Practica s-a încheiat, ne revedem curând la o nouă practică cu Sergey N Lazarev


Serghey Nicolaevich Lazarev a efectuat practica împreună cu toți participanții ”live” în ziua de Duminică, 2 Octombrie 2022 ora 13 fix. Accesul la înregistrarea practicii a fost disponibil 7 zile (până Duminică 9 Octombrie inclusiv), timp în care participanții au fost sfătuiți să repete zilnic practica pe această perioadă în care Serghey Lazarev a susținut energia. După cele 7 zile accesul pe platformă a fost retras lăsând posibilitatea participanților de a se obișnui cu noua energie și de a continua lucrul cu sine în mod individual.


”Tristețea înseamnă lipsa dorinței de a ne orienta spre iubire, atunci când imaginea despre viitor se prăbușește.”

SN Lazarev

”Deznădejdea și tristețea apar atunci când ne pierdem scopul și nu ne vedem viitorul așa cum ne-am dori, când nu credem în noi înșine, când nu vedem oportunitatea de a ne realiza dorințele.

Suferințele ar trebui să nu ne îndemne la supărare, ci la iubire. Eșecurile și pierderile nu trebuie să ne îndemne către tristețe și descurajare, ci spre schimbare și dezvoltare.....

Când știi cine ești, de unde ai venit și încotro te îndrepți, atunci frica, chinul și tristețea dispar încetul cu încetul.

Viața devine un joc frumos, iar principalul premiu, în acest joc, este iubirea.”

SN Lazarev

”Depresia cronică indică o incapacitate de a vă schimba și o nemulțumire care duc la o pierdere mare de energie.

Trebuie să luptați cu depresia, nu prin antidepresive, care vă îmbunătățesc dispoziția, ci prin schimbarea stării interioare....”

Cui se adresează această practică?

Practica este recomandată oricărui om care caută și este pregătit să iși vindece viața, dar în mod special celui care:

– Experimentează stări depresive

– Se simte pustiit(ă) și simte o pierdere a energiei vitale

– Se confruntă cu o stima de sine redusă și o încredere în sine scăzută.

– Nu știe ce iși dorește

– Simte că si-a pierdut calea și rătăcește în întuneric

– Este cuprins(ă) de sentimentul de disperare

– Se simte nemulțumit(ă) de sine și de lumea din jur

Unui Avansat


Celor care cunosc multă teorie, au citit deja multe cărți și au urmărit seminarii, dar au nevoie de o muncă mai aprofundată.


Unui Suflet singur



Celor care au nevoie de sprijin și de sentimentul că nu sunt singuri. Lucrul în grup și discuțiile cu persoane cu aceleași idei le vor da un sentiment de unitate, forță, energie și sprijin reciproc.


Unui Suflet rătăcit


Persoane aflate în situații dificile, cu diferite boli sau cu obiceiuri nesănătoase


Unui Suflet calator


Celor care cunosc multă teorie, au citit deja multe cărți și au urmărit seminarii și au nevoie de mai multă practică pentru a folosi aceste cunoștințe pentru transformare în viața reală..


”Tristețea și disperarea apar atunci când nu există un scop.

Când există un scop și există niște încercări reale, viața devine interesantă în orice stare.”

SN Lazarev

„Ce trebuie” știe doar Dumnezeu. Noi nu vom afla acest lucru niciodată, de aceea trebuie să ascultăm vocea inimii, nu conștientul. De îndată ce conștientul ajunge pe primul loc, apar, imediat, disprețul, judecata, frica, regretul, tristețea, disperarea și lipsa dorinței de a trăi.”


Trebuie să ieșiți victorioși din ispita mâhnirii și a deznădejdii și să vă păstrați iubirea. ”



”Orice chin – dacă vă abțineți de la ură, frică și tristețe – este o garanție a fericirii viitoare.”

SN Lazarev

Despre practică:


Tristetea, descurajarea și disperarea apar atunci când ne pierdem scopul și nu vedem viitorul așa cum am vrea noi să fie. Când nu credem în noi înșine sau în ceilalti. Când nu vedem calea prin care să ne realizăm dorințele. Când nu putem accepta pierderea. Cand ne simțim dezamăgiți.

Tristetea este o nemulțumire profundă față de sine, fata de destin, fata de lumea din jur.

Persoana își dorea ceva de la destin și de la viitor, dar visele și speranțele sale s-au prăbușit. Ca urmare, ea nu-și mai iubește viitorul, soarta sau pe sine.

O descurajare lungă și intensă trece în subconștient și devine un program puternic de autodistrugere.

În primul rând, pentru a ieși din această stare, este necesar să ne amintim că scopul principal al omului este o aspirație interioară către Divin, o dezvoltare și unire cu Creatorul. Dumnezeu este etern, este imposibil să pierzi acest scop - prin urmare, în orice condiții omul va supraviețui.

În al doilea rând, trebuie să învățăm să percepem orice situație din interior în mod corect și să înțelegem la ce ne servește. Fiecare problemă are o soluție. Și orice problema, suparare sau necaz poate fi o oportunitate de a ajunge la nivelul următor.

Cu ajutorul acestei practici veți putea să vă schimbați percepția asupra dificultăților vieții, să învățați să renunțați mai ușor la probleme și să vă relaxați in interior, să simțiți valul de energie benefica și sa constientizati direcția în care doriți să vă deplasați mai departe, să simțiți bucurie, entuziasm și dorința de a rezolva orice probleme care ne sunt date de soartă, sa simțiți dragoste și credință în voi înșivă și în destinul vostru.

Acest curs nu este disponibil momentan.

”Psihologia modernă nu poate să înțeleagă de ce omul care, după ce a fost promovat la muncă și a primit un salariu de două ori mai mare decât cel anterior, se spânzură brusc. În opinia psihologilor, emoțiile pozitive vindecă, ceea ce înseamnă că omul care a fost promovat ar trebui să se vindece de toate bolile, ar trebui să fie fericit și totul ar trebui să fie bine cu el dar, în schimb, acesta se sinucide. Din punctul de vedere al psihologiei clasice, această faptă nu poate fi explicată, dar haideți să încercăm să clarificăm ce se întâmplă cu un om în asemenea momente.

           La nivel exterior, omul are numai emoții pozitive însă, dacă el a simțit tristețe, depresie, o lipsă a dorinței de a trăi în momentul în care a avut neplăceri la locul de muncă, atunci toată această negativitate s-a acumulat în interior și a ieșit la suprafață nu atunci când se simțea rău ci, oricât ar fi de ciudat, în momentul în care se simțea bine. Dacă, atâta timp cât nu ați avut bani, dumneavoastă ați urât oamenii, v-ați lăcomit, v-ați mâhnit și nu ați mai dorit să trăiți, atunci toate aceste emoții și sentimente negative s-au acumulat în subconștient și, de îndată ce veți primi o sumă mare de bani și veți simți fericire, acestea se activează și va trebui să lucrați asupra lor.

           De asemenea, ați observat probabil că, de multe ori, la scurt timp după ce au primit o sumă mare de bani sau au avut parte de un mare succes, oamenii s-au îmbolnăvit grav sau asupra lor s-au abătut nenorociri, inclusiv moartea. Pentru a înțelege cum se poate ca un om, care a fost foarte norocos, care ar trebui să fie aparent fericit, să nu vrea să mai trăiască și să intre în depresie, trebuie să se știe că, în afară de conștient, omul are și suflet cu ajutorul căruia acesta gândește. Dacă sufletul unui om este atașat de această lume, atunci fericirea exterioară intensifică atașamentul. Prin urmare, crește agresivitatea care se transformă ulterior în depresie. Priviți ce rezultă: un val de fericire este urmat de un val subconștient de ură față de oameni și față de lume, apoi – față de tine însuți iar, în cele din urmă, omul se sinucide.”

SN Lazarev

Nu mai reacționați la durere cu tristețe sau ură, învațați să păstrați iubirea și bucuria atunci când vă doare.”

SN Lazarev

” Cum apare depresia? Atunci când un om a ajuns într-o situație neplăcută, el poate schimba fie situația, fie atitudinea sa față de aceasta. Nu trebuie să acumulați supărări ci să transformați energia nemulțumirii în energia creației.

Adesea, tristețea și irascibilitatea apar din cauza faptului că omul, care are un orgoliu mare, nu poate să facă un sacrificiu. Căsătoria este, întotdeauna, un sacrificiu, este o limitare a libertății, o anumită jertfă a propriului timp și a sănătății de dragul copiilor și al soțului. Este necesar să cedați, să faceți compromisuri, trebuie să învățați să aveți grijă de ceilalți, să fiți sincer(ă), să fiți capabil(ă) să înțelegeți starea de spirit a altei persoane. Trebuie să vă dezvoltați, să puneți interesele sufletului pe primul loc, iar interesele corpului pe locul al doilea.

Adesea, depresia apare la o femeie atunci când, în mod subconștient, ea nu poate să accepte o situație și să se schimbe. Acest lucru vorbește despre orgoliul ei crescut.

Depresia există și în cazul în care femeia a moștenit o agresivitate față de bărbați de la propria mamă și bunică, o consecință a aceluiași orgoliu mare. Acest orgoliu se manifestă fie ca un atașament crescut, gelozie și fire supărăcioasă, fie ca o importanță de sine crescută. În consecință, apar judecata, disprețul și nemulțumirea. Cu cât o femeie se schimbă și își pune sufletul în ordine, cu atât depresia dispare și cu atât i se îndreaptă destinul și sănătatea.

Depresia cronică indică o incapacitate de a vă schimba și o nemulțumire care duc la o pierdere de energie. Sentimentul de superioritate față de soț, irascibilitatea, disprețul față de el, sentimentul că sunteți impecabilă și credința că soțul este mai puțin moral și mai puțin perfect – toate acestea dau naștere unui program de distrugere a bărbaților, iar apoi se transformă într-un program de autodistrugere.

Trebuie să luptați cu depresia, nu prin antidepresive, care vă îmbunătățesc dispoziția, ci prin schimbarea stării interioare. Comportamentul greșit provine din sentimente greșite și duce, în cele din urmă, la boli.

SN Lazarev

”Nu-ți irosi forțele pe supărări sau pe tristețe, mai bine orientează-le către îmbunătățirea propriului caracter. Dacă ai făcut o greșeală – nu te disprețui. Schimbă-te, devino altul, pentru a nu mai repeta această greșeală.

 Se poate și este nesesar să lupți cu o situație la exterior. Dar neacceptarea la nivel interior a unei situații înseamnă o luptă cu voia Divină. Este inutil să lupți cu Dumnezeu, îți vei pierde și forțele și sănătatea.”

SN Lazarev

” Prima treaptă a păcatului lui Adam și al Evei este pierderea sentimentului de prezență a lui Dumnezeu. În aspectul său suprem, sufletul nostru este unit cu Dumnezeu. Creatorul este prezent peste tot și în toate lucrurile în fiecare fracțiune de secundă. Întrucât Dumnezeu este iubire, înseamnă că noi nu trebuie să renunțăm în niciun caz la iubire. Așadar, primul pas spre calea păcatului este pierderea sentimentului de prezență a lui Dumnezeu întotdeauna și în toate lucrurile.

           A doua treaptă a păcatului este lipsa de acceptare a voii Divine, împotrivirea în fața voii Divine. Și aici nu este deloc vorba despre roadele smochinului pe care le-au mâncat Adam și Eva. Împotrivirea în fața voii Divine arată ca o lipsă de acceptare a destinului, ca o teamă de viitor, ca niște gânduri rele în ceea ce privește viitorul și cu privire la tristețe, ca un regret al trecutului, ca o nemulțumire permanentă față de prezent. Deprimarea, teama, enervarea, nemulțumirea, regretul – toate acestea sunt forme de agresivitate împotriva voii Divine, adică împotriva lui Dumnezeu.

           Tot ce se întâmplă cu noi, ne este dat de Sus și are un sens înalt uman. Nicio situație nu este împotriva noastră, ci pentru noi. Fiecare situație reprezintă un bine pentru sufletul nostru. De aceea, dacă am început să avem neplăceri și nenorociri, nu avem dreptul să ne supărăm pe soartă. Neplăcerile sunt semne ale problemelor pe care le avem cu sufletul. Ceea ce înseamnă că trebuie să aducem armonie în suflet. Noi nu trebuie să ne supărăm pe lume, noi trebuie să o facem mai bună.

SN Lazarev



”Dacă vrei să fii fericit, nu pune piedică iubirii prin frici, neîncredere în sine, tristețe, supărări și judecată. Convinge-ți sufletul, mai des, că iubirea față de Dumnezeu este cea mai mare fericire și plăcere.

Așa se va vindeca nu numai sufletul, ci și corpul și destinul tău.”

SN Lazarev

”Ne-am obișnuit să credem că, dacă avem o stare de spirit proastă, atunci acest lucru are legătură cu anumiți factori externi, cu ceea ce s-a întâmplat în trecut sau cu ceea ce are loc în prezent. Dar subconștientul nostru cunoaște viitorul și noi reacționăm la acest viitor, fără a fi întotdeauna conștienți de asta. Dacă noi înțelegem corect viitorul, dacă învingem tristețea, enervarea, supărarea, atunci schimbăm acest viitor în bine. În plan subtil, cauza și efectul adesea își schimbă locurile.

           Una dintre pacientele mele mi-a povestit o întâmplare interesantă. Ea era tristă și nemulțumită de ceea ce se întâmpla de aproximativ o lună. Pe deasupra, fiul ei, care trăiește în alt oraș, începuse să sufere de pneumonie bilaterală. Acest lucru i-a intensificat depresia, mai ales că tratamentul nu îl ajuta pe fiul ei, deși el a fost internat în spital și i se administrau cele mai bune medicamente.

           Observându-i starea, un cunoscut a exclamat:

           – Ce se întâmplă cu dumneavoastră? Doar ați citit cărțile lui Lazarev! Sunteți foarte nemulțumită de destinul Dumneavoastră!..

           Dumnezeu ne oferă întotdeauna exact ceea ce avem nevoie. Nu acceptăm încercările date de Sus atunci când ne punem trupul sau spiritul, bunăstarea pe primul loc. Iar când înțelegem că orice încercare înseamnă o purificare a sufletului, o purificare a iubirii Divine, atunci încercarea acționează spre binele nostru.

           În Vechiul Testament este scris că încercările nu oferă nimic omului orgolios: „Ispitele nu sunt lecuire pentru cel trufaş, că buruiană rea s-a înrădăcinat în inima lui”. Iar un om orgolios este cel care-și pune interesele propriului trup, ale propriului spirit, ale propriului „Eu” exterior mai presus de interesele „Eu-lui” său Divin.

           În Biblia indienilor, numită Bhagavad-Gita, se spun următoarele. Omul are un „Eu” suprem care face parte din Dumnezeu și un „Eu” exterior, inferior. „Eul” suprem este un prieten pentru om în acel caz în care Ego-ul extern se subordonează acestuia. „Eul” suprem devine un dușman când „Eul” superficial începe să se răzvrătească și se pune pe sine pe primul loc.

           Nu este voie să ne supărăm pe soartă, întrucât aceasta ne este dată de Dumnezeu. Supărarea pe destin este un protest direct împotriva voii Divine. Destinul nostru are legătură cu caracterul nostru, și cel exterior și cel profund. Când cel exterior se schimbă, începe să ni se schimbe treptat și cel interior, profund. Atunci ni se schimbă și destinul și sănătatea atât nouă, cât și copiilor și nepoților noștri.

           Această femeie, pacienta mea, s-a străduit să-și învingă tristețea. Fiul ei a sunat-o după două zile și a anunțat-o că îl externează din spital, întrucât pneumonia bilaterală îi dispăruse brusc, în mod inexplicabil, iar diagnosticul nu a mai fost confirmat.

           Sentimentele noastre profunde sunt primordiale în raport cu sănătatea și destinul nostru. Căci sentimentele profunde au legătură cu sufletul care își are originea în Creator.”

S.N. Lazarev

Acest curs nu este disponibil momentan.

Nemulțumirea de sine, neacceptarea propriului destin, autocritica, tristețea – toate acestea sunt germenii viitoarelor boli grave și nenorociri.”

Dacă un om are o depresie puternică, dacă el este nemulțumit de lumea înconjurătoare sau este foarte supărat, atunci energia sa scade, iar apoi scade și imunitatea.

Dacă, omul cade în deznădejde și tristețe, atunci este puțin probabil ca medicamentele sau operațiile să-l ajute. Dar dacă omul este pregătit să accepte situația și să păstreze iubirea, atunci boala este învinsă.

SN Lazarev

Cum se va desfașura practica?

Timp de aproximativ o oră și jumătate, toți participanții vor urmări transmisia ”live”.

Prin faptul că toți participanții se conectează in același moment la informația transmisă se creează un flux energetic puternic comun ce ii unește.

S.N. Lazarev efectuează practica împreună cu participanții, susținând energetic si lucrând asupra câmpului care se creează.

Ulterior, practica este diponibilă 7 zile timp în care participanții sunt sfătuiți să repete ZILNIC practica pe toată perioada cât autorul susține energia. După cele 7 zile accesul pe platformă este retras lăsând posibilitatea participanților de a se obișnui cu noua energie și de a continua individual lucrul cu sine.

După practică.....:

– Veți simți o senzație de zbor și ușurință

– Vă va fi mult mai ușor să găsiți răspunsuri la întrebări

– Veți elibera nemulțumirile și pretențiile față de lume

– Veți simți unitate și iubire

– Veți găsi o punte către propriul suflet

– Veți putea să obțineți un sens și încredere în sine

Care este scopul practicii?

În fiecare zi, S.N. Lazarev primește zeci de mesaje. Mulți oameni au nevoie de ajutor și sprijin serios pe calea dezvoltării.


Pentru a ne îmbunătăți cu adevărat viața, pentru a ne schimba atât în interior, cât și în exterior, este necesar să dedicăm timp dezvoltării noastre. Practica și aplicarea în viață a cunoștințelor dobândite sunt cele care asigură adevărata dezvoltare și adevăratul progres.


Serghei a dezvoltat mai multe tehnici de meditație pe cele mai importante și esențiale subiecte pentru o persoană. Cu ajutorul practicii de meditație, participanții vor fi capabili să pătrundă cu blândețe în lumea lor interioară, să-și calmeze mintea prin simpla ascultare a vocii din meditație, să se concentreze pe deplin asupra sentimentelor și senzațiilor lor și să treacă prin momentele necesare pentru a se întoarce din meditație deja într-o stare reînnoită.


Este important de reținut că cea mai eficientă practică este aceea în care oamenii se adună pentru a lucra în comun în anumite momente împreună cu S.N. Lazarev.


Regularitatea acestor practici îi va ajuta pe participanți, pas cu pas, să-și îmbunătățească starea interioară, să se umple de energie vitală și să-și atingă obiectivele.


- Practica va avea loc pe platforma scoala.lazarevsn.ro unde, la inscriere, este necesară crearea unui cont cu adresa de email corectă si o parolă pe care o alegeți dumneavoastra. Practica se poate accesa ulterior doar prin autentificarea in contul dumneavoastra de Scoala la

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Cele mai dese întrebari:


Am plătit pentru practică, dar cand vreau s- o accesez ma intoarce inapoi la pagina de cumparare.

Inseamnă că ati intrat in Scoală dar NU ati intrat si in contul dumneavoastră si platforma nu vă recunoaste.

In acest caz, trebuie sa accesati sectiuneaIntra in cont”.

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Când ar trebui să mă alătur practicii?

Transmisia va începe cu o oră înainte de antrenament, astfel încât să puteți verifica playerul video și să vă configurați computerul, dacă este necesar.

Am plătit pentru practică, dar nu am timp pentru ea. Voi putea să o văd mai târziu?

Da, puteți. O înregistrare a practicii este disponibilă online timp o săptămână.

Am plătit pentru practică, dar nu am primit pe e-mail un link de participare.

Nu se mai trimit link-uri pe email, Practica va avea loc pe platforma scoala.lazarevsn.ro unde, la inscriere, este necesară crearea unui cont cu adresa de email corectă si o parolă pe care o alegeți dumneavoastra. Practica se poate accesa ulterior doar prin autentificarea in contul dumneavoastra de Scoala la

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Am uitat parola si nu am buton de resetare.

Pe unele telefoane butonul ”Am uitat parola” nu este vizibil, este necesar sa intrati sa o schimbati de pe un calculator la aceeasi adresa a scolii https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Este pentru prima dată când particip la o practică. Cum se va desfășura și cum mă pot pregăti pentru ea?

Cu cateva zile inainte de practica, asigurați-vă că puteti accesa practica, aceasta este disponibilă în contul personal din Scoala.

In ziua de Duminica încercați să creați un mediu în care să vă simțiți confortabil și în care nimic nu vă va distrage atenția de la proces și accesati practica cu aprox 30 de minute înainte, adica in jurul orei 12.30. Daca la ora 13 practica nu incepe, este necesar sa dati ”REFRESH” la pagina.

În timpul practicii, încercați să pastrati mediul în care să vă simțiți confortabil și în care nimic nu vă va distrage atenția de la proces. In cazul in care simtiti o stare accentuata de somnolenta chiar daca nu ii pueti rezista, puteti inchide ochii insa nu inchideti practica! Continuati sa ascultati vocea lui SN Lazarev, chiar daca nu intelegeti limba rusa informatia va ocoli constientul si va patrunde in subconstient.

Repetati ulterior practica timp de 7 zile consecutive cel putin o data pe zi.

La cât timp după ce practica a fost online poate fi revăzută?

Practica poate fi reluată la aproximativ 1 ora după ce ”live”-ul s-a incheiat. Avem nevoie de timp pentru a converti înregistrarea și a o pune in Scoală. .

De ce toate celelalte materiale digitale din Scoala SN Lazarev sunt disponibile nelimitat dar practicile online de grup sunt disponibile doar 7 zile?

Prin intermediul celorlalte materiale autorul oferă informație, insă practicile reprezintă mult mai mult decât doar informație. Este important ca practica sa fie comprimata pe perioada celor 7 zile - pe langa disponibilitatea lui SN Lazarev mai este vorba si de faptul că. daca ar fi pe o perioada mai lunga  sau impartită in 2 serii, participantii nu ar mai fi in numar mare toti in acelasi timp, campul energetic care se formeaza ar fi "diluat' sau impartit in doua. Puterea in cazul practicilor nu stă atat in informatia transmisă cat in purificarile care au loc la nivel de camp. Informatia este pretioasa de asemeni insa are in cazul practicilor mai mult rolul de a tine participantii conectati in acelasi timp la campul comun care se creeaza si asupra caruia lucreaza Lazarev. De aceea practica are efect si daca este ascultata cu ochii inchisi. SN Lazarev sustine energia doar pe perioada celor 7 zile.

”Iubirea este mai presus de valorile materiale și spirituale (cele ce țin de mintea conștientă). Doar acel om, care poate accepta pierderea acestor valori, este capabil să simtă iubirea. Dependența de valorile spirituale (mentale) se manifestă prin judecare, dispreț, tristețe, descurajare, disperare. Este mult mai greu să te detașezi de valorile spirituale decât de valorile materiale. În măsura în care omul acceptă pierderea valorilor spirituale ca fiind voia Celui de Sus și se supune Lui, cu atât este mai ușor pentru acel om să simtă iubire și să se schimbe.”

SN Lazarev

”Cercetând cauzele cancerului și ale altor boli foarte grave, practic, ajungeam întotdeauna la aceiași factori: un regret puternic al trecutului, tristețea și neîncrederea în sine în ceea ce privește viitorul, nemulțumirea față de prezent. Una peste alta, o nemulțumire de lungă durată față de propriul destin, practic, înseamnă deja o boală gravă incurabilă garantată.

           Eu le explic adesea pacienților:

           – Nu este voie să te superi pe soartă, aceasta poate fi îmbunătățită și trebuie îmbunătățită. Nu este voie să te superi pe tine însuți, trebuie să te iubești și să te educi. Iubirea, care ne dă energie, nu trebuie să se transforme în pasiune, iar apoi în autodistrugere sau uciderea altor oameni. Iubirea trebuie să ne ajute să ne educăm pe noi înșine și pe alții, să ne dezvoltăm și să fim fericiți.

Dacă omul s-a îmbolnăvit, el nu trebuie să se descurajeze, să se mâhnească, el nu ar trebui să se supere pe soartă și pe Dumnezeu. O boală este o oportunitate de te dezvolta, de a-ți pune sufletul în ordine, de a învăța să ai o atitudine corectă față de viață. O boală este o oportunitate de a-ți schimba caracterul și modul de viață. 

           Văzând un om fără picioare din naștere, ucenicii lui Hristos au întrebat: „De ce el nu are picioare? Ce a făcut el?” Hristos a răspuns: „Dacă ar fi avut picioare, atunci el ar fi mers pe tot pământul cu focul și sabia în mâini”. Problemele de sănătate îl protejează pe om împotriva comiterii unui păcat, căci acestea nu-i permit să păcătuiască, oprind degradarea sufletului său. O boală este un medicament, o protecție a sufletului uman. Apostolii spuneau: „Cine a suferit cu trupul a isprăvit cu păcatul”.

           Ucenicii l-au întrebat pe Hristos despre un orb: „Cine a păcătuit: omul acesta sau părinţii lui, de s-a născut orb?” Înseamnă că, în primul rând, bolile din naștere pot să fie o plată pentru păcatele comise în viețile trecute și, în al doilea rând, copiii pot să plătească pentru păcatele părinților.

           Hristos a răspuns brusc la întrebarea ucenicilor: „Acest lucru este necesar pentru ca voia Celui de Sus să se manifeste, pentru ca slava lui Dumnezeu fie revelată”. Înseamnă că o boală este dată pentru ca un om să creadă în Dumnezeu, să aspire către Dumnezeu, să simtă iubirea în suflet. Omul trebuie să se adreseze lui Dumnezeu, să-și amintească de propriul suflet, el trebuie să se schimbe și abia atunci va putea să-și învingă bolile, să-și restabilească sănătatea. O boală reprezintă o condiție pentru evoluție și un ajutor în procesul evoluției.

           O astfel de interpretare nu a existat înainte în istorie. O boală este un mijloc de reînnoire a sufletului, o boală ne îndeamnă către Dumnezeu și ajută sufletul să se purifice. Din această cauză, nu trebuie să urâm boala, cu aceasta nu trebuie să luptăm, boala trebuie înlocuită. Dacă noi vom face de bună voie ceea ce boala ne constrânge să facem, atunci aceasta va deveni, pur și simplu, inutilă.

           Când un om s-a îmbolnăvit, el trebuie să se întrebe : „La ce mă instigă această boala?”. De regulă, boala ne instigă la astfel de emoții negative ca nemulțumirea de sine și de propriul destin, teama față de viitor, supărările pe sine și pe cei apropiați, regretul trecutului. Dacă noi nu învingem toate aceste lucruri ci le intensificăm, atunci boala se agravează. De aceea, dacă omul s-a îmbolnăvit, el trebuie să înceteze să se mai teamă, să regrete, să se supere. Boala ne instigă la agresivitate față de sine, față de alții și față de Dumnezeu; dacă noi învingem această agresivitate, atunci boala se retrage.

Noi trebuie să încetăm să ne agățăm de viață, de plăceri, de supărări și de pretenții, noi trebuie să ne simțim „Eul” etern, să simțim iubirea în suflet, să dăm drumul tuturor problemelor noastre, să punem sufletul și iubirea în prim plan. Dacă noi nu ne opunem bolii, ci dimpotrivă o ajutăm, dacă noi ajutăm natura și destinul, nu luptăm cu acestea, atunci o boală devine inutilă.

           O boală este un ajutor de Sus. Dacă noi acceptăm acest ajutor, dacă facem de bună voie lucrurile la care suntem îndemnați prin boală atunci, în acest caz, nu mai este nevoie de ea. Prin boli suntem ajutați să ne punem sufletul în ordine. În momentul în care vom învăța să ne aducem de bunăvoie armonie în suflet, atunci nu va mai fi nevoie de boli.

SN Lazarev



”Un om nu reprezintă doar un corp, gânduri și conștient, ci și un subconștient și un suflet. În mod corespunzător, el are cel puțin două niveluri de gândire, două niveluri de sentimente și, din acest motiv, poate să nu aibă o agresivitate externă, însă poate avea o agresivitate internă, subconștientă. Studiind-o, am observat că aceasta nu doar că devine cauza unui comportament agresiv, dar și că, depășind o anumită limită, poate duce și la probleme în viață iar ulterior va afecta sănătatea.

           Dacă nu se va scăpa de agresivitatea subconștientă, aceasta se va transforma în depresie. Oamenii agresivi sunt mereu depresivi, iar această depresie poate să devină un program de autodistrugere. Depresia se poate manifesta fizic (durere de cap, durere la nivelul abdomenului inferior, probleme cu intestinele), se poate exprima prin nereușite în destin, atunci când se abat brusc ghinioane asupra unui om. Mai târziu, se dovedește că toate aceste probleme sunt rezultatul unui program de autodistrugere. Cu alte cuvinte, acest program nu creează doar probleme de sănătate, de comportament și de caracter, dar influențează în mod negativ și destinul.”

SN Lazarev

DE CE ȚINE SERGEY NICOLAEVICH

practicile online de grup?


În fiecare zi, S.N. Lazarev primește scrisori din întreaga lume cu cereri disperate de ajutor. Întrucât autorului îi este imposibil să răspundă tuturor solicitărilor, a creat un sistem unic de lucru cu oamenii, în regim online.


"Uneori ne confruntam cu o lipsă de înțelegere a legilor divine sau nu avem energia necesară pentru a ne schimba la interior.


Practicile online susținute de SN Lazarev vin ca un ajutor energetic primit de la distanță de la unul dintre cei mai apreciați parapsihologi din lume."

„A fost ceva netrăit pâna acum...parcă între Cer și suflet a fost o legătură directă, fară intermediari, de înteles a iubirii...ceva unic, toate golurile sufletești s-au umplut și vreau să mențin starea permanent...radiez...ceea ce vă doresc si vouă... mă aștept la reacții din exterior...dar acum știu cum sa le accept / primesc...cred ca știu...la asta trebuie sa lucrăm intens...să menținem starea asta inălțatoare... Eu vă multumesc... cred că faptul ca suntem toți în aceeași intenție contează mult...!”


— Alina, participant practică online

Extras practică online de grup susținută de Sergey N. Lazarev


Acest curs nu este disponibil momentan.

”Cea mai periculoasă emoție pe care o poate simți un om este deznădejdea. Deznădejdea este cea care deformează genele urmașilor. De ce nu supărarea, ura, de ce tocmai deznădejdea? Este vorba despre următorul lucru: corpul nostru se distruge, moare, de aceea în cazul obiectelor materiale, atașamentul nu este mare și suntem pregătiți să le pierdem. Spiritul (mintea constientă) este o structură mult mai stabilă. Valorile spirituale (mentale) au o durată de viață mult mai îndelungată. Pierderea lor este mai greu de suportat, de aceea agresivitatea este mai mare. De exemplu, când pierzi ceva material, te superi, simți furie, ură,. În cazul în care spiritualul este prejudiciat, apare judecata, o supărare pe un plan mai subtil. Iar cea mai mare valoare este cea sufletească și atunci când sufletul este jignit apare disprețul, deznădejdea sau lipsa dorinței de a trăi. Prin urmare, dacă omul nu poate accepta durerea sufletească și se lasă în voia disprețului sau disperării, acest lucru, de regulă, lovește în urmași și îi face neviabili.

Ce este deznădejdea? A nădăjdui înseamnă a spera. Deznădejdea înseamnă pierderea speranței, pierderea scopului. De ce deznădăjduiește omul și cine ajunge la deznădejde?

Deznădăjduiește acela al cărui scop principal nu este Dumnezeu și unitatea cu El, ci viața, bunăstarea, familia, banii, oricine și orice. Și, cu cât o persoană se îndepărtează de Dumnezeu, cu cât își pierde, mai repede, iubirea față de Dumnezeu, cu atât deznădejdea lui va fi mai puternică, aceasta fiind un refuz de a se întoarce la Dumnezeu.

În Bhaghavad-Ghita se spune că orice păcate, orice probleme, pot fi rezolvate aspirând către Dumnezeu. Hristos spunea același lucru. Și Iov vorbea despre același lucru, din experiența lui. În pilda despre sărmanul Iov este codificat mecanismul salvării omului când vremurile sunt grele. Care a fost încercarea principală a lui Iov? Să nu se lase pradă deznădejdii, să nu emită pretenții față de Dumnezeu, și să nu simtă dispreț față de sine. De ce tocmai acest lucru era cel mai important? Acolo se vorbește despre faptul că omul care a reușit să depășească această încercare poate și să se vindece, și să-și refacă destinul, iar sufletele copiilor lui se vor naște din nou. Mai bine zis, în pilda despre sărmanul Iov este codificat mecanismul salvării, al supraviețuirii omului.

Cu cât suntem mai pregătiți să păstrăm iubirea, atunci când o situație ne provoacă să ne lăsăm în voia deznădejdii, tristeții, lipsei dorinței de a trăi, disprețului față de alții sau față de sine, cu atât îi facem pe copiii noștri mai viabili și atunci și noi trebuie să trăim. Pentru a nu simți deznădejdea, pentru a învinge disperarea, există o rețetă esențială: aspirația către Dumnezeu trebuie să fie cea mai importantă, principala componentă a fericirii noastre. Și atunci devine clar ceea ce ne-a învățat Hristos:

Pentru ca iubirea să fie neîntreruptă, în suflet, noi trebuie să știm că aspirația către Dumnezeu este naturală pentru noi, că Dumnezeu este Tatăl nostru – din acest motiv ne-a fost dată rugăciunea „Tatăl nostru”, că El este părintele nostru, că El ne iubește și de aceea aspirația către El este ceva normal, firesc. Și orice s-ar nărui în viața noastră, nu trebuie să ne lăsăm pradă disperării, ci să simțim o nevoie din ce în ce mai mare de unitate cu Dumnezeu și de a crește nivelul iubirii din suflet.. Aceasta este principala condiție a salvării. A funcționat pentru sărmanul Iov, funcționat în vremurile pierii Israelului, și funcționează și acum. ”


Acest curs nu este disponibil momentan.

CINE ESTE

Sergey Nicolaevich Lazarev


S.N. Lazarev este cunoscut de milioane de oameni din intreaga lume ca autor al unor serii de cărți - „Diagnosticarea Karmei”, „Omul viitorului”, „Experiența supraviețuirii”, în total 40 titluri publicate și traduse în 16 limbi. În opera lui realizează o sinteza a științei și religiei, a pedagogiei, psihologiei și medicinei. Cercetările sale permit înțelegerea semnificației cărților sacre precum Biblia, Coranul, Tora și Bhagavad Gita.

SN Lazarev a reușit să urmărească relația cauză-efect dintre viziunea asupra lumii a unei persoane și evenimentele care au loc cu el, cu starea și viitorul său fizic și mental.

Cercetările lui Sergey Nikolaevici Lazarev în domeniul studiului legilor existenței sunt unice în întreaga lume, neavând analog în istoria omenirii. Reputația lui a depășit de peste 20 de ani granițele tării de origine, devenind un adevărat fenomen în viață al Rusiei.

Reputația lui s-a extins o dată cu numărul impresionant de vindecări spontane pe care le-au experimentat pacienții și cititorii lui (boli incurabile, cancere în faze terminale, scleroza în plăci, schizofrenii, etc.) precum și ca urmare a peste 1 000 000 de mărturii ale oamenilor care își rezolvaseră în mod uimitor situații tragice de viață în urma cărților citite sau a participării la seminarii.


”..........și eu am înțeles că această stare este cel mai important medicament pentru destin și pentru sănătate.

Cu alte cuvinte, noi trebuie să trăim în două logici. Noi trebuie să acceptăm în mod absolut logica Divină - în suflet trebuie să existe iubire, acceptare, înțelegerea faptului că orice se face, se face spre binele sufletului, iar la exterior noi trebuie să trăim după logica umană. Dacă există logica Divină, atunci logica umană va înceta să fie crudă. Logica jignirii, a supărării, a urei se va transforma în logica educației și a schimbării. Adică în momentul în care noi vedem niște probleme, noi putem să ne împotrivim și să facem ceva la nivel exterior, la nivel fizic. Însă, de cele mai multe ori nivelul fizic nu este eficient.

Planurile subtile - nivelul spiritual oferă un efect mai mare.

Dar cel mai mare efect îl oferă schimbarea sufletului pentru că la nivel de suflet noi putem schimba lumea Sufletul se atinge de acele planuri în care este reglat tot cursul evenimentelor.

De aceea, capacitatea de a ne schimba la interior, de a învăța să iubim și, în același timp să acționăm în mod activ - să ne îndeplinim propriile dorințe, constituie calea corectă.”

SN Lazarev

Milioane de cititori și participanți la sesiunile cu Sergey Lazarev din întreaga lume au mărturisit că cel mai simplu contact cu informația autorului (prin intermediul cărților, seminariilor sau a practicilor ghidate) a produs constientizari surprinzatoare in legatura cu cauza problemei cu care se confruntau. De multe ori, doar simpla conștientizare a adus îmbunătățiri substanțiale și i-a ajutat în rezolvarea celor mai grave probleme.

Peste 5000 de participanți

în România la edițiile trecute


Cristina

„Am participat si la prima meditatie organizata, dar aceasta a fost minunata! Am simtit o bucurie si o pace interioara divina! Va multumesc din suflet tuturor celor care ati facut posibil, prin eforturi mari, ca noi astazi sa participam la o astfel de experienta! Si multumesc din suflet SN Lazarev ca existati! ”


Doina

„Dacă aș putea exprima în cuvinte valurile de iubire care mă cuprind în timpul meditațiilor ghidate de SN Lazarev si felul în care mă fac să mă simt și să văd viața, să o accept… dar, din păcate nu pot exprima, acest lucru poate fi trăit doar de participanții la practică. Dar pot spune că este absolut minunat, înălțător și recomand tuturor cu cea mai mare căldură!!❤”

Tatiana

„La nivel de corp și minte ( exterior) este ușor de redat in cuvinte , dar la nivel de suflet , eu nu găsesc cuvinte , sunt obișnuita cu meditatiile dar acum e o senzație noua. Sper sa reușesc sa o înțeleg . Pace și armonie💟”

Gabriela

”Recunostința și iubire pt această meditație ❤🙏....am avut așa o stare minunată, plină de iubire infinită și recunostința pentru tot Universul și pentru toate ființele ❤multumesc, multumesc, multumesc ❤🙏


Georgiana

”Eu am făcut meditația și pot spune că...pe lângă faptul ca te duce într-o stare de relaxare extraordinară și vindecare.....ajută foarte mult!!!”

Simona

„A fost DIVIN, simt ca plutesc . Multumesc cu recunostiinta pentru acest dar si pentru munca depusa.”

Dragi cititori!

Numarul celor care vor să se schimbe cu adevărat crește, acest lucru mă bucură mult!


„Încă din primele cărți, cu 25 de ani în urmă, spuneam că în anul 2020 va fi o energie nouă și că vor începe schimbări serioase. Acestea au început după anul 2012, însă schimbările importante și cele de dimensiuni mari încep chiar acum.

Este necesar ca oamenii să înceapă să se schimbe. Dacă un om nu dorește să se schimbe, cum este el ajutat? El este ajutat prin epidemii, cataclisme, cutremure... Din această cauză este important să înțelegem cum să ne comportăm corect.

Cu cât suntem mai armonioși, cu cât există mai multă iubire în suflet cu atât de adaptăm la lumea din jur cu atât noi putem să supraviețuim. Este foarte important să fim flexibili, să fim blânzi și pregătiți pentru schimbare și dezvoltare.

Pentru a ne schimba și a ne adapta la lumea din jur avem nevoie de energie. De unde luăm această energie? Principala energie vitală noi nu o primim prin mâncare, ci prin sufletele noastre. Această energie pătrunde în sufletul nostru atunci când există iubire în suflet.

De ce? Pentru ca Cel de Sus este sursa energiei. Dumnezeu este iubire și, cu cât există mai multă iubire în sufletul nostru cu atât suntem mai înclinați spre iubire, blândețe, milă, compasiune, cu atât mai mult apare energia în sufletul nostru. 

Această energie ne oferă viitorul și permite urmașilor noștri să supraviețuiască și nouă ne păstrează sănătatea. Așteptăm cu bucurie momentul practicii, lucrul în comun va uni câmpurile energetice și va spori șansele participanților de a simți mai intens noua energie.”

- Autorul Serghey N Lazarev 



Acest curs nu este disponibil momentan.