Cu siguranță, seria prezentă de lecții este recomandată fiecărui om pentru vizionare, căci în această serie sunt cuprinse cunoștințe cu adevărat importante.
Noi ne-am obișnuit să percepem orgoliul ca pe un sentiment de superioritate și de proprie importanță, ca pe un sentiment de dreptate, lipsit de compromis, mândrie specială pentru propriile merite. Iar acestea sunt doar o mică parte dintre toate aspectele manifestării orgoliului.
Confuzia, lipsa de înțelegere a adevărurilor fundamentale ale vieții ne duce uneori la un sfârșit trist. Cu cât este mai puternică confuzia, cu atât mai activ omul începe să lupte cu destinul său, cu voința Divină și, drept rezultat, starea lui se înrăutățește și mai mult.
În ”Aspectele orgoliului Volumul 5” SN Lazarev vorbeste despre lucruri cum ar fii:


  • Romanul „Pe aripile vântului” ca o oglindire a legilor Universului;
  • Poveștile reale de viață despre manifestarea orgoliului prin nemulțumirea față de destin;
  • Ce este indignarea și ce se ascunde în spatele unei astfel de atitudini față de comportamentul celor apropiați;
  • Pericolul supărărilor la femei;
  • Ce se întâmplă atunci când omul este și gelos și orgolios;
  • Ce demonstrează scăderea funcțiilor ficatului și rinichilor;
  • Ce sentimente îi fac un rău imens femeii;
  • Relația actuală a medicilor cu pacienții.
Extras ”Aspectele orgoliului Volumul 5”


Cine este un om smerit? Ce înțelegem prin smerenie? Pentru majoritatea dintre noi, smerenia este renunțarea la dorințe, la bunurile materiale, înseamnă disprețul față de trup, reprimarea propriilor aspirații. O astfel de înțelegere duce, în cele din urmă, la lipsa acțiunii și la sentimentul propriei nimicnicii. De fapt, noi trebuie să avem grijă de trupul nostru, de familie, de bunăstare, dar totodată trebuie să ținem minte că cel mai important va fi întotdeauna sufletul nostru care este primordial.
„Nu este permis să-i slujești și lui Dumnezeu și lui Mamon”. Aceste cuvinte ne amintesc că, având aceeași aspirație, nu este posibil să te îndrepți spre două scopuri în același timp. Din acest motiv, în primul rând, trebuie să existe iubirea pentru Dumnezeu, grija pentru suflet, iar apoi față de restul lucrurilor. Numai atunci omul este capabil să fie fericit cu adevărat atât la interior, cât și la exterior.

Aspectele orgoliului Volumul 5


Format: Video
Durata: 70 min.
Limba subtitrarii: Româna
Copyright 2021 Sergey Nicolaevich Lazarev


CINE ESTE

Sergey Nicolaevich Lazarev


S.N. Lazarev este cunoscut de milioane de oameni din intreaga lume ca autor al unor serii de cărți - „Diagnosticarea Karmei”, „Omul viitorului”, „Experiența supraviețuirii”, în total 40 titluri publicate și traduse în 16 limbi. În opera lui realizează o sinteza a științei și religiei, a pedagogiei, psihologiei și medicinei. Cercetările sale permit înțelegerea semnificației cărților sacre precum Biblia, Coranul, Tora și Bhagavad Gita.

SN Lazarev a reușit să urmărească relația cauză-efect dintre viziunea asupra lumii a unei persoane și evenimentele care au loc cu el, cu starea și viitorul său fizic și mental.

Cercetările lui Sergey Nikolaevici Lazarev în domeniul studiului legilor existenței sunt unice în întreaga lume, neavând analog în istoria omenirii. Reputația lui a depășit de peste 20 de ani granițele tării de origine, devenind un adevărat fenomen în viață al Rusiei.

Reputația lui s-a extins o dată cu numărul impresionant de vindecări spontane pe care le-au experimentat pacienții și cititorii lui (boli incurabile, cancere în faze terminale, scleroza în plăci, schizofrenii, etc.) precum și ca urmare a peste 1 000 000 de mărturii ale oamenilor care își rezolvaseră în mod uimitor situații tragice de viață în urma cărților citite sau a participării la seminarii.


Milioane de cititori și participanți la sesiunile cu Sergey Lazarev din întreaga lume au mărturisit că cel mai simplu contact cu informația autorului (prin intermediul cărților, seminariilor sau a practicilor ghidate) a produs constientizari surprinzatoare in legatura cu cauza problemei cu care se confruntau. De multe ori, doar simpla conștientizare a adus îmbunătățiri substanțiale și i-a ajutat în rezolvarea celor mai grave probleme.

Sistemul lui SN Lazarev


Lui Serghey Lazarev i-au fost necesari mulți ani de cercetare și lucru cu sute de mii de oameni pentru ca să poată să aducă toate rezultatele muncii sale într-un sistem pe care să îl prezinte în termeni simpli și ușor de înțeles pentru cititori. Relațiile extrem de complexe și complicate cu care se confruntă oamenii sunt descrise de către Serghey Lazarev în termeni simpli iar explicațiile sunt ușor de înțeles și de aplicat de către oricine. Orice om care se confruntă cu orice tip de problemă, de natură emoțională, spirituală, financiară, de sănătate sau interpersonală va găsi în cercetările autorului răspunsul la provocarea sa individuală.


Când un om intră în contact cu informația lui Serghey Lazarev, încep să se accelereze toate procesele karmice pentru că, văzând planurile subtile, autorul le oferă oamenilor posibilitatea de a intra în contact cu acestea. Procesul de purificare a sufletului are loc independent de voința omului încă de la primul contact cu informația din seminarii sau din cărți. Milioane de scrisori din toată lumea a oamenilor care i-au citit cărțile sau i-au vizionat seminariile sunt dovada faptului că informațiile prezentate chiar pot să vindece cele mai incurabile boli, pot reuni familiile destrămate, pot reconstrui destinele năruite și pot readuce speranță oamenilor care își pierduseră sensul vieții. Cititorii îl consideră pe S.N. Lazarev unul dintre cei mai mari învățători spirituali în viață.