Ce este Împărăția Cerurilor?

Când va începe sfârșitul lumii?

Va avea loc Judecata de Apoi, a doua venire a lui Hristos și învierea mortilor?

De ce creștinismul nu este înțeles nici acum? Care este cauza acestei situații?

Care a fost principala încercare a sărmanului Iov? - acest lucru este foarte important pentru că, de fapt, pilda despre sărmanului Iov este o pildă despre sfârșitul lumii pentru fiecare om in parte și este foarte importantă experiența salvării sale, în actuala situație de pe planeta noastră.

Care sunt cele mai periculoase emoții ale omului care, practic, distrug genotipul uman?

Care este secretul supraviețuirii poporului evreu? - când poporul, orice s-ar întâmpla, supraviețuiește în cele mai grele condiții – putem înțelege că a intrat în acțiune un anumit mecanism. Dacă îl cunoaștem îl putem folosi.

"Mecanismul salvării sufletului"


Titlul seminarului reflectă foarte bine conținutul acestuia.

S.N. Lazarev a prezentat în mod sistematic și concis principalele etape ale armonizării sufletelor noastre și a explicat cât de necesar este acest lucru acum, în ajunul unei noi perioade dificile. Esența acesteia este de a primi o nouă energie, care ar trebui să dea un nou impuls dezvoltării umanității. Această energie de supraviețuire nu poate fi primită de om dacă agresivitatea rămâne în adâncul sufletului său.

Prin ce etape trebuie să treacă omul pentru a anula agresivitatea interioară și a învinge păcatul la toate nivelurile?

Care sunt cele mai periculoase emoții pentru supraviețuirea omului însuși și a urmașilor săi?

Care sunt factorii care împiedică o schimbare de caracter și care sunt pericolele unei adeziuni nechibzuite la dogmele religioase?

Cum să te convingi că a lupta pentru Dumnezeu reprezintă principala componentă a fericirii umane? 


Puteți afla despre toate acestea vizionând înregistrarea seminarului. 

”Toate religiile vorbesc despre un singur lucru – despre sănătatea sufletului. Iar sănătatea fizică și spirituală, și bunăstarea sunt deja consecințele bunăstării sufletești..”

S.N. Lazarev

În a doua parte a seminarului S.N. Lazarev răspunde la întrebările participanților. Unele dintre aceste întrebări sunt

:

Cum să-L vezi pe Dumnezeu în spatele destinului propriului destin?

Există vreun exercițiu pentru a aduce la automatism aspirația către Dumnezeu în momentele de tristețe și deznădejde?

Ce poate însemna lipsa de „purificare” înainte de seminar?

Se poate și este necesar să lucrezi cu sine în timpul înfometării, dacă starea de de sănătate nu este bună?

De ce în porunci nu se vorbește nimic despre responsabilitatea pentru copii și despre cum trebuie să fie educați?

La ce ar trebui să acorde atenție părinții când lucrează cu sine în cazul în care copilul nu vorbește până la vârsta de 3-5 ani?

Ce încearcă sufletul să-i spună conștiinței prin intermediul coșmarurilor?

De ce oamenii în vârstă nu dorm adesea noaptea și cum să lucreze cu sine rudele acestora în acest caz?

Merită să zâmbești forțat sau trebuie să aștepți un impuls din partea sufletului?

Există un simț rău al umorului?

Există vreo legătură între o persoană și locul său de naștere?

Evaluarea nivelului de pregătire și instruirea cititorilor în ceea ce privește capacitatea de a gândi corect este o componentă invariabilă și o parte practică importantă a seminariilor online, ceea ce constituie un ajutor eficient pentru cititori atunci când lucrează cu sine.

Acest material reprezintă înregistrarea seminarului susținut de S.N. Lazarev in luna Decembrie a anului 2018.

Participanții au remarcat în unanimitate sentimentul de bucurie și unitate care a apărut în timpul seminarului, care a unit cititori din întreaga lume, și în număr foarte mare ei au mulțumit autorului pentru acest lucru.

În a doua parte a seminarului au existat probleme de conexiune la internet. pentru care ne cerem scuze în avans.

Extras seminar ”Mecanismul salvării sufletului”Mecanismul salvării sufletuluiDragi cititori!

Numarul celor care vor să se schimbe cu adevărat crește, acest lucru mă bucură mult!

„Încă din primele cărți, cu 25 de ani în urmă, spuneam că în anul 2020 va fi o energie nouă și că vor începe schimbări serioase. Acestea au început după anul 2012, însă schimbările importante și cele de dimensiuni mari încep chiar acum.

Este necesar ca oamenii să înceapă să se schimbe. Dacă un om nu dorește să se schimbe, cum este el ajutat? El este ajutat prin epidemii, cataclisme, cutremure... Din această cauză este important să înțelegem cum să ne comportăm corect.

Cu cât suntem mai armonioși, cu cât există mai multă iubire în suflet cu atât de adaptăm la lumea din jur cu atât noi putem să supraviețuim. Este foarte important să fim flexibili, să fim blânzi și pregătiți pentru schimbare și dezvoltare.

Pentru a ne schimba și a ne adapta la lumea din jur avem nevoie de energie. De unde luăm această energie? Principala energie vitală noi nu o primim prin mâncare, ci prin sufletele noastre. Această energie pătrunde în sufletul nostru atunci când există iubire în suflet.

De ce? Pentru ca Cel de Sus este sursa energiei. Dumnezeu este iubire și, cu cât există mai multă iubire în sufletul nostru cu atât suntem mai înclinați spre iubire, blândețe, milă, compasiune, cu atât mai mult apare energia în sufletul nostru. 

Această energie ne oferă viitorul și permite urmașilor noștri să supraviețuiască și nouă ne păstrează sănătatea.

- Autorul Serghey N Lazarev 
CINE ESTE

Sergey Nicolaevich Lazarev


S.N. Lazarev este cunoscut de milioane de oameni din intreaga lume ca autor al unor serii de cărți - „Diagnosticarea Karmei”, „Omul viitorului”, „Experiența supraviețuirii”, în total 40 titluri publicate și traduse în 16 limbi. În opera lui realizează o sinteza a științei și religiei, a pedagogiei, psihologiei și medicinei. Cercetările sale permit înțelegerea semnificației cărților sacre precum Biblia, Coranul, Tora și Bhagavad Gita.

SN Lazarev a reușit să urmărească relația cauză-efect dintre viziunea asupra lumii a unei persoane și evenimentele care au loc cu el, cu starea și viitorul său fizic și mental.

Cercetările lui Sergey Nikolaevici Lazarev în domeniul studiului legilor existenței sunt unice în întreaga lume. Reputația lui a depășit de peste 25 de ani granițele tării de origine, devenind un adevărat fenomen în viață.

Reputația lui s-a extins o dată cu numărul impresionant de vindecări spontane pe care le-au experimentat pacienții și cititorii lui (boli incurabile, cancere în faze terminale, scleroza în plăci, schizofrenii, etc.) precum și ca urmare a milioane de mărturii ale oamenilor care își rezolvaseră în mod uimitor situații tragice de viață în urma cărților citite sau a participării la practici și seminare.

Milioane de cititori și participanți la sesiunile cu Sergey Lazarev din întreaga lume au mărturisit că cel mai simplu contact cu informația autorului (prin intermediul cărților, seminariilor sau a practicilor ghidate) a produs constientizari surprinzatoare in legatura cu cauza problemei cu care se confruntau. De multe ori, doar simpla conștientizare a adus îmbunătățiri substanțiale și i-a ajutat în rezolvarea celor mai grave probleme.

În fiecare zi, S.N. Lazarev primește scrisori din întreaga lume cu cereri disperate de ajutor. Întrucât autorului îi este imposibil să răspundă tuturor solicitărilor, a creat un SISTEM UNIC DE LUCRU CU OAMENII, în regim online.


"Uneori ne confruntam cu o lipsă de înțelegere a legilor divine sau nu avem energia necesară pentru a ne schimba la interior.


PRACTICILE ONLINE DE GRUP susținute periodic de SN Lazarev vin ca un ajutor energetic primit de la distanță de la unul dintre cei mai apreciați parapsihologi din lume."

„A fost ceva netrăit pâna acum...parcă între Cer și suflet a fost o legătură directă, fară intermediari, de înteles a iubirii...ceva unic, toate golurile sufletești s-au umplut și vreau să mențin starea permanent...radiez...ceea ce vă doresc si vouă... mă aștept la reacții din exterior...dar acum știu cum sa le accept / primesc...cred ca știu...la asta trebuie sa lucrăm intens...să menținem starea asta inălțatoare... Eu vă multumesc... cred că faptul ca suntem toți în aceeași intenție contează mult...!”

— Alina, participant practică online

Peste 5000 de participanți

în România la edițiile trecute


Cristina

„Am participat si la prima meditatie organizata, dar aceasta a fost minunata! Am simtit o bucurie si o pace interioara divina! Va multumesc din suflet tuturor celor care ati facut posibil, prin eforturi mari, ca noi astazi sa participam la o astfel de experienta! Si multumesc din suflet SN Lazarev ca existati! ”


Doina

„Dacă aș putea exprima în cuvinte valurile de iubire care mă cuprind în timpul meditațiilor ghidate de SN Lazarev si felul în care mă fac să mă simt și să văd viața, să o accept… dar, din păcate nu pot exprima, acest lucru poate fi trăit doar de participanții la practică. Dar pot spune că este absolut minunat, înălțător și recomand tuturor cu cea mai mare căldură!!❤”

Tatiana

„La nivel de corp și minte ( exterior) este ușor de redat in cuvinte , dar la nivel de suflet , eu nu găsesc cuvinte , sunt obișnuita cu meditatiile dar acum e o senzație noua. Sper sa reușesc sa o înțeleg . Pace și armonie💟”

Gabriela

”Recunostința și iubire pt această meditație ❤🙏....am avut așa o stare minunată, plină de iubire infinită și recunostința pentru tot Universul și pentru toate ființele ❤multumesc, multumesc, multumesc ❤🙏


Georgiana

”Eu am făcut meditația și pot spune că...pe lângă faptul ca te duce într-o stare de relaxare extraordinară și vindecare.....ajută foarte mult!!!”

Simona

„A fost DIVIN, simt ca plutesc . Multumesc cu recunostiinta pentru acest dar si pentru munca depusa.”

Mecanismul salvării sufletului