Serghey Nicolaevich Lazarev a efectuat practica împreună cu toți participanții în timpul transmisiunii ”live” din ziua de Duminică, 26 Noiembrie 2023, ora 13 fix. Accesul la înregistrarea practicii va fi disponibil 7 zile (până Duminică 3 Decembrie inclusiv), timp în care participanții sunt sfătuiți să repete zilnic practica pe această perioadă în care SN Lazarev susține energia. După cele 7 zile accesul pe platformă va fi retras lăsând posibilitatea participanților de a se obișnui cu noua energie și de a continua lucrul cu sine în mod individual.

”Nu doar corpul are capacitatea de a se reproduce, ci și sufletul. În consecință, experiența noastră, modul propriu de comportament, gândurile și sentimentele noastre sunt transmise în mod subconștient urmașilor noștri, cărora le influențează sănătatea și destinul.”

Un om care și-a pierdut iubirea și moralitatea distruge, în mod involuntar, sufletele propriilor urmași.”

S.N. Lazarev

Sergey Nicolaevich Lazarev revine cu o temă esențială în contextul actual pentru planeta noastră si pentru viața fiecăruia dintre noi:

„Purificarea urmașilor”

Omul, prin matricea originală se poate vindeca pe el si iși poate vindeca viața sa precum și a urmașilor săi dacă reușește să îndeparteze blocajele, constrăngerile, programele din câmpul energetic.

Pentru aceasta, este necesar să învătăm să ne curățăm în mod conștient de energia negativă, de frică, de nemultumire, să ne relaxăm, să ne detașăm de agitația și de problemele zilnice și să ne umplem de energia iubirii și a bucuriei.

”Asemenea unei albine care zboară în jurul florilor și duce mierea la stup, tot așa și noi extragem sentimentul de iubire din toate evenimentele vieții și îl ducem mai departe urmașilor noștri.....

În Vechiul Testament, se spune că, pentru păcatele sale, urmașii unui om sunt pedepsiți până la a treia și a patra generație. Cercetările mele confirmă acest fapt.

           Mai mult decât atât, s-a dovedit că părinții le pot transmite copiilor păcatele și problemele lor, din cauza cărora aceștia vor plăti prin propria sănătate și propriul destin. Adeseori, prin problemele noastre prezente de sănătate și de destin, prin nenorocirile și chinurile noastre, noi plătim deja pentru viitoarele probleme ale copiilor noștri. „Există un timp pentru a arunca pietrele și un timp pentru a le strânge”.

           Părinții și copiii merg prin viață asemenea alpiniștilor legați printr-o coardă. Ei sunt uniți și depind unii de alții.

SN Lazarev

Cui se adresează această practică?

Practica este recomandată oricărui om care caută și este pregătit să iși vindece viața, dar în mod special celui care:

- este îngrijorat de viitorul copiilor săi,

- are conflicte nerezolvate cu părinții săi,

- simte sentimente de vinovăție și nedreptate,

- poartă ranchiună în inimă,

- nu poate lăsa trecutul să treacă,

- se simte ”căzut” și nu se poate ridica,

- are convingeri limitative care îl împiedică să iși trăiască viața în mod autentic,

- are o situație nefavorabilă din naștere.

Unui Avansat

Celor care cunosc multă teorie, au citit deja multe cărți și au urmărit seminarii, dar au nevoie de o muncă mai aprofundată.


Unui Suflet singur

Celor care au nevoie de sprijin și de sentimentul că nu sunt singuri. Lucrul în grup și discuțiile cu persoane cu aceleași idei le vor da un sentiment de unitate, forță, energie și sprijin reciproc.


Unui Suflet rătăcit

Persoane aflate în situații dificile, cu diferite boli sau cu obiceiuri nesănătoase


Unui Suflet călător

Celor care cunosc multă teorie, au citit deja multe cărți și au urmărit seminarii și au nevoie de mai multă practică pentru a folosi aceste cunoștințe pentru transformare în viața reală..

”Acțiunile corecte, alimentația corectă, gândurile, emoțiile corecte, stilul de viață corect – toate sunt semințe care germinează după mulți ani și dau roade nu doar pentru noi, ci și pentru urmașii noștri.


Cu cât vă veți schimba mai profund, cu atât va scădea negativitatea pe care o transmiteți urmașilor.”

Despre practică:


Sentimentele noastre, reacțiile noastre la lumea din jur și modul în care o percepem, formează destinul nostru și destinul urmașilor noștri. Noi toți suntem uniți în plan subtil. Copiii depind de noi, iar noi depindem de copii. Punându-ne în ordine pe noi înșine și propriul destin, noi ne ajutăm copiii. Iar cu cât urmașii noștri sunt mai sănătoși, cu atât suntem și noi mai sănătoși.

 

Se întâmplă că, fără niciun motiv aparent, ne confruntăm cu o serie de nenorociri, eșecuri sau neplăceri și simțim că parcă nu putem să ne mișcăm din loc în ceea ce privește lucrul cu sine sau atingerea anumitor obiective. Acest lucru se întâmplă adesea datorită faptului că suntem împovărați nu doar noi înșine, ci și urmașii noștri. Nici măcar nu este neapărat să aveți copii în acest moment al vieții, starea urmașilor și a întregului nostru neam are o influență uriașă asupra noastră și ne influențează enorm.

 

Practica „Purificarea urmașilor” este orientată către lucrul cu sine, oferindu-vă posibilitatea să vă reamintiți anumite situații dureroase din trecut dar, de aceasta dată, experimentându-le având sentimentul iubirii, sa învingeți judecata asupra altor oameni simțind prezența Atotputernicului în toate și, în consecință, să lucrați cu supărările, cu sentimentul de nedreptate și anumite idealuri de care va simțiți atașați.

 

Practica vă va ajuta să transformați energia nemulțumirii în energia creației și a dezvoltării, să simțiți și să vă încărcați cu energia benefică și armonizantă a iubirii.

 

În timpul practicii, veți putea să revizuiți și să treceți prin diferite situații din trecut având un sentiment nou, care vă va ajuta să vă schimbați în bine viitorul dumneavoastră și viitorul copiilor dumneavoastră.

 

Noi suntem uniți cu urmașii în straturile profunde ale sufletului nostru. Cu cât au loc niște schimbări mai profunde și de dimensiuni mai mari în sufletul nostru, cu atât mai mulți urmași putem să ajutăm.

Practică online de grup

”Viitorul este realitatea care se află în plan subtil. La nivel subconștient, care are legătură cu câmpul karmic, un om reacționează la viitor – la fel ca și la prezent, ca la o realitate. O reacție incorectă vis-a-vis de viitor duce la probleme cu sănătatea și cu destinul.

           Ne-am obișnuit să credem că ne creem singuri propriul viitor, că ni-l formăm astăzi. Așa și este, dar într-o măsură mult mai mică decât ne imaginăm. Însă, în fond, are loc un proces contrar: viitorul formează prezentul. În plus, viitorul are legătură cu sufletul omului.

           Lipsa de bunăstare a sufletului nostru creează probleme pe viitor care, ulterior, revin la noi în prezent. Mai mult decât atât, sentimentele noastre agresive – precum supărarea, invidia, judecarea, mâhnirea – pot să ne distrugă nu doar viitorul ci, de asemenea, și sănătatea și soarta urmașilor noștri. În plus, în mod subconștient, salvându-ne copiii și nepoții de la nenorociri, boli și moarte, noi ne îmbolnăvim grav și suferim, ne chinuim și murim. La început, noi împrăștiem pietrele iar apoi, noi le adunăm.

           Biblia este o carte excepțională, în care sunt codificate legile dezvoltării sufletului. În Vechiul Testament este scris că, pentru păcatele unui om, Dumnezeu îi pedepsește pe urmașii săi până la a treia-a patra generație. Iar cea mai gravă pedeapsă i se cuvine unei femei desfrânate, ai cărei urmași sunt blestemați până la a zecea generație.

           „Dumnezeu pedepsește”, „Dumnezeu vede tot” – de fapt, în aceste cuvinte sunt codificate legile existenței – legi în funcție de care câmpul karmic există și se dezvoltă.

           Se poate spune despre câmpul karmic, primordial, că are o memorie absolută. Acolo sunt „înregistrate” toate sentimentele, gândurile și faptele noastre. Nimic nu dispare nicăieri. Câmpul nostru karmic are legătură cu subconștientul și sufletul, ține minte tot. În plus, această memorie se transmite copiilor și nepoților noștri. Sentimentul, plantat în suflet asemenea semințelor, încolțește.

           Acumulându-se, emoțiile agresive atacă, în ultimă instanţă, nu oamenii care ne-au supărat, ci pe însuși Creatorul din care noi toți provenim. Iar agresivitatea subconștientă față de Dumnezeu sfârșește printr-o autodistrugere.

           Mai întâi, un om primește semne care prevestesc viitoarele probleme. Acestea pot să fie neplăceri, traume, boli. Acestea pot să fie o trădare sau înșelăciune din partea oamenilor, inclusiv din partea celor apropiați.

        Tot ce se întâmplă cu noi la exterior corespunde întotdeauna cu ceea ce se află în interiorul nostru. Starea noastră subconștientă determină tot ce se petrece cu noi în prezent și tot ce se va întâmpla cu noi în viitor. Aceste straturi se află adânc în suflet, iar emoțiile de suprafață nu influențează viitorul în mod deosebit.

           Sentimentele ne formează viitorul într-o măsură mult mai mare decât faptele noastre. Dacă unui om i s-a declanșat un program de autodistrugere, atunci acesta începe să se îndrepte către boli și moarte, fără să conștientizeze măcar acest lucru. Și, deoarece conștientul nostru este, în fond, dirijat de subconștient atunci, din câteva variante de fapte, omul o va alege pe cea mai rea pentru sine. Și, în plus, va începe să-și argumenteze în mod logic alegerea.

           Cu ajutorul rugăciunii și al căinței poți să-ți cureți nu doar trecutul, ci și viitorul.


Dacă nu aveți senzația de zbor al sufletului, dacă nu aveți suficientă blândețe în suflet, înseamnă că luați energie din planurile subtile, adică din viitor, de la urmași, din viețile următoare.

SN Lazarev”O persoană se poate schimba profund doar prin intermediul sufletului său, iar de sufletul său sunt legați urmașii noștri. O persoană iubită se va schimba cu adevărat doar atunci când vom începe să schimbăm în bine sufletele copiilor și nepoților noștri prin schimbarea pe care o facem în noi înșine.”

SN Lazarev

” Când omul aspiră către unitate, iubire şi respectarea legilor supreme, în interiorul său are loc o creştere spirituală rapidă şi armonizarea structurilor de câmp. Aceasta este tocmai protecția lui: imunitatea, sănătatea, viitorul fericit al urmaşilor şi al rudelor sale.

           Însă, dacă omul este agresiv, egoist şi plin de răutate atunci, în felul acesta, el întreţine programul de distrugere aflat în stare embrionară, undeva în câmpul său. Acest fapt duce la o distrugere şi mai puternică a calităţilor sale spirituale şi la degenerare. Cum se spune în biserică, „dacă omul nu merge spre Dumnezeu, atunci merge spre diavol”. Întrucât gândurile, sentimentele și faptele noastre se fixează în câmpul informaţional şi ne influenţează comportamentul şi destinul, tot ceea ce este îndreptat împotriva legilor iubirii şi ale unităţii ne izolează de Univers și provoacă dezvoltarea şi intensificarea programelor de distrugere. De aceea, chiar şi o faptă întâmplătoare ne poate influenţa soarta. Întregul sens al eticii constă în a nu acumula o karmă negativă care, ajungând la o anumită limită, se activează brusc şi poate începe să ne distrugă atât pe noi, cât şi pe copiii noştri. 

SN Lazarev”Suntem una cu urmașii noștri în cele mai profunde straturi ale sufletului nostru. Cu cât este mai amplă și mai profundă schimbarea din sufletul nostru, cu atât mai mulți urmași putem ajuta.”

SN Lazarev


”Un om cu sufletul murdar, care nu vrea să aibă grijă de purificarea acestuia, nu se poate vindeca în totalitate, deoarece starea sufletului influențează sănătatea trupului. Boala sufletului este transferată treptat către spirit, destin și corp. Din această cauză, oricât am încerca să ne vindecăm din punct de vedere fizic, dacă sufletul nostru nu se vindecă, atunci nu există perspective de vindecare. Mai mult decât atât, noi ne putem vindeca fizic dar transferăm problema asupra altui organ. În cazul unui așa-zis tratament reușit, noi putem transfera problema chiar în straturile mai profunde ale sufletului, transmițând-o astfel și la proprii urmași. Într-adevăr, ameliorându-ne starea fizică prin mijloace magice, putem să ne îmbunătățim destinul într-o anumită măsură însă, deoarece suntem uniți, copiii și nepoții noștri vor fi nevoiți să plătească pentru acest lucru.

           Există o vreme pentru a împrăștia pietrele și o vreme pentru a le strânge. Tentativa de a înșela soarta, de regulă, nu se termină cu ceva bun. Noi putem să câștigăm astăzi, dar mâine sau poimâine va urma o răsplată iminentă. Din acest motiv, eu le explic tuturor că, dacă doriți să obțineți un rezultat, atunci pregătiți-vă pentru o muncă serioasă, dificilă și grea, pregătiți-vă pentru o transformare destul de dureroasă a caracterului și a personalității dumneavoastră. Învățați să vă învingeți dorințele și instinctele, învățând să le stăpâniți. Dorințele și instinctele noastre reprezintă un bine și este necesar să le urmăm, dar trebuie să ne punem în ordine prioritățile în mod corect: pe primul loc trebuie să fie interesele sufletului, și apoi cele ale spiritului și ale corpului.”

S.N. Lazarev

Practică online de grup

” Noi toți suntem uniți în plan subtil. Modul în care ne-am comportat în copilărie, în adolescență, în tinerețe, va avea urmări în mod negreșit asupra urmașilor noștri. Noi toți trebuie să trecem prin suferințe pentru ceea ce am făcut cândva.

”Pentru vindecare, este necesar nu doar să se scape de consecințele propriului comportament greșit, dar este necesară atât schimbarea completă cât și îmbunătățirea caracterului, corectarea viziunii asupra lumii, purificarea sufletului. Dacă se află într-o stare de armonie, chiar și fără să bănuiască acest lucru, un om nu-și restabilește doar propria sănătate și își îmbunătățește destinul dar, de asemenea, își ajută atât copiii și nepoții, cât și alți urmași.”

SN Lazarev

Cum se va desfașura practica?

Timp de aproximativ o oră și jumătate, toți participanții vor urmări transmisia ”live” Duminică, 26 Noiembrie începând cu ora 13 fix.

Prin faptul că toți participanții se conectează în același moment la informația transmisă se creează un flux energetic puternic, comun, care îi unește.

S.N. Lazarev efectuează practica împreună cu participanții, susținând energetic si lucrând asupra câmpului care se formează.

Ulterior, practica este diponibilă 7 zile timp în care participanții sunt sfătuiți să repete ZILNIC practica pe toată perioada cât autorul susține energia. După cele 7 zile accesul pe platformă este retras lăsând posibilitatea participanților de a se obișnui cu noua energie și de a continua individual lucrul cu sine.

Care este scopul practicii?

În fiecare zi, S.N. Lazarev primește zeci de mesaje. Mulți oameni au nevoie de ajutor și sprijin serios pe calea dezvoltării.


Pentru a ne îmbunătăți cu adevărat viața, pentru a ne schimba atât în interior, cât și în exterior, este necesar să dedicăm timp dezvoltării noastre. Practica și aplicarea în viață a cunoștințelor dobândite sunt cele care asigură adevărata dezvoltare și adevăratul progres.


Serghei a dezvoltat mai multe tehnici de meditație pe cele mai importante și esențiale subiecte pentru o persoană. Cu ajutorul practicii de meditație, participanții vor fi capabili să pătrundă cu blândețe în lumea lor interioară, să-și calmeze mintea prin simpla ascultare a vocii din meditație, să se concentreze pe deplin asupra sentimentelor și senzațiilor lor și să treacă prin momentele necesare pentru a se întoarce din meditație deja într-o stare reînnoită.


Este important de reținut că cea mai eficientă practică este aceea în care oamenii se adună pentru a lucra în comun în anumite momente împreună cu S.N. Lazarev.


Regularitatea acestor practici îi va ajuta pe participanți, pas cu pas, să-și îmbunătățească starea interioară, să se umple de energie vitală și să-și atingă obiectivele.


- Practica va avea loc pe platforma scoala.lazarevsn.ro unde, la inscriere, este necesară crearea unui cont cu adresa de email corectă si o parolă pe care o alegeți dumneavoastra. Practica se poate accesa ulterior doar prin autentificarea in contul dumneavoastra de Scoala la

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Cu ajutorul practicii.....:

- Permiteți-vă să fiți voi înșivă, iar altor oameni - să fie diferiți

- Eliberați-vă de greutatea supărărilor și a dezamăgirilor

- Învațați să trăiți „aici și acum”

- Reglați-vă contactul cu proprii copii

- Lucrați cu limitările dumneavoastră și extindeți-vă granițele

- Ajutați-vă linia de familie să devină mai armonioasă.

”Adeseori, omul care se adresează prin rugăciune lui Dumnezeu îi cere ceva, anumite bunuri concrete. Într-o variantă americană, acest lucru ar reprezenta o vilă și o mașină bună. Iisus Hristos vorbea despre faptul că rugămințile adresate lui Dumnezeu printr-o rugăciune se îndeplinesc.

           Iar, pe urmă, se pot întâmpla următoarele. Bunurile materiale, ca și banii – sunt un echivalent al energiei interioare. Dacă un om are cu mult mai multe bunuri materiale și spirituale decât îi permite energia sa interioară, acesta începe să depindă de aceste bunuri și se atașează de ele, devenind sclavul lor.

           Aceste procese subconștiente, de regulă, au loc pe neobservate. Atașamentul crescut poate să ducă la nenorociri și boli, nu doar la omul însuși ci și la copiii și nepoții săi.

           Omul primește ce a cerut în rugăciune dar totodată el poate să piardă ceea ce are.

           În plus, pe neobservate, poate avea loc și cea mai mare pierdere. Există cazuri când trupul unui om și destinul acestuia sunt în ordine, iar sufletul său este supus descompunerii, adică bolii. Întrucât capacitatea de absorbție a energiei sufletului este uriașă, atunci decăderea sufletului se poate întâmpla pe fondul sănătății fizice și spirituale a unui om. Dar, în momentul în care va avea loc o secătuire totală a sufletului de energie, atunci degradarea destinului și a sănătății omului însuși și a urmașilor lui va fi deja imposibil de oprit. Dacă procesul de degradare a sufletului a trecut de linia roșie, atunci omul își pierde viitorul.

           Când Iisus Hristos s-a adresat lui Dumnezeu ca viața să-i fie salvată, cerând o amânare a suferințelor și a morții, el a adăugat la sfârșitul rugăciunii sale: „Însă nu precum voiesc Eu, ci precum Tu voieşti”, „Facă-se voia ta”, „Facă-se voia Ta şi nu a Mea”. Cu alte cuvinte, fie ca totul să se întâmple nu așa cum ar fi dorit el, ci așa cum trebuie să se întâmple conform voii Divine.

           Adresându-se lui Dumnezeu cu anumite rugăminți, fiecare om trebuie să înțeleagă faptul că nu se poate baza pe îndeplinirea sută la sută a propriilor dorințe. Rugăciunea „Tatăl nostru”, oferită de Hristos, este pătrunsă de acceptarea voii Divine și de înțelegere: omul are dreptul la propriile dorințe și aspirații, dar cum se va petrece totul în realitate, dacă el va dobândi ceea ce dorește – se decide de Sus.

SN Lazarev

”Noi nici nu ne imaginăm în ce măsură sentimentele și faptele noastre pot să ne schimbe viața, sănătatea și chiar caracterul. Nu în zadar există proverbul: „Dacă semeni o faptă – vei culege un obicei, dacă semeni un obicei – vei culege un caracter, dacă semeni un caracter – vei culege un destin”. Percepția noastră emoțională asupra lumii, sentimentele noastre ne determină nu doar propria sănătate, propriul destin, dar și pe cel al urmașilor noștri. Starea sufletească, percepția subconștientă asupra lumii, percepția emoțională asupra lumii – toate acestea se transmit urmașilor noștri.

Cum ne comportăm la interior, în mod subconștient, față de lumea înconjurătoare – tot la fel se comportă și lumea din jur cu noi. Modul în care părinții și bunicii noștri s-au purtat cu ceilalți oameni și modul în care noi ne purtăm cu oamenii – este modul în care ceilalți oameni se poartă cu noi.”

SN Lazarev

DE CE ȚINE SERGEY NICOLAEVICH

practicile online de grup?


În fiecare zi, S.N. Lazarev primește scrisori din întreaga lume cu cereri disperate de ajutor. Întrucât autorului îi este imposibil să răspundă tuturor solicitărilor, a creat un sistem unic de lucru cu oamenii, în regim online.


"Uneori ne confruntam cu o lipsă de înțelegere a legilor divine sau nu avem energia necesară pentru a ne schimba la interior.


Practicile online susținute de SN Lazarev vin ca un ajutor energetic primit de la distanță de la unul dintre cei mai apreciați parapsihologi din lume."

„A fost ceva netrăit pâna acum...parcă între Cer și suflet a fost o legătură directă, fară intermediari, de înteles a iubirii...ceva unic, toate golurile sufletești s-au umplut și vreau să mențin starea permanent...radiez...ceea ce vă doresc si vouă... mă aștept la reacții din exterior...dar acum știu cum sa le accept / primesc...cred ca știu...la asta trebuie sa lucrăm intens...să menținem starea asta inălțatoare... Eu vă multumesc... cred că faptul ca suntem toți în aceeași intenție contează mult...!”


— Alina, participant practică online

Extras practică online de grup susținută de Sergey N. Lazarev


Practică online de grup

CINE ESTE

Sergey Nicolaevich Lazarev


S.N. Lazarev este cunoscut de milioane de oameni din intreaga lume ca autor al unor serii de cărți - „Diagnosticarea Karmei”, „Omul viitorului”, „Experiența supraviețuirii”, în total 40 titluri publicate și traduse în 16 limbi. În opera lui realizează o sinteza a științei și religiei, a pedagogiei, psihologiei și medicinei. Cercetările sale permit înțelegerea semnificației cărților sacre precum Biblia, Coranul, Tora și Bhagavad Gita.

SN Lazarev a reușit să urmărească relația cauză-efect dintre viziunea asupra lumii a unei persoane și evenimentele care au loc cu el, cu starea și viitorul său fizic și mental.

Cercetările lui Sergey Nikolaevici Lazarev în domeniul studiului legilor existenței sunt unice în întreaga lume, neavând analog în istoria omenirii. Reputația lui a depășit de peste 20 de ani granițele tării de origine, devenind un adevărat fenomen în viață al Rusiei.

Reputația lui s-a extins o dată cu numărul impresionant de vindecări spontane pe care le-au experimentat pacienții și cititorii lui (boli incurabile, cancere în faze terminale, scleroza în plăci, schizofrenii, etc.) precum și ca urmare a peste 1 000 000 de mărturii ale oamenilor care își rezolvaseră în mod uimitor situații tragice de viață în urma cărților citite sau a participării la seminarii.

”..........și eu am înțeles că această stare este cel mai important medicament pentru destin și pentru sănătate.

Cu alte cuvinte, noi trebuie să trăim în două logici. Noi trebuie să acceptăm în mod absolut logica Divină - în suflet trebuie să existe iubire, acceptare, înțelegerea faptului că orice se face, se face spre binele sufletului, iar la exterior noi trebuie să trăim după logica umană. Dacă există logica Divină, atunci logica umană va înceta să fie crudă. Logica jignirii, a supărării, a urei se va transforma în logica educației și a schimbării. Adică în momentul în care noi vedem niște probleme, noi putem să ne împotrivim și să facem ceva la nivel exterior, la nivel fizic. Însă, de cele mai multe ori nivelul fizic nu este eficient.

Planurile subtile - nivelul spiritual oferă un efect mai mare.

Dar cel mai mare efect îl oferă schimbarea sufletului pentru că la nivel de suflet noi putem schimba lumea Sufletul se atinge de acele planuri în care este reglat tot cursul evenimentelor.

De aceea, capacitatea de a ne schimba la interior, de a învăța să iubim și, în același timp să acționăm în mod activ - să ne îndeplinim propriile dorințe, constituie calea corectă.”

SN Lazarev


Milioane de cititori și participanți la sesiunile cu Sergey Lazarev din întreaga lume au mărturisit că cel mai simplu contact cu informația autorului (prin intermediul cărților, seminariilor sau a practicilor ghidate) a produs constientizari surprinzatoare in legatura cu cauza problemei cu care se confruntau. De multe ori, doar simpla conștientizare a adus îmbunătățiri substanțiale și i-a ajutat în rezolvarea celor mai grave probleme.

Peste 5000 de participanți

în România la edițiile trecute


Cristina

„Am participat si la prima meditatie organizata, dar aceasta a fost minunata! Am simtit o bucurie si o pace interioara divina! Va multumesc din suflet tuturor celor care ati facut posibil, prin eforturi mari, ca noi astazi sa participam la o astfel de experienta! Si multumesc din suflet SN Lazarev ca existati! ”


Doina

„Dacă aș putea exprima în cuvinte valurile de iubire care mă cuprind în timpul meditațiilor ghidate de SN Lazarev si felul în care mă fac să mă simt și să văd viața, să o accept… dar, din păcate nu pot exprima, acest lucru poate fi trăit doar de participanții la practică. Dar pot spune că este absolut minunat, înălțător și recomand tuturor cu cea mai mare căldură!!❤”

Tatiana

„La nivel de corp și minte ( exterior) este ușor de redat in cuvinte , dar la nivel de suflet , eu nu găsesc cuvinte , sunt obișnuita cu meditatiile dar acum e o senzație noua. Sper sa reușesc sa o înțeleg . Pace și armonie💟”

Gabriela

”Recunostința și iubire pt această meditație ❤🙏....am avut așa o stare minunată, plină de iubire infinită și recunostința pentru tot Universul și pentru toate ființele ❤multumesc, multumesc, multumesc ❤🙏


Georgiana

”Eu am făcut meditația și pot spune că...pe lângă faptul ca te duce într-o stare de relaxare extraordinară și vindecare.....ajută foarte mult!!!”

Simona

„A fost DIVIN, simt ca plutesc . Multumesc cu recunostiinta pentru acest dar si pentru munca depusa.”

Dragi cititori!

Numarul celor care vor să se schimbe cu adevărat crește, acest lucru mă bucură mult!

„Încă din primele cărți, cu 25 de ani în urmă, spuneam că în anul 2020 va fi o energie nouă și că vor începe schimbări serioase. Acestea au început după anul 2012, însă schimbările importante și cele de dimensiuni mari încep chiar acum.

Este necesar ca oamenii să înceapă să se schimbe. Dacă un om nu dorește să se schimbe, cum este el ajutat? El este ajutat prin epidemii, cataclisme, cutremure... Din această cauză este important să înțelegem cum să ne comportăm corect.

Cu cât suntem mai armonioși, cu cât există mai multă iubire în suflet cu atât de adaptăm la lumea din jur cu atât noi putem să supraviețuim. Este foarte important să fim flexibili, să fim blânzi și pregătiți pentru schimbare și dezvoltare.

Pentru a ne schimba și a ne adapta la lumea din jur avem nevoie de energie. De unde luăm această energie? Principala energie vitală noi nu o primim prin mâncare, ci prin sufletele noastre. Această energie pătrunde în sufletul nostru atunci când există iubire în suflet.

De ce? Pentru ca Cel de Sus este sursa energiei. Dumnezeu este iubire și, cu cât există mai multă iubire în sufletul nostru cu atât suntem mai înclinați spre iubire, blândețe, milă, compasiune, cu atât mai mult apare energia în sufletul nostru. 

Această energie ne oferă viitorul și permite urmașilor noștri să supraviețuiască și nouă ne păstrează sănătatea. Așteptăm cu bucurie momentul practicii, lucrul în comun va uni câmpurile energetice și va spori șansele participanților de a simți mai intens noua energie.”


- Autorul Serghey N Lazarev 

Practică online de grup: