Serghey Nicolaevich Lazarev a efectuat practica împreună cu toți participanții ”live” în ziua de Duminică, 07 August 2022 ora 13 fix. Accesul la înregistrarea practicii este disponibil 7 zile (până Duminică 14 August inclusiv), timp în care participanții sunt sfătuiți să repete zilnic practica pe această perioadă în care Serghey Lazarev susține energia. După cele 7 zile accesul pe platformă va fi retras lăsând posibilitatea participanților de a se obișnui cu noua energie și de a continua lucrul cu sine în mod individual.

”Toate problemele civilizației actuale provin din incapacitatea de a iubi, a crede și a ne dezvolta. Și ceea ce se întâmplă în lume acum îi aduce pe mulți într-o stare de frică, furie și tristețe. Dar lumea este imaginea Celui de Sus, totul provine din iubire, totul este unitar. Iar cel care simte această unitate și simte că iubirea este forța principală a Universului va fi armonios, energic și viabil.”

S.N. Lazarev

Despre practică :


Noua practică „Supraviețuirea în condiții extreme” vă va ajuta să simțiți, la nivelul sentimentelor, că Universul este minunat, că tot ceea ce se întâmplă este un impuls către iubire și dezvoltare și că tocmai disponibilitatea noastră de a iubi și de a ne dezvolta este principala condiție pentru a ne salva și a supraviețui în ziua de azi și în cea de mâine.

Folosind ca exemplu întâmplări de viață, autorul ajută participanții să simtă cum funcționează mecanismul de supraviețuire în situații dificile și descrie factorii de bază de care o persoană trebuie să țină seama dacă dorește să dobândească un viitor pentru sine și pentru urmașii săi.

-----------------------------

”Unul dintre cei mai periculoși factori ai pierderii iubirii este idealismul, atunci când o persoană își pune idealurile și imaginea sa despre dreptate pe primul loc, uitând de logica Divină. Universul este rațional și perfect în esență, dar noi nu suntem mereu rezonabili și suntem mereu imperfecți. Noi putem transforma lumea dar, în același timp, trebuie să o iubim și să o acceptăm. Numai Cel de Sus știe de ce avem nevoie acum și de multe ori El ne dă durere pentru a simți prioritatea iubirii asupra tuturor lucrurilor.


Principalul lucru, atunci când ne aflăm în niște situații grele, este să înțelegem că orice face Dumnezeu, face spre binele nostru – spre bine nu înseamnă întotdeauna bine pentru corp, bine doar pentru trupul nostru. Corpul poate să aibă de suferit, bunăstarea se poate nărui....dar, orice face Dumnezeu, este pentru suflet, este pentru creșterea iubirii! Dacă înțelegem acest lucru, atunci totul este bine pentru noi.


În Biblie se spune că încercările nu-i sunt de folos unui om mândru pentru că el se înfurie, este nemulțumit. În loc să accepte voia Divină și să se dezvolte, el este nemulțumit, se mâhnește, devine trist, se descurajează, urăște și degradează. Cu alte cuvinte, de modul în care noi ne reacționăm față de o anumită situație, de atitudinea pe care o avem față de acea situație, depinde dacă trecem sau nu testele.”

Sergey N Lazarev

”Motivul principal pentru care ne pierdem iubirea este închinarea la valorile umane, prioritatea nevoilor trupului asupra nevoilor sufletului. Pentru a supraviețui, chiar și în niște condiții normale, trebuie să ne stăpânim aspirația către plăcere. Cel care înțelege că, de dragul iubirii și al armoniei în suflet, este necesar să-și stăpânească impulsurile animalice - supraviețuiește și trăiește mai mult.”

”Cu cât avem o atitudine mai blândă și mai călduroasă unii față de alții, cu atât este mai ușor pentru noi să supraviețuim în orice situație dificilă. Un copil mic alături de mama lui, care îl mângâie și îl dezmiardă, păstrează sentimentul de iubire în mod stabil, care ulterior îl va proteja în timpul vieții. În cazul în care copilul este lipsit de acest lucru, el nu va putea ulterior să treacă printr-un stres și să accepte o durere.”

Sergey N Lazarev

”Pentru a supraviețui în condiții extreme, trebuie să ne orientăm către sentimente. Noi percepem primele semne ale unui pericol cu sufletul. Iar cel care s-a obișnuit să aibă grijă de suflet în primul rând are o intuiție dezvoltată, care îi va permite să simtă un pericol din timp și să gestioneze situația fără să se astepte la niște consecințe negative.”

Pentru cine este această practică?

Practica vă va ajuta să vă concentrați pe blândețe, optimism și disponibilitatea de a vă schimba, de a simți că iubirea ne salvează, că aceasta este condiția principală pentru a supraviețui în lumea contemporană care se schimbă.

Lucrând cu sine în fluxul unic de energie al practicii, veți trece din nou prin cele mai dureroase situații conflictuale din viața dumneavoastră dar, de această dată, cu sentimentul de iubire și cu sentimentul prezenței Celui de Sus în totul. In acest mod, vă veți crește șansele de a supraviețui și de a avea o existență fericită pentru dumneavoastră și pentru urmașii dumneavoastră.

Duminică, 7 August 2022
ora 13:00 fixÎn primul rând, salvarea noastră nu se produce pe baza chinurilor și a suferințelor, ci datorită faptului că atunci când are parte de chinuri și suferințe omul îl caută pe Dumnezeu și aspiră către spre El, înțelegând că altfel nu poate supraviețui.”
Serghei Nikolaevici Lazarev

De ce noi vorbim despre economie, politică, despre mijloacele de producție? Pentru că noi ne-am obișnuit să credem că ceea ce este material în jurul nostru este o putere reală și influența materială duce la o transformare reală a mediului înconjurător,

Nimeni nu știe ce este sufletul. Știința, în general, încă nu a decis dacă sufletul există sau nu. De aceea, când cineva spune că trebuie să începem de la suflet și atunci totul se va termina cu bine, acest lucru pare naiv: dacă ne-am ocupa de un anumit suflet neîntrupat, de anumite sentimente, atunci toată lumea se poate schimba. Adică importanța sufletului față de aspectele materiale ale existenței pare extrem de mică. În realitate, totul este invers.

Ceea ce noi numim „suflet” este, în fond subconștientul nostru iar subconștientul ne conduce în proporție de 96-97%. De ce? Pentru că în subconștientul nostru se păstrează informația despre trecut și viitor. El știe mult mai mult decât conștientul nostru. De aceea, noi suntem conduși de sentimentele noastre profunde. Prin urmare, dacă acestea nu sunt în ordine, dacă acestea au o imagine incorectă despre lume, care nu coincide cu modelul real, profund și corect al lumii, atunci noi începem să avem foarte multe probleme.

Pentru a rezolva problema salvării și a supraviețuirii omenirii, trebuie să rezolvăm problema armonizării subconștientului, a acelor condiții care depind de comportamentul nostru, concepțiile noastre, percepțiile noastre despre lume. Dacă acestea sunt deformate, atunci noi începem să fim conduși de un model incorect al lumii și atunci niciun model material, politico-economic, nu ne va putea salva.

Nouă ni se pare că suntem deștepți, că suntem clarvăzători și că suntem stăpânii și proprietarii lumii. Conștientul crede că el conduce totul. Dar, în realitate, acesta conduce în proporție de 2-3%. Deseori, un om inteligent, talentat și energic începe să câștige mulți bani, capătă influență și lui i se pare că el conduce lumea. El deschide noi forme de afaceri, obține succes în orice fel de afaceri. Și la el apare pe neobservate sentimentul de primordialitate, sentimentul de superioritate asupra celorlalți. Pare că este un fleac, că sunt anumite nuanțe din sufletul nostru. La exterior, omul se poartă corect, nu încalcă codul penal. Adică, din punct de vedere uman, totul este minunat. Apoi, dintr-o dată, el începe să aibă neplăceri și necazuri din senin. Există o expresie: „O nenorocire nu vine niciodată singură”– dacă vine o nenorocire, așteaptă alta. Ce înseamnă acest lucru? De ce oamenii au observat că, dacă au parte de o neplăcere sau nenorocire, de obicei altele vin în urma ei?

Un exemplu concret: nu demult, procuratura americană a arestat un om de afaceri cunoscut, Oleg Tinkov. Și în plus, s-a aflat că el mai are și leucemie. Adică, și problemele de sănătate și de destin au venit dintr-odată. De ce? Începându-mi cercetările, am observant un detaliu interesant: când acționam asupra structurilor karmice, omului i se schimba nu doar sănătatea, ci și destinul și caracterul. Cercetând de fiecare dată un pacient nou, m-am convins că asemenea noțiuni precum caracterul, destinul și sănătatea au legătură una cu alta – că ele sunt formate din aceeași energie vitală subtilă. Adică, omul poate să-și îmbunătățească bunăstarea și, cu toate acestea, caracterul lui poate să se strice dacă el își va orienta toate forțele, toată energia doar către bunăstare. Dacă omul își va orienta toate forțele și toată energia doar către sănătate, el poate avea probleme cu bunăstarea. Dacă omul este armonios, atunci totul va fi bine în toate domeniile vieții lui. Însă dacă omul începe să se comporte incorect, să încalce legile supreme, atunci începe să-și piardă energia. Și totul poate să aibă loc după schema sărmanului Iov: mai întâi se pierde energia subtilă a viitorului, ceea ce înseamnă probleme cu urmașii. Apoi se pierde energia de rază scurtă – încep neplăcerile și nenorocirile. Apoi energia este și mai puțină – încep bolile. Iar apoi, dacă omul nu se va ridica și nu se va pune pe calea cea dreaptă, el va muri.

Concluzia este: atunci când începem să avem neplăceri și nenorociri, putem să alergăm la doctor însă acest lucru este ineficient. Trebuie să ne gândim la starea sufletului. Și cel mai important: până să începem să avem neplăceri și nenorociri, trebuie să ne evaluăm calitatea vieții noastre – nu prin prisma banilor, a succesului, a statutului, a stabilității și a prosperității ci după calitatea caracterului nostru, după sentimentele din sufletul nostru. Dacă ne apare sentimentul de dispreț, de superioritate, dacă judecăm, dacă ne mâhnim și ne supărăm, atunci suntem deja bolnavi, doar că noi încă nu știm acest lucru. Boala începe de la suflet, iar sufletul, vreau să subliniez încă odată, conduce omul, sfera lui inconștientă, în proporție de 95-97%. De aceea, mai întâi noi semănăm semințe prin sentimentele și faptele noastre care apoi încolțesc în destinul nostru, caracterul nostru și sănătatea noastră.

În Biblie se spune: „Vor fi molime și cutremure” și de asemenea se spune: „Din cauza înmulțirii fărădelegii, dragostea multora se va răci”. Prin urmare, răcirea iubirii din suflet este o consecință a închinării la diverse aspecte ale vieții. Și duce la faptul că nu doar un singur om ci o întreagă civilizație începe să aibă probleme de sănătate, de mediu și de destin. Și trebuie să începem nu de la aspectele materiale ale vieții, deși acest lucru nu este mai puțin important ci totuși de la ceea ce este esențial și primordial – de la suflet, de la credință, iubire și moralitate. Însă dacă nu vom înțelege acest lucru și vom încerca să rezolvăm problema salvării și a sănătății doar la nivelul material, atunci acest lucru nu va fi prea eficient. Cred ca este util tuturor să recitească Biblia pentru a înțelege că totul începe de la suflet și că, în primul rând, trebuie să avem grijă de suflet!


Duminică, 7 August 2022
ora 13:00 fixCare este scopul practicii ?


În fiecare zi, S.N. Lazarev primește zeci de mesaje. Mulți oameni au nevoie de ajutor și sprijin serios pe calea dezvoltării.


Pentru a ne îmbunătăți cu adevărat viața, pentru a ne schimba atât în interior, cât și în exterior, este necesar să să dedicăm timp dezvoltării noastre. Practica și aplicarea în viață a cunoștințelor dobândite sunt cele care asigură adevărata dezvoltare și adevăratul progres.


Serghei a dezvoltat mai multe tehnici de meditație pe cele mai importante și esențiale subiecte pentru o persoană. Cu ajutorul practicii de meditație, participanții vor fi capabili să pătrundă cu blândețe în lumea lor interioară, să-și calmeze mintea prin simpla ascultare a vocii din meditație, să se concentreze pe deplin asupra sentimentelor și senzațiilor lor și să treacă prin momentele necesare pentru a se întoarce din meditație deja într-o stare reînnoită.


Este important de reținut că cea mai eficientă practică este aceea de a aduna oamenii pentru a lucra în comun în anumite momente împreună cu S.N. Lazarev.


Regularitatea acestor practici îi va ajuta pe participanți, pas cu pas, să-și îmbunătățească starea interioară, să se umple de energie vitală și să-și atingă obiectivele.


- Practica va avea loc pe platforma scoala.lazarevsn.ro unde, la inscriere, este necesară crearea unui cont cu adresa de email corectă si o parolă pe care o alegeți dumneavoastra. Practica se poate accesa ulterior doar prin autentificarea in contul dumneavoastra de Scoala la

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Cum se va desfașura practica?


Practica nu este interactivă, nu sunteți vazut(ă) sau auzit(ă) in timpul practicii și nu trebuie să faceți nimic decât să vă creați un mediu în care vă simțiți confortabil și să vă relaxați in timp ce urmăriți transmisia ”live” cu Sergey N. Lazarev.

Prin faptul că toți participanții se conectează in același moment la informația prezentată, se creează un flux energetic puternic comun ce ii unește.

S.N. Lazarev se conectează în același timp cu participanții la acest câmp comun care se formează, susținând-ul energetic si lucrând asupra acestuia.

Timp de aproximativ o oră toți participanții vor urmări transmisia ”live” in ziua de Duminică, 5 Iunie începând cu ora 13 fix.

Ulterior, practica este diponibilă 7 zile timp în care participanții sunt sfătuiți să repete practica zilnic pe toată perioada cât autorul susține energia. După cele 7 zile accesul pe platformă este retras lăsând posibilitatea participanților de a se obișnui cu noua energie și de a continua individual lucrul cu sine.

RĂSPUNSURI LA CELE MAI DESE ÎNTREBĂRI :


M-am înscris la practică, dar cand vreau să o accesez mă întoarce înapoi la pagina de inițială de înscriere.

Înseamnă că ati intrat in Scoală dar NU ati intrat si in contul dumneavoastră si platforma nu vă recunoaste.

In acest caz, trebuie sa accesati sectiunea Intra in cont”.

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Când ar trebui să mă alătur practicii?

Transmisia va începe cu o oră înainte de practica propiu-zisă, astfel încât să puteți verifica accesul pe platforma si oferindu-vă ocazia de a va liniști mintea inainte de practică.

M-am înscris la practică dar nu am timp pentru ea. Voi putea să o văd mai târziu?

Da, puteți. O înregistrare a practicii este ulterior disponibilă online timp de 7 zile.

M-am înscris la practică dar nu am primit pe e-mail un link de participare.

Practica va avea loc pe platforma scoala.lazarevsn.ro unde, la inscriere, este necesară crearea unui cont cu adresa de email corectă si o parolă pe care o alegeți dumneavoastra. Practica se poate accesa ulterior doar prin autentificarea in contul dumneavoastra de Scoala la

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Am uitat parola si nu am buton de resetare.

Pe unele telefoane butonul ”Am uitat parola” nu este vizibil, este necesar sa intrati sa o schimbati de pe un calculator la aceeasi adresa a scolii https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Este pentru prima dată când particip la o practică. Cum se va desfășura și cum mă pot pregăti pentru ea?

Cu cateva ore inainte de practica, asigurați-vă că puteti accesa practica, aceasta este disponibilă în contul dvs personal din Scoală la:

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

In ziua de Duminica încercați să creați un mediu în care să vă simțiți confortabil și în care nimic nu vă va distrage atenția de la proces și accesati practica cu aprox 45 de minute înainte, adica in jurul orei 12.15. Daca la ora 13 practica nu incepe, este necesar doar sa dati un ”REFRESH” la pagina.

În timpul practicii, încercați să pastrati mediul în care să vă simțiți confortabil și în care nimic nu vă va distrage atenția de la proces. In cazul in care simtiti o stare accentuata de somnolenta chiar daca nu ii pueti rezista, puteti inchide ochii insa nu inchideti practica! Continuati sa ascultati vocea lui SN Lazarev, chiar daca nu intelegeti limba rusa.

Repetati ulterior practica zoilnic in cele 7 zile cât timp SN Lazarev susține energia.

La cât timp după ce practica a fost live pot revedea înregistrarea?

Practica poate fi reluată la aproximativ 1 ora după ce ”live”-ul s-a incheiat. Avem nevoie de timp pentru a converti înregistrarea și a o încărca in Scoală. .

Duminică, 7 August 2022
ora 13:00 fix”Pentru a simți energia Divină, trebuie să cureți sufletul, să renunți la toate atașamentele. Trebuie să crezi că iubirea pentru Dumnezeu este cea mai înaltă fericire și sensul vieții noastre. Contactul cu energia Divină ucide omul imperfect. Cu cât sufletul s-a atașat mai tare de fericirea superficială, cu atât mai agresiv acesta se poartă cu cel care îl privează de această fericire. De aceea, în subconștientul omului imperfect, curățarea dă naștere unei explozii de agresivitate care este orientată către Dumnezeu, iar în astfel de situație, șansele de a supraviețui scad până la zero.

După mulți ani de cercetări asupra pacienților mei, pot spune următoarele: nivelul dependenței de trup, de bunurile materiale se învinge în mod dureros, dar suficient de repede. Pur și simplu, unor oameni le este imposibil să învingă dependența de bunurile spirituale. Le este frică să piardă ceea ce timp de zeci de ani considerau a fi sensul vieții lor. Dar, oricum, mai devreme sau mai târziu, dacă nu există o detașare voluntară, atunci apare cea forțată: boli, necazuri, pierderea locului de muncă, eșecul viitorului, închisoarea, moartea etc. Pentru un idolatru, acesta este un ritm normal de existență.

Apare întrebarea: în ce mod îi vindeca Hristos în câteva clipe pe oamenii care aveau un nivel uriaș de orgoliu? Probabil, aceasta avea legătură cu personalitatea lui. Cu cât este mai înaltă aspirația conștientă către Dumnezeu și sentimentul de unitate cu El, cu atât omul are mai multă energie și cu atât mai ușor au loc schimbări profunde în sufletul lui și în sufletele oamenilor ce-l înconjoară. Se poate schimba nu numai starea fizică, ci și soarta. Ce-i drept, impulsul care era primit de bolnavii vindecați de Hristos nu se păstra întotdeauna mult timp. Sentimentul de iubire, gratitudinea și sacrificiul s-au manifestat doar la un singur om din zece oameni vindecați de lepră de către Hristos. Dar evenimentele prezentate în Noul Testament dovedesc, evident, următoarele: schimbările profunde pot decurge foarte rapid, dacă omul uită de toate și aspiră către Dumnezeu.”


CINE ESTE

Sergey Nicolaevich Lazarev


S.N. Lazarev este cunoscut de milioane de oameni din intreaga lume ca autor a numeroase cărți despre calea spirituală, cercetător, filosof, psiholog.

SN Lazarev este autor al unor serii de cărți - „Diagnosticarea Karmei”, „Omul viitorului”, „Experiența supraviețuirii”, în total 40 titluri publicate și traduse în 16 limbi.

În opera lui realizează o sinteza a științei și religiei, a pedagogiei, psihologiei și medicinei. Cercetările sale permit înțelegerea semnificației cărților sacre precum Biblia, Coranul, Tora și Bhagavad Gita.

SN Lazarev a reușit să urmărească relația cauză-efect dintre viziunea asupra lumii a unei persoane și evenimentele care au loc cu el, cu starea și viitorul său fizic și mental.

DE CE ȚINE SERGEY NICOLAEVICH

practicile online de grup?


În fiecare zi, S.N. Lazarev primește scrisori din întreaga lume cu cereri disperate de ajutor. Întrucât autorului îi este imposibil să răspundă tuturor solicitărilor, a creat un sistem unic de lucru cu oamenii, în regim online.


"Uneori ne confruntam cu o lipsă de înțelegere a legilor divine sau nu avem energia necesară pentru a ne schimba la interior.


Practicile online susținute de SN Lazarev vin ca un ajutor energetic primit de la distanță de la unul dintre cei mai apreciați parapsihologi din lume."

„A fost ceva netrăit pâna acum...parcă între Cer și suflet a fost o legătură directă, fară intermediari, de înteles a iubirii...ceva unic, toate golurile sufletești s-au umplut și vreau să mențin starea permanent...radiez...ceea ce vă doresc si vouă... mă aștept la reacții din exterior...dar acum știu cum sa le accept / primesc...cred ca știu...la asta trebuie sa lucrăm intens...să menținem starea asta inălțatoare... Eu vă multumesc... cred că faptul ca suntem toți în aceeași intenție contează mult...!”

— Alina, participant practică online

Extras practică online de grup susținută de Sergey N. Lazarev


Cercetările lui Sergey Nikolaevici Lazarev în domeniul studiului legilor existenței sunt unice în întreaga lume. Reputația lui a depășit de peste 25 de ani granițele tării de origine, devenind un adevărat fenomen în viață.

Reputația lui s-a extins o dată cu numărul impresionant de vindecări spontane pe care le-au experimentat pacienții și cititorii lui (boli incurabile, cancere în faze terminale, scleroza în plăci, schizofrenii, etc.) precum și ca urmare a milioane de mărturii ale oamenilor care își rezolvaseră în mod uimitor situații tragice de viață în urma cărților citite sau a participării la practici și seminare.

Peste 5000 de participanți

în România la edițiile trecute


Cristina

„Am participat si la prima meditatie organizata, dar aceasta a fost minunata! Am simtit o bucurie si o pace interioara divina! Va multumesc din suflet tuturor celor care ati facut posibil, prin eforturi mari, ca noi astazi sa participam la o astfel de experienta! Si multumesc din suflet SN Lazarev ca existati! ”


Doina

„Dacă aș putea exprima în cuvinte valurile de iubire care mă cuprind în timpul meditațiilor ghidate de SN Lazarev si felul în care mă fac să mă simt și să văd viața, să o accept… dar, din păcate nu pot exprima, acest lucru poate fi trăit doar de participanții la practică. Dar pot spune că este absolut minunat, înălțător și recomand tuturor cu cea mai mare căldură!!❤”

Tatiana

„La nivel de corp și minte ( exterior) este ușor de redat in cuvinte , dar la nivel de suflet , eu nu găsesc cuvinte , sunt obișnuita cu meditatiile dar acum e o senzație noua. Sper sa reușesc sa o înțeleg . Pace și armonie💟”

Gabriela

”Recunostința și iubire pt această meditație ❤🙏....am avut așa o stare minunată, plină de iubire infinită și recunostința pentru tot Universul și pentru toate ființele ❤multumesc, multumesc, multumesc ❤🙏


Georgiana

”Eu am făcut meditația și pot spune că...pe lângă faptul ca te duce într-o stare de relaxare extraordinară și vindecare.....ajută foarte mult!!!”

Simona

„A fost DIVIN, simt ca plutesc . Multumesc cu recunostiinta pentru acest dar si pentru munca depusa.”

Duminică, 7 August 2022
ora 13:00 fixDragi cititori!

Numarul celor care vor să se schimbe cu adevărat crește, acest lucru mă bucură mult!

„Încă din primele cărți, cu 25 de ani în urmă, spuneam că în anul 2020 va fi o energie nouă și că vor începe schimbări serioase. Acestea au început după anul 2012, însă schimbările importante și cele de dimensiuni mari încep chiar acum.

Este necesar ca oamenii să înceapă să se schimbe. Dacă un om nu dorește să se schimbe, cum este el ajutat? El este ajutat prin epidemii, cataclisme, cutremure... Din această cauză este important să înțelegem cum să ne comportăm corect.

Cu cât suntem mai armonioși, cu cât există mai multă iubire în suflet cu atât de adaptăm la lumea din jur cu atât noi putem să supraviețuim. Este foarte important să fim flexibili, să fim blânzi și pregătiți pentru schimbare și dezvoltare.

Pentru a ne schimba și a ne adapta la lumea din jur avem nevoie de energie. De unde luăm această energie? Principala energie vitală noi nu o primim prin mâncare, ci prin sufletele noastre. Această energie pătrunde în sufletul nostru atunci când există iubire în suflet.

De ce? Pentru ca Cel de Sus este sursa energiei. Dumnezeu este iubire și, cu cât există mai multă iubire în sufletul nostru cu atât suntem mai înclinați spre iubire, blândețe, milă, compasiune, cu atât mai mult apare energia în sufletul nostru. 

Această energie ne oferă viitorul și permite urmașilor noștri să supraviețuiască și nouă ne păstrează sănătatea. Așteptăm cu bucurie momentul practicii, lucrul în comun va uni câmpurile energetice și va spori șansele participanților de a simți mai intens noua energie.”


- Autorul Serghey N Lazarev