Practica s-a încheiat, ne reunim din nou împreună curând pentru o nouă practică cu Sergey N Lazarev!

SN Lazarev a efectuat practica împreună cu toți participanții în timpul transmisiunii ”live” din ziua de Duminică, 12 Martie 2023 ora 13 fix. Înregistrarea practicii a fost disponibilă timp de 7 zile, până Duminică 19 Martie, cu recomandarea de a fi repetață de cât mai multe ori în această perioadă. După cele 7 zile accesul pe platformă a fost retras lăsând posibilitatea participanților de a se obișnui cu noua energie și de a continua lucrul cu sine in mod individual. 

Noi am învățat timp de mulți ani să iertăm, să nu regretăm, să nu ne facem griji, să nu ne temem, să nu judecăm. Și acum începe acea vreme în care suntem verificați cu toții. Putem să facem acest lucru sau nu? Începe examenul principal pentru fiecare dintre noi și pentru toată civilizația în ansamblu. Dacă noi vom putea să păstrăm iubirea, dacă noi vom învinge disprețul, judecata, condamnarea, tristețea, atunci noi avem o șansă pentru reînoire și pentru o viață nouă.”

S.N. Lazarev

Dumnezeu este iubire.

Dacă încercăm să păstrăm dragostea în sufletele noastre și ne străduim în mod constant să o sporim, suntem asemeni Lui și putem depăși orice problemă și boală. Iubirea ne dă putere, energie, optimism și ne asigură realizarea obiectivelor și împlinirea dorințelor.Cum ne creștem propria energie pentru a ne transforma viața așa cum ne-o dorim? De unde să luăm această energie?Cum ne creștem iubirea în suflet?


„În primul rând, este necesar să înțelegeți și să simțiți că creșterea iubirii în suflet nu este doar o acumulare, ci o continuitate a sentimentului de iubire. Atunci când o persoană face pași mici, dar urcă în mod continuu, se ridică la înălțimi mai mari. Capacitatea de a aspira neîncetat spre iubire este capacitatea de a o păstra în suflet indiferent de situație.”


”Iubirea" și "recunoștința" sunt codul absolut al universului.

Această lume este creată din iubire.

Iubirea ne oferă totul, este mai importantă decât orice.

Și atunci când noi ne îndepărtăm de iubire, începem să murim în mod imperceptibil și încet, pentru că Dumnezeu este iubire. Și omul care a și-a pierdut iubirea reduce unitatea cu Cel de Sus și pierde forțele vitale principale.

Iubirea ne dă totul: și sănătate, și fericire, și prosperitate, și dureri, și pierderi.

Dacă acest sentiment începe să se stingă nu doar în interiorul unui om ci în interiorul multor oameni, atunci civilizația se sfârșește.”

Practica vă va ajuta să:


 - Găsiți un sentiment de fericire exterioară și interioară,

- Simțiți optimism, ușurință și inspirație,

- Acceptați totul cu dragoste și recunoștință,

- Eliberați resentimentele și nemulțumirea față de tot ceea ce vă înconjoară,

- Găsiți adevăratul sine în unitatea cu Creatorul,

- Produceți o schimbare benefică în ceea ce privește iubirea de sine,

- Restaurați armonia și echilibrul,

- Vă simțiți motivați să lucrați în mod continuu asupra dumneavoastră.

”Noi știm că 10 sfinți pot să salveze un oraș întreg. Dacă un om este concentrat pe sentimentul de iubire, dacă acest sentiment al lui este necondiționat, atunci el schimbă lumea în jurul său.

Este foarte important acum să avem o atitudine corectă față de lumea din jur și față de sine. Noi ne-am pregătit mult timp pentru acest examen și, iată, acum a sosit. Și de fiecare dintre noi depinde poate destinul întregii noastre civilizații.

Din acest motiv, eu îi invit pe toți la practica dedicată iubirii, păcii, înțelegerii reciproce, iertării și disponibilității de a ne schimba în bine.”. 

S.N. Lazarev


Acest curs nu este disponibil momentan.

Omul, prin matricea originală se poate vindeca pe el si iși poate vindeca viața dacă reușește să îndeparteze blocajele, constrăngerile, programele din câmpul energetic.

Pentru aceasta, este necesar să învătăm să ne curățăm în mod conștient de energia negativă, de frică, să ne relaxam, să ne detașăm de agitația și de problemele zilnice, să ne umplem de energia iubirii și a bucuriei.

Această practică vă va ajuta să simțiți mai profund că iubirea ne salvează, ne ajută și ne împinge să ne dezvoltăm, că sentimentul de iubire este cea mai mare valoare, că nu există niciun motiv pentru a nu iubi și că nu poti realiza nimic fără iubire.

În timpul practicii veți avea ocazia să treceți din nou prin cele mai dureroase situații de conflict din trecut dar de aceasta dată având sentimentul iubirii și al prezenței Atotputernicului în toate și, în consecință, să puteți să păstrați și să creșteți iubirea din sufletul dumneavoastră, care este baza oricărei fericiri umane.


”..........și eu am înțeles că această stare este cel mai important medicament pentru destin și pentru sănătate.

Cu alte cuvinte, noi trebuie să trăim în două logici. Noi trebuie să acceptăm în mod absolut logica Divină - în suflet trebuie să existe iubire, acceptare, înțelegerea faptului că orice se face, se face spre binele sufletului, iar la exterior noi trebuie să trăim după logica umană. Dacă există logica Divină, atunci logica umană va înceta să fie crudă. Logica jignirii, a supărării, a urei se va transforma în logica educației și a schimbării. Adică în momentul în care noi vedem niște probleme, noi putem să ne împotrivim și să facem ceva la nivel exterior, la nivel fizic. Însă, de cele mai multe ori nivelul fizic nu este eficient.

Planurile subtile - nivelul spiritual oferă un efect mai mare.

Dar cel mai mare efect îl oferă schimbarea sufletului pentru că la nivel de suflet noi putem schimba lumea Sufletul se atinge de acele planuri în care este reglat tot cursul evenimentelor.

De aceea, capacitatea de a ne schimba la interior, de a învăța să iubim și, în același timp să acționăm în mod activ - să ne îndeplinim propriile dorințe, constituie calea corectă.”

După practică...


- Veți simți un val de bună dispoziție

- Veți experimenta recunoștința și o stare de zbor în suflet

- Veți recunoaște prezența divinității în interiorul dvs

- Veși simți o stare de ușurință și pace în interior

- Sufletul se va trezi

- Depresia și descurajarea vor dispărea

Acest curs nu este disponibil momentan.

”Gândiți cu sentimentele dumneavoastră!

Iubirea este primordială!”

S.N. Lazarev

Cui se adresează această practică?

Această practică se adresează absolut tuturor oamenilor indiferent de vărstă, naționalitate, credințe sau nivel de dezvoltare spirituală. Această practică este pentru dumneavoastră, pentru membrii familiei dumneavoastră, pentru toți prietenii dumneavoastră, toți cunoscutii si necunoscuții la care poate ajunge informatia despre desfasurarea ei.

” Omul, care este pregătit să se schimbe, care înțelege că sufletul este primordial iar iubirea salvează, este capabil să învingă multe lucruri.”

S.N. Lazarev

DE CE ȚINE SERGEY NICOLAEVICH

practicile online de grup?


S.N. Lazareva creat un sistem unic de lucru cu oamenii, în regim online.


"Uneori ne confruntam cu o lipsă de înțelegere a legilor divine sau nu avem energia necesară pentru a ne schimba la interior.”Practicile online susținute de SN Lazarev vin ca un ajutor energetic primit de la distanță de la unul dintre cei mai apreciați parapsihologi din lume.


Important de știut despre practicile online:


Mulți oameni au nevoie de ajutor și sprijin serios pe calea dezvoltării.

Serghei Nikolaevici a dezvoltat câteva tehnici meditative pe temele cele mai importante pentru om. Cu ajutorul meditației, participanții la practică vor putea să se adâncească ușor în propria lume interioară, să-și calmeze conștientul, urmând pur și simplu vocea din meditație, să se concentreze complet pe propriile sentimente și senzații și să prelucreze momentele necesare pentru a se întoarce din meditație într-o stare reînoită.

Pentru a intensifica și mai mult rezultatul, S.N. Lazarev va efectua practica împreună cu toți participanții. Pentru aceasta, Serghei Nikolaevici va înregistra în prealabil meditația pe care o va folosi în timpul practicii de grup. Acest lucru îi va permite să se cufunde complet în procesul de lucru și de susținere la nivel de câmp în timpul practicii online.

Regularitatea practicilor care vor fi efectuate va ajuta participanții pas cu pas să-și îmbunătățească starea interioară, să se umple de energie vitală și să își atingă scopurile propuse.

Pentru a-ți îmbunătăți cu adevărat viața, pentru a te schimba atât la interior, cât și la exterior, este necesar să dedici timp propriei dezvoltări. Practicile ghidate de Sergey Lazarev și aplicarea cunoștințelor dobândite în viață îți oferă o dezvoltare și un progres real.

Este important de reținut că cea mai eficientă practică este aceea în care oamenii se adună pentru a lucra în comun în anumite momente împreună cu S.N. Lazarev.

S.N. Lazarev intenționează să efectueze practici de grup în regim online o dată pe lună cu toate țările care dețin drepturile de autor si difuzare a cercetărilor lui. De aceea, fiecare doritor va putea să participe la momentul, potrivit pentru el..

- Practicile se desfășoară pe platforma scoala.lazarevsn.ro unde, la inscriere, este necesară crearea unui cont cu adresa de email corectă si o parolă pe care o alegeți dumneavoastra. Practica se poate accesa ulterior doar prin autentificarea in contul dumneavoastra de Scoala la

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_inCum se va desfașura practica?

Practica nu este interactivă, nu sunteți vazut(ă) sau auzit(ă) in timpul practicii și nu trebuie să faceți nimic decât să vă creați un mediu în care vă simțiți confortabil și să vă relaxați in timp ce urmăriți transmisia ”live” cu Sergey N. Lazarev.

Prin faptul că toți participanții se conectează in același moment la informația prezentată, se creează un flux energetic puternic comun ce ii unește.

S.N. Lazarev se conectează în același timp cu participanții la acest câmp comun care se formează, susținând-ul energetic si lucrând asupra acestuia.

Timp de aproximativ o oră toți participanții vor urmări transmisia ”live” in ziua de Duminică, 12 Martie începând cu ora 13 fix.

Ulterior, practica este diponibilă 7 zile timp în care participanții sunt sfătuiți să repete practica pe toată perioada cât autorul susține energia. După cele 7 zile accesul pe platformă este retras lăsând posibilitatea participanților de a se obișnui cu noua energie și de a continua individual lucrul cu sine.


Acest curs nu este disponibil momentan.

Sergey Nikolaevich Lazarev:


  • 40 de carti publicate
  • 500 lecții video
  • 20 000 000 exemplare vândute
  • 600 seminarii susținute
  • Peste 1 000 000 de scrisori cu marturii ale oamenilor care i-au aplicat sistemul
  • 25 de ani de studiu al legilor supreme ale existenței umane


În fiecare zi, S.N. Lazarev primește scrisori din întreaga lume cu cereri disperate de ajutor.

Întrucât autorului îi este imposibil să răspundă tuturor solicitărilor, a creat un sistem unic de lucru cu oamenii pe care îl susține în regim online. Eficacitatea noului format de lucru cu oamenii sub forma practicilor online constă tocmai în unirea participanților pentru lucrul comun în grup în același timp împreună cu S.N. Lazarev.

Lucrul comun în grup va crea un flux de energie puternic ce unește forțele tuturor participanților amplificând efectul energiei asupra tuturor.

Înregistrarea acestei practici nu va fi pus ulterior în vânzare, ea poate fi realizată doar online pe perioada celor 7 zile cât va fi disponibilă pe platformă. Eficiența acestor practici este dată de participarea laolaltă a tuturor oamenilor sub ghidarea lui Sergey Lazarev.

Mii de oameni din toată lumea se alătură acum practicilor online susținute de Sergey Nikolaevich.

Acest curs nu este disponibil momentan.

Cele mai dese întrebari:


M-am înscris la practică, dar cand vreau să o accesez mă întoarce înapoi la pagina de inișială de înscriere.

Înseamnă că ati intrat in Scoală dar NU ati intrat si in contul dumneavoastră si platforma nu vă recunoaste.

In acest caz, trebuie sa accesati sectiunea Intra in cont”.

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Când ar trebui să mă alătur practicii?

Transmisia va începe cu o oră înainte de practica propiu-zisă, astfel încât să puteți verifica accesul pe platforma si oferindu-vă ocazia de a va liniști mintea inainte de practică.

M-am înscris la practică dar nu am timp pentru ea. Voi putea să o văd mai târziu?

Da, puteți. O înregistrare a practicii este ulterior disponibilă online timp 24 de ore.

M-am înscris la practică dar nu am primit pe e-mail un link de participare.

Nu se mai trimit link-uri pe email, Practica va avea loc pe platforma scoala.lazarevsn.ro unde, la inscriere, este necesară crearea unui cont cu adresa de email corectă si o parolă pe care o alegeți dumneavoastra. Practica se poate accesa ulterior doar prin autentificarea in contul dumneavoastra de Scoala la

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Am uitat parola si nu am buton de resetare.

Pe unele telefoane butonul ”Am uitat parola” nu este vizibil, este necesar sa intrati sa o schimbati de pe un calculator la aceeasi adresa a scolii https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Este pentru prima dată când particip la o practică. Cum se va desfășura și cum mă pot pregăti pentru ea?

Cu cateva ore inainte de practica, asigurați-vă că puteti accesa practica, aceasta este disponibilă în contul dvs personal din Scoală la:

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

In ziua de Duminica încercați să creați un mediu în care să vă simțiți confortabil și în care nimic nu vă va distrage atenția de la proces și accesati practica cu aprox 45 de minute înainte, adica in jurul orei 12.15. Daca la ora 13 practica nu incepe, este necesar doar sa dati un ”REFRESH” la pagina.

În timpul practicii, încercați să pastrati mediul în care să vă simțiți confortabil și în care nimic nu vă va distrage atenția de la proces. In cazul in care simtiti o stare accentuata de somnolenta chiar daca nu ii pueti rezista, puteti inchide ochii insa nu inchideti practica! Continuati sa ascultati vocea lui SN Lazarev, chiar daca nu intelegeti limba rusa informatia va ocoli constientul si va patrunde in subconstient.

Repetati ulterior practica de cate ori puteti in cele 24 de ore cât SN Lazarev susține energia.

La cât timp după ce practica a fost online poate fi revăzută?

Practica poate fi reluată la aproximativ 1 ora după ce ”live”-ul s-a incheiat. Avem nevoie de timp pentru a converti înregistrarea și a o încărca in Scoală. .

De ce toate celelalte materiale digitale din Scoala SN Lazarev sunt disponibile nelimitat dar practicile online de grup sunt disponibile pe o perioadă limitată de timp?

Prin intermediul celorlalte materiale autorul oferă informație, insă practicile reprezintă mult mai mult decât doar informație. Este important ca practica sa fie comprimata pe o anumită perioada - pe langa disponibilitatea lui SN Lazarev mai este vorba si de faptul că. daca ar fi pe o perioada mai lunga  sau impartită in 2 serii, participantii nu ar mai fi in numar mare toti in acelasi timp, campul energetic care se formeaza ar fi "diluat' sau impartit in doua. Puterea in cazul practicilor nu stă atat in informatia transmisă cat in purificarile care au loc la nivel de camp. Informatia este pretioasa de asemeni insa are in cazul practicilor mai mult rolul de a tine participantii conectati in acelasi timp la campul comun care se creeaza si asupra caruia lucreaza dl Lazarev. De aceea practica are efect si daca este ascultata cu ochii inchisi. SN Lazarev sustine energia doar pe o anumită perioadă prestabilită.

CINE ESTE

Sergey Nicolaevich Lazarev


S.N. Lazarev este cunoscut de milioane de oameni din intreaga lume ca autor al unor serii de cărți - „Diagnosticarea Karmei”, „Omul viitorului”, „Experiența supraviețuirii”, în total 40 titluri publicate și traduse în 16 limbi. În opera lui realizează o sinteza a științei și religiei, a pedagogiei, psihologiei și medicinei. Cercetările sale permit înțelegerea semnificației cărților sacre precum Biblia, Coranul, Tora și Bhagavad Gita.

SN Lazarev a reușit să urmărească relația cauză-efect dintre viziunea asupra lumii a unei persoane și evenimentele care au loc cu el, cu starea și viitorul său fizic și mental.

Cercetările lui Sergey Nikolaevici Lazarev în domeniul studiului legilor existenței sunt unice în întreaga lume, neavând analog în istoria omenirii. Reputația lui a depășit de peste 20 de ani granițele tării de origine, devenind un adevărat fenomen în viață al Rusiei.

Reputația lui s-a extins o dată cu numărul impresionant de vindecări spontane pe care le-au experimentat pacienții și cititorii lui (boli incurabile, cancere în faze terminale, scleroza în plăci, schizofrenii, etc.) precum și ca urmare a peste 1 000 000 de mărturii ale oamenilor care își rezolvaseră în mod uimitor situații tragice de viață în urma cărților citite sau a participării la seminarii.


Milioane de cititori și participanți la sesiunile cu Sergey Lazarev din întreaga lume au mărturisit că cel mai simplu contact cu informația autorului (prin intermediul cărților, seminariilor sau a practicilor ghidate) a produs constientizari surprinzatoare in legatura cu cauza problemei cu care se confruntau. De multe ori, doar simpla conștientizare a adus îmbunătățiri substanțiale și i-a ajutat în rezolvarea celor mai grave probleme.

„A fost ceva netrăit pâna acum...parcă între Cer și suflet a fost o legătură directă, fară intermediari, de înteles a iubirii...ceva unic, toate golurile sufletești s-au umplut și vreau să mențin starea permanent...radiez...ceea ce vă doresc si vouă... mă aștept la reacții din exterior...dar acum știu cum sa le accept / primesc...cred ca știu...la asta trebuie sa lucrăm intens...să menținem starea asta inălțatoare... Eu vă multumesc... cred că faptul ca suntem toți în aceeași intenție contează mult...!”

— Alina, participant practică online

Peste 5000 de participanți

în România la edițiile trecute


Cristina

„Am participat si la prima meditatie organizata, dar aceasta a fost minunata! Am simtit o bucurie si o pace interioara divina! Va multumesc din suflet tuturor celor care ati facut posibil, prin eforturi mari, ca noi astazi sa participam la o astfel de experienta! Si multumesc din suflet SN Lazarev ca existati! ”


Doina

„Dacă aș putea exprima în cuvinte valurile de iubire care mă cuprind în timpul meditațiilor ghidate de SN Lazarev si felul în care mă fac să mă simt și să văd viața, să o accept… dar, din păcate nu pot exprima, acest lucru poate fi trăit doar de participanții la practică. Dar pot spune că este absolut minunat, înălțător și recomand tuturor cu cea mai mare căldură!!❤”

Tatiana

„La nivel de corp și minte ( exterior) este ușor de redat in cuvinte , dar la nivel de suflet , eu nu găsesc cuvinte , sunt obișnuita cu meditatiile dar acum e o senzație noua. Sper sa reușesc sa o înțeleg . Pace și armonie💟”

Gabriela

”Recunostința și iubire pt această meditație ❤🙏....am avut așa o stare minunată, plină de iubire infinită și recunostința pentru tot Universul și pentru toate ființele ❤multumesc, multumesc, multumesc ❤🙏


Georgiana

”Eu am făcut meditația și pot spune că...pe lângă faptul ca te duce într-o stare de relaxare extraordinară și vindecare.....ajută foarte mult!!!”

Simona

„A fost DIVIN, simt ca plutesc . Multumesc cu recunostiinta pentru acest dar si pentru munca depusa.”

Acest curs nu este disponibil momentan.

Dragi cititori!

Numarul celor care vor să se schimbe cu adevărat crește, acest lucru mă bucură mult!

„Încă din primele cărți, cu 25 de ani în urmă, spuneam că în anul 2020 va fi o energie nouă și că vor începe schimbări serioase. Acestea au început după anul 2012, însă schimbările importante și cele de dimensiuni mari încep chiar acum.

Este necesar ca oamenii să înceapă să se schimbe. Dacă un om nu dorește să se schimbe, cum este el ajutat? El este ajutat prin epidemii, cataclisme, cutremure... Din această cauză este important să înțelegem cum să ne comportăm corect.

Cu cât suntem mai armonioși, cu cât există mai multă iubire în suflet cu atât de adaptăm la lumea din jur cu atât noi putem să supraviețuim. Este foarte important să fim flexibili, să fim blânzi și pregătiți pentru schimbare și dezvoltare.

Pentru a ne schimba și a ne adapta la lumea din jur avem nevoie de energie. De unde luăm această energie? Principala energie vitală noi nu o primim prin mâncare, ci prin sufletele noastre. Această energie pătrunde în sufletul nostru atunci când există iubire în suflet.

De ce? Pentru ca Cel de Sus este sursa energiei. Dumnezeu este iubire și, cu cât există mai multă iubire în sufletul nostru cu atât suntem mai înclinați spre iubire, blândețe, milă, compasiune, cu atât mai mult apare energia în sufletul nostru. 

Această energie ne oferă viitorul și permite urmașilor noștri să supraviețuiască și nouă ne păstrează sănătatea. Așteptăm cu bucurie momentul practicii, lucrul în comun va uni câmpurile energetice și va spori șansele participanților de a simți mai intens noua energie.”

- Autorul Serghey N Lazarev