Practica s-a încheiat, ne revedem curând la o nouă practică cu Sergey N Lazarev

Serghey Nicolaevich Lazarev a efectuat practica împreună cu toți participanții în ziua de Duminică, 30 Octombrie 2022 ora 13 fix. Accesul la înregistrarea practicii a fost disponibil 7 zile (până Duminică 6 Noiembrie inclusiv), timp în care participanții au fost sfătuiți să repete zilnic practica pe această perioadă în care Serghey Lazarev a susținut energia. După cele 7 zile accesul pe platformă a fost retras lăsând posibilitatea participanților de a se obișnui cu noua energie și de a continua lucrul cu sine în mod individual.

”Cea mai importantă realizare a fiecărui om este capacitatea de a simți Divinul în interiorul său. Dacă omul a simțit iubirea Divină în interiorul său și a învățat să o pastreze și să o mențină în sufletul său, el s-a realizat deja ca om.”

Sergey N. Lazarev

”Mai întâi, trebuie să devii un om armonios, trebuie să te dezvolți, trebuie să ai energie.

Cei care pot să obțină ceva în viață sunt oamenii care au multă energie. Dacă nu aveți această energie, atunci la orice ați visa, orice proiecte ați construi, orice încercări ați întreprinde, nu veți reuși nimic. Orice idee, orice proiect trebuie să aibă energie pentru a se realiza. Iar pentru a avea energie, pentru început, nu trebuie să o pierdeți, pentru aceasta trebuie să respectați regulile elementare ca să nu vă secătuiți de energie.

Așadar, pentru a deveni un om plin de succes, armonios, trebuie să îți aduci propriul caracter în ordine în fiecare zi..”

SN Lazarev

Viziunea asupra lumii ne determină destinul

S.N. Lazarev

Despre practică:


Fiecare om vrea să aibă succes, fiecare speră să aibă noroc. Care este secretul obținerii succesului în viață? Și ce este succesul, de fapt? Înainte de toate, trebuie să înțelegeți că succesul nu poate fi un scop în sine, scopul trebuie să fie fericirea sufletului – acesta este adevăratul succes. Din acest motiv, noi suntem singurii care ne putem evalua reușita. Nu trebuie să-i imităm pe alții. Pentru a fi fericit, trebuie să-ți trăiești propria viață, să-ți îndeplinește dorințele și menirea.

           Principala condiție pentru îndeplinirea cu succes a dorințelor noastre este ca acestea să nu contrazică voia Celui de Sus. Aceasta înseamnă că dorințele noastre nu trebuie să prejudicieze sentimentul de iubire. Pentru a avea succes este nevoie de o aspirație continuă. Concentrarea pe ceea ce îți dorești trebuie să fie însoțită de limitarea de sine cu privire la altceva. Cel care nu este capabil și nu vrea să piardă, nu va realiza mare lucru în viață.

           Oricine poate avea ghinioane, tot timpul  - aceasta este o condiție pentru dezvoltare. Când ne repezim spre o extremă, așteptând doar să avem succes, vom ajunge în cealaltă - doar eșecuri. Cel care nu pot accepta o înfrângere, nu va avea succes. Când omul aspiră să-și îndeplinească dorințele, intră întotdeauna, voit sau nu, în conflict cu alți oameni. Cel care nu vrea sau se teme să intre în conflict, va ceda, în permanență, în fața altora și, de fapt, nu-și va trăi propria viață.

           De ce un om are noroc și altul nu? Pentru a avea noroc, într-un moment critic, ne trebuie o rezervă de energie. Un om blând, în interior, o va avea întotdeauna. Cel care judecă, este deznădăjduit și nemulțumit își epuizează propria energie, iar fără energie, nu va apărea  succesul. Dacă succesul a apărut, este important să înveți cum să împărtășești bucuria cu ceilalți. Cel care dorește să țină succesul doar pentru sine, îl va pierde. Cel care îl va împărtăși cu alții, îl va primi.

           Scopul practicii este de a vă oferi un sprijin pentru a conștientiza și simți faptul că posibilitățile de a ne îndeplini dorințele sunt nelimitate, dacă acestea nu contrazic sentimentul de iubire. Conștientizarea a ceea ce înseamnă succesul real în viață vă va ajuta să vă concentrați asupra propriei meniri, să fiți inspirați și să vă umpleți de energie pentru a vă descoperi talentele și a vă materializa aspirațiile. Participarea la practică vă va ajuta, din nou, la nivelul sentimentelor, să vă concentrați pe iubirea față de Dumnezeu și să acceptați voia Lui, să vă creșteți sentimentul de iubire necondiționată din suflet, optimismul și încrederea în propriile forțe - ceea ce înseamnă că șansele dumneavoastră de a avea succes în viață vor crește considerabil.


”Trebuie să ne jucăm admirabil rolul din viața pământească.

Trebui să jucăm cât mai autentic, dar, în același timp, să nu uităm nicio secundă că este doar un rol.”

SN Lazarev

Practica vă va raspunde la întrebări precum:

- Care sunt regulile și legile obținerii succesului?

- În ce condiții dorințele noastre se împlinesc?

- Cum să descoperi și să-ți realizezi menirea?

- Ce inseamnă norocul și cine este însoțit de noroc și de succes

Acest curs nu este disponibil momentan.

Cui se adresează această practică?

Unui Avansat


Celor care cunosc multă teorie, au citit deja multe cărți și au urmărit seminarii, dar au nevoie de o muncă mai aprofundată.


Unui Suflet singurCelor care au nevoie de sprijin și de sentimentul că nu sunt singuri. Lucrul în grup și discuțiile cu persoane cu aceleași idei le vor da un sentiment de unitate, forță, energie și sprijin reciproc.


Unui Suflet rătăcit


Persoane aflate în situații dificile, cu diferite boli sau cu obiceiuri nesănătoase


Unui Suflet calator


Celor care cunosc multă teorie, au citit deja multe cărți și au urmărit seminarii și au nevoie de mai multă practică pentru a folosi aceste cunoștințe pentru transformare în viața reală..


Practica este recomandată oricărui om care caută și este pregătit să iși vindece viața, dar în mod special îl va ajuta pe cel care:


- Ințelege că trebuie să renunțe la obiceiul de a se compara cu alții și de a-i imita

- Este pregătit să accepte eșecul ca o condiție pentru dezvoltare și progres

- Iși dorește să învețe cum să gestioneze un conflict, să nu mai cedeze sau să se ascundă de probleme

- Caută să obțină inspirație și să iși crească energia pentru a-și descoperi propriile talente

- Înțelege că este esențial să creadă în sine și în forțele sale, să se încarce cu optimism

- Se va concentra pe iubirea față de Dumnezeu și pe acceptarea voii Divine, la nivelul sentimentelor 

- Iși dorește să înțeleagă principalele legi ale obținerii succesului în viață

Nimic în această viață nu trebuie luat prea în serios

De ce unii oameni trăiesc bine, în timp ce alții nu se pot întreține pe ei și familiile lor?

Mulți dintre noi ne dorim să ne conducem propria afacere, să câștigăm mulți bani sau pur și simplu să avem un loc de muncă pe placul nostru. Dar de multe ori există ceva care ne împiedică să obținem ceea ce ne dorim. Unii sunt bântuiți de eșecuri, altora le este frică să înceapă sau pur și simplu nu știu ce direcție să ia.

”Cum să devii milionar?

Întrebarea aceasta este greșită deoarece, dacă un om visează să devină milionar, atunci el nu trebuie să devină milionar: dacă scopul principal este o anumită sumă de bani, o anumită funcție, care, în subconștientul omului, se reduce la sensul vieții atunci, în momentul în care el obține suma de bani dorită, funcția sau bunurile la care el a visat, iar scopul i s-a îndeplinit, se declanșează un program de autodistrugere și omul moare sau începe să fie să fie grav bolnav. Acest lucru va fi o salvare pentru el.

De aceea, în momentul în care un om visează la bogăție atunci, pur și simplu, el nu are voie să aibă această bogăție. Eu demult am scris – apropo, statisticile confirma acest lucru, eu mă conving de fiecare dată de acest lucru, nu demult mi s-a spus că oamenii care au câștigat la loterie, care au dobândit o sumă considerabilă de bani nu încep doar să aibă necazuri, să li se destrame familiile, să aibă probleme de destin până la aceea că copiii mor. De ce?

Pentru că banii sunt un echivalent al energiei interioare.

Dacă aveți puțină energie, atunci a avea bani este o catastrofă pentru dumneavoastră. Dacă aveți puțină energie, o cantitate mică de bani înseamnă posibilitatea de a fi fericit. O cantitate mare de bani înseamnă probleme mari. Dacă aveți o cantitate mică de bani, atunci dumneavoastră îi stăpâniți. Dacă aveți o cantitate mare de bani, banii vă stăpânesc. Dumneavoastră începeți să lucrați pentru ei și să depindeți de banii dumneavoastră: cum să păstrați, cum să înmulțiți, cum să nu pierdeți banii”

SN Lazarev

”Scopul pe care trebuie să îl aibă fiecare om nu este cum să devină un milionar ci cum să devină un om de success, iar un om de succes nu înseamnă neapărat bani.

Nu se poate să măsori doar în bani noțiunea de fericire și bunăstare.

Prin urmare, este mai important să fii un om de success. Iar la baza a ceea ce noi numim un om de success se află acel om pe care noi îl vom numi o personalitate armonioasă.

Dacă sunteți o personalitate armonioasă, veți avea și success și, în principiu, veți dobândi atâția bani cât aveți nevoie nu dumneavoastră personal, ci câți este nevoie pentru bunăstarea dumneavoastră, a urmașilor și a familiei dumneavoastră.

SN Lazarev

Banii sunt echivalentul energiei.

”În Orient, există o expresie bună: „Scopul principal, sensul vieții omului trebuie să treacă dincolo de limitele vieții”. Cu alte cuvinte, scopul trebuie să fie destul de mare ca să nu-l atingeți în această viață.

Scopul principal este apropierea de Creator - dezvoltarea sufletului. Dacă acesta este scopul nostru principal atunci, dacă avem bani, noi nu ne vom lipi cu sufletul de ei, nu vom deveni agresivi și nu ne vom îmbolnăvi și muri. Cu alte cuvinte, banii mulți înseamnă o încercare și o responsabilitate mare. Și banii nu trebuie să fie un scop, ci un mijloc. Cu cât aceștia sunt un mijloc pentru un om, cu atât el îi va avea. Noi avem în viață ceea ce putem să pierdem. Dacă noi nu putem să pierdem un lucru atunci, pur și simplu, nu ni se va da lucrul respectiv. De aceea, cu cât omul poate să facă un sacrificiu, să-și pună în ordine în mod corect sistemul priorităților, cu cât el are mai multă energie interioară, forță, perseverență în urmărirea unui scop – apropo, perseverența în urmărirea unui scop este un semn al unei energii interioare ridicate – cu atât acest om va avea success!”În momentul în care omul nu primește energie de la Dumnezeu, el o ia din rezervele propriului suflet. Acest lucru duce la faptul că moralitatea societății ajunge la declin. Un om imoral își salvează sănătatea și bunăstarea, distrugându-și sufletul. Un asemenea om poate să prospere în prezent, pierzându-și viitorul.

Sufletul și viitorul unui om moral sunt mai bine protejate, de aceea, el plătește pentru greșeli și păcate prin boli și neplăceri mult mai repede și acest lucru îl îndeamnă să se îndrepte. Apostolii vorbeau despre faptul că boala nu le permite oamenilor să păcătuiască. Un om imoral, mutilându-și sufletul și storcând din el ultimele rămășițe de energie, poate să rămână sănătos destul de mult timp însă, pe urmă, la el vor începe, în mod inevitabil, procese de degradare ireversibile.

Dacă noi cunoaștem principiile sănătății energetice, putem elabora reguli clare privind modul în care să ne comportăm corect atunci când ne îndeplinim nevoile și dorințele. Un om poate trăi și se poate bucura pe deplin, rămânând totodată sănătos.”

Acest curs nu este disponibil momentan.

”Recunoștința este cel mai bun medicament pentru suflet.”

„Există o asemenea noțiune cum ar fi menirea. Eu vorbeam despre faptul că fiecare om are nu doar un corp fizic ci și un corp temporar – un corp în timp. Cu cât strămoșii dumneavoastră sunt mai armonioși, cu cât ați acumulat în viețile anterioare o viziune corectă asupra lumii, un caracter corect, o energie a planurilor subtile, cu cât aveți un anumit stoc de energie care este mai mult decât necesară pentru viitor, o anumită predestinare încă de la naștere, cu atât corpul dumneavoastră temporar este format și vă va fi mult mai ușor să obțineți ceva în viață.

Cel mai important este să înțelegeți că puteți stinge această menire prin propria stare interioară sau puteți să o îmbunătățiți.”

”Menirea unui om este calea lui în viața personală și cea profesionala pe care, atunci când el merge, se simte în armonie cu lumea din jur. Omul care și-a găsit menirea își realizează aptitudinile și dorințele în cel mai bun mod pentru sine și pentru societate. Noi toți ne naștem cu anumite talente, noi toți suntem unici și capabili de niște realizări mari. Însă, doar unii oameni reușesc să își realizeze complet potențialul care le-a fost dat și să își îndeplinească menirea. 

Este nevoie de energie pentru a ne realiza menirea. O aspirație corectă îi oferă energie unui om. Abilitatea de a ne stăpâni dorințele și instinctele animalice și de a ne activa principalul instinct de aspirație către iubire este capacitatea de a primi energie. Este foarte important să nu ne pierdem energia. Energia se pierde atunci când, în loc să acceptăm o situație și să încercăm să o îmbunătățim, simțim supărare, irascibilitate și nemulțumire.”

Acest curs nu este disponibil momentan.

Nu trebuie să aveți o atitudine prea serioasă față de nimic, în această viață. Doar față de Dumnezeu și față de Iubire este necesar să vă comportați cu seriozitate.

SN Lazarev

”Atunci când dorința noastră vine, în primul rând, din minte, din nevoile corpului, atunci când dorințele nu se orientează către iubire, atunci îndeplinirea lor poate să prejudicieze iubirea. Iar prejudicierea iubirii duce la un program de autodistrugere.

Pentru ca dorințele să se îndeplinească, noi trebuie să fim demni de aceste dorințe.”

” În prezent, foarte mulți oameni scriu despre cum să-ți îndeplinești dorințele, despre faptul că trebuie să-ți încarci subconștientul, că trebuie să te concentrezi…După cum știm, dorința ni se îndeplinește atunci când ne rugăm, Iisus Hristos vorbea despre acest lucru. Parcă totul este clar și este destul de ușor să fii fericit.

Însă eu am descris pe undeva o situație. O fată mi-a scris o scrisoare. Ea scria că era îndrăgostită de un tânăr, însă el nu-i răspundea la sentimente. Ea i-a povestit tatălui său, care a spus: „Poți să te adresezi tuturor spiritelor femeilor din neamul nostru, să le ceri ajutorul și atunci dorințele tale se vor îndeplini”. Ea așa a și făcut. Și tânărul, care nu o observa deloc până atunci, brusc s-a apropiat de ea – fata își pusese dorința ca el să se căsătorească cu ea – a invitat-o la dans și a început să o curteze și să manifeste atenție față de ea, Și o idilă a început între ei. Apoi, altă dată, în timp ce dansau, el a spus: „Eu mă voi căsători cu tine, dar mai târziu”. Ei nu i-a convenit, s-a înfuriat și a început să-i respingă curtea pe care acesta i-o făcea. Dar baiatul nu a putut să se oprească și a continuat, era atras din ce în ce mai tare de ea. Ea a refuzat în mod ostentativ să mai vorbească cu acesta și, peste câteva zile, el s-a sinucis. Pe urmă, toate relațiile ei cu bărbații au început să i se năruie.

Alt exemplu. Cunoscutul clarvăzător Uri Geller a descris o situație. El s-a dus la cazino, a început să joace, a pierdut puțin și atunci el și-a activat capacitățile extrasenzoriale și a câștigat o grămadă de bani. El a luat o geantă plină cu bani și s-a dus acasă. În mașină a început să-l doară capul. Pe urmă, durerile de cap au devenit insuportabile și el și-a dat seama despre ce era vorba. A deschis geamul, a aruncat geanta cu bani pe pe marginea drumului și a plecat și migrena i-a trecut. De ce dorințele noastre pot avea astfel de consecințe?

Este vorba despre faptul că orice dorință a noastră trebuie să fie legată de voia supremă. Dorința nu trebuie să o contrazică. Cu alte cuvinte, dorința celulei nu trebuie să contrazică voia întregului organism. Cu cât omul se concentrează mai tare asupra dorința sale, cu atât ea este mai periculoasă dacă aceasta este interesată, dacă este contra voii supreme. Însă cum să determini dacă dorința este contra voii supreme? De regulă, acest lucru se întâmplă atunci când omul are o agresivitate crescută, lăcomie. Cu alte cuvinte, el nu simte voia supremă. Cu cât un om este mai atașat, cu cât el este mai agresiv, cu cât este mai interest – dacă pe primul loc se află interesele corpului, bunăstarea – cu atât îndeplinirea dorințelor este mai periculoasă pentru el.

Din acest motiv, există posibilitatea de a ne îndeplini dorințele însă, totodată, trebuie să ne gândim la faptul că, cu cât dorim mai mult să primim ceva, cu atât mai mult noi trebuie să corespundem acestui lucru. De exemplu, în Biblie este scris că, înainte de a se duce la rege, oamenii țineau post, se rugau câteva zile și abia apoi se duceau la rege, care le îndeplinea dorințele. De ce atunci când omul se înfometează, ține post, dorințele i se îndeplinesc? Deoarece atunci el are o energie crescută.

Ce înseamnă în esență o dorință? Dorința înseamnă energie structurată. Dacă această energie crește și este orientată corect, atunci dorința se îndeplinește. Dorința trebuie să pornească de la sentimentul de iubire. Primul impuls – sentimentul de iubire față de Dumnezeu. Și, dacă acest prim impuls se pune în mișcare în mod corect tot timpul, atunci toate dorințele ulterioare îi corespund.

Primul sentiment de iubire față de Dumnezeu apare doar la acel om care, să spunem așa, nu este atașat, nu este agresiv, are un sistem corect al priorităților, acel om care este capabil să facă un sacrificiu. Cu alte cuvinte, acel om care lucrează cu sine și își îmbunătățește propriul caracter. Cu cât, de exemplu, există mai multă zgârcenie, invidie, cu atât îndeplinirea dorințelor este mai periculoasă. Iar dorințele încep să se îndeplinească acum la mulți oameni….

SN Lazarev


Cum se va desfașura practica?

Timp de aproximativ o oră și jumătate, toți participanții vor urmări transmisia ”live”

Prin faptul că toți participanții se conectează in același moment la informația transmisă se creează un flux energetic puternic comun ce ii unește.

S.N. Lazarev efectuează practica împreună cu participanții, susținând energetic si lucrând asupra câmpului care se creează.

Ulterior, practica este diponibilă 7 zile timp în care participanții sunt sfătuiți să repete ZILNIC practica pe toată perioada cât autorul susține energia. După cele 7 zile accesul pe platformă este retras lăsând posibilitatea participanților de a se obișnui cu noua energie și de a continua individual lucrul cu sine.

Care este scopul practicii?

Acest curs nu este disponibil momentan.

În fiecare zi, S.N. Lazarev primește zeci de mesaje. Mulți oameni au nevoie de ajutor și sprijin serios pe calea dezvoltării.


Pentru a ne îmbunătăți cu adevărat viața, pentru a ne schimba atât în interior, cât și în exterior, este necesar să dedicăm timp dezvoltării noastre. Practica și aplicarea în viață a cunoștințelor dobândite sunt cele care asigură adevărata dezvoltare și adevăratul progres.


Serghei a dezvoltat mai multe tehnici de meditație pe cele mai importante și esențiale subiecte pentru o persoană. Cu ajutorul practicii de meditație, participanții vor fi capabili să pătrundă cu blândețe în lumea lor interioară, să-și calmeze mintea prin simpla ascultare a vocii din meditație, să se concentreze pe deplin asupra sentimentelor și senzațiilor lor și să treacă prin momentele necesare pentru a se întoarce din meditație deja într-o stare reînnoită.


Este important de reținut că cea mai eficientă practică este aceea în care oamenii se adună pentru a lucra în comun în anumite momente împreună cu S.N. Lazarev.


Regularitatea acestor practici îi va ajuta pe participanți, pas cu pas, să-și îmbunătățească starea interioară, să se umple de energie vitală și să-și atingă obiectivele.


- Practica va avea loc pe platforma scoala.lazarevsn.ro unde, la inscriere, este necesară crearea unui cont cu adresa de email corectă si o parolă pe care o alegeți dumneavoastra. Practica se poate accesa ulterior doar prin autentificarea in contul dumneavoastra de Scoala la

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Cele mai dese întrebari:


Am plătit pentru practică, dar cand vreau s- o accesez ma intoarce inapoi la pagina de cumparare.

Inseamnă că ati intrat in Scoală dar NU ati intrat si in contul dumneavoastră si platforma nu vă recunoaste.

In acest caz, trebuie sa accesati sectiuneaIntra in cont”.

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Când ar trebui să mă alătur practicii?

Transmisia va începe cu o oră înainte (la 12), astfel încât să puteți verifica playerul video și să vă configurați computerul, dacă este necesar.

Am plătit pentru practică, dar nu am timp pentru ea. Voi putea să o văd mai târziu?

Da, puteți. O înregistrare a practicii este disponibilă online timp o săptămână.

Am plătit pentru practică, dar nu am primit pe e-mail un link de participare.

Nu se mai trimit link-uri pe email, Practica va avea loc pe platforma scoala.lazarevsn.ro unde, la inscriere, este necesară crearea unui cont cu adresa de email corectă si o parolă pe care o alegeți dumneavoastra. Practica se poate accesa ulterior doar prin autentificarea in contul dumneavoastra de Scoala la

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Am uitat parola si nu am buton de resetare.

Pe unele telefoane butonul ”Am uitat parola” nu este vizibil, este necesar sa intrati sa o schimbati de pe un calculator la aceeasi adresa a scolii https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Este pentru prima dată când particip la o practică. Cum se va desfășura și cum mă pot pregăti pentru ea?

Cu cateva zile inainte de practica, asigurați-vă că puteti accesa practica, aceasta este disponibilă în contul personal din Scoala.

In ziua de Duminica încercați să creați un mediu în care să vă simțiți confortabil și în care nimic nu vă va distrage atenția de la proces și accesati practica cu aprox 30 de minute înainte, adica in jurul orei 12.30. Daca la ora 13 practica nu incepe, este necesar sa dati ”REFRESH” la pagina.

În timpul practicii, încercați să pastrati mediul în care să vă simțiți confortabil și în care nimic nu vă va distrage atenția de la proces. In cazul in care simtiti o stare accentuata de somnolenta chiar daca nu ii pueti rezista, puteti inchide ochii insa nu inchideti practica! Continuati sa ascultati vocea lui SN Lazarev, chiar daca nu intelegeti limba rusa informatia va ocoli constientul si va patrunde in subconstient.

Repetati ulterior practica timp de 7 zile consecutive cel putin o data pe zi.

La cât timp după ce practica a fost online poate fi revăzută?

Practica poate fi reluată la aproximativ 1 ora după ce ”live”-ul s-a incheiat. Avem nevoie de timp pentru a converti înregistrarea și a o pune in Scoală. .

De ce toate celelalte materiale digitale din Scoala SN Lazarev sunt disponibile nelimitat dar practicile online de grup sunt disponibile doar 7 zile?

Prin intermediul celorlalte materiale autorul oferă informație, insă practicile reprezintă mult mai mult decât doar informație. Este important ca practica sa fie comprimata pe perioada celor 7 zile - pe langa disponibilitatea lui SN Lazarev mai este vorba si de faptul că. daca ar fi pe o perioada mai lunga  sau impartită in 2 serii, participantii nu ar mai fi in numar mare toti in acelasi timp, campul energetic care se formeaza ar fi "diluat' sau impartit in doua. Puterea in cazul practicilor nu stă atat in informatia transmisă cat in purificarile care au loc la nivel de camp. Informatia este pretioasa de asemeni insa are in cazul practicilor mai mult rolul de a tine participantii conectati in acelasi timp la campul comun care se creeaza si asupra caruia lucreaza Lazarev. De aceea practica are efect si daca este ascultata cu ochii inchisi. SN Lazarev sustine energia doar pe perioada celor 7 zile.

„Cum să nu transformi în magie ritualul de a-ți pune o dorință?” La sfârșitul oricărei rugăciuni,omul de obicei spune „Amin”. Adică „Facă-se voia Ta”. Când noi dorim ceva însă ne limităm la interior – cu alte cuvinte, fie ca dorința mea să nu se îndeplinească dacă ea este în contradicție cu voia Divină, atunci acest lucru deja nu mai este magie. Să dorești se poate și este necesar. Cum să nu încalci totodată voia lui Dumnezeu?” Este vorba despre faptul că, dacă toate dorințele vi se îndeplinesc, înseamnă că dumneavoastră aveți acces la planurile subtile. Iar când dorința dumneavoastră pătrunde în subconștient, atunci ea începe să se îndeplinească. Cu alte cuvinte, acest lucru încă nu înseamnă că ea corespunde complet cu voia Divină, că aceasta este de la Dumnezeu. Ea poate ajunge în contradicție cu voia Divină. Dacă vi s-a permis să intrați pe teritoriul subconștientului unde dorințele se îndeplinesc, înseamnă că totuși aveți iubire și armonie în suflet și sunteți mai aproape de Dumnezeu. Însă acest lucru nu vă garantează faptul că nu puteți pierde această cale. Vom vorbi acum în general cu privire la subconștient. Așadar, îndeplinirea dorințelor depinde de măsura în care ele pătrund în subconștient. În principiu, principalul mecanism al îndeplinirii dorințelor este atitudinea activă a omului. Acel om care nu stă, ci face ceva, întreprinde ceva și la exterior și la interior, iată că acel om își îndeplinește dorințele.

Dorințele trebuie să fie nu doar sub forma așteptării unei minuni, ci sub forma unei atitudini active a omului însuși. Cu cât noi acționăm mai mult și mai activ, cu atât dorințele noastre se îndeplinesc mai repede. Atitudinea activă a unui om este o consecință a unui asemenea concept precum credința, perseverența în urmărirea unui scop. În ceea ce privește credința. Noi ne-am obișnuit să credem că credința înseamnă să așteptăm ceva. După cum spune apostolul Pavel: „Credința este așteptarea a ceea ce se va întâmpla, încredere în viitor”. Pentru Hristos, credința are un sens cu totul diferit. Credința înseamnă o dorință continuă, iar o dorință continuă este acea dorință care este lipsită de frică, neîncredere, îndoială și tristețe. Dacă noi nu avem frică, îndoială și tristețe, atunci dorințele noastre se îndeplinesc. De ce? Pentru că, în subconștient, nu există frică, nu există tristețe, nu există îndoială. Acolo există doar cuvântul „da”. Acolo nu există cuvântul „nu”. Prin urmare, cu cât omul nu se teme, nu-și face griji, nu se îndoiește, cu atât dorințele lui pătrund în subconștient și încep să se îndeplinească. Din acest motiv, primul este sentimentul de iubire, iar apoi atitudinea corectă față de lume.

„Cum să determinăm gradul de toleranță a dorințelor noastre care nu vor face rău sufletului nostru?” Dacă noi dorim ceva, înseamnă că, în principiu, acest lucru este deja realizabil. Subconștientul nostru, de asemenea, ne controlează dorințele într-o anumită măsură. Dacă dorința nu vine din minte, din conștient, ci din suflet, din interior, atunci, în principiu, se poate spune că ea este în acord cu puterile supreme. Atunci când dorința vine din minte, din sentimentul de invidie, (de exemplu: eu vreau mai mult decât alții) sau din instinctual de autoconservare (de exemplu: eu trebuie să mă ridic deasupra tuturor), sau din zgârcenie (de exemplu: eu trebuie să am ceva mai mult), atunci asemenea dorințe nu se vor îndeplini sau, dacă se vor îndeplini atunci, în acest caz, vor duce la niște probleme serioase.

De aceea, cu cât suntem mai armonioși, cu atât ne este mai ușor să ne îndeplinim dorințele

„Dacă totul se întâmplă conform voii Divine, atunci cum se poate îndeplini o dorință care este împotriva voii Divine?” Este vorba despre faptul că voia Divină ține cont de interesele întregului Univers. De exemplu, există organismul și există celula, dorința celulei...celula reprezintă organismul? Da. Celula este o parte a organismului. Și, în același timp, celula este un organism? Nu. Pentru că este o celulă, aceasta are propria voie. Înțelegeți, aceasta este dialectica. Electronul este o particulă și o undă. Ce este o undă? O deformare de scurtă durată a câmpului. Ce este o particulă? O deformare stabilă a câmpului. Cu alte cuvinte, în ultimă instantă, atât particula cât și unda reprezintă un câmp. Însă, concomitent, ele sunt contrarii. La fel sunt și voia umană și cea Divină. Omul este parte din Creator. Dar acesta are o voie personală, exterioară, nu prea mare care este legată de trup. Și interesele trupului îl separă deja de interesele Universului. Din acest motiv, omul trebuie să învețe să-și îndeplinească dorințele personale, să-și realizeze propria voie și, odată cu acest lucru, să țină cont de interesele Universului. Dar, totodată, să înțeleagă faptul că omul este o parte a Universului, o parte a Celui de Sus. Acel om, care are posibilitatea de a gândi dialectic, poate să aibă propria lui voie și să o unească cu cea Divină. Omul, care nu poate gândi dialectic, acela care este păgân, are 2 variante: fie voia mea, fie voia lui Dumnezeu. Dacă este voia lui Dumnezeu, atunci eu sunt robul lui Dumnezeu și nu am deloc dreptul la propriile dorințe, eu trebuie să le reprim, să le înfrânez…Iar dacă eu nu vreau să-mi reprim dorințele, dacă vreau să le îndeplinesc atunci, iertați-mă, voia Divină să se dea la o parte. Și, mai departe, deja încep niște probleme serioase….

SN Lazarev


DE CE ȚINE SERGEY NICOLAEVICH

practicile online de grup?


În fiecare zi, S.N. Lazarev primește scrisori din întreaga lume cu cereri disperate de ajutor. Întrucât autorului îi este imposibil să răspundă tuturor solicitărilor, a creat un sistem unic de lucru cu oamenii, în regim online.


"Uneori ne confruntam cu o lipsă de înțelegere a legilor divine sau nu avem energia necesară pentru a ne schimba la interior.


Practicile online susținute de SN Lazarev vin ca un ajutor energetic primit de la distanță de la unul dintre cei mai apreciați parapsihologi din lume."

„A fost ceva netrăit pâna acum...parcă între Cer și suflet a fost o legătură directă, fară intermediari, de înteles a iubirii...ceva unic, toate golurile sufletești s-au umplut și vreau să mențin starea permanent...radiez...ceea ce vă doresc si vouă... mă aștept la reacții din exterior...dar acum știu cum sa le accept / primesc...cred ca știu...la asta trebuie sa lucrăm intens...să menținem starea asta inălțatoare... Eu vă multumesc... cred că faptul ca suntem toți în aceeași intenție contează mult...!”


— Alina, participant practică online

Extras practică online de grup susținută de Sergey N. Lazarev


Acest curs nu este disponibil momentan.

CINE ESTE

Sergey Nicolaevich Lazarev


S.N. Lazarev este cunoscut de milioane de oameni din intreaga lume ca autor al unor serii de cărți - „Diagnosticarea Karmei”, „Omul viitorului”, „Experiența supraviețuirii”, în total 40 titluri publicate și traduse în 16 limbi. În opera lui realizează o sinteza a științei și religiei, a pedagogiei, psihologiei și medicinei. Cercetările sale permit înțelegerea semnificației cărților sacre precum Biblia, Coranul, Tora și Bhagavad Gita.

SN Lazarev a reușit să urmărească relația cauză-efect dintre viziunea asupra lumii a unei persoane și evenimentele care au loc cu el, cu starea și viitorul său fizic și mental.

Cercetările lui Sergey Nikolaevici Lazarev în domeniul studiului legilor existenței sunt unice în întreaga lume, neavând analog în istoria omenirii. Reputația lui a depășit de peste 20 de ani granițele tării de origine, devenind un adevărat fenomen în viață al Rusiei.

Reputația lui s-a extins o dată cu numărul impresionant de vindecări spontane pe care le-au experimentat pacienții și cititorii lui (boli incurabile, cancere în faze terminale, scleroza în plăci, schizofrenii, etc.) precum și ca urmare a peste 1 000 000 de mărturii ale oamenilor care își rezolvaseră în mod uimitor situații tragice de viață în urma cărților citite sau a participării la seminarii.


”..........și eu am înțeles că această stare este cel mai important medicament pentru destin și pentru sănătate.

Cu alte cuvinte, noi trebuie să trăim în două logici. Noi trebuie să acceptăm în mod absolut logica Divină - în suflet trebuie să existe iubire, acceptare, înțelegerea faptului că orice se face, se face spre binele sufletului, iar la exterior noi trebuie să trăim după logica umană. Dacă există logica Divină, atunci logica umană va înceta să fie crudă. Logica jignirii, a supărării, a urei se va transforma în logica educației și a schimbării. Adică în momentul în care noi vedem niște probleme, noi putem să ne împotrivim și să facem ceva la nivel exterior, la nivel fizic. Însă, de cele mai multe ori nivelul fizic nu este eficient.

Planurile subtile - nivelul spiritual oferă un efect mai mare.

Dar cel mai mare efect îl oferă schimbarea sufletului pentru că la nivel de suflet noi putem schimba lumea Sufletul se atinge de acele planuri în care este reglat tot cursul evenimentelor.

De aceea, capacitatea de a ne schimba la interior, de a învăța să iubim și, în același timp să acționăm în mod activ - să ne îndeplinim propriile dorințe, constituie calea corectă.”

SN Lazarev

Milioane de cititori și participanți la sesiunile cu Sergey Lazarev din întreaga lume au mărturisit că cel mai simplu contact cu informația autorului (prin intermediul cărților, seminariilor sau a practicilor ghidate) a produs constientizari surprinzatoare in legatura cu cauza problemei cu care se confruntau. De multe ori, doar simpla conștientizare a adus îmbunătățiri substanțiale și i-a ajutat în rezolvarea celor mai grave probleme.

Peste 5000 de participanți

în România la edițiile trecute


Cristina

„Am participat si la prima meditatie organizata, dar aceasta a fost minunata! Am simtit o bucurie si o pace interioara divina! Va multumesc din suflet tuturor celor care ati facut posibil, prin eforturi mari, ca noi astazi sa participam la o astfel de experienta! Si multumesc din suflet SN Lazarev ca existati! ”


Doina

„Dacă aș putea exprima în cuvinte valurile de iubire care mă cuprind în timpul meditațiilor ghidate de SN Lazarev si felul în care mă fac să mă simt și să văd viața, să o accept… dar, din păcate nu pot exprima, acest lucru poate fi trăit doar de participanții la practică. Dar pot spune că este absolut minunat, înălțător și recomand tuturor cu cea mai mare căldură!!❤”

Tatiana

„La nivel de corp și minte ( exterior) este ușor de redat in cuvinte , dar la nivel de suflet , eu nu găsesc cuvinte , sunt obișnuita cu meditatiile dar acum e o senzație noua. Sper sa reușesc sa o înțeleg . Pace și armonie💟”

Gabriela

”Recunostința și iubire pt această meditație ❤🙏....am avut așa o stare minunată, plină de iubire infinită și recunostința pentru tot Universul și pentru toate ființele ❤multumesc, multumesc, multumesc ❤🙏


Georgiana

”Eu am făcut meditația și pot spune că...pe lângă faptul ca te duce într-o stare de relaxare extraordinară și vindecare.....ajută foarte mult!!!”

Simona

„A fost DIVIN, simt ca plutesc . Multumesc cu recunostiinta pentru acest dar si pentru munca depusa.”

Dragi cititori!

Numarul celor care vor să se schimbe cu adevărat crește, acest lucru mă bucură mult!


„Încă din primele cărți, cu 25 de ani în urmă, spuneam că în anul 2020 va fi o energie nouă și că vor începe schimbări serioase. Acestea au început după anul 2012, însă schimbările importante și cele de dimensiuni mari încep chiar acum.

Este necesar ca oamenii să înceapă să se schimbe. Dacă un om nu dorește să se schimbe, cum este el ajutat? El este ajutat prin epidemii, cataclisme, cutremure... Din această cauză este important să înțelegem cum să ne comportăm corect.

Cu cât suntem mai armonioși, cu cât există mai multă iubire în suflet cu atât de adaptăm la lumea din jur cu atât noi putem să supraviețuim. Este foarte important să fim flexibili, să fim blânzi și pregătiți pentru schimbare și dezvoltare.

Pentru a ne schimba și a ne adapta la lumea din jur avem nevoie de energie. De unde luăm această energie? Principala energie vitală noi nu o primim prin mâncare, ci prin sufletele noastre. Această energie pătrunde în sufletul nostru atunci când există iubire în suflet.

De ce? Pentru ca Cel de Sus este sursa energiei. Dumnezeu este iubire și, cu cât există mai multă iubire în sufletul nostru cu atât suntem mai înclinați spre iubire, blândețe, milă, compasiune, cu atât mai mult apare energia în sufletul nostru. 

Această energie ne oferă viitorul și permite urmașilor noștri să supraviețuiască și nouă ne păstrează sănătatea. Așteptăm cu bucurie momentul practicii, lucrul în comun va uni câmpurile energetice și va spori șansele participanților de a simți mai intens noua energie.”

- Autorul Serghey N Lazarev