în același timp să acționăm în mod activ - să ne îndeplinim propriile dorințe, constituie calea corectă.”

SN Lazarev

Acest curs nu este disponibil momentan.

Cum se va desfașura practica?

Practica nu este interactivă, nu sunteți vazut(ă) sau auzit(ă) in timpul practicii și nu trebuie să faceți nimic decât să vă creați un mediu în care vă simțiți confortabil și să vă relaxați in timp ce urmăriți transmisia ”live” cu Sergey N. Lazarev.

Prin faptul că toți participanții se conectează în același moment la informația transmisă, se creează un flux energetic puternic comun ce ii unește.

S.N. Lazarev se conectează în același timp cu participanții la acest câmp comun care se formează, susținând-ul energetic si lucrând asupra acestuia.

Timp de aproximativ o oră și jumătate, toți participanții vor urmări transmisia ”live” in ziua de Duminică, începând cu ora 13 fix.

Ulterior, practica este diponibilă 7 zile timp în care participanții sunt sfătuiți să repete ZILNIC practica pe toată perioada cât autorul susține energia. După cele 7 zile accesul pe platformă este retras lăsând posibilitatea participanților de a se obișnui cu noua energie și de a continua individual lucrul cu sine.

- Practicile se desfășoară în scoala.lazarevsn.ro unde, la inscriere, este necesară crearea unui cont cu adresa de email corectă si o parolă pe care o alegeți dumneavoastra. Practica se poate accesa ulterior doar prin autentificarea in contul dumneavoastra de Scoala la

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in


Extras practică online de grup susținută de Sergey N. Lazarev


Acest curs nu este disponibil momentan.

CINE ESTE

Sergey Nicolaevich Lazarev


S.N. Lazarev este cunoscut de milioane de oameni din intreaga lume ca autor al unor serii de cărți - „Diagnosticarea Karmei”, „Omul viitorului”, „Experiența supraviețuirii”, în total 40 titluri publicate și traduse în 16 limbi. În opera lui realizează o sinteza a științei și religiei, a pedagogiei, psihologiei și medicinei. Cercetările sale permit înțelegerea semnificației cărților sacre precum Biblia, Coranul, Tora și Bhagavad Gita.

SN Lazarev a reușit să urmărească relația cauză-efect dintre viziunea asupra lumii a unei persoane și evenimentele care au loc cu el, cu starea și viitorul său fizic și mental.

Cercetările lui Sergey Nikolaevici Lazarev în domeniul studiului legilor existenței sunt unice în întreaga lume, neavând analog în istoria omenirii. Reputația lui a depășit de peste 20 de ani granițele tării de origine, devenind un adevărat fenomen în viață al Rusiei.

Reputația lui s-a extins o dată cu numărul impresionant de vindecări spontane pe care le-au experimentat pacienții și cititorii lui (boli incurabile, cancere în faze terminale, scleroza în plăci, schizofrenii, etc.) precum și ca urmare a peste 1 000 000 de mărturii ale oamenilor care își rezolvaseră în mod uimitor situații tragice de viață în urma cărților citite sau a participării la seminare.Peste 5000 de participanți

în România la edițiile trecute


Milioane de cititori și participanți la sesiunile cu Sergey Lazarev din întreaga lume au mărturisit că cel mai simplu contact cu informația autorului (prin intermediul cărților, seminariilor sau a practicilor ghidate) a produs constientizari surprinzatoare in legatura cu cauza problemei cu care se confruntau. De multe ori, doar simpla conștientizare a adus îmbunătățiri substanțiale și i-a ajutat în rezolvarea celor mai grave probleme.

Cristina

„Am participat si la prima meditatie organizata, dar aceasta a fost minunata! Am simtit o bucurie si o pace interioara divina! Va multumesc din suflet tuturor celor care ati facut posibil, prin eforturi mari, ca noi astazi sa participam la o astfel de experienta! Si multumesc din suflet SN Lazarev ca existati! ”


Doina

„Dacă aș putea exprima în cuvinte valurile de iubire care mă cuprind în timpul meditațiilor ghidate de SN Lazarev si felul în care mă fac să mă simt și să văd viața, să o accept… dar, din păcate nu pot exprima, acest lucru poate fi trăit doar de participanții la practică. Dar pot spune că este absolut minunat, înălțător și recomand tuturor cu cea mai mare căldură!!❤”

Tatiana

„La nivel de corp și minte ( exterior) este ușor de redat in cuvinte , dar la nivel de suflet , eu nu găsesc cuvinte , sunt obișnuita cu meditatiile dar acum e o senzație noua. Sper sa reușesc sa o înțeleg . Pace și armonie💟”

Gabriela

”Recunostința și iubire pt această meditație ❤🙏....am avut așa o stare minunată, plină de iubire infinită și recunostința pentru tot Universul și pentru toate ființele ❤multumesc, multumesc, multumesc ❤🙏


Georgiana

”Eu am făcut meditația și pot spune că...pe lângă faptul ca te duce într-o stare de relaxare extraordinară și vindecare.....ajută foarte mult!!!”

Simona

„A fost DIVIN, simt ca plutesc . Multumesc cu recunostiinta pentru acest dar si pentru munca depusa.”

Acest curs nu este disponibil momentan.

Dragi cititori!

Numarul celor care vor să se schimbe cu adevărat crește, acest lucru mă bucură mult!


„Încă din primele cărți, cu 25 de ani în urmă, spuneam că în anul 2020 va fi o energie nouă și că vor începe schimbări serioase. Acestea au început după anul 2012, însă schimbările importante și cele de dimensiuni mari încep chiar acum.

Este necesar ca oamenii să înceapă să se schimbe. Dacă un om nu dorește să se schimbe, cum este el ajutat? El este ajutat prin epidemii, cataclisme, cutremure... Din această cauză este important să înțelegem cum să ne comportăm corect.

Cu cât suntem mai armonioși, cu cât există mai multă iubire în suflet cu atât de adaptăm la lumea din jur cu atât noi putem să supraviețuim. Este foarte important să fim flexibili, să fim blânzi și pregătiți pentru schimbare și dezvoltare.

Pentru a ne schimba și a ne adapta la lumea din jur avem nevoie de energie. De unde luăm această energie? Principala energie vitală noi nu o primim prin mâncare, ci prin sufletele noastre. Această energie pătrunde în sufletul nostru atunci când există iubire în suflet.

De ce? Pentru ca Cel de Sus este sursa energiei. Dumnezeu este iubire și, cu cât există mai multă iubire în sufletul nostru cu atât suntem mai înclinați spre iubire, blândețe, milă, compasiune, cu atât mai mult apare energia în sufletul nostru. 

Această energie ne oferă viitorul și permite urmașilor noștri să supraviețuiască și nouă ne păstrează sănătatea. Așteptăm cu bucurie momentul practicii, lucrul în comun va uni câmpurile energetice și va spori șansele participanților de a simți mai intens noua energie.”

- Autorul Serghey N Lazarev