Cu siguranță, seria prezentă de lecții este recomandată fiecărui om pentru vizionare, căci în această serie sunt cuprinse cunoștințe cu adevărat importante.
Noi ne-am obișnuit să percepem orgoliul ca pe un sentiment de superioritate și de proprie importanță, ca pe un sentiment de dreptate, lipsit de compromis, mândrie specială pentru propriile merite. Iar acestea sunt doar o mică parte dintre toate aspectele manifestării orgoliului.
În partea a 7-a a seriei, S.N. Lazarev prezintă tema orgoliului, răspunzând la întrebările despre filmele faimoase din diverse perioade de timp, despre eroii lor principali și despre ce pot să ne învețe filmele respective.
Orice film poate să intensifice în om diferite calități. În mod ideal, filmul ar trebui să ajute la dezvoltarea sufletului, la amplificarea iubirii și la formarea unei atitudini corecte față de viață. Iar creșterea iubirii în suflet favorizează depășirea multor probleme, inclusiv și a uneia din cele mai perfide – orgoliul. Filmul, ca orice artă, este o reflecție a timpului său. Prin intermediul principalilor eroi și ale evenimentelor care se petrec pe ecran, noi putem vedea organizarea Universului și a societății, precum și să determinăm tendințele fundamentale actuale.
Unul dintre filmele recente străine, „Birdman”, este reflecția tendinței moderne cu privire la moartea sentimenelor și la creșterea peste măsură a orgoliului omului. Această tendință duce la cele mai triste consecințe nu doar pentru eroul principal, ci și pentru întreaga societate contemporană. Care este mecanismul principal pentru a învinge orgoliul în condițiile actuale?
În ”Aspectele orgoliului Volumul 7” SN Lazarev răspunde la întrebări importante, cum ar fi:


  • Poate exista oare un stat lipsit de violență?
  • Cum arată moralitatea și pseudomoralitatea?
  • Ce creează conștiința noastră?
  • Pentru ce sunt necesare comediile? Ce este umorul? Ce ne învață o comedie bună?
  • Ce ne învață desenele animate din Occident?
  • Care sunt asemănările dintre eroii principali ai filmelor „Leviatan” și „Birdman”?
  • Ce se întâmplă cu sufletul eroului principal din filmul ”Birdman” și de ce el are un orgoliu atât de mare? Cum să-l învingi?
  • În ce constă intriga principală a filmului „Birdman”?
Extras ”Aspectele orgoliului Volumul 7”


Aspectele orgoliului Volumul 7


Format: Video
Durata: 65 min.
Limba subtitrarii: Româna
Copyright 2021 Sergey Nicolaevich Lazarev


CINE ESTE

Sergey Nicolaevich Lazarev


S.N. Lazarev este cunoscut de milioane de oameni din intreaga lume ca autor al unor serii de cărți - „Diagnosticarea Karmei”, „Omul viitorului”, „Experiența supraviețuirii”, în total 40 titluri publicate și traduse în 16 limbi. În opera lui realizează o sinteza a științei și religiei, a pedagogiei, psihologiei și medicinei. Cercetările sale permit înțelegerea semnificației cărților sacre precum Biblia, Coranul, Tora și Bhagavad Gita.

SN Lazarev a reușit să urmărească relația cauză-efect dintre viziunea asupra lumii a unei persoane și evenimentele care au loc cu el, cu starea și viitorul său fizic și mental.

Cercetările lui Sergey Nikolaevici Lazarev în domeniul studiului legilor existenței sunt unice în întreaga lume, neavând analog în istoria omenirii. Reputația lui a depășit de peste 20 de ani granițele tării de origine, devenind un adevărat fenomen în viață al Rusiei.

Reputația lui s-a extins o dată cu numărul impresionant de vindecări spontane pe care le-au experimentat pacienții și cititorii lui (boli incurabile, cancere în faze terminale, scleroza în plăci, schizofrenii, etc.) precum și ca urmare a peste 1 000 000 de mărturii ale oamenilor care își rezolvaseră în mod uimitor situații tragice de viață în urma cărților citite sau a participării la seminarii.


Milioane de cititori și participanți la sesiunile cu Sergey Lazarev din întreaga lume au mărturisit că cel mai simplu contact cu informația autorului (prin intermediul cărților, seminariilor sau a practicilor ghidate) a produs constientizari surprinzatoare in legatura cu cauza problemei cu care se confruntau. De multe ori, doar simpla conștientizare a adus îmbunătățiri substanțiale și i-a ajutat în rezolvarea celor mai grave probleme.

Sistemul lui SN Lazarev


Lui Serghey Lazarev i-au fost necesari mulți ani de cercetare și lucru cu sute de mii de oameni pentru ca să poată să aducă toate rezultatele muncii sale într-un sistem pe care să îl prezinte în termeni simpli și ușor de înțeles pentru cititori. Relațiile extrem de complexe și complicate cu care se confruntă oamenii sunt descrise de către Serghey Lazarev în termeni simpli iar explicațiile sunt ușor de înțeles și de aplicat de către oricine. Orice om care se confruntă cu orice tip de problemă, de natură emoțională, spirituală, financiară, de sănătate sau interpersonală va găsi în cercetările autorului răspunsul la provocarea sa individuală.


Când un om intră în contact cu informația lui Serghey Lazarev, încep să se accelereze toate procesele karmice pentru că, văzând planurile subtile, autorul le oferă oamenilor posibilitatea de a intra în contact cu acestea. Procesul de purificare a sufletului are loc independent de voința omului încă de la primul contact cu informația din seminarii sau din cărți. Milioane de scrisori din toată lumea a oamenilor care i-au citit cărțile sau i-au vizionat seminariile sunt dovada faptului că informațiile prezentate chiar pot să vindece cele mai incurabile boli, pot reuni familiile destrămate, pot reconstrui destinele năruite și pot readuce speranță oamenilor care își pierduseră sensul vieții. Cititorii îl consideră pe S.N. Lazarev unul dintre cei mai mari învățători spirituali în viață.