Serghey Nicolaevich Lazarev a efectuat practica împreună cu toți participanții în timpul transmisiunii ”live” din ziua de Duminică, 18 Decembrie2022 ora 13 fix. Accesul la înregistrarea practicii a fost disponibil 14 zile, timp în care participanții au fost sfătuiți să repete zilnic practica perioada în care Serghey Lazarev a susținut energia. După cele 14 zile accesul pe platformă a fost retras lăsând posibilitatea participanților de a se obișnui cu noua energie și de a continua lucrul cu sine în mod individual.

Omul, prin matricea originală se poate vindeca pe el si iși poate vindeca viața dacă reușește să îndeparteze blocajele, constrăngerile, programele din câmpul energetic.

Pentru aceasta, este necesar să învătăm să ne curățăm în mod conștient de energia negativă, de frică, tristețe, să ne relaxam, să ne detașăm de agitația și de problemele zilnice, să ne umplem de energia iubirii și a bucuriei.


Dacă, revizuindu-și propria viață, un om va ierta, va conștientiza propriile greșeli, se va căi, va elimina agresivitatea și va învăța să păstreze iubirea în orice situație – atunci la el vor începe să aibă loc schimbări reale.

Cum să ne aducem armonie în suflet?

Trebuie să punem sufletul pe primul plan, să simțim că nu avem voie să ucidem iubirea, să ne amintim și să trecem prin toate situațiile de viață cu ajutorul căinței, atunci când noi am renunțat la iubire.Dacă un om dorește să învețe cum să păstreze iubirea în suflet, acesta începe să se schimbe: el devine curajos, sincer, el trăiește cu inima nu cu mintea, încetează să judece și să disprețuiască oamenii, el nu regretă, nu se teme, nu se descurajează, nu se grăbește, nu se enervează. El este fericit, energic, blând. ”

S.N. Lazarev

”Creșterea iubirii în suflet”

Practica ”Creșterea iubirii în suflet” vă va ajuta să simțiți mai profund că iubirea ne salvează, ne ajută și ne împinge să ne dezvoltăm, că sentimentul de iubire este cea mai mare valoare, că nu există niciun motiv pentru a nu iubi și că nu poti realiza nimic fără iubire.

În timpul practicii veți avea ocazia să treceți din nou prin cele mai dureroase situații de conflict din trecut dar de aceasta dată având sentimentul iubirii și al prezenței Atotputernicului în toate și, în consecință, să puteți să păstrați și să creșteți iubirea din sufletul vostru, care este baza oricărei fericiri umane.

Divinul înseamnă iubire


Dacă încercăm să păstrăm dragostea în sufletul nostru și ne străduim în mod constant să o sporim, suntem asemeni lui Dumnezeu si putem depăși orice problemă sau boală. Iubirea este cea care ne dă putere, energie, optimism, asigură realizarea obiectivelor și împlinirea dorințelor noastre.

Cum ne creștem propria energie pentru a ne transforma viața așa cum ne-o dorim? De unde să luăm această energie?

„În primul rând, este necesar să înțelegeți și să simțiți că creșterea iubirii în suflet nu este doar o acumulare, ci o continuitate a sentimentului de iubire.

Atunci când o persoană face pași mici, dar urcă în mod continuu, se ridică la înălțimi mai mari. Capacitatea de a aspira neîncetat spre iubire este capacitatea de a păstra iubirea în suflet indiferent de situație.”

În fiecare zi este necesar să ne aducem armonie în suflet, să ne îmbunătățim propriul caracter. În fiecare zi, noi trebuie să devenim ceva mai buni, puțin mai darnici, mai curajoși, mai independenți, să înțelegem tot mai bine oamenii din jurul nostru, să avem grijă de ei, să le facem complimente, să nu ne îngropăm propria energie în pământ, ci să o materializăm – exact acesta și este lucrul zilnic cu sine.

           Omul trebuie să se roage în fiecare zi, să muncească, să transpire, să se înfometeze, să se jertfească măcar puțin, să aibă grijă de cineva, să se bucure.

           Dumnezeu nu are nici ură, nici supărări, nici regrete, nici frici, este doar iubire și bucurie! Înseamnă că noi trebuie să facem totul cu iubire și cu bucurie în suflet.

           Dacă înțelegem că viața este o oportunitate unică și o clipă scurtă, atunci noi începem să ne bucurăm de fiecare zi. Atunci trăim, simțind voia Divină și transformăm lumea cu iubire, nu cu enervare și cu ură.

           Când noi vedem voia Divină în toate lucrurile și înțelegem că fiecare om este Divin, că noi toți suntem uniți în plan subtil, că la exterior putem fi în conflict, putem să fim duri sau blânzi, iar la interior noi avem dreptul doar la iubire și la o acceptare totală a tot ce se întâmplă – atunci sufletul nostru începe să se vindece.

           Pentru început trebuie să învățăm lucrurile elementare: să nu luptăm la interior cu voia Divină, să acceptăm ce s-a întâmplat și ce se întâmplă, să înțelegem că noi putem să ne schimbăm și să ne îmbunătățim viitorul dacă ne schimbăm în prezent. Îndeplinind aceste reguli simple, se poate realmente să ne refacem și sănătatea și destinul dar, în primul rând – sufletul.

           Tot ceea ce ne dă Cel de Sus este orientat spre binele nostru, spre dezvoltare și, în cele din urmă, spre salvarea sufletului nostru.

           În ultimă instanță, cu cât viziunea noastră asupra lumii este mai simplă, cu atât este mai bine pentru noi. Nu merită să fim pasionați prea mult de ezoterism, să ne convingem pe sine că Universul este din cale afară de complicat, de neînțeles, și să ne răsfățăm mintea și conștiința cu acest lucru. Universul este și incredibil de complicat și simplu, în același timp.

           Cea mai importantă lege a Universului este iubirea. Dacă înțelegem că Dumnezeu este unic și guvernează totul, dacă noi știm cine suntem, de unde am venit și încotro mergem, atunci noi începem să respectăm această lege și devenim fericiți.

           Este necesar să înțelegem: mai întâi – iubirea și sufletul, apoi – spiritul (mintea conștientă), și pe urmă – trupul. Mai întâi – iubirea și moralitatea, apoi – bunăstarea, și pe urmă – sănătatea și diverse dorințe fizice. Dacă înțelegem acest adevăr, atunci noi vom fi sănătoși și fericiți.”

S.N. Lazarev


Creșterea iubirii in suflet

Duminica, 18 Decembrie 2022, ora 13:00
”..........și eu am înțeles că această stare este cel mai important medicament pentru destin și pentru sănătate.

Cu alte cuvinte, noi trebuie să trăim în două logici. Noi trebuie să acceptăm în mod absolut logica Divină - în suflet trebuie să existe iubire, acceptare, înțelegerea faptului că orice se face, se face spre binele sufletului, iar la exterior noi trebuie să trăim după logica umană. Dacă există logica Divină, atunci logica umană va înceta să fie crudă. Logica jignirii, a supărării, a urei se va transforma în logica educației și a schimbării. Adică în momentul în care noi vedem niște probleme, noi putem să ne împotrivim și să facem ceva la nivel exterior, la nivel fizic. Însă, de cele mai multe ori nivelul fizic nu este eficient.

Planurile subtile - nivelul spiritual oferă un efect mai mare.

Dar cel mai mare efect îl oferă schimbarea sufletului pentru că la nivel de suflet noi putem schimba lumea Sufletul se atinge de acele planuri în care este reglat tot cursul evenimentelor.

De aceea, capacitatea de a ne schimba la interior, de a învăța să iubim și, în același timp să acționăm în mod activ - să ne îndeplinim propriile dorințe, constituie calea corectă.””Acum 2000 de ani Hristos a spus: „Din cauza înmulţirii fărădelegii, dragostea multora se va răci”.

Eu am cugetat la cum va arăta lumea în care iubirea dispare din sufletele oamenilor. Aceasta arată ca un lagăr de concentrare, ca o societate sclavagistă, ca o lume în care dispare compasiunea, dispare moralitatea deoarece nu există nici moralitate, nici compasiune fără iubire. Și este foarte important ce drum va alege fiecare dintre noi - dacă va merge către înrăire și depresie sau va merge spre iubire.

Ce își doreste Dumnezeu de la noi? Ca noi să ne întoarcem, să revenim la El. Dumnezeu este iubire și dacă noi ne întoarcem la iubire atunci putem schimba lumea. Dacă vom continua doar cu interesele noastre materiale și spirituale uitând de iubire, atunci orice încercări am face, lumea este condamnată. Cum arată iubirea Divină? Cum să faci alegerea corectă?.......”

S.N. Lazarev

”Vindecând un om, Hristos îl instruiește: „De acum să nu mai păcătuiești, ca să nu ți se întâmple ceva mai rău”. Cu alte cuvinte, dacă un om se va purta incorect, atunci lui îi vor apărea probleme, el va fi nevoit să răspundă pentru comportamentul său incorect. Acest lucru reprezintă caracterul de lege a existenței, un rezultat al încălcării legilor universale. Este vorba despre legile prin care se răsplătesc păcatele. Nu Dumnezeu îl pedepsește pe om, ci omul însuși își câștigă boli prin comportamentul său incorect.

           Dumnezeu nu învârte planetele cu mâna, așa cum se credea cândva, Dumnezeu guvernează Universul prin intermediul legilor. Legea gravitației guvernează planetele și alte corpuri cerești. Același lucru este valabil și pentru suflet: dacă un om a încălcat legile universale, a renunțat la iubire, a urât, atunci el primește boli – culege roadele comportamentului său incorect.

           Însă, dacă omul s-a îmbolnăvit, el nu trebuie să se descurajeze, să se mâhnească, el nu ar trebui să se supere pe soartă și pe Dumnezeu. O boală este o oportunitate de te dezvolta, de a-ți pune sufletul în ordine, de a învăța să ai o atitudine corectă față de viață. O boală este o oportunitate de a-ți schimba caracterul și modul de viață. 

           Văzând un om fără picioare din naștere, ucenicii lui Hristos au întrebat: „De ce el nu are picioare? Ce a făcut el?” Hristos a răspuns: „Dacă ar fi avut picioare, atunci el ar fi mers pe tot pământul cu focul și sabia în mâini”. Problemele de sănătate îl protejează pe om împotriva comiterii unui păcat, căci acestea nu-i permit să păcătuiască, oprind degradarea sufletului său. O boală este un medicament, o protecție a sufletului uman. Apostolii spuneau: „Cine a suferit cu trupul a isprăvit cu păcatul”.

           Ucenicii l-au întrebat pe Hristos despre un orb: „Cine a păcătuit: omul acesta sau părinţii lui, de s-a născut orb?” Înseamnă că, în primul rând, bolile din naștere pot să fie o plată pentru păcatele comise în viețile trecute și, în al doilea rând, copiii pot să plătească pentru păcatele părinților.

           Hristos a răspuns brusc la întrebarea ucenicilor: „Acest lucru este necesar pentru ca voia Celui de Sus să se manifeste, pentru ca slava lui Dumnezeu fie revelată”. Înseamnă că o boală este dată pentru ca un om să creadă în Dumnezeu, să aspire către Dumnezeu, să simtă iubirea în suflet. Omul trebuie să se adreseze lui Dumnezeu, să-și amintească de propriul suflet, el trebuie să se schimbe și abia atunci va putea să-și învingă bolile, să-și restabilească sănătatea. O boală reprezintă o condiție pentru evoluție și un ajutor în procesul evoluției.

           O astfel de interpretare nu a existat înainte în istorie. O boală este un mijloc de reînnoire a sufletului, o boală ne îndeamnă către Dumnezeu și ajută sufletul să se purifice. Din această cauză, nu trebuie să urâm boala, cu aceasta nu trebuie să luptăm, boala trebuie înlocuită. Dacă noi vom face de bună voie ceea ce boala ne constrânge să facem, atunci aceasta va deveni, pur și simplu, inutilă.

           Când un om s-a îmbolnăvit, el trebuie să se întrebe : „La ce mă instigă această boala?”. De regulă, boala ne instigă la astfel de emoții negative ca nemulțumirea de sine și de propriul destin, teama față de viitor, supărările pe sine și pe cei apropiați, regretul trecutului. Dacă noi nu învingem toate aceste lucruri ci le intensificăm, atunci boala se agravează. De aceea, dacă omul s-a îmbolnăvit, el trebuie să înceteze să se mai teamă, să regrete, să se supere. Boala ne instigă la agresivitate față de sine, față de alții și față de Dumnezeu; dacă noi învingem această agresivitate, atunci boala se retrage.

           O boală ne stăpânește instinctele și ne limitează consumul de bunuri fizice și spirituale, ajutându-ne sufletul să se descopere. În plus, o boală ne dă de înțeles că putem să murim. Ce înseamnă această aluzie? Ce fel de concluzii ar trebui să tragem?

           Noi trebuie să încetăm să ne agățăm de viață, de plăceri, de supărări și de pretenții, noi trebuie să ne simțim „Eul” etern, să simțim iubirea în suflet, să dăm drumul tuturor problemelor noastre, să punem sufletul și iubirea în prim plan. Dacă noi nu ne opunem bolii, ci dimpotrivă o ajutăm, dacă noi ajutăm natura și destinul, nu luptăm cu acestea, atunci o boală devine inutilă.

           O boală este un ajutor de Sus. Dacă noi acceptăm acest ajutor, dacă facem de bună voie lucrurile la care suntem îndemnați prin boală atunci, în acest caz, nu mai este nevoie de ea. Prin boli suntem ajutați să ne punem sufletul în ordine. În momentul în care vom învăța să ne aducem de bunăvoie armonie în suflet, atunci nu va mai fi nevoie de boli.


”Boala este un medicament pentru suflet.

Și Iubirea este un medicament pentru suflet.

Omul este cel care alege ce fel de medicament să ia – unul amar sau unul dulce.

S.N. LazarevDE CE ȚINE SERGEY NICOLAEVICH

practicile online de grup?


În fiecare zi, S.N. Lazarev primește scrisori din întreaga lume cu cereri disperate de ajutor. Întrucât autorului îi este imposibil să răspundă tuturor solicitărilor, a creat un sistem unic de lucru cu oamenii, în regim online.


"Uneori ne confruntam cu o lipsă de înțelegere a legilor divine sau nu avem energia necesară pentru a ne schimba la interior.


Practicile online susținute de SN Lazarev vin ca un ajutor energetic primit de la distanță de la unul dintre cei mai apreciați parapsihologi din lume."

Extras practică online de grup susținută de Sergey N. Lazarev


Creșterea iubirii in suflet

Duminica, 18 Decembrie 2022, ora 13:00„A fost ceva netrăit pâna acum...parcă între Cer și suflet a fost o legătură directă, fară intermediari, de înteles a iubirii...ceva unic, toate golurile sufletești s-au umplut și vreau să mențin starea permanent...radiez...ceea ce vă doresc si vouă... mă aștept la reacții din exterior...dar acum știu cum sa le accept / primesc...cred ca știu...la asta trebuie sa lucrăm intens...să menținem starea asta inălțatoare... Eu vă multumesc... cred că faptul ca suntem toți în aceeași intenție contează mult...!”


— Alina, participant practică online

CINE ESTE

Sergey Nicolaevich Lazarev


S.N. Lazarev este cunoscut de milioane de oameni din intreaga lume ca autor al unor serii de cărți - „Diagnosticarea Karmei”, „Omul viitorului”, „Experiența supraviețuirii”, în total 40 titluri publicate și traduse în 16 limbi. În opera lui realizează o sinteza a științei și religiei, a pedagogiei, psihologiei și medicinei. Cercetările sale permit înțelegerea semnificației cărților sacre precum Biblia, Coranul, Tora și Bhagavad Gita.

SN Lazarev a reușit să urmărească relația cauză-efect dintre viziunea asupra lumii a unei persoane și evenimentele care au loc cu el, cu starea și viitorul său fizic și mental.

Cercetările lui Sergey Nikolaevici Lazarev în domeniul studiului legilor existenței sunt unice în întreaga lume, neavând analog în istoria omenirii. Reputația lui a depășit de peste 20 de ani granițele tării de origine, devenind un adevărat fenomen în viață al Rusiei.

Reputația lui s-a extins o dată cu numărul impresionant de vindecări spontane pe care le-au experimentat pacienții și cititorii lui (boli incurabile, cancere în faze terminale, scleroza în plăci, schizofrenii, etc.) precum și ca urmare a peste 1 000 000 de mărturii ale oamenilor care își rezolvaseră în mod uimitor situații tragice de viață în urma cărților citite sau a participării la seminarii.


Milioane de cititori și participanți la sesiunile cu Sergey Lazarev din întreaga lume au mărturisit că cel mai simplu contact cu informația autorului (prin intermediul cărților, seminariilor sau a practicilor ghidate) a produs constientizari surprinzatoare in legatura cu cauza problemei cu care se confruntau. De multe ori, doar simpla conștientizare a adus îmbunătățiri substanțiale și i-a ajutat în rezolvarea celor mai grave probleme.

Peste 5000 de participanți

în România la edițiile trecute


Cristina

„Am participat si la prima meditatie organizata, dar aceasta a fost minunata! Am simtit o bucurie si o pace interioara divina! Va multumesc din suflet tuturor celor care ati facut posibil, prin eforturi mari, ca noi astazi sa participam la o astfel de experienta! Si multumesc din suflet SN Lazarev ca existati! ”


Doina

„Dacă aș putea exprima în cuvinte valurile de iubire care mă cuprind în timpul meditațiilor ghidate de SN Lazarev si felul în care mă fac să mă simt și să văd viața, să o accept… dar, din păcate nu pot exprima, acest lucru poate fi trăit doar de participanții la practică. Dar pot spune că este absolut minunat, înălțător și recomand tuturor cu cea mai mare căldură!!❤”

Tatiana

„La nivel de corp și minte ( exterior) este ușor de redat in cuvinte , dar la nivel de suflet , eu nu găsesc cuvinte , sunt obișnuita cu meditatiile dar acum e o senzație noua. Sper sa reușesc sa o înțeleg . Pace și armonie💟”

Gabriela

”Recunostința și iubire pt această meditație ❤🙏....am avut așa o stare minunată, plină de iubire infinită și recunostința pentru tot Universul și pentru toate ființele ❤multumesc, multumesc, multumesc ❤🙏


Georgiana

”Eu am făcut meditația și pot spune că...pe lângă faptul ca te duce într-o stare de relaxare extraordinară și vindecare.....ajută foarte mult!!!”

Simona

„A fost DIVIN, simt ca plutesc . Multumesc cu recunostiinta pentru acest dar si pentru munca depusa.”

Dragi cititori!

Numarul celor care vor să se schimbe cu adevărat crește, acest lucru mă bucură mult!

„Încă din primele cărți, cu 25 de ani în urmă, spuneam că în anul 2020 va fi o energie nouă și că vor începe schimbări serioase. Acestea au început după anul 2012, însă schimbările importante și cele de dimensiuni mari încep chiar acum.

Este necesar ca oamenii să înceapă să se schimbe. Dacă un om nu dorește să se schimbe, cum este el ajutat? El este ajutat prin epidemii, cataclisme, cutremure... Din această cauză este important să înțelegem cum să ne comportăm corect.

Cu cât suntem mai armonioși, cu cât există mai multă iubire în suflet cu atât de adaptăm la lumea din jur cu atât noi putem să supraviețuim. Este foarte important să fim flexibili, să fim blânzi și pregătiți pentru schimbare și dezvoltare.

Pentru a ne schimba și a ne adapta la lumea din jur avem nevoie de energie. De unde luăm această energie? Principala energie vitală noi nu o primim prin mâncare, ci prin sufletele noastre. Această energie pătrunde în sufletul nostru atunci când există iubire în suflet.

De ce? Pentru ca Cel de Sus este sursa energiei. Dumnezeu este iubire și, cu cât există mai multă iubire în sufletul nostru cu atât suntem mai înclinați spre iubire, blândețe, milă, compasiune, cu atât mai mult apare energia în sufletul nostru. 

Această energie ne oferă viitorul și permite urmașilor noștri să supraviețuiască și nouă ne păstrează sănătatea. Așteptăm cu bucurie momentul practicii, lucrul în comun va uni câmpurile energetice și va spori șansele participanților de a simți mai intens noua energie.”

- Autorul Serghey N Lazarev