Serghey Nicolaevich Lazarev a efectuat practica împreună cu toți participanții în timpul transmisiunii ”live” din ziua de Duminică, 24 Septembrie 2023 ora 13. Înregistrarea practicii a fost disponibilă ulterior timp de 7 zile (până Duminică 1 Octombrie inclusiv), timp în care participanții au fost sfătuiți să repete zilnic practica pe această perioadă în care Serghey Lazarev a susținut energia. După cele 7 zile accesul pe platformă a fost retras lăsând posibilitatea participanților de a se obișnui cu noua energie și de a continua lucrul cu sine in mod individual.
”În curând întregul Pământ va deveni un templu iar în această energie vor supraviețui doar cei care au învățat să iubească.”
S.N. Lazarev
Despre practică :
O persoană nu poate deveni cu adevărat fericită dacă nu va învața să se iubească pe sine. „Eul” nostru este în primul rând suflet, de aceea iubirea de sine înseamnă că omul trebuie să aibă grijă în primul rând de sufletul său - de propria moralitate, bunătate, blândețe și de îmbunătățirea caracterului său.
Iubirea de sine înseamnă iubire față de propriul „Eu” Divin deoarece sufletul nostru a venit de la Dumnezeu și se hrănește din iubire. Cel de Sus ne dă energie prin intermediul iubirii care ne dezvăluie capacitățile, ne deblochează posibilitățile, ne oferă sănătate, bunăstare și îndeplinirea dorințelor. Din acest motiv iubirea de sine, iubirea față de „eul” nostru adevărat înseamnă de fapt iubirea față de Dumnezeu.
Iubirea față de Dumnezeu, capacitatea de a iubi Divinul din interiorul tău, de a vedea chipul lui Dumnezeu în fiecare om și în lumea din jur înseamnă, de fapt, iubirea de sine. În practică, acest lucru se exprimă prin faptul că noi nu trebuie să avem o părere proastă sau să gândim rău despre noi înșine, să regretăm trecutul și să ne temem de viitor, să ne mâhnim, să ne întristăm sau să fim descurajați. Energia nemulțumirii față de sine și față de ceilalți trebuie să se transforme în dezvoltare, în schimbarea noastră, a lumii din jurul nostru și în educarea celorlalți.
Această practică vă va ajuta să simțiți mai profund ce înseamnă adevărata iubire de sine și să acceptați tot ce se întâmplă și se va întâmpla în viața dvs cu iubire și optimism. În felul acesta veți reuși să eliminați pretențiile față de lume și față de oameni, să simțiți unitatea universală cu Dumnezeu și să vă apropiați cu încă un pas de simțirea propriului „eu” adevărat, care este mereu fericit deoarece „eul” adevărat înseamnă iubire.
”Un cunoscut de-al meu mi-a adresat recent o întrebare:
– Știți, am numai neplăceri. Am fost păcălit la serviciu, partenerii m-au păcălit. Din senin, apar tot felul de probleme. În ultimul timp, am avut parte doar de ghinioane.
Care credeți că este problema?
– Rădăcina problemelor dumneavoastră se află în tristețe, i-am explicat, lipsa de încredere în sine, nemulțumirea față de sine. Încercați să vă revizuiți viața, căiți-vă, rugați-vă. Pe urmă, am cercetat în planul subtil, de la distanță ce se întâmplă cu el. Tristețea și nemulțumirea de sine au început să dispară. Starea energetică a început să i se îmbunătățească.
Apoi, au ieșit la suprafață numeroase supărări pe femei – aceasta a fost una dintre cauzele scăderii energiei interioare. L-am informat despre acest aspect și am observat, din nou, cum starea lui interioară s-a îmbunătățit.
După câteva luni, au apărut probleme.
Niște amici de-ai mei l-au rugat să cumpere o mașină. El s-a descurcat foarte bine, dar, au apărut probleme cu vama. A decis să vândă mașina cumpărată, iar banii să-i returneze proprietarilor. A vândut mașina, primind doar jumătate din sumă.
Noul proprietar al mașinii a încercat să-l păcălească, iar el nu era în stare să îi ceară banii, până în punctul în care era gata să acopere paguba din propriul buzunar. Această poveste neplăcută a durat mai bine de o lună. Și, din nou, el a devenit vinovat înaintea tuturor.
Am stat și m-am gândit, de ce a intrat, din nou, în astfel de necazuri. Și, pe neașteptate, totul s-a limpezit, s-a așezat la locul său.
El nu putea să fie dur. Era un om delicat, amabil, plăcut. Era inteligent și harnic. Iubirea era pentru el doar bunătate, confort și lipsa conflictelor.
· Îi era frică să intre într-un conflict, nu voia să fie dur pentru că nu voia să-și piardă iubirea. Îi era greu să-și imagineze că severitatea, independența pot coexista pe deplin cu delicatețea, blândețea și încrederea.
- Putea să abordeze problemele doar unilateral. Delicatețea și frica de conflict au dus la faptul că a început să depindă de oameni. A fost înșelat și jignit de femei, păcălit și trădat în afaceri.
Dacă iubirea nu este sensul vieții, omul devine prizonierul instinctelor. Gelozia și orgoliul devin de neînvins. Dacă omul se preamărește pe sine, se pune în locul lui Dumnezeu – orgoliul său crește. Dacă începe să se închine la alt om, ca la Dumnezeu – gelozia sa se intensifică.
Acest cunoscut al meu era subordonat instinctului de autoconservare, iar asta se manifestă în două feluri: putea să-i asuprească și să-i calce în picioare pe ceilalți, făcându-și pe plac sau să se reprime și să se calce în picioare pe sine, făcându-le pe plac celorlalți.
Bunătatea acestui om arăta ca o umilire de sine, teamă de conflict, stimă de sine scăzută, neîncredere în sine. De aceea, el putea fi doar un executant și era urmărit de neplăceri.
Smerenia înseamnă o atitudine proactivă exterioară, dublată de o acceptare interioară deplină a voii divine. Noi înțelegem că orice problemă este o sarcină pe care trebuie să o rezolvăm și, în acel moment, va apărea și energia necesară pentru rezolvarea acesteia. În interior, trebuie să existe doar iubire și recunoștință.
Neacceptarea exterioară a situației duce la dezvoltare, neacceptarea interioară duce la degradare.
Dialectica există în tot ceea ce se întâmplă – două contrarii se unesc – în interior, acceptăm și mulțumim, iar în exterior, luăm decizii, ne apărăm.
Nu este admisibil să ne reprimăm și să ne distrugem dorințele și emoțiile inferioare – acestea trebuie să fie stăpânite, educate și orientate către sentimentul de iubire, atunci armonia sufletească va deveni armonie fizică și ideea de boală va rămâne în memoria noastră doar ca o etapă pe care am trăit-o pentru a ne educa sufletul. ”
Sergey N Lazarev
”În Univers totul este trinitar, inclusiv legea dialecticii, pe Cel de Sus noi Îl vedem în trei ipostaze și orice proces este trinitar. Iar principalele porunci sunt trei, de asemenea: 1) iubește-l pe Dumnezeu mai presus de orice, 2) iubește-te pe sine, 3) iubește-ți aproapele ca pe tine însuți. Din cauza unei imagini naive, superficiale, s-ar părea că există doar două porunci: iubește-l pe Dumnezeu mai presus de orice și iubește-ți aproapele ca pe tine însuți.
Noi încetăm să ne iubim pe noi înșine și, prin urmare, avem probleme. Comportamentul nostru ne poate deveni fatal și agresivitatea se poate îndrepta spre noi înșine, doar pentru că nu știm că este necesar să ne iubim pe sine și să avem grijă de noi înșine.”
PRACTICA VĂ V-A AJUTA:
- Să simțiți fericire atât la exterior cât și la interior
- Să găsiți optimism, ușurință și inspirație interiorul dumneavoastră
- Să acceptați tot ceea ce se întâmplă cu iubire și recunoștință
- Să eliminați pretențiile și nemulțumirea față de tot ceea ce vă înconjoară
- Să simțiți propriul „eu” adevărat în unitate cu Creatorul
- Să vă concentrați pe schimbările benefice având iubire de sine
- Să vă restabiliți armonia și echilibrul
- Să găsiți neîncetat motivație în ceea ce privește lucrul cu sine
- Să înțelegeți ceea ce se petrece atunci când vă aflați într-o anumită situație în viața dvs
” Se crede că păcatul, comportamentul imoral, emoțiile negative – de exemplu, ura, supărarea, dorința de a jefui, de a ucide – pot fi îndreptate doar spre alți oameni, ceea ce duce la boli și la o pedeapsă de Sus. În toate religiile se consideră că o atitudine incorectă față de oameni duce la boli și nenorociri.
Am aflat cu mare uimire că o atitudine incorectă față de sine este, de asemenea, o cauză a multor boli. Nemulțumirea de sine, neacceptarea propriului destin, autocritica, tristețea – toate acestea sunt germenii viitoarelor boli grave și nenorociri.”
”Agresivitatea poate fi îndreptată către alții, dar și către sine. Agresivitatea față de sine duce la o decădere, o slăbire interioară care, la rândul său, este în stare să genereze diverse perversiuni, închinarea la plăcere fiind exprimată sub forma unor deviații comportamentale. Autodistrugerea interioară face ca o persoană să fie lipsită de emoții pozitive și, căutând să le înlocuiască, începe să aibă probleme cu drogurile, alcoolul și altele asemănătoare.”
S.N. Lazarev
Pentru cine este această practică?
DUPĂ PRACTICĂ VEȚI SIMȚI:
- Îmbunătățirea dispoziției, a stării dvs de spirit
- Apariția conștientizării
- Sentimentul de bucurie sclipitoare
- Recunoștință și stare de zbor în suflet
- Prezența divinului în interior
- O stare de ușurință sufletească
- Liniște și pace interioară
- Cum sufletul renaște
- Că dispar tristețea și gândurile rele
- Că a trecut regretul față de trecut și teama de viitor
Viața noastră este determinată de câțiva factori principali: de atitudinea față de Dumnezeu, de atitudinea față de părinți, de atitudinea față de sine, față de oameni, față de destin, față de lumea din jur, față de situațiile cu care ne confruntăm. Cu cât noi interacționăm mai corect cu lumea din jur, cu cât noi avem o imagine mai corectă despre Dumnezeu, cu cât noi păstrăm în suflet sentimentul iubirii, cu atât avem mai mult succes în viață. Pentru a deveni fericiți la exterior, trebuie să învățăm să fim fericiți la interior.
Mulți oameni încearcă să păstreze iubirea față de Dumnezeu și au o atitudine blândă față de oameni însă, totodată, se întristează, sunt nemulțumiți de sine, gândesc rău despre sine. Aceștia nu înțeleg că întreaga lume este unitară: dacă un om nu se iubește pe sine, acesta nu va putea să iubească alți oameni și sentimentul său de iubire față de Dumnezeu va slăbi.
Una dintre cele mai importante reguli – trebuie să te iubești pe sine. Nu este voie să gândești rău despre tine însuți, trebuie să crezi în tine. Este necesar ca atitudinea față de propriile defecte să fie aceeași ca față de o etapă firească de dezvoltare. Orice problemă, care apare în viața noastră, este o oportunitate de a ne dezvolta.
Trebuie să înțelegem că un om se poate schimba, poate să devină mai bun dar, dacă noi vom începe să aspirăm în mod real către ceva și să credem, (credința însemnând absența fricii și a îndoielilor care opresc energia), atunci noi vom putea să atingem orice culmi. Nu degeaba Hristos spunea: „Credeți – și muntele se va muta din loc!”
”Ce remarcăm astăzi? Religia ne învață să-i iubim pe alții și să ne reprimăm pe noi înșine. Știința, dimpotrivă, ne învață să ne iubim pe sine. Doar atunci când știința și religia se vor uni, noi vom înțelege că trebuie să ne iubim pe noi înșine și, totodată, să conștientizăm foarte bine ce este „eu-l” și ce reprezintă personalitatea.
„Eu-l” nostru este, în primul rând, suflet și abia apoi spirit și trup. A se iubi pe sine înseamnă, în primul rând, a avea grijă de propriul suflet, de moralitate, de bunătate, de sentimentele înalte, de îmbunătățirea caracterului. Iată, aceasta este iubirea de sine. Însă este necesar, de asemenea, să ai grijă de propriul destin și de propriul corp fizic, ceea ce este normal și firesc pentru orice om. Mai întâi, trebuie să simți iubirea pentru Dumnezeu ca iubire față de Cauza Primară, ca iubire față de un Creator, pe urmă – să te iubești pe tine însuți, iar apoi – pe toți ceilalți oameni.
Când există acel aspect suprem care unește cele două contrarii, mie îmi este ușor să simt că mă pot sacrifica pentru altul într-un moment critic. Dar, dacă acest aspect suprem nu există, dacă eu îl iubesc doar pe altul sau doar pe mine însumi, atunci încep problemele. Din acest motiv, când suntem învățați să-i iubim pe alții, să ne sacrificăm pentru ei dar nu suntem învățați și să ne iubim pe noi înșine, atunci acest fapt duce la rezultatul contrar: noi încetăm să-i mai iubim pe alții și începem să ne iubim doar pe noi înșine.
Disprețul față de sine duce la un egoism intensificat. Un om se calcă în picioare pe sine, își reprimă propriul „eu” și, în cele din urmă, acest lucru duce la un protest interior. Cu cât un om se reprimă mai mult pe sine, cu atât el devine mai agresiv. Ambițiile sale cresc, devenind mai crud, iar „eu-l” său – exagerat de mare.
Pentru a fi un om armonios trebuie, în primul rând, să-L iubești pe Cel de Sus, în al doilea rând, trebuie să-L iubești pe Cel de Sus din sine iar, în al treilea rând, trebuie să-L iubești pe Cel de Sus din alți oameni – aceasta este legea trinității. Dacă noi înțelegem acest lucru, atunci ne dezvoltăm în mod armonios.
Deoarece tendința generală era de așa natură încât religia te îndemna mereu să te gândești la alții și să ai grijă de ei, să te sacrifici pentru ei, fără să amintească de faptul că este necesar și să te iubești pe sine și să ai grijă de tine însuți (acest lucru înțelegându-se de la sine), atunci oamenii credincioși trăiau doar pentru alții, sacrificându-se pe ei înșiși în mod permanent în timp ce, din contră, copiii acestora deveneau atei, trăind doar pentru sine și nedorind să ajute pe nimeni. Prin urmare, începându-mi cercetările, eu am ajuns la o concluzie: armonia apare în momentul în care se unesc contrariile.”
S.N. Lazarev
Care este scopul practicii ?
În fiecare zi, S.N. Lazarev primește zeci de mesaje. Mulți oameni au nevoie de ajutor și sprijin serios pe calea dezvoltării.
Pentru a ne îmbunătăți cu adevărat viața, pentru a ne schimba atât în interior, cât și în exterior, este necesar să să dedicăm timp dezvoltării noastre. Practica și aplicarea în viață a cunoștințelor dobândite sunt cele care asigură adevărata dezvoltare și adevăratul progres.
Serghei N Lazarev a dezvoltat mai multe tehnici de meditație pe cele mai importante subiecte de lucru cu sine. Cu ajutorul practicii de meditație, participanții vor fi capabili să pătrundă cu blândețe în lumea lor interioară, să-și calmeze mintea prin simpla ascultare a vocii din meditație, să se concentreze pe deplin asupra sentimentelor și senzațiilor lor și să treacă prin momentele necesare pentru a se întoarce din meditație deja într-o stare reînnoită.
Este important de reținut că cea mai eficientă practică este aceea în care oamenii se adună împreună pentru a lucra în comun în anumite momente împreună cu S.N. Lazarev.
Regularitatea acestor practici îi va ajuta pe participanți, pas cu pas, să-și îmbunătățească starea interioară, să se umple de energie vitală și să-și atingă obiectivele.
- Practica va avea loc pe platforma scoala.lazarevsn.ro unde, la inscriere, este necesară crearea unui cont cu adresa de email corectă si o parolă pe care o alegeți dumneavoastra. Practica se poate accesa ulterior doar prin autentificarea in contul dumneavoastra de Scoala la
” Neînțelegerea legii trinității, a faptului că noi trebuie să-L iubim pe Dumnezeu, să ne iubim pe sine și apoi și pe alții poate duce la probleme foarte grave, la un program de autodistrugere. Copiilor, obișnuiți doar să primească, le crește agresivitatea față de părinți, aceștia nu mai cer, ci pretind ceea ce doresc iar, dacă nu primesc, încep să-și urască părinții. Cel care se reprimă pe sine de dragul altuia, se autodistruge, intensificându-și tot timpul agresivitatea externă față de oamenii din jur. Corupându-și rudele, omul se distruge pe sine, iar acest lucru se întâmplă din cauza neînțelegerii legilor universale. ”
S.N. Lazarev
Cum se va desfașura practica?
Practica nu este interactivă, nu sunteți vazut(ă) sau auzit(ă) in timpul practicii și nu trebuie să faceți nimic decât să vă creați un mediu în care vă simțiți confortabil și să vă relaxați in timp ce urmăriți transmisia ”live” cu Sergey N. Lazarev.
Prin faptul că toți participanții se conectează in același moment la informația prezentată, se creează un flux energetic puternic comun ce ii unește.
S.N. Lazarev se conectează în același timp cu participanții la acest câmp comun care se formează, susținând-ul energetic si lucrând asupra acestuia.
Timp de aproximativ o oră toți participanții vor urmări transmisia ”live” in ziua de Duminică, 5 Iunie începând cu ora 13 fix.
Ulterior, practica este diponibilă 7 zile timp în care participanții sunt sfătuiți să repete practica zilnic pe toată perioada cât autorul susține energia. După cele 7 zile accesul pe platformă este retras lăsând posibilitatea participanților de a se obișnui cu noua energie și de a continua individual lucrul cu sine.
”Recitind Biblia, am făcut o descoperire extraordinară. În Noul Testament se descrie cum Iisus Hristos este întrebat despre cele mai importante porunci și El răspunde că cea mai importantă poruncă este „Să iubești pe Domnul Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău, cu tot cugetul tău și cu toată puterea ta...” După cum vedeți, pe primul loc se află iubirea totală, absolută, pentru Cel de Sus. A doua poruncă esențială – „Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți”. Toți prorocii respectă aceste porunci, ele conținând sensul religiei.
Oamenii s-au obișnuit să înțeleagă în mod superficial ceea ce se spune în cărțile Sfinte. Și eu eram sigur că există doar două porunci: „Iubește-l pe Dumnezeu” și „Iubește-ți aproapele”. Pornind de la aceste două porunci, am încercat să-mi aranjez propria viață. Însă, chiar dacă eu respectam aceste porunci, am început să am probleme și nu puteam înțelege ce se întâmplă.
Doar înțelegând că toată materia trebuie să fie trinitară, am început să caut a treia poruncă în cuvintele lui Hristos.
Așadar, prima poruncă – iubește-l pe Dumnezeu mai presus de orice, a doua – iubește-ți aproapele, dar unde este a treia? De fapt, există și cea de-a treia: iubește-ți aproapele ca pe tine însuți. Cu alte cuvinte, un om trebuie să se iubească pe el însuși. Prin urmare, cea mai importantă poruncă a Universului sună astfel: în primul rând, iubește-l pe Dumnezeu mai presus de orice, în al doilea rând, iubește-te pe sine (iubește-te pe tine și ai grijă de tine însuți) și, în al treilea rând, iubește-ți aproapele ca pe tine însuți.
Iată ce rezultă în cele din urmă: iubește-l pe Dumnezeu, iubește-te pe tine însuți și iubește-ți aproapele. Conform acestor porunci, poți să-ți construiești propria linie de comportament. Omul trebuie să se iubească pe sine, trebuie să aibă grijă de el însuși, dar poate să uite de sine într-un moment critic și să se sacrifice pe sine de dragul altui om.
În Univers, totul este trinitar. Legile dialecticii sunt trinitare. Orice mișcare, orice proces este, de asemenea, trinitar. Ce se întâmplă când un om nu înțelege acest lucru? Să ne amintim poruncile – „iubește-l pe Dumnezeu mai presus de orice” și „iubește-ți aproapele”. Un om încetează să se mai iubească și, în cele din urmă, aversiunea față de sine se transformă în aversiune față de cei apropiați și față de Dumnezeu.
Un om armonios este, de asemenea, trinitar: acesta are trup, spirit și suflet. Și sufletul său se dezvoltă armonios, și spiritul îi este armonios, la fel și trupul, care este sănătos și armonios. Dacă unul dintre acestea este prejudiciat, omul începe să sufere, să se îmbolnăvească și începe să aibă multe probleme.
Sănătatea omului este sănătatea sufletului și a spiritului (adică a conștientului, a viziunii sale asupra lumii) și a corpului său. Tocmai acest amalgam creează ceea ce noi numim fericire.i.”
S.N. Lazarev
”Pentru a simți energia Divină, trebuie să cureți sufletul, să renunți la toate atașamentele. Trebuie să crezi că iubirea pentru Dumnezeu este cea mai înaltă fericire și sensul vieții noastre. Contactul cu energia Divină ucide omul imperfect. Cu cât sufletul s-a atașat mai tare de fericirea superficială, cu atât mai agresiv acesta se poartă cu cel care îl privează de această fericire. De aceea, în subconștientul omului imperfect, curățarea dă naștere unei explozii de agresivitate care este orientată către Dumnezeu, iar în astfel de situație, șansele de a supraviețui scad până la zero.
După mulți ani de cercetări asupra pacienților mei, pot spune următoarele: nivelul dependenței de trup, de bunurile materiale se învinge în mod dureros, dar suficient de repede. Pur și simplu, unor oameni le este imposibil să învingă dependența de bunurile spirituale. Le este frică să piardă ceea ce timp de zeci de ani considerau a fi sensul vieții lor. Dar, oricum, mai devreme sau mai târziu, dacă nu există o detașare voluntară, atunci apare cea forțată: boli, necazuri, pierderea locului de muncă, eșecul viitorului, închisoarea, moartea etc. Pentru un idolatru, acesta este un ritm normal de existență.
Apare întrebarea: în ce mod îi vindeca Hristos în câteva clipe pe oamenii care aveau un nivel uriaș de orgoliu? Probabil, aceasta avea legătură cu personalitatea lui. Cu cât este mai înaltă aspirația conștientă către Dumnezeu și sentimentul de unitate cu El, cu atât omul are mai multă energie și cu atât mai ușor au loc schimbări profunde în sufletul lui și în sufletele oamenilor ce-l înconjoară. Se poate schimba nu numai starea fizică, ci și soarta. Ce-i drept, impulsul care era primit de bolnavii vindecați de Hristos nu se păstra întotdeauna mult timp. Sentimentul de iubire, gratitudinea și sacrificiul s-au manifestat doar la un singur om din zece oameni vindecați de lepră de către Hristos. Dar evenimentele prezentate în Noul Testament dovedesc, evident, următoarele: schimbările profunde pot decurge foarte rapid, dacă omul uită de toate și aspiră către Dumnezeu.”
CINE ESTE
Sergey Nicolaevich Lazarev
S.N. Lazarev este cunoscut de milioane de oameni din intreaga lume ca autor a numeroase cărți despre calea spirituală, cercetător, filosof, psiholog.
SN Lazarev este autor al unor serii de cărți - „Diagnosticarea Karmei”, „Omul viitorului”, „Experiența supraviețuirii”, în total 40 titluri publicate și traduse în 16 limbi.
În opera lui realizează o sinteza a științei și religiei, a pedagogiei, psihologiei și medicinei. Cercetările sale permit înțelegerea semnificației cărților sacre precum Biblia, Coranul, Tora și Bhagavad Gita.
SN Lazarev a reușit să urmărească relația cauză-efect dintre viziunea asupra lumii a unei persoane și evenimentele care au loc cu el, cu starea și viitorul său fizic și mental.
Sergey Nicolaevich Lazarev
a primit numeroase premii printre care:
2 Premii pentru binele lumii:
Premiul ”In beneficul păcii - 2019”
Premiul 2002 „Petropolis” pentru colecția de cărți „Diagnosticarea Karmei” →
DE CE ȚINE SERGEY NICOLAEVICH
practicile online de grup?
În fiecare zi, S.N. Lazarev primește scrisori din întreaga lume cu cereri disperate de ajutor. Întrucât autorului îi este imposibil să răspundă tuturor solicitărilor, a creat un sistem unic de lucru cu oamenii, în regim online.
"Uneori ne confruntam cu o lipsă de înțelegere a legilor divine sau nu avem energia necesară pentru a ne schimba la interior.
Practicile online susținute de SN Lazarev vin ca un ajutor energetic primit de la distanță de la unul dintre cei mai apreciați parapsihologi din lume."
„A fost ceva netrăit pâna acum...parcă între Cer și suflet a fost o legătură directă, fară intermediari, de înteles a iubirii...ceva unic, toate golurile sufletești s-au umplut și vreau să mențin starea permanent...radiez...ceea ce vă doresc si vouă... mă aștept la reacții din exterior...dar acum știu cum sa le accept / primesc...cred ca știu...la asta trebuie sa lucrăm intens...să menținem starea asta inălțatoare... Eu vă multumesc... cred că faptul ca suntem toți în aceeași intenție contează mult...!”
— Alina, participant practică online
Extras practică online de grup susținută de Sergey N. Lazarev
Cercetările lui Sergey Nikolaevici Lazarev în domeniul studiului legilor existenței sunt unice în întreaga lume. Reputația lui a depășit de peste 25 de ani granițele tării de origine, devenind un adevărat fenomen în viață.
Reputația lui s-a extins o dată cu numărul impresionant de vindecări spontane pe care le-au experimentat pacienții și cititorii lui (boli incurabile, cancere în faze terminale, scleroza în plăci, schizofrenii, etc.) precum și ca urmare a milioane de mărturii ale oamenilor care își rezolvaseră în mod uimitor situații tragice de viață în urma cărților citite sau a participării la practici și seminare.
Peste 5000 de participanți
în România la edițiile trecute
Cristina
„Am participat si la prima meditatie organizata, dar aceasta a fost minunata! Am simtit o bucurie si o pace interioara divina! Va multumesc din suflet tuturor celor care ati facut posibil, prin eforturi mari, ca noi astazi sa participam la o astfel de experienta! Si multumesc din suflet SN Lazarev ca existati! ”
Doina
„Dacă aș putea exprima în cuvinte valurile de iubire care mă cuprind în timpul meditațiilor ghidate de SN Lazarev si felul în care mă fac să mă simt și să văd viața, să o accept… dar, din păcate nu pot exprima, acest lucru poate fi trăit doar de participanții la practică. Dar pot spune că este absolut minunat, înălțător și recomand tuturor cu cea mai mare căldură!!❤”
Tatiana
„La nivel de corp și minte ( exterior) este ușor de redat in cuvinte , dar la nivel de suflet , eu nu găsesc cuvinte , sunt obișnuita cu meditatiile dar acum e o senzație noua. Sper sa reușesc sa o înțeleg . Pace și armonie💟”
Gabriela
”Recunostința și iubire pt această meditație ❤🙏....am avut așa o stare minunată, plină de iubire infinită și recunostința pentru tot Universul și pentru toate ființele ❤multumesc, multumesc, multumesc ❤🙏
Georgiana
”Eu am făcut meditația și pot spune că...pe lângă faptul ca te duce într-o stare de relaxare extraordinară și vindecare.....ajută foarte mult!!!”
Simona
„A fost DIVIN, simt ca plutesc . Multumesc cu recunostiinta pentru acest dar si pentru munca depusa.”
Dragi cititori!
Numarul celor care vor să se schimbe cu adevărat crește, acest lucru mă bucură mult!
„Încă din primele cărți, cu 25 de ani în urmă, spuneam că în anul 2020 va fi o energie nouă și că vor începe schimbări serioase. Acestea au început după anul 2012, însă schimbările importante și cele de dimensiuni mari încep chiar acum.
Este necesar ca oamenii să înceapă să se schimbe. Dacă un om nu dorește să se schimbe, cum este el ajutat? El este ajutat prin epidemii, cataclisme, cutremure... Din această cauză este important să înțelegem cum să ne comportăm corect.
Cu cât suntem mai armonioși, cu cât există mai multă iubire în suflet cu atât de adaptăm la lumea din jur cu atât noi putem să supraviețuim. Este foarte important să fim flexibili, să fim blânzi și pregătiți pentru schimbare și dezvoltare.
Pentru a ne schimba și a ne adapta la lumea din jur avem nevoie de energie. De unde luăm această energie? Principala energie vitală noi nu o primim prin mâncare, ci prin sufletele noastre. Această energie pătrunde în sufletul nostru atunci când există iubire în suflet.
De ce? Pentru ca Cel de Sus este sursa energiei. Dumnezeu este iubire și, cu cât există mai multă iubire în sufletul nostru cu atât suntem mai înclinați spre iubire, blândețe, milă, compasiune, cu atât mai mult apare energia în sufletul nostru.
Această energie ne oferă viitorul și permite urmașilor noștri să supraviețuiască și nouă ne păstrează sănătatea. Așteptăm cu bucurie momentul practicii, lucrul în comun va uni câmpurile energetice și va spori șansele participanților de a simți mai intens noua energie.”
- Autorul Serghey N Lazarev
Școala LazarevSN
este noua platformă de cursuri, meditatii, sunete de vindecare si alte materiale online produse de Sergey N. Lazarev.
Ve așteptăm cu drag s vă înscrieți la școală!