Serghey Nicolaevich Lazarev a efectuat practica împreună cu toți participanții ”live” în ziua de Duminică, 20 Martie 2022 ora 13 fix. Accesul la înregistrarea practicii a fost disponibil ulterior încă 7 zile, timp în care participantii au fost sfătuiți sa repete, de preferat ZILNIC, practica pe această perioadă în care Serghey Lazarev a susținut energia. După cele 7 zile accesul pe platformă a fost retras lăsând posibilitatea participanților de a se obișnui cu noua energie și de a continua lucrul cu sine in mod individual.

”Energia care se degajă în timpul unui stres, în momentul în care simțiți un pericol sau presupuneți că există un pericol, trebuie să se transforme nu în frică ci într-o acțiune, de exemplu - în rugăciune”

Serghei Nicolaevici Lazarev

Dacă omul încetează să creadă în Dumnezeu la interior, el încearcă să conducă toate evenimentele din jur. Însă este imposibil să conduci tot Universul. Va avea loc o pierdere de energie, mai întâi pe neobservate, iar pe urmă, în mod evident, vor apărea niște frici foarte mari.

Cui se adresează această practică ?

Practica ajută in cazuri de:


Anxietate

Senzația de anxietate nu dispare


Frică

Simțiți o teamă inexplicabilă


Incertitudine

Nu ințelegeți cum ar trebui sa reacționți intr-o situație de incertitudine


Iraționalitate

Vă este frică pentru copii si persoanele dragi dumneavoastră


Energie scazută

Nivelul de energie vitală este zero si nu aveți nici o resursă


Atașament

Există atașamente dureroase

Toti oamenii au experimentat frica în viața lor; mulți oameni experimentează frica în contextul situatiei actuale de pe planeta.


Care este natura fricii?

Care este pericolul ei?

Este întotdeauna necesar să învingem frica și cum se poate face acest lucru?

Cum ar trebui să se comporte părinții atunci când există o teamă intensă pentru copiii lor?


Practică "Învingerea fricii" va răspunde la aceste întrebări și va ajuta la formarea unei atitudini corecte față de un sentiment atât de neplăcut cum este frica și la prevenirea consecințelor sale periculoase.


În timp ce, în situații normale, când vedem un pericol, putem face ceva în privința lui, atunci când trăim o frică interioară profundă, adesea nu înțelegem ce se întâmplă. De fapt, frica este, în esență, o funcție de protecție, un indicator al unei pierderi de energie care devine periculoasă pentru sănătatea și destinul cuiva. Acest lucru se întâmplă atunci când ne atașăm prea mult de ceva și ne este teamă să nu-l pierdem.


O persoană armonioasă gestionează frica, o supune. În măsura în care are grijă de sufletul său, stăpânindu-și instinctele, frică începe să-l părăsească. Energia sa devine echilibrată, iar în locul fricii apare un sentiment de bucurie fără temei, ceea ce indică faptul că în sufletul omului începe să crească iubirea.


Doar iubirea necondiționată ne dă viață și putere, făcându-ne neînfricați, sentimentul de iubire din suflet trebuie să strălucească, necondiționat. Ar trebui să ne străduim să atingem această stare tot timpul și vom reuși.

Invingerea fricilor

Duminica 20 Martie 2022

ora 13:00 fix


”Dragostea vine de obicei în porții și frica vine între ele. Dacă aspirația spre iubire și spre Dumnezeu este continuă, capacitatea de adaptare la lume crește nespus de mult. Și atunci frica încetează să mai fie principalul mecanism de apărare.”

Serghei Nicolaevici Lazarev

Care este scopul practicii ?


În fiecare zi, S.N. Lazarev primește zeci de mesaje. Mulți oameni au nevoie de ajutor și sprijin serios pe calea dezvoltării.


Pentru a ne îmbunătăți cu adevărat viața, pentru a ne schimba atât în interior, cât și în exterior, este necesar să să dedicăm timp dezvoltării noastre. Practica și aplicarea în viață a cunoștințelor dobândite sunt cele care asigură adevărata dezvoltare și adevăratul progres.


Serghei a dezvoltat mai multe tehnici de meditație pe cele mai importante și esențiale subiecte pentru o persoană. Cu ajutorul practicii de meditație, participanții vor fi capabili să pătrundă cu blândețe în lumea lor interioară, să-și calmeze mintea prin simpla ascultare a vocii din meditație, să se concentreze pe deplin asupra sentimentelor și senzațiilor lor și să treacă prin momentele necesare pentru a se întoarce din meditație deja într-o stare reînnoită.


Este important de reținut că cea mai eficientă practică este aceea de a aduna oamenii pentru a lucra în comun în anumite momente împreună cu S.N. Lazarev.


Regularitatea acestor practici îi va ajuta pe participanți, pas cu pas, să-și îmbunătățească starea interioară, să se umple de energie vitală și să-și atingă obiectivele.


- Practica va avea loc pe platforma scoala.lazarevsn.ro unde, la inscriere, este necesară crearea unui cont cu adresa de email corectă si o parolă pe care o alegeți dumneavoastra. Practica se poate accesa ulterior doar prin autentificarea in contul dumneavoastra de Scoala la

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Dupa practică.....


- Vei fi acordat la un val de iubire și acceptare

- Vei simți un sentiment de echilibru și armonie

- Veți înțelege cum să vă recâștigați sentimentul de siguranță

- Veți simți libertate interioară față de propriile limitări

- Vă veți simți incărcat cu vitalitate si energie

"Acela care are grijă în primul rând de propriul suflet nu se mai teme."

S.N. Lazarev

Cum se va desfașura practica?


Practica nu este interactivă, nu sunteți vazut(ă) sau auzit(ă) in timpul practicii și nu trebuie să faceți nimic decât să vă creați un mediu în care vă simțiți confortabil și să vă relaxați in timp ce urmăriți transmisia ”live” cu Sergey N. Lazarev.

Prin faptul că toți participanții se conectează in același moment la informația prezentată, se creează un flux energetic puternic comun ce ii unește.

S.N. Lazarev se conectează în același timp cu participanții la acest câmp comun care se formează, susținând-ul energetic si lucrând asupra acestuia.

Timp de aproximativ o oră toți participanții vor urmări transmisia ”live” in ziua de Duminică, 20 Martie începând cu ora 13 fix.

Ulterior, practica este diponibilă 7 zile timp în care participanții sunt sfătuiți să repete practica zilnic pe toată perioada cât autorul susține energia. După cele 7 zile accesul pe platformă este retras lăsând posibilitatea participanților de a se obișnui cu noua energie și de a continua individual lucrul cu sine.


RĂSPUNSURI LA CELE MAI DESE ÎNTREBĂRI :


M-am înscris la practică, dar cand vreau să o accesez mă întoarce înapoi la pagina de inișială de înscriere.

Înseamnă că ati intrat in Scoală dar NU ati intrat si in contul dumneavoastră si platforma nu vă recunoaste.

In acest caz, trebuie sa accesati sectiunea Intra in cont”.

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Când ar trebui să mă alătur practicii?

Transmisia va începe cu o oră înainte de practica propiu-zisă, astfel încât să puteți verifica accesul pe platforma si oferindu-vă ocazia de a va liniști mintea inainte de practică.

M-am înscris la practică dar nu am timp pentru ea. Voi putea să o văd mai târziu?

Da, puteți. O înregistrare a practicii este ulterior disponibilă online timp de 7 zile.

M-am înscris la practică dar nu am primit pe e-mail un link de participare.

Practica va avea loc pe platforma scoala.lazarevsn.ro unde, la inscriere, este necesară crearea unui cont cu adresa de email corectă si o parolă pe care o alegeți dumneavoastra. Practica se poate accesa ulterior doar prin autentificarea in contul dumneavoastra de Scoala la

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Am uitat parola si nu am buton de resetare.

Pe unele telefoane butonul ”Am uitat parola” nu este vizibil, este necesar sa intrati sa o schimbati de pe un calculator la aceeasi adresa a scolii https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Este pentru prima dată când particip la o practică. Cum se va desfășura și cum mă pot pregăti pentru ea?

Cu cateva ore inainte de practica, asigurați-vă că puteti accesa practica, aceasta este disponibilă în contul dvs personal din Scoală la:

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

In ziua de Duminica încercați să creați un mediu în care să vă simțiți confortabil și în care nimic nu vă va distrage atenția de la proces și accesati practica cu aprox 45 de minute înainte, adica in jurul orei 12.15. Daca la ora 13 practica nu incepe, este necesar doar sa dati un ”REFRESH” la pagina.

În timpul practicii, încercați să pastrati mediul în care să vă simțiți confortabil și în care nimic nu vă va distrage atenția de la proces. In cazul in care simtiti o stare accentuata de somnolenta chiar daca nu ii pueti rezista, puteti inchide ochii insa nu inchideti practica! Continuati sa ascultati vocea lui SN Lazarev, chiar daca nu intelegeti limba rusa.

Repetati ulterior practica zoilnic in cele 7 zile cât timp SN Lazarev susține energia.

La cât timp după ce practica a fost live pot revedea înregistrarea?

Practica poate fi reluată la aproximativ 1 ora după ce ”live”-ul s-a incheiat. Avem nevoie de timp pentru a converti înregistrarea și a o încărca in Scoală. .

CINE ESTE

Sergey Nicolaevich Lazarev


S.N. Lazarev este cunoscut de milioane de oameni din intreaga lume ca autor a numeroase cărți despre calea spirituală, cercetător, filosof, psiholog.

SN Lazarev este autor al unor serii de cărți - „Diagnosticarea Karmei”, „Omul viitorului”, „Experiența supraviețuirii”, în total 40 titluri publicate și traduse în 16 limbi.

În opera lui realizează o sinteza a științei și religiei, a pedagogiei, psihologiei și medicinei. Cercetările sale permit înțelegerea semnificației cărților sacre precum Biblia, Coranul, Tora și Bhagavad Gita.

SN Lazarev a reușit să urmărească relația cauză-efect dintre viziunea asupra lumii a unei persoane și evenimentele care au loc cu el, cu starea și viitorul său fizic și mental.

DE CE ȚINE SERGEY NICOLAEVICH

practicile online de grup?


În fiecare zi, S.N. Lazarev primește scrisori din întreaga lume cu cereri disperate de ajutor. Întrucât autorului îi este imposibil să răspundă tuturor solicitărilor, a creat un sistem unic de lucru cu oamenii, în regim online.


"Uneori ne confruntam cu o lipsă de înțelegere a legilor divine sau nu avem energia necesară pentru a ne schimba la interior.


Practicile online susținute de SN Lazarev vin ca un ajutor energetic primit de la distanță de la unul dintre cei mai apreciați parapsihologi din lume."

„A fost ceva netrăit pâna acum...parcă între Cer și suflet a fost o legătură directă, fară intermediari, de înteles a iubirii...ceva unic, toate golurile sufletești s-au umplut și vreau să mențin starea permanent...radiez...ceea ce vă doresc si vouă... mă aștept la reacții din exterior...dar acum știu cum sa le accept / primesc...cred ca știu...la asta trebuie sa lucrăm intens...să menținem starea asta inălțatoare... Eu vă multumesc... cred că faptul ca suntem toți în aceeași intenție contează mult...!”


— Alina, participant practică online

Extras practică online de grup susținută de Sergey N. Lazarev


Invingerea fricilor

Duminica 20 Martie 2022

ora 13:00 fix


Cercetările lui Sergey Nikolaevici Lazarev în domeniul studiului legilor existenței sunt unice în întreaga lume, neavând analog în istoria omenirii. Reputația lui a depășit de peste 20 de ani granițele tării de origine, devenind un adevărat fenomen în viață al Rusiei.

Reputația lui s-a extins o dată cu numărul impresionant de vindecări spontane pe care le-au experimentat pacienții și cititorii lui (boli incurabile, cancere în faze terminale, scleroza în plăci, schizofrenii, etc.) precum și ca urmare a peste 1 000 000 de mărturii ale oamenilor care își rezolvaseră în mod uimitor situații tragice de viață în urma cărților citite sau a participării la seminarii.


Milioane de cititori și participanți la sesiunile cu Sergey Lazarev din întreaga lume au mărturisit că cel mai simplu contact cu informația autorului (prin intermediul cărților, seminariilor sau a practicilor ghidate) a produs constientizari surprinzatoare in legatura cu cauza problemei cu care se confruntau. De multe ori, doar simpla conștientizare a adus îmbunătățiri substanțiale și i-a ajutat în rezolvarea celor mai grave probleme.

Peste 5000 de participanți

în România la edițiile trecute


Cristina

„Am participat si la prima meditatie organizata, dar aceasta a fost minunata! Am simtit o bucurie si o pace interioara divina! Va multumesc din suflet tuturor celor care ati facut posibil, prin eforturi mari, ca noi astazi sa participam la o astfel de experienta! Si multumesc din suflet SN Lazarev ca existati! ”


Doina

„Dacă aș putea exprima în cuvinte valurile de iubire care mă cuprind în timpul meditațiilor ghidate de SN Lazarev si felul în care mă fac să mă simt și să văd viața, să o accept… dar, din păcate nu pot exprima, acest lucru poate fi trăit doar de participanții la practică. Dar pot spune că este absolut minunat, înălțător și recomand tuturor cu cea mai mare căldură!!❤”

Tatiana

„La nivel de corp și minte ( exterior) este ușor de redat in cuvinte , dar la nivel de suflet , eu nu găsesc cuvinte , sunt obișnuita cu meditatiile dar acum e o senzație noua. Sper sa reușesc sa o înțeleg . Pace și armonie💟”

Gabriela

”Recunostința și iubire pt această meditație ❤🙏....am avut așa o stare minunată, plină de iubire infinită și recunostința pentru tot Universul și pentru toate ființele ❤multumesc, multumesc, multumesc ❤🙏


Georgiana

”Eu am făcut meditația și pot spune că...pe lângă faptul ca te duce într-o stare de relaxare extraordinară și vindecare.....ajută foarte mult!!!”

Simona

„A fost DIVIN, simt ca plutesc . Multumesc cu recunostiinta pentru acest dar si pentru munca depusa.”

Invingerea fricilor

Duminica 20 Martie 2022

ora 13:00 fix



Dragi cititori!

Numarul celor care vor să se schimbe cu adevărat crește, acest lucru mă bucură mult!

„Încă din primele cărți, cu 25 de ani în urmă, spuneam că în anul 2020 va fi o energie nouă și că vor începe schimbări serioase. Acestea au început după anul 2012, însă schimbările importante și cele de dimensiuni mari încep chiar acum.

Este necesar ca oamenii să înceapă să se schimbe. Dacă un om nu dorește să se schimbe, cum este el ajutat? El este ajutat prin epidemii, cataclisme, cutremure... Din această cauză este important să înțelegem cum să ne comportăm corect.

Cu cât suntem mai armonioși, cu cât există mai multă iubire în suflet cu atât de adaptăm la lumea din jur cu atât noi putem să supraviețuim. Este foarte important să fim flexibili, să fim blânzi și pregătiți pentru schimbare și dezvoltare.

Pentru a ne schimba și a ne adapta la lumea din jur avem nevoie de energie. De unde luăm această energie? Principala energie vitală noi nu o primim prin mâncare, ci prin sufletele noastre. Această energie pătrunde în sufletul nostru atunci când există iubire în suflet.

De ce? Pentru ca Cel de Sus este sursa energiei. Dumnezeu este iubire și, cu cât există mai multă iubire în sufletul nostru cu atât suntem mai înclinați spre iubire, blândețe, milă, compasiune, cu atât mai mult apare energia în sufletul nostru. 

Această energie ne oferă viitorul și permite urmașilor noștri să supraviețuiască și nouă ne păstrează sănătatea. Așteptăm cu bucurie momentul practicii, lucrul în comun va uni câmpurile energetice și va spori șansele participanților de a simți mai intens noua energie.”

- Autorul Serghey N Lazarev