Practica s-a încheiat, ne reunim curând la o nouă practică cu Sergey N Lazarev

Serghey Nicolaevich Lazarev a efectuat practica împreună cu toți participanții în timpul transmisiunii ”live” din ziua de Duminică, 26 Februarie 2023 ora 13 fix. Accesul la înregistrarea practicii a fost disponibil timp de 7 zile (până Duminică 5 Martie inclusiv), timp în care participanții au fost sfătuiți să repete zilnic practica pe această perioadă în care Serghey Lazarev a susținut energia. După cele 7 zile accesul pe platformă a fost retras lăsând posibilitatea participanților de a se obișnui cu noua energie și de a continua lucrul cu sine în mod individual.


” Omul primește energie vitală din propriul suflet, iar sufletul primește energie din Cauza Primordială prin intermediul iubirii și al unității cu Dumnezeu. Sănătatea fizică a omului depinde în mod direct de energia sa. Iar, la rândul ei, starea energetică are legătură cu sentimentele omului.

Sentimentele noastre au o natură energetică. Sentimentele sunt reacția omului la lumea din jur, la evenimentele din prezent, trecut și viitor. Sentimentele agresive duc la scăderea energiei vitale principale. Noi pierdem această energie atunci când urâm, ne supărăm, ne întristăm, regretăm trecutul, ne temem pentru viitor.

Atitudinea corectă față de viață este capacitatea de a ne înfrâna dorințele, de a ne detașa periodic, de a nu ne atașa de această lume, este capacitatea de a păstra iubirea, de a ierta, de a aspira către iubire și credință. Acestea sunt condițiile de bază ale sănătății.”

 S.N. Lazarev

”Trebuie să luptăm nu cu boala,

ci cu propria imperfecțiune.”

Despre practică:


Cel mai frecvent oamenii se adreseaza lui S.N. Lazarev cu probleme de sănătate.

Din păcate, lui S.N. Lazarev îi este imposibil să ajute fiecare persoană în parte în mod individual, din acest motiv a creat un format de lucru de la distanță sub forma practicilor online de grup pe diverse teme. Pentru ca un om să se poată ajuta singur, este necesară nu doar informația, cunoașterea teoriei, ci și practica. Deseori cititorii se confruntă cu o lipsă de înțelegere a cercetărilor autorului sau nu au energia necesară pentru a se schimba la interior. Aceste sesiuni online sunt adevărate binecuvântări pentru toți cei care participă deoarece, cititorii pot simți energia binefăcătoare și plină de iubire pe care Serghey Lazarev o revarsă asupra participanților. 

Serghey Lazarev efectuează practicile împreună cu toți participanții. Lucrul comun în grup creează un flux puternic de energie, ce unește forțele tuturor participanților, ceea ce permite fiecăruia să obțină cel mai bun rezultat. Totodată, regularitatea practicilor îi ajută pe participanți să-și îmbunătățească propria stare interioară, să se umple de energie vitală și să-și atingă scopurile propuse, pas cu pas.

Înregistrarea practicilor nu este pusă ulterior în vânzare. Participanții la practicile de grup pot urmări înregistrarea în Școala SN Lazarev timp de o săptămână. Eficiența acestui format de lucru cu sine constă tocmai în unirea oamenilor pentru lucrul comun în grup într-un anumit timp împreună cu Serghey Lazarev.

Practica online „Vindecarea sufletului și a corpului” este una dintre dintre primele practici create de autor.

Aceasta vine ca un ajutor energetic primit de la distanță de la Serghey Lazarev. Practica are ca scop menținerea unei stări interioare armonioase, îi ajută pe participanți să obtină o stare perfecta de relaxare și senzația de pace, ușurință și liniște sufletească.

Obținerea unei astfel de stări ajută la purificarea energiei negative, la eliminarea blocajelor din corpul fizic și energetic și la restabilirea funcționării corecte a întregului organism.


Acest curs nu este disponibil momentan.

Cui se adresează această practică?


Celui Avansat

Care cunoaște multă teorie, a citit deja multe cărți și a urmărit seminarii dar are nevoie de mai multă practică în a folosi aceste cunoștințe pentru transformare în viața reală.


Unui Suflet singur

Care are nevoie de sprijin și de sentimentul că nu este singur. Lucrul în grup și discuțiile cu persoane cu aceleași idei îi vor da un sentiment de unitate, forță, energie și sprijin reciproc.


Unui Suflet rătăcit

Care se află în prezent într-o situație de viață dificilă, se confruntă cu o boală, nu poate face față dependențelor...

Unui Suflet calator

Care cunoaște multă teorie, a citit deja multe cărți și a urmărit seminarii, dar are nevoie să lucreze cu sine la un nivel mai profund.

”Trebuie să vă întoarceți, treptat, de la interesele corpului la interesele minții, iar apoi să vă întoarceți de la interesele minții, la cele ale sufletului și, ulterior, să vă întorceți de la interesele sufletului la iubire și la prioritatea iubirii față de Dumnezeu ca direcție principală.”

S.N. LazarevPractica vă va ajuta în mod special dacă:

— Simțiți că sănătatea dumneavoastră fizică sau sufletească s-a deteriorat

— Sunteți epuizat(ă) din punct de vedere moral și psihic (mental)

— Aveți stări depresive

— Aveți gânduri și sentimente negative

— Nu intelegeți ce trebuie să faceți pentru a vă relaxa și a deveni încrezători

Acest curs nu este disponibil momentan.

Totul este interconectat. Sursa problemelor de sănătate este întotdeauna starea noastră interioară. Dacă noi experimentăm și reținem sentimentele negative, durerea, stresul, supărările, enervarea zilnic, atunci în tot corpul are loc o întrerupere a energiei divine si implicit a funcționării normale a organismului. Din acest motiv se formează blocaje și constrângeri în corp, se intensifică bolile cronice și apar altele noi. 

Pentru a vă ajuta corpul, este necesar să învățați să vă curățați în mod conștient de energia negativă, să vă relaxați, să vă detașați de agitația și de problemele zilnice, să vă umpleți de energia iubirii și a bucuriei.”

Această practică vă va ajuta să vă creșteți nivelul de iubire din suflet și implicit imunitatea. Imunitatea noastră este direct proporțională cu cantitatea de iubire din suflet. Un om iubitor, armonios, echilibrat este ferit de orice boală.  

Corpul nostru este capabil de recuperare și autoreglare. Omul, prin matricea originală se poate autovindeca dacă reușește să îndepărteze blocajele, constrângerile, programele din câmpul energetic.

Vindecarea fizică este uneori mai lentă pentru că, ceea ce s-a adunat în ani de zile în câmpul energetic și a format boala nu poate să se curețe într-o zi. Însă în cele mai multe din cazuri, oamenii reușesc să se vindece de boli grave ca urmare a schimbărilor interioare.

Cum se va desfașura practica?

Practica nu este interactivă, nu sunteți vazut(ă) sau auzit(ă) in timpul practicii și nu trebuie să faceți nimic decât să vă creați un mediu în care vă simțiți confortabil și să vă relaxați in timp ce urmăriți transmisia ”live” cu Sergey N. Lazarev.

Prin faptul că toți participanții se conectează în același moment la informația prezentată, se creează un flux energetic puternic comun ce ii unește.

S.N. Lazarev se conectează în același timp cu participanții la acest câmp comun care se formează, susținând-ul energetic si lucrând asupra acestuia.

Timp de aproximativ o oră și jumătate, toți participanții vor urmări transmisia ”live” in ziua de Duminică, 26 Februarie începând cu ora 13 fix.

Ulterior, practica este diponibilă 7 zile timp în care participanții sunt sfătuiți să repete ZILNIC practica pe toată perioada cât autorul susține energia. După cele 7 zile accesul pe platformă este retras lăsând posibilitatea participanților de a se obișnui cu noua energie și de a continua individual lucrul cu sine.

După practică.....:

— Veți învață să interacționați în mod conștient cu propriul corp

— Veți înțelege cum să trăiți fără negativitate, supărări și irascibilitate

— Vă veți umple inima de iubire și bucurie

— Vă veți găsi propriul colț de oază în toată agitația și toate problemele din jur

— Veți afla cum să (vă) mențineți o stare armonioasă și împlinită

— Veți găsi o metodă de a declanșa propriul vindecator în interior

— Veți ieși din starea de conștiință distructivă

— Veți înțelege de ce v-a fost dată o anumită boală și veți afla cum să o folosiți pentru binele dumneavoastră. Sănătatea fizică, spirituală și sufletească sunt doar niște indicatori ai unității noastre cu Cel de Sus și ai disponibilității noastre de a ne schimba, asemănându-ne cu El, apropiindu-ne treptat, pas cu pas, de „eul” nostru suprem.

Mie mi se pune permanent o astfel de întrebare. Se întâmplă adesea ca un om să se supere, să urască și să judece și el are o sănătate excelentă. Iar alt om pare că nu are nici ură, nici supărări, însă este grav bolnav. De ce se întâmplă astfel?

           Omul este o ființă multistratificată. Un om are sentimente, emoții, gânduri la nivel de suprafață, conștient, dar are și sentimente, emoții, gânduri la nivel profund, subconștient.

           Supărarea, judecarea, nemulțumirea nu sunt practic periculoase, întrucât nu fac rău lumii înconjurătoare. Însă, dacă omul se supără, urăște, judecă sau se mâhnește des, atunci aceste sentimente, aceste emoții negative pătrund în subconștient, în adâncul sufletului. Tocmai emoțiile subconștiente, adică starea sufletului nostru, ne influențează sănătatea. Dacă agresivitatea a pătruns în suflet, atunci încep bolile. Mai întâi, omului i se îmbolnăvește sufletul, iar apoi corpul său.

           Toate ființele vii sunt unite la nivel subtil, la nivel de suflet; se poate spune că noi, oamenii, suntem parte a sufletului colectiv universal. Când agresivitatea pătrunde în planurile subtile asemenea otrăvii, acest lucru este periculos nu doar pentru un anumit om, dar și pentru tot ce este viu. De aceea, se declanșează un sistem de protecție pe care eu l-am denumit sistemul autoreglării câmpului. Are loc un fel de viraj al agresivității, transformarea acesteia într-un program de autodistrugere și omul primește ulterior boli și alte necazuri.

           Astfel, există două niveluri de agresivitate – conștientă și subconștientă. Oamenii cu o agresivitate ridicată au întotdeauna probleme cu sănătatea și cu destinul.

           Emoțiile subconștiente nu pleacă nicăieri, nu dispar pur și simplu de la sine. În subconștient nu există un termen de valabilitate: dacă emoția supărării se acumulează și pătrunde în subconștient, ea rămâne acolo ani întregi și decenii. Iar aceasta „iese” și se neutralizează doar prin boli, suferințe sau căință.

           Mai mult de atât, emoțiile subconștiente se transmit ereditar. O supărare puternică, pătrunsă în adâncul sufletului, poate să provoace cele mai grave boli nu doar omului însuși, dar și copiilor și nepoților săi.

           Se crede că păcatul, comportamentul imoral, emoțiile negative – de exemplu, ura, supărarea, dorința de a jefui, de a ucide – pot fi îndreptate doar spre alți oameni, ceea ce duce la boli și la o pedeapsă de Sus. În toate religiile se consideră că o atitudine incorectă față de oameni duce la boli și nenorociri.

           Am aflat cu mare uimire că o atitudine incorectă față de sine este, de asemenea, o cauză a multor boli. Nemulțumirea de sine, neacceptarea propriului destin, autocritica, tristețea – toate acestea sunt germenii viitoarelor boli grave și nenorociri.

           Dacă un om este necinstit față de alți oameni, acest lucru duce la boli; dacă el este necinstit față de sine, și acest lucru provoacă boli; dacă este incorect față de Dumnezeu, și acest lucru atrage după sine boli.

           Atitudinea incorectă față de Dumnezeu arată ca o renunțare la iubirea din suflet, ca o nemulțumire față de propriul destin, ca o lipsă de respect față de Creator, ca o lipsă a dorinței de a-I respecta poruncile. Toate acestea sunt cauzele multor boli grave.”

SN Lazarev               

Acest curs nu este disponibil momentan.

Cele mai dese întrebari:


Am plătit pentru practică, dar cand vreau să o accesez mă întoarce înapoi la pagina de cumpărare.

Înseamnă că ati intrat in Scoală dar NU ati intrat si in contul dumneavoastră si platforma nu vă recunoaste.

In acest caz, trebuie sa accesati sectiunea Intra in cont”.

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Când ar trebui să mă alătur practicii?

Transmisia va începe cu o oră înainte de practica propiu-zisă, astfel încât să puteți verifica accesul pe platforma si oferindu-vă ocazia de a va liniști mintea inainte de practică.

Am plătit pentru practică, dar nu am timp pentru ea. Voi putea să o văd mai târziu?

Da, puteți. O înregistrare a practicii este disponibilă online timp o săptămână.

Am plătit pentru practică, dar nu am primit pe e-mail un link de participare.

Nu se mai trimit link-uri pe email, Practica va avea loc pe platforma scoala.lazarevsn.ro unde, la înscriere, este necesară crearea unui cont cu adresa de email corectă si o parolă pe care o alegeți dumneavoastră. Practica se poate accesa ulterior doar prin autentificarea în contul dumneavoastra de Scoala la

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Am uitat parola si nu am buton de resetare.

Pe unele telefoane butonul ”Am uitat parola” nu este vizibil, este necesar sa intrati sa o schimbati de pe un calculator la aceeasi adresa a scolii https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Este pentru prima dată când particip la o practică. Cum se va desfășura și cum mă pot pregăti pentru ea?

Cu cateva zile inainte de practica, asigurați-vă că puteti accesa practica, aceasta este disponibilă în contul dvs personal din Scoală la:

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

In ziua de Duminica încercați să creați un mediu în care să vă simțiți confortabil și în care nimic nu vă va distrage atenția de la proces și accesati practica cu aprox 45 de minute înainte, adica in jurul orei 12.15. Daca la ora 13 practica nu incepe, este necesar doar sa dati un ”REFRESH” la pagina.

In cazul in care în timpul practicii simtiti o stare accentuata de somnolenta puteti inchide ochii insa nu inchideti practica! Continuati sa ascultati vocea lui SN Lazarev, chiar daca nu intelegeti limba rusa.

Repetati ulterior practica timp de 7 zile consecutive cel putin o data pe zi.

La cât timp după ce practica a fost online poate fi revăzută?

Practica poate fi reluată la aproximativ 1 ora după ce ”live”-ul s-a incheiat. Avem nevoie de timp pentru a converti înregistrarea.

Omul, prin matricea originală se poate vindeca pe el si iși poate vindeca viața sa precum și a urmașilor săi dacă reușește să îndeparteze blocajele, constrăngerile, programele din câmpul energetic.


Pentru aceasta, este necesar să învătăm să ne curățăm în mod conștient de energia negativă, de frică, de nemultumire, să ne relaxăm, să ne detașăm de agitația și de problemele zilnice și să ne umplem de energia iubirii și a bucuriei.

”..........și eu am înțeles că această stare este cel mai important medicament pentru destin și pentru sănătate.

Cu alte cuvinte, noi trebuie să trăim în două logici. Noi trebuie să acceptăm în mod absolut logica Divină - în suflet trebuie să existe iubire, acceptare, înțelegerea faptului că orice se face, se face spre binele sufletului, iar la exterior noi trebuie să trăim după logica umană. Dacă există logica Divină, atunci logica umană va înceta să fie crudă. Logica jignirii, a supărării, a urei se va transforma în logica educației și a schimbării. Adică în momentul în care noi vedem niște probleme, noi putem să ne împotrivim și să facem ceva la nivel exterior, la nivel fizic. Însă, de cele mai multe ori nivelul fizic nu este eficient.

Planurile subtile - nivelul spiritual oferă un efect mai mare.

Dar cel mai mare efect îl oferă schimbarea sufletului pentru că la nivel de suflet noi putem schimba lumea Sufletul se atinge de acele planuri în care este reglat tot cursul evenimentelor.

De aceea, capacitatea de a ne schimba la interior, de a învăța să iubim și, în același timp să acționăm în mod activ - să ne îndeplinim propriile dorințe, constituie calea corectă.”

SN Lazarev

DE CE ȚINE SERGEY NICOLAEVICH

practicile online de grup?


În fiecare zi, S.N. Lazarev primește scrisori din întreaga lume cu cereri disperate de ajutor. Întrucât autorului îi este imposibil să răspundă tuturor solicitărilor, a creat un sistem unic de lucru cu oamenii, în regim online.


"Uneori ne confruntam cu o lipsă de înțelegere a legilor divine sau nu avem energia necesară pentru a ne schimba la interior.


Practicile online susținute de SN Lazarev vin ca un ajutor energetic primit de la distanță de la unul dintre cei mai apreciați parapsihologi din lume."

„A fost ceva netrăit pâna acum...parcă între Cer și suflet a fost o legătură directă, fară intermediari, de înteles a iubirii...ceva unic, toate golurile sufletești s-au umplut și vreau să mențin starea permanent...radiez...ceea ce vă doresc si vouă... mă aștept la reacții din exterior...dar acum știu cum sa le accept / primesc...cred ca știu...la asta trebuie sa lucrăm intens...să menținem starea asta inălțatoare... Eu vă multumesc... cred că faptul ca suntem toți în aceeași intenție contează mult...!”


— Alina, participant practică online

Extras practică online de grup susținută de Sergey N. Lazarev


Acest curs nu este disponibil momentan.

CINE ESTE

Sergey Nicolaevich Lazarev


S.N. Lazarev este cunoscut de milioane de oameni din intreaga lume ca autor al unor serii de cărți - „Diagnosticarea Karmei”, „Omul viitorului”, „Experiența supraviețuirii”, în total 40 titluri publicate și traduse în 16 limbi. În opera lui realizează o sinteza a științei și religiei, a pedagogiei, psihologiei și medicinei. Cercetările sale permit înțelegerea semnificației cărților sacre precum Biblia, Coranul, Tora și Bhagavad Gita.

SN Lazarev a reușit să urmărească relația cauză-efect dintre viziunea asupra lumii a unei persoane și evenimentele care au loc cu el, cu starea și viitorul său fizic și mental.

Cercetările lui Sergey Nikolaevici Lazarev în domeniul studiului legilor existenței sunt unice în întreaga lume, neavând analog în istoria omenirii. Reputația lui a depășit de peste 20 de ani granițele tării de origine, devenind un adevărat fenomen în viață al Rusiei.

Reputația lui s-a extins o dată cu numărul impresionant de vindecări spontane pe care le-au experimentat pacienții și cititorii lui (boli incurabile, cancere în faze terminale, scleroza în plăci, schizofrenii, etc.) precum și ca urmare a peste 1 000 000 de mărturii ale oamenilor care își rezolvaseră în mod uimitor situații tragice de viață în urma cărților citite sau a participării la seminarii.


Peste 5000 de participanți

în România la edițiile trecute


Milioane de cititori și participanți la sesiunile cu Sergey Lazarev din întreaga lume au mărturisit că cel mai simplu contact cu informația autorului (prin intermediul cărților, seminariilor sau a practicilor ghidate) a produs constientizari surprinzatoare in legatura cu cauza problemei cu care se confruntau. De multe ori, doar simpla conștientizare a adus îmbunătățiri substanțiale și i-a ajutat în rezolvarea celor mai grave probleme.

Cristina

„Am participat si la prima meditatie organizata, dar aceasta a fost minunata! Am simtit o bucurie si o pace interioara divina! Va multumesc din suflet tuturor celor care ati facut posibil, prin eforturi mari, ca noi astazi sa participam la o astfel de experienta! Si multumesc din suflet SN Lazarev ca existati! ”


Doina

„Dacă aș putea exprima în cuvinte valurile de iubire care mă cuprind în timpul meditațiilor ghidate de SN Lazarev si felul în care mă fac să mă simt și să văd viața, să o accept… dar, din păcate nu pot exprima, acest lucru poate fi trăit doar de participanții la practică. Dar pot spune că este absolut minunat, înălțător și recomand tuturor cu cea mai mare căldură!!❤”

Tatiana

„La nivel de corp și minte ( exterior) este ușor de redat in cuvinte , dar la nivel de suflet , eu nu găsesc cuvinte , sunt obișnuita cu meditatiile dar acum e o senzație noua. Sper sa reușesc sa o înțeleg . Pace și armonie💟”

Gabriela

”Recunostința și iubire pt această meditație ❤🙏....am avut așa o stare minunată, plină de iubire infinită și recunostința pentru tot Universul și pentru toate ființele ❤multumesc, multumesc, multumesc ❤🙏


Georgiana

”Eu am făcut meditația și pot spune că...pe lângă faptul ca te duce într-o stare de relaxare extraordinară și vindecare.....ajută foarte mult!!!”

Simona

„A fost DIVIN, simt ca plutesc . Multumesc cu recunostiinta pentru acest dar si pentru munca depusa.”

Dragi cititori!

Numarul celor care vor să se schimbe cu adevărat crește, acest lucru mă bucură mult!


„Încă din primele cărți, cu 25 de ani în urmă, spuneam că în anul 2020 va fi o energie nouă și că vor începe schimbări serioase. Acestea au început după anul 2012, însă schimbările importante și cele de dimensiuni mari încep chiar acum.

Este necesar ca oamenii să înceapă să se schimbe. Dacă un om nu dorește să se schimbe, cum este el ajutat? El este ajutat prin epidemii, cataclisme, cutremure... Din această cauză este important să înțelegem cum să ne comportăm corect.

Cu cât suntem mai armonioși, cu cât există mai multă iubire în suflet cu atât de adaptăm la lumea din jur cu atât noi putem să supraviețuim. Este foarte important să fim flexibili, să fim blânzi și pregătiți pentru schimbare și dezvoltare.

Pentru a ne schimba și a ne adapta la lumea din jur avem nevoie de energie. De unde luăm această energie? Principala energie vitală noi nu o primim prin mâncare, ci prin sufletele noastre. Această energie pătrunde în sufletul nostru atunci când există iubire în suflet.

De ce? Pentru ca Cel de Sus este sursa energiei. Dumnezeu este iubire și, cu cât există mai multă iubire în sufletul nostru cu atât suntem mai înclinați spre iubire, blândețe, milă, compasiune, cu atât mai mult apare energia în sufletul nostru. 

Această energie ne oferă viitorul și permite urmașilor noștri să supraviețuiască și nouă ne păstrează sănătatea. Așteptăm cu bucurie momentul practicii, lucrul în comun va uni câmpurile energetice și va spori șansele participanților de a simți mai intens noua energie.”

- Autorul Serghey N Lazarev