Practica s-a încheiat, ne reunim curând la o nouă practică cu Sergey N. Lazarev

Serghey Nicolaevich Lazarev a efectuat practica împreună cu toți participanții în timpul transmisiunii ”live” din ziua de Duminică, 28 Mai 2023 ora 13. Accesul la înregistrarea practicii a fost disponibil timp de 7 zile (până Duminică 4 Iunie inclusiv), timp în care participanții au fost sfătuiți să repete zilnic practica pe această perioadă în care Serghey Lazarev a susținut energia. După cele 7 zile accesul pe platformă a fost retras lăsând posibilitatea participanților de a se obișnui cu noua energie și de a continua lucrul cu sine în mod individual.

”Destinul reprezintă ceea ce ni se întâmplă chiar acum, este viața care se formează sub influența sentimentelor, gândurilor, faptelor și aspirațiilor noastre.

              Dacă nu simțiți satisfacție și bucurie în propria viață, este numai în puterea dumneavoastră să schimbați acest lucru. În loc să vă afundați în nemulțumire, irascibilitate, tristețe și alte emoții care vă privează de putere și de energie, începeți să acționați, învățați să percepeți corect situațiile care se întâmplă și să vedeți semnele destinului în ele. Formarea evenimentelor ulterioare depinde inclusiv de percepția dumneavoastră.”

Destinul trebuie acceptat și, în același timp, îmbunătățit prin schimbarea caracterului și a obiceiurilor, iar energia iubirii trebuie să fie orientată spre creație și căutarea unor căi care să permită dezvoltarea.”


Serghei Nikolaevici Lazarev

”Nu este voie să ne supărăm pe soartă, întrucât aceasta ne este dată de Dumnezeu. Supărarea pe destin este un protest direct împotriva voii Divine. Destinul nostru are legătură cu caracterul nostru, și cel exterior și cel profund. Când cel exterior se schimbă, începe să ni se schimbe treptat și cel interior, profund. Atunci ni se schimbă și destinul și sănătatea atât nouă, cât și copiilor și nepoților noștri.”

Serghei Nikolaevici Lazarev

Practica vă va ajuta dacă.....:

- V-ați afundat în gânduri negative

- Credeți că situațiile pe care le trăiți sunt nedrepte

 - Ați rămas blocat într-un loc și nu reușiți să mergeți înainte

- Evenimentele negative se tot repetă

- Nu simțiți emoții pozitive

Acceptarea destinului este una dintre cele mai importante emoții, pe parcursul mai multor vieți. Tema destinului este rezolvată în momentul în care eu văd iubirea divină și o simt. De aceea, la exterior eu mă realizez, iar în interior, înțeleg că această situație nu mi-a fost dată întâmplător.

                                                                 Serghei Nikolaevici Lazarev

Despre practică:


Prin această practică se dezvoltă abilitatea de a percepe corect situațiile negative, abilitatea de a transforma emoțiile distructive într-o energie destinată atingerii scopurilor, abilitatea de a dezvolta starea de spirit necesară și de a acționa într-o stare de bucurie și iubire.

S.N. Lazarev va efectua practica împreună cu toți participanții în timpul trasmisiunii ”live” din ziua de Duminică, 28 Mai 2023 la ora 13 fix.

Lucrul comun în grup va crea un flux puternic de energie, ce unește forțele tuturor participanților, ceea ce va permite fiecăruia să obțină cel mai bun rezultat.

Regularitatea practicilor susținute de S.N. Lazarev ajută participanții pas cu pas să-și îmbunătățească starea interioară, să se umple de energie vitală și să își atingă scopurile propuse.

Înregistrarea practicilor online de grup nu este ulterior pusă în vânzare, participanții pot viziona înregistrarea în Școala SN Lazarev România timp 7 zile.

„Dacă mă orientez spre Dumnezeu în momentul în care simt o durere, trec dincolo de limitele umanului. Durerea mă forțează să depășesc limitele fericirii umane. Și atunci îmi pot schimba destinul.”

Serghei Nikolaevici Lazarev

După practică.....:

- Veți înțelege cum se formează linia destinului dumneavoastră

- Veți prelua controlul asupra propriei vieți

- Veți învăța să treceți prin viață cu ușurință și cu bucurie

- Vă veți putea concentra atenția în direcția schimbărilor pozitive

- Veți transforma energia negativă în energie creatoare

Care sunt beneficiile practicilor online de grup?


”Sănătatea noastră, destinul nostru reprezintă viziunea noastră asupra lumii, caracterul nostru.

O viziune greșită asupra lumii este, deja, o boală.”


Serghei Nikolaevici Lazarev

”Scopul principal al multor oameni, care îmi citesc cărțile și care participă la practici, este să își rezolve anumite probleme. Adesea, chiar suferințele grave sau problemele îndeamnă un om să înțeleagă ce este viața, dacă există o legătură între trecut și viitor, care este sensul vieții, dacă există o astfel de noțiune precum karma, dacă este permis să păcătuiești și dacă se poate să-ți ispășești propriile păcate. Însă nu toți oamenii se pot orienta într-un volum de informație destul de mare, care vine din toate părțile.

           Au apărut mulți „specialiști” care se oferă să purifice karma, să îmbunătățească destinul, să îndepărteze farmecele și așa mai departe. Disperați, oamenii, plătesc mulți bani, încercând să-și rezolve problemele, însă întotdeauna rezultatul este practic unul și același, cauza fiind simplă: dacă nu vă schimbați, dacă nu vă perfecționați propria viziune despre lume, caracterul și modul de viață, atunci niciun fel de ghicitoare, niciun fel de vindecător nu va putea să vă ajute cu nimic și nu vă va rezolva niciun fel de probleme.

           Ce înseamnă noțiunea de „karmă pură”? Karma reprezintă un cumul de fapte săvârșite în trecut, care determină destinul unui om. Comportamentul dumneavoastră din trecut și comportamentul strămoșilor – toate acestea vă determină, în cele din urmă, comportamentul din prezent, cu alte cuvinte, de trecutul dumneavoastră depinde modul în care vă comportați și vă simțiți în prezent. Caracterul dumneavoastră este, de asemenea, rezultatul vieților trecute, al propriului comportament și al comportamentului părinților dumneavoastră. Pe scurt, karma este un rezultat comun a ceea ce ați făcut, ați simțit și ați gândit.

           Acesta este motivul pentru care este imposibil să-ți schimbi destinul, fără să-ți schimbi caracterul și percepția asupra vieții.

           Știința modernă nu înțelege cu adevărat ce înseamnă religia și nu știe ce înseamnă în realitate omul, conștientul și subconștientul, căci tocmai în zona subconștientului au loc toate minunile despre care noi vorbim. Din acest motiv, apar mulți neaveniți și adevărul este alterat, motiv pentru care oamenii se pierd în numărul mare de cărți, sfaturi și tot felul de informații care nu pot fi cu adevărat de încredere și care seamănă mai mult cu o poveste și o fantezie.

           Am abordat această problemă foarte serios și pot spune că orice vindecare, orice schimbare a destinului este un proces destul de greu, uneori dureros, fiind întotdeauna asociat cu capacitatea de a face un sacrificiu, cu disponibilitatea unui om de a se schimba, de a deveni moral, de a dobândi credință, de a avea grijă de propriul suflet.

           Un om cu sufletul murdar, care nu vrea să aibă grijă de purificarea acestuia, nu se poate vindeca în totalitate, deoarece starea sufletului influențează sănătatea trupului. Boala sufletului este transferată treptat către spirit, destin și corp. Din această cauză, oricât am încerca să ne vindecăm din punct de vedere fizic, dacă sufletul nostru nu se vindecă, atunci nu există perspective de vindecare. Mai mult decât atât, noi ne putem vindeca fizic dar transferăm problema asupra altui organ. În cazul unui așa-zis tratament reușit, noi putem transfera problema chiar în straturile mai profunde ale sufletului, transmițând-o astfel și la proprii urmași. Într-adevăr, ameliorându-ne starea fizică prin mijloace magice, putem să ne îmbunătățim destinul într-o anumită măsură însă, deoarece suntem uniți, copiii și nepoții noștri vor fi nevoiți să plătească pentru acest lucru.

           Există o vreme pentru a împrăștia pietrele și o vreme pentru a le strânge. Tentativa de a înșela soarta, de regulă, nu se termină cu ceva bun. Noi putem să câștigăm astăzi, dar mâine sau poimâine va urma o răsplată iminentă. Din acest motiv, eu le explic tuturor că, dacă doriți să obțineți un rezultat, atunci pregătiți-vă pentru o muncă serioasă, dificilă și grea, pregătiți-vă pentru o transformare destul de dureroasă a caracterului și a personalității dumneavoastră. Învățați să vă învingeți dorințele și instinctele, învățând să le stăpâniți. Dorințele și instinctele noastre reprezintă un bine și este necesar să le urmăm, dar trebuie să ne punem în ordine prioritățile în mod corect: pe primul loc trebuie să fie interesele sufletului, și apoi cele ale spiritului și ale corpului.

           Pentru a ne orienta cum să procedăm atunci când ne confruntăm cu o problemă, este necesar să înțelegem esențialul: Dumnezeu ne iubește, Dumnezeu este iubire și atâta timp cât suntem uniți cu Creatorul, noi putem să învingem orice probleme. Dar, imediat ce sufletul nostru se îndepărtează de Dumnezeu, problemele devin de nerezolvat, iar bolile – incurabile. Înseamnă că, în orice situație, orice ce s-ar întâmpla, nu este voie să pierdem sentimentul de iubire, sentimentul de recunoștință față de Cel de Sus, sentimentul că totul este logic și nu întâmplător. Boala este un îndemn pentru schimbare, problemele sunt sarcini care pot fi rezolvate. Rețineți, ce trebuie să faceți în primul rând. Trebuie să începeți cu propriul caracter, trebuie să învățați să nu vă atașați de această lume.”

Serghei Nikolaevici Lazarev

Care este scopul practicii?

În fiecare zi, S.N. Lazarev primește zeci de mesaje din toată lumea, mulți oameni au nevoie de ajutor și sprijin serios pe calea dezvoltării.

Din păcate, lui S.N. Lazarev îi este imposibil să ajute fiecare persoană în parte în mod individual, din acest motiv a creat un format de lucru la distanță sub forma practicilor online de grup pe diverse teme.

Cu ajutorul meditației, participanții la practică vor putea să se cufunde ușor în lumea lor interioară, să-și calmeze mintea, pur și simplu ascultănd vocea din meditație, să se concentreze pe sentimentele și senzațiile lor și să parcurgă momentele necesare pentru a se întoarce din meditație deja într-o stare reînnoită.

Pentru ca un om să se poată ajuta singur, este necesară nu doar informația, cunoașterea teoriei, ci și practica. Deseori cititorii se confruntă cu o lipsă de înțelegere a cercetărilor autorului sau nu au energia necesară pentru a se schimba la interior.

Pentru a-ți îmbunătăți cu adevărat viața, pentru a te schimba atât pe plan interior, cât și exterior, trebuie să acorzi timp dezvoltării tale. Practica și aplicarea cunoștințelor dobândite în viața de zi cu zi oferă o posibilitate reală de evoluție pe calea dezvoltării.

Este important de reținut că cea mai eficientă practică este aceea în care oamenii se adună pentru a lucra în comun în anumite momente împreună cu S.N. Lazarev.

În ziua și la ora stabilită, Serghey Lazarev efectuează practica împreună cu toți participanții care urmăresc transmisiunea ”live” a materialului pregătit în prealabil de autor. Practicile onine de grup reunesc un numar mare participanți, iar lucrul comun în grup creează un câmp puternic, ce unește forțele tuturor participanților. SN Lazarev lucrează asupra câmpului comun care se formează, Aceste sesiuni online sunt adevărate binecuvântări pentru toți cei care participă deoarece, cititorii pot simți energia binefăcătoare și plină de iubire pe care Serghey Lazarev o revarsă asupra participanților.

Regularitatea practicilor îi ajută pe participanți să-și îmbunătățească propria stare interioară, să se umple de energie vitală și să-și atingă scopurile propuse, pas cu pas.

Înregistrarea practicilor nu este pusă ulterior în vânzare. Participanții pot urmări înregistrarea în Școala SN Lazarev timp de 7 zile cu recomandarea ca practica să fie reluată cel puțin o dată în fiecare zi în acea perioadă în care SN Lazarev susține energia.

Practicile online de grup vin ca un ajutor energetic primit de la distanță de la Serghey N. Lazarev, mențin o stare interioară armonioasă, îi ajută pe participanți să obtină o stare perfecta de relaxare și senzația de pace, ușurință și liniște sufletească.

Obținerea unei astfel de stări ajută la purificarea energiei negative, la eliminarea blocajelor din corpul fizic și energetic și la restabilirea funcționării corecte a întregului organism.


Cui se adresează această practică?

Celui Avansat

Care cunoaște multă teorie, a citit deja multe cărți și a urmărit seminarii dar are nevoie de mai multă practică în a folosi aceste cunoștințe pentru transformare în viața reală.


Unui Suflet singur

Care are nevoie de sprijin și de sentimentul că nu este singur. Lucrul în grup și discuțiile cu persoane cu aceleași idei îi vor da un sentiment de unitate, forță, energie și sprijin reciproc.


Unui Suflet rătăcit

Care se află în prezent într-o situație de viață dificilă, se confruntă cu o boală, nu poate face față dependențelor...

Unui Suflet călător


Care cunoaște multă teorie, a citit deja multe cărți și a urmărit seminarii, dar are nevoie să lucreze cu sine la un nivel mai profund.

”În fiecare zi este necesar să ne aducem armonie în suflet, să ne îmbunătățim propriul caracter. În fiecare zi, noi trebuie să devenim ceva mai buni, puțin mai darnici, mai curajoși, mai independenți, să înțelegem tot mai bine oamenii din jurul nostru, să avem grijă de ei, să le facem complimente, să nu ne îngropăm propria energie în pământ, ci să o materializăm – exact acesta și este lucrul zilnic cu sine.

           Omul trebuie să se roage în fiecare zi, să muncească, să transpire, să se înfometeze, să se jertfească măcar puțin, să aibă grijă de cineva, să se bucure.

           Dumnezeu nu are nici ură, nici supărări, nici regrete, nici frici, este doar iubire și bucurie! Înseamnă că noi trebuie să facem totul cu iubire și cu bucurie în suflet.

           Dacă înțelegem că viața este o oportunitate unică și o clipă scurtă, atunci noi începem să ne bucurăm de fiecare zi. Atunci trăim, simțind voia Divină și transformăm lumea cu iubire, nu cu enervare și cu ură.

           Când noi vedem voia Divină în toate lucrurile și înțelegem că fiecare om este Divin, că noi toți suntem uniți în plan subtil, că la exterior putem fi în conflict, putem să fim duri sau blânzi, iar la interior noi avem dreptul doar la iubire și la o acceptare totală a tot ce se întâmplă – atunci sufletul nostru începe să se vindece.

           Pentru început trebuie să învățăm lucrurile elementare: să nu luptăm la interior cu voia Divină, să acceptăm ce s-a întâmplat și ce se întâmplă, să înțelegem că noi putem să ne schimbăm și să ne îmbunătățim viitorul dacă ne schimbăm în prezent. Îndeplinind aceste reguli simple, se poate realmente să ne refacem și sănătatea și destinul dar, în primul rând – sufletul.

           Tot ceea ce ne dă Cel de Sus este orientat spre binele nostru, spre dezvoltare și, în cele din urmă, spre salvarea sufletului nostru.

           În ultimă instanță, cu cât viziunea noastră asupra lumii este mai simplă, cu atât este mai bine pentru noi. Nu merită să fim pasionați prea mult de ezoterism, să ne convingem pe sine că Universul este din cale afară de complicat, de neînțeles, și să ne răsfățăm mintea și conștiința cu acest lucru. Universul este și incredibil de complicat și simplu, în același timp.

           Cea mai importantă lege a Universului este iubirea. Dacă înțelegem că Dumnezeu este unic și guvernează totul, dacă noi știm cine suntem, de unde am venit și încotro mergem, atunci noi începem să respectăm această lege și devenim fericiți.

           Este necesar să înțelegem: mai întâi – iubirea și sufletul, apoi – spiritul, și pe urmă – trupul. Mai întâi – iubirea și moralitatea, apoi – bunăstarea, și pe urmă – sănătatea și diverse dorințe fizice. Dacă înțelegem acest adevăr, atunci noi vom fi sănătoși și fericiți.”

SN Lazarev


Cum se va desfașura practica?

Practica nu este interactivă, nu sunteți vazut(ă) sau auzit(ă) in timpul practicii și nu trebuie să faceți nimic decât să vă creați un mediu în care vă simțiți confortabil și să vă relaxați in timp ce urmăriți transmisia ”live” cu Sergey N. Lazarev.

Prin faptul că toți participanții se conectează în același moment la informația transmisă, se creează un flux energetic puternic comun ce ii unește.

S.N. Lazarev se conectează în același timp cu participanții la acest câmp comun care se formează, susținând-ul energetic si lucrând asupra acestuia.

Timp de aproximativ o oră și jumătate, toți participanții vor urmări transmisia ”live” in ziua de Duminică, începând cu ora 13 fix.

Ulterior, practica este diponibilă 7 zile timp în care participanții sunt sfătuiți să repete ZILNIC practica pe toată perioada cât autorul susține energia. După cele 7 zile accesul pe platformă este retras lăsând posibilitatea participanților de a se obișnui cu noua energie și de a continua individual lucrul cu sine.

- Practicile se desfășoară în scoala.lazarevsn.ro unde, la inscriere, este necesară crearea unui cont cu adresa de email corectă si o parolă pe care o alegeți dumneavoastra. Practica se poate accesa ulterior doar prin autentificarea in contul dumneavoastra de Scoala la

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Extras practică online de grup susținută de Sergey N. Lazarev


„A fost ceva netrăit pâna acum...parcă între Cer și suflet a fost o legătură directă, fară intermediari, ...ceva unic, toate golurile sufletești s-au umplut și vreau să mențin starea permanent...radiez...ceea ce vă doresc si vouă... mă aștept la reacții din exterior...dar acum știu cum sa le accept / primesc...cred ca știu...la asta trebuie sa lucrăm intens...să menținem starea asta inălțatoare... Eu vă multumesc... cred că faptul ca suntem toți în aceeași intenție contează mult...!”


— Alina, participant practică online


CINE ESTE

Sergey Nicolaevich Lazarev


S.N. Lazarev este cunoscut de milioane de oameni din intreaga lume ca autor al unor serii de cărți - „Diagnosticarea Karmei”, „Omul viitorului”, „Experiența supraviețuirii”, în total 40 titluri publicate și traduse în 16 limbi. În opera lui realizează o sinteza a științei și religiei, a pedagogiei, psihologiei și medicinei. Cercetările sale permit înțelegerea semnificației cărților sacre precum Biblia, Coranul, Tora și Bhagavad Gita.

SN Lazarev a reușit să urmărească relația cauză-efect dintre viziunea asupra lumii a unei persoane și evenimentele care au loc cu el, cu starea și viitorul său fizic și mental.

Cercetările lui Sergey Nikolaevici Lazarev în domeniul studiului legilor existenței sunt unice în întreaga lume, neavând analog în istoria omenirii. Reputația lui a depășit de peste 20 de ani granițele tării de origine, devenind un adevărat fenomen în viață al Rusiei.

Reputația lui s-a extins o dată cu numărul impresionant de vindecări spontane pe care le-au experimentat pacienții și cititorii lui (boli incurabile, cancere în faze terminale, scleroza în plăci, schizofrenii, etc.) precum și ca urmare a peste 1 000 000 de mărturii ale oamenilor care își rezolvaseră în mod uimitor situații tragice de viață în urma cărților citite sau a participării la seminare.Peste 5000 de participanți

în România la edițiile trecute


Milioane de cititori și participanți la sesiunile cu Sergey Lazarev din întreaga lume au mărturisit că cel mai simplu contact cu informația autorului (prin intermediul cărților, seminariilor sau a practicilor ghidate) a produs constientizari surprinzatoare in legatura cu cauza problemei cu care se confruntau. De multe ori, doar simpla conștientizare a adus îmbunătățiri substanțiale și i-a ajutat în rezolvarea celor mai grave probleme.

Cristina

„Am participat si la prima meditatie organizata, dar aceasta a fost minunata! Am simtit o bucurie si o pace interioara divina! Va multumesc din suflet tuturor celor care ati facut posibil, prin eforturi mari, ca noi astazi sa participam la o astfel de experienta! Si multumesc din suflet SN Lazarev ca existati! ”


Doina

„Dacă aș putea exprima în cuvinte valurile de iubire care mă cuprind în timpul meditațiilor ghidate de SN Lazarev si felul în care mă fac să mă simt și să văd viața, să o accept… dar, din păcate nu pot exprima, acest lucru poate fi trăit doar de participanții la practică. Dar pot spune că este absolut minunat, înălțător și recomand tuturor cu cea mai mare căldură!!❤”

Tatiana

„La nivel de corp și minte ( exterior) este ușor de redat in cuvinte , dar la nivel de suflet , eu nu găsesc cuvinte , sunt obișnuita cu meditatiile dar acum e o senzație noua. Sper sa reușesc sa o înțeleg . Pace și armonie💟”

Gabriela

”Recunostința și iubire pt această meditație ❤🙏....am avut așa o stare minunată, plină de iubire infinită și recunostința pentru tot Universul și pentru toate ființele ❤multumesc, multumesc, multumesc ❤🙏


Georgiana

”Eu am făcut meditația și pot spune că...pe lângă faptul ca te duce într-o stare de relaxare extraordinară și vindecare.....ajută foarte mult!!!”

Simona

„A fost DIVIN, simt ca plutesc . Multumesc cu recunostiinta pentru acest dar si pentru munca depusa.”

”Cercetările mele nu permit doar a se înțelege despre ce vorbește religia și a se vedea ce au în comun toate religiile dar, de asemenea, ajută și la a conștientiza care este cu adevărat sensul acelor formulări și imagini pe care le întrebuințăm permanent. Atunci când noi ne îndreptăm într-o direcție greșită, acest lucru duce la apariția agresivității, iar mai departe – la neplăceri, nenorociri, boli.

           Studiind ceea ce se numesc legi karmice sau, mai bine zis, legile sufletului, conform cărora trăiește omul, și cercetând structurile de câmp, eu am început să văd oarecum dintr-un alt unghi astfel de concepte religioase precum păcatul, smerenia, Judecata de Apoi, Împărăția lui Dumnezeu. Cred că înțelegerea la care am ajuns este foarte importantă, întrucât permite dobândirea armoniei în suflet și învingerea agresivității subconștiente, care creează probleme de sănătate și de destin, nu doar nouă, ci și copiilor și nepoților noștri.

           Omul, care înțelege legile universale, începe să se vindece. Acesta nu are nevoie de medicamente, fiind capabil să se vindece singur. Doctorii sunt necesari, căci ei tratează consecințele unui comportament greșit, uneori chiar unele destul de grave. Eu nu spun niciodată că nu trebuie să se apeleze la medici, deoarece nu întotdeauna o persoană reușește să se schimbe. Spun doar că medicii elimină consecințele, în timp ce metodele mele ajută la înlăturarea cauzei.

           Pentru vindecare, este necesar nu doar să se scape de consecințele propriului comportament greșit, dar este necesară atât schimbarea completă cât și îmbunătățirea caracterului, corectarea viziunii asupra lumii, purificarea sufletului. Dacă se află într-o stare de armonie, chiar și fără să bănuiască acest lucru, un om nu-și restabilește doar propria sănătate și își îmbunătățește destinul dar, de asemenea, își ajută atât copiii și nepoții, cât și alți urmași.” 

Serghei Nikolaevici Lazarev