Serghey Nicolaevich Lazarev a efectuat practica împreună cu toți participanții ”live” în ziua de Duminică, 03 Iulie 2022 ora 13 fix. Accesul la înregistrarea practicii este disponibil 7 zile (până Duminică 10 Iulie inclusiv), timp în care participanții sunt sfătuiți să repete zilnic practica pe această perioadă în care Serghey Lazarev susține energia. După cele 7 zile accesul pe platformă va fi retras lăsând posibilitatea participanților de a se obișnui cu noua energie și de a continua lucrul cu sine în mod individual.

În curând întregul Pământ va deveni un templu iar în această energie vor supraviețui doar cei care au învățat să iubească.”

S.N. Lazarev

Despre practică :


O persoană nu poate deveni cu adevărat fericită dacă nu va învața să se iubească pe sine. „Eul” nostru este în primul rând suflet, de aceea iubirea de sine înseamnă că omul trebuie să aibă grijă în primul rând de sufletul său - de propria moralitate, bunătate, blândețe și de îmbunătățirea caracterului său.

Iubirea de sine înseamnă iubire față de propriul „Eu” Divin deoarece sufletul nostru a venit de la Dumnezeu și se hrănește din iubire. Cel de Sus ne dă energie prin intermediul iubirii care ne dezvăluie capacitățile, ne deblochează posibilitățile, ne oferă sănătate, bunăstare și îndeplinirea dorințelor. Din acest motiv iubirea de sine, iubirea față de „eul” nostru adevărat înseamnă de fapt iubirea față de Dumnezeu.

Iubirea față de Dumnezeu, capacitatea de a iubi Divinul din interiorul tău, de a vedea chipul lui Dumnezeu în fiecare om și în lumea din jur înseamnă, de fapt, iubirea de sine. În practică, acest lucru se exprimă prin faptul că noi nu trebuie să avem o părere proastă sau să gândim rău despre noi înșine, să regretăm trecutul și să ne temem de viitor, să ne mâhnim, să ne întristăm sau să fim descurajați. Energia nemulțumirii față de sine și de ceilalți trebuie să se transforme în dezvoltare, în schimbarea noastră, a lumii din jurul nostru și în educarea celorlalți.

Această practică vă va ajuta să simțiți mai profund ce înseamnă adevărata iubire de sine și să acceptați tot ce se întâmplă și se va întâmpla în viața dvs cu iubire și optimism. În felul acesta veți reuși să eliminați pretențiile față de lume și față de oameni, să simțiți unitatea universală cu Dumnezeu și să vă apropiați cu încă un pas de simțirea propriului „eu” adevărat, care este mereu fericit deoarece „eul” adevărat înseamnă iubire.

-----------------------------

” Se crede că păcatul, comportamentul imoral, emoțiile negative – de exemplu, ura, supărarea, dorința de a jefui, de a ucide – pot fi îndreptate doar spre alți oameni, ceea ce duce la boli și la o pedeapsă de Sus. În toate religiile se consideră că o atitudine incorectă față de oameni duce la boli și nenorociri.

           Am aflat cu mare uimire că o atitudine incorectă față de sine este, de asemenea, o cauză a multor boli. Nemulțumirea de sine, neacceptarea propriului destin, autocritica, tristețea – toate acestea sunt germenii viitoarelor boli grave și nenorociri.

           Dacă un om este necinstit față de alți oameni, acest lucru duce la boli; dacă el este necinstit față de sine, și acest lucru provoacă boli; dacă este incorect față de Dumnezeu, și acest lucru atrage după sine boli.

Atitudinea incorectă față de Dumnezeu arată ca o renunțare la iubirea din suflet, ca o nemulțumire față de propriul destin, ca o lipsă de respect față de Creator, ca o lipsă a dorinței de a-I respecta poruncile. Toate acestea sunt cauzele multor boli grave...”

Sergey N Lazarev

Pentru cine este această practică?

PRACTICA VĂ V-A AJUTA DACĂ DORIȚI:


- Să simțiți fericire atât la exterior cât și la interior

- Să găsiți optimism, ușurință și inspirație interiorul dumneavoastră

- Să acceptați tot ceea ce se întâmplă cu iubire și recunoștință

- Să eliminați pretențiile și nemulțumirea față de tot ceea ce vă înconjoară

- Să simțiți propriul „eu” adevărat în unitate cu Creatorul

- Să vă concentrați pe schimbările benefice având iubire de sine

- Să vă restabiliți armonia și echilibrul

- Să găsiți neîncetat motivație în ceea ce privește lucrul cu sine

- Să înțelegeți ceea ce se petrece atunci când vă aflați într-o anumită situație în viața dvs

” Noi trebuie să învățăm să iubim: pe Dumnezeu, pe noi înșine, unul pe altul, Universul, lumea din jur, trecutul, prezentul și viitorul..”

S.N. Lazarev

Duminică, 3 Iulie 2022
ora 13:00 fix