Practica s-a încheiat, ne reunim din nou împreună curând pentru o nouă practică cu Sergey N Lazarev!


Serghey Nicolaevich Lazarev a efectuat practica împreună cu toți participanții ”live” în ziua de Duminică, 05 Iunie 2022 ora 13 fix. Accesul la înregistrarea practicii a fost disponibil timp de 7 zile timp în care participantii au fost sfătuiți sa repete zilnic practica pe această perioadă în care Serghey Lazarev a susținut energia. După cele 7 zile accesul pe platformă a fost retras lăsând posibilitatea participanților de a se obișnui cu noua energie și de a continua lucrul cu sine in mod individual.

Știm cu toții cât de dezastruos acționează atașamentele asupra omului. Acestea strică nu doar caracterul, nu doar sănătatea ci și destinul unui om.

Pentru a te schimba, trebuie să renunți la atașamente. Nu este vorba doar de pasiuni, ci și de experiențe de viață, de autoritatea cu care te-ai obișnuit, de statut și de siguranță.”

”Pentru a obține ceva în viață, este nevoie de energie și această energie trebuie să fie concentrată pe ceva. Omul care poate renunța, pentru un anumit timp, la toate dorințele și se poate concentra pe o singură dorință este cel care poate obține foarte multe. Însă acest lucru se întâmplă atunci când noi ne putem disciplina setimentele, când noi ne putem frâna toate dorințele sau putem aproba o singură dorință. 

Când un om este supus unor patimi, unor dorințe de neînvins, atunci el este sclavul lor și, deoarece dorințele au legătură cu energia, atunci orice patimă îl privează pe om de foarte multe forțe și el nu mai poate realiza nimic. Cu cât un om depinde mai mult de propriile dorințe, de propriile instincte, cu atât el obține mai puțin succes în viață și cu atât mai slabă va fi sănătatea lui. ”

Serghei Nicolaevici Lazarev

A învăța să iubești nu înseamnă doar a te îndrepta către Dumnezeu, ci și a învăța să depășești atașamentele. Iar acest lucru are legătură cu emoțiile și viziunea asupra lumii, cu sentimentele, stilul de viață și alimentația.”

Pentru cine este această practică?

Această practică va ajuta în mod special dacă: 


- Există dependențe de instincte
- Dorințe incontrolabile
- Energie sexuală în exces
- Boală și distrugerea corpului fizic
- Adevăratele repere și adevăratele valori ale vieții sunt estompate

Despre practică :


Cu ajutorul acestei practici, vă veți aprofunda cunoștințele și înțelegerea subiectului atașamentelor:

  • cum apar atașamentele,
  • de ce duc la boli și nefericiri,
  • de ce este important să reduceți dependența de dorințe, instincte, necumpătare sexuală
  • cum se poate face acest lucru?


Atașamentele sau pasiunile noastre, care au pătruns adânc în subconștient, stau la baza bolilor și problemelor cu care ne confruntăm. O pasiune care se transformă în viciu consumă treptat o persoană din interior, irosind de fiecare dată o cantitate din ce in ce mai mare de energie interioară, dacă nu este oprit la timp. 


La un moment dat omului i se declanșează un mecanism de protecție pentru salvarea sufletului care se manifestă la fiecare om în felul său dar, cel mai adesea, sub forma diferitelor boli ale corpului. Este necesar să învingem boala din interior, de la nivelul sufletului deoarece îmbunătățirile doar la nivelul exterior ulterior vor intensifica și mai mult problemele interioare.

-----------------------------

Atunci când ne apare o boală, este necesar să luptăm nu cu boala ci cu noi înșine, cu propriile noastre atașamente.


”Cum apare o boală? Inițial, eu credeam că agresivitatea este cauza unei boli, apoi am observat că este vorba despre problemele cu caracterul însă, ulterior, am înțeles că atașamentul față de viață este cauza reală.

Boala este rezultatul agresivității subconștiente crescute care, la rândul ei, reprezintă consecința unei percepții incorecte asupra lumii și deci, cu alte cuvinte, aceasta are legătură cu caracterul. Trăsăturile negative de caracter – lăcomia, invidia, gelozia etc. – pot să intensifice agresivitatea subconștientă. Omul zgârcit, invidios, supărăcios, care se întristează sau care regretă, este bolnav mult mai des decât omul blând și vesel.

Atât agresivitatea, cât și deformările caracterului sunt consecințe ale atașamentului de lume. Cu cât un om se închină mai mult propriilor instincte, propriilor dorințe, sexului, mâncării, muncii, oamenilor iubiți, cu atât sufletul său devine mai agresiv și cu atât mai mult i se deformează caracterul.

Dacă un om minunat și blând este necumpătat în ceea ce privește mâncarea, sexul, munca, dorințele, această necumpătare va duce, treptat, la faptul că pe el îl va cuprinde și lăcomia față de bani, și gelozia, și zgârcenia, și regretul, și depresia, și judecata. Cu cât un om este mai atașat de valorile materiale și spirituale, cu atât mai mult caracterul i se strică și cu atât el devine mai agresiv în mod subconștient și cu atât mai repede primește boli.

Atașamentul reprezintă închinarea la plăcere, la satisfacții. Înainte de apariția atașamentului, la om apare lipsa de acceptare a voii Divine. Iar înainte de aceasta, omul pierde sentimentul de unitate cu Dumnezeu, sentimentul prezenței Lui întotdeauna și în toate.

În cele din urmă, cauza bolii înseamnă pierderea credinței în Dumnezeu și aspirația către El. Dacă omul nu aspiră către Dumnezeu, nu respectă prima poruncă, atunci el o încalcă și pe cea de-a doua – mai întâi începe să se închine oamenilor apropiați, iar mai departe se închină propriilor instincte, propriilor dorințe, vieții. Cu cât omul se închină și se atașează mai mult, cu atât caracterul său devine mai rău și agresivitatea mai ridicată – la început, cea internă, subconștientă, iar ulterior, cea exterioară. Bolile și nenorocirile sunt doar un mod de a opri un om din starea sa plină de păcate, sunt un ajutor și un sprijin de Sus.

         Reducerea atașamentului – vindecă.”

Sergey N Lazarev

Care este scopul practicii ?


În fiecare zi, S.N. Lazarev primește zeci de mesaje. Mulți oameni au nevoie de ajutor și sprijin serios pe calea dezvoltării.


Pentru a ne îmbunătăți cu adevărat viața, pentru a ne schimba atât în interior, cât și în exterior, este necesar să să dedicăm timp dezvoltării noastre. Practica și aplicarea în viață a cunoștințelor dobândite sunt cele care asigură adevărata dezvoltare și adevăratul progres.


Serghei a dezvoltat mai multe tehnici de meditație pe cele mai importante și esențiale subiecte pentru o persoană. Cu ajutorul practicii de meditație, participanții vor fi capabili să pătrundă cu blândețe în lumea lor interioară, să-și calmeze mintea prin simpla ascultare a vocii din meditație, să se concentreze pe deplin asupra sentimentelor și senzațiilor lor și să treacă prin momentele necesare pentru a se întoarce din meditație deja într-o stare reînnoită.


Este important de reținut că cea mai eficientă practică este aceea de a aduna oamenii pentru a lucra în comun în anumite momente împreună cu S.N. Lazarev.


Regularitatea acestor practici îi va ajuta pe participanți, pas cu pas, să-și îmbunătățească starea interioară, să se umple de energie vitală și să-și atingă obiectivele.


- Practica va avea loc pe platforma scoala.lazarevsn.ro unde, la inscriere, este necesară crearea unui cont cu adresa de email corectă si o parolă pe care o alegeți dumneavoastra. Practica se poate accesa ulterior doar prin autentificarea in contul dumneavoastra de Scoala la

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

”Atașamentul dă naștere la dependență și agresivitate, iar agresivitatea interioară atrage după sine neplăceri și boli.”

”Cu cât se pierde mai repede aspirația către Creator, cu atât mai repede iubirea se transformă în atașament, devine consumatoare și generează pretenții. nemulțumiri și resentimente. Principalul lucru pentru atașament este să primească.

Dacă iubirea este fericită prin faptul că face un sacrificiu, prin dăruire și grijă, atașamentul vrea în primul rând plăcere, sex, compania continuă a persoanei iubite....”

Atașamentul desparte contrariile și tinde doar către una dintre ele. Atașamentul vrea doar plăcere și emoții pozitive. Și cu cât le dorește mai mult, cu atât reacționează cu o furie mai mare la pierderea lor. Atașamentul) nu vrea să dăruiască, vrea doar să primească. Iar în iubire există plăcere și durerea pierderii în același timp. Din acest motiv, în iubire, un om primește și dăruiește în același timp. Îmbinarea a două contrarii nu-ți va permite să te atașezi de obiectul iubirii.”

”Iubirea este cea mai mare fericire din Univers, de aceea iubirea pentru alt om poate închide pe neobservate iubirea pentru Dumnezeu.

Omul credincios, care respectă poruncile, care se sacrifică și care poate să renunțe, simte mult mai des starea de zbor în interior decât un păgân. El simte și vede prezența lui Dumnezeu în tot și, în subconștientul lui, omul iubit este un mijloc pentru cunoașterea lui Dumnezeu. El iubește într-un om „Eul” lui adevărat, adică Divinul, de aceea iubirea lui este practic lipsită de atașamente și nu-i ucide nici pe cei pe care îi iubește, nici pe el însuși.

Dacă omul se închină la idolii senzuali, spirituali și fizici, atunci el comite cu ușurință o crimă împotriva iubirii. Sufletul lui se atașează de fericirea umană și atunci sentimentul de iubire devine periculos atât pentru el însuși, cât și pentru alții.

Noi nu știm ce se întâmplă în subconștientul nostru, în ce stare se află profunzimile sufletului nostru. Dar, dacă sufletul nostru s-a prins de valorile acestei lumi, omul iubit trebuie să ne provoace durere pentru salvarea lui. Propria iubire trebuie îndurată. Dacă nu există credință în Dumnezeu, atunci suferințele pot fi insuportabile. Se acumulează ură și față de omul iubit și față de sine ca o lipsă a unei dorințe ascunse de a trăi. Toate acestea se transmit copiilor și viața în comun devine imposibilă.”

Cum vă va ajuta această practică? 


- Vă oferă cunoștințe despre cea mai profundă cauză a atașamentelor

- Vă ajută să identificați adevărata cauza a unei boli.

- Vă arată cum să trăiți armonios și să transformați energia sexuală

- Vă ajută să înțelegeți cum să vă vindecați boala la nivelul sufletului

- Vă ajută să înțelegeți natura dependențelor și cum să nu cădeți în capcanele lor

- Vă învață in ce mod să direcționați energia pentru a nu distruge, ci pentru a crea.

Acest curs nu este disponibil momentan.

”Reprimarea a orice este primul stadiu de distrugere.Aceasta reprezintă o dorință subconștientă de a-l ucide, la fel ca și ura față de cineva. Când noi încercăm să reprimăm dorințele animalice, pentru a avea sentimente înalte, acest lucru este ca și cum ți-ai tăia picioarele pentru a-i fi capului mai ușor.

Abținerea nu este numai o reprimare parțială a dorințelor. Importantă este transformarea dorințelor noastre în sentimente mult mai înalte.

Reprimând dorința sexuală, poți deveni impotent. Un bărbat tânăr vrea să aducă o fată în pat, el își reprimă această dorință și lui îi apare prostatita. Iar scopul este acela de a transforma această dorință sexuală în grija față de iubită, în a o curta, în creativitate, în senzația de zbor și sentimentul de îndrăgostire. Iar când sufletul se va umple cu sentimente înalte, atunci iti este permis să-ți îndeplinești dorințele trupului.

În ultimul timp, făcând experimente, oamenii de știință au dovedit că sexul fără iubire distruge, în primul rând, energia bărbatului, îl face lipsit de putere, pentru că acest fel de sex descompune sufletul. De aceea, sentimentul sexual nu trebuie strivit, ci trebuie stăpânit și transformat în îndrăgostire, în iubire care apoi se va preface în credință în Dumnezeu.

Tendința modernă îndeamnă la contrariu – de a preface iubirea în sex. Iar apoi ne mirăm de ce bărbații decad și își pierd din puteri. Atracția către starea animalică din zilele noastre, închinarea la poftele trupești și la bunăstare duce la faptul că energia care vine în sufletul nostru, se prăbușește, transformându-se în pofte trupești, care apoi se schimbă cu o explozie a orgoliului.

Concentrarea asupra fericirii sufletești, practic nu se blochează prin boli. O purificare drastică începe când atașamentul și agresivitatea trec la nivel de spirit (minte) și trup.

De ce orice succes atrage după sine o explozie a orgoliului și a agresivității? Pentru că succesul este o porție de energie care ar permite îndeplinirea dorinței noastre. Prima porție de energie sosită trebuie întotdeauna oferită lui Dumnezeu. În primul rând, energia trebuie să încălzească sufletul, să nutrească sentimente înalte și numai apoi să se transforme în aptitudini, voință, conducere, îndeplinirea dorințelor spiritului și ale trupului. Dar, dacă energia se prăbușește, pentru că urmărim, în primul rând, interesele spiritului și ale trupului, atunci, pentru a salva sufletul, trebuie blocate toate oportunitățile.

Înseamnă că nu trebuie să luptăm cu soarta, ci dimpotrivă, să o ajutăm: să reducem nevoile trupului și ale spiritului, să renunțăm la poftele trupești și să ne concentrăm, pe fondul renunțării și căinței, pe iubirea pentru Dumnezeu ca la principala sursă de fericire. Iar când acest lucru va deveni un obicei și va trece în subconștient, atunci o nouă porție de energie, pe care o veți primi, se va transforma în iubire și în dorința de a-i face pe alții fericiți. Iar apoi, iubirea se va transforma în abilități și succes, dar deja fără sentimentul de superioritate, de nemulțumire și fără judecată.”

Cum se va desfașura practica?


Practica nu este interactivă, nu sunteți vazut(ă) sau auzit(ă) in timpul practicii și nu trebuie să faceți nimic decât să vă creați un mediu în care vă simțiți confortabil și să vă relaxați in timp ce urmăriți transmisia ”live” cu Sergey N. Lazarev.

Prin faptul că toți participanții se conectează in același moment la informația prezentată, se creează un flux energetic puternic comun ce ii unește.

S.N. Lazarev se conectează în același timp cu participanții la acest câmp comun care se formează, susținând-ul energetic si lucrând asupra acestuia.

Timp de aproximativ o oră toți participanții vor urmări transmisia ”live” in ziua de Duminică, 5 Iunie începând cu ora 13 fix.

Ulterior, practica este diponibilă 7 zile timp în care participanții sunt sfătuiți să repete practica zilnic pe toată perioada cât autorul susține energia. După cele 7 zile accesul pe platformă este retras lăsând posibilitatea participanților de a se obișnui cu noua energie și de a continua individual lucrul cu sine.

RĂSPUNSURI LA CELE MAI DESE ÎNTREBĂRI :


M-am înscris la practică, dar cand vreau să o accesez mă întoarce înapoi la pagina de inișială de înscriere.

Înseamnă că ati intrat in Scoală dar NU ati intrat si in contul dumneavoastră si platforma nu vă recunoaste.

In acest caz, trebuie sa accesati sectiunea Intra in cont”.

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Când ar trebui să mă alătur practicii?

Transmisia va începe cu o oră înainte de practica propiu-zisă, astfel încât să puteți verifica accesul pe platforma si oferindu-vă ocazia de a va liniști mintea inainte de practică.

M-am înscris la practică dar nu am timp pentru ea. Voi putea să o văd mai târziu?

Da, puteți. O înregistrare a practicii este ulterior disponibilă online timp de 7 zile.

M-am înscris la practică dar nu am primit pe e-mail un link de participare.

Practica va avea loc pe platforma scoala.lazarevsn.ro unde, la inscriere, este necesară crearea unui cont cu adresa de email corectă si o parolă pe care o alegeți dumneavoastra. Practica se poate accesa ulterior doar prin autentificarea in contul dumneavoastra de Scoala la

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Am uitat parola si nu am buton de resetare.

Pe unele telefoane butonul ”Am uitat parola” nu este vizibil, este necesar sa intrati sa o schimbati de pe un calculator la aceeasi adresa a scolii https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Este pentru prima dată când particip la o practică. Cum se va desfășura și cum mă pot pregăti pentru ea?

Cu cateva ore inainte de practica, asigurați-vă că puteti accesa practica, aceasta este disponibilă în contul dvs personal din Scoală la:

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

In ziua de Duminica încercați să creați un mediu în care să vă simțiți confortabil și în care nimic nu vă va distrage atenția de la proces și accesati practica cu aprox 45 de minute înainte, adica in jurul orei 12.15. Daca la ora 13 practica nu incepe, este necesar doar sa dati un ”REFRESH” la pagina.

În timpul practicii, încercați să pastrati mediul în care să vă simțiți confortabil și în care nimic nu vă va distrage atenția de la proces. In cazul in care simtiti o stare accentuata de somnolenta chiar daca nu ii pueti rezista, puteti inchide ochii insa nu inchideti practica! Continuati sa ascultati vocea lui SN Lazarev, chiar daca nu intelegeti limba rusa.

Repetati ulterior practica zoilnic in cele 7 zile cât timp SN Lazarev susține energia.

La cât timp după ce practica a fost live pot revedea înregistrarea?

Practica poate fi reluată la aproximativ 1 ora după ce ”live”-ul s-a incheiat. Avem nevoie de timp pentru a converti înregistrarea și a o încărca in Scoală. .

Acest curs nu este disponibil momentan.

”Dacă unitatea cu Creatorul se pierde, atunci sufletul începe să slăbească câte puțin și iubirea se transformă în atașament, iar atașamentul naște agresivitate. Omul oscilează între extremități. Inițial, aceasta reprezintă închinarea la omul iubit, apoi frica de a-l pierde, insulte, gelozie, ură, dispreț. Pentru a supraviețui, oamenii schimbă în mod intuitiv obiectul atașamentului. În momentul în care omul, la început, divinizează sentimentele înalte, apoi bunăstarea, apoi banii și nevoile trupului, acest lucru reprezintă o idolatrizare care, mai devreme sau mai târziu, duce la slăbirea totală a sufletului. Iar apoi începe decăderea. Totuși, dacă are loc întoarcerea la monoteism și la iubire, atunci începe un nou ciclu de dezvoltare. Dar, dacă omul continuă să se agațe de dorințele, instinctele, trupul și conștientul lui, decăderea devine ireversibilă.

Iubirea este cea mai mare forță din Univers. Ea trebuie orientată în mod corect. Dacă iubirea este adresată în primul rând lui Dumnezeu, atunci acest sentiment oferă prosperitate și dezvoltare. Însă, dacă acest sentiment îl transformă pe omul iubit în Dumnezeu, atunci acesta moare sau pleacă. Iubirea, transformată în atașament, este periculos de mortală.

Dacă societatea va profesa valori false, dacă alunecarea în idolatrie nu provoacă la oameni un protest interior, atunci sentimentul de iubire devine periculos de mortal și oamenii, pentru a supraviețui fizic, refuză în mod subconștient sentimentul de iubire. Ei pierd ziua de mâine pentru a trăi în prezent.

Procesul stingerii sufletului poate dura ani și decenii. Totuși, așa se întâmpla înainte, iar acum toate procesele decurg mai rapid. Greșeala multor oameni constă în faptul că se percep pe ei înșiși ca trup și conștient. Aceștia se pot purta ca idolatri cu deceniile, iar când conștientizează pericolul direcției lor, își schimbă părerea asupra lucrurilor în câteva zile, li se pare că au devenit alții și că totul trebuie să li se schimbe: viața, sănătatea, destinul.

Totuși, mai există și o altă noțiune cum ar fi sufletul, din care face parte și subconștientul. Sufletul nostru are dimensiuni uriașe și nu ține pasul imediat cu gândurile noastre. Straturile superficiale ale sentimentelor se pot schimba destul de repede, însă sentimentele noastre profunde, care ne determină soarta, sănătatea, tipul de atitudine pe care o au oamenii față de noi, se pot schimba în zeci de ani.

Deși există și excepții, transformarea personalității poate avea loc și în câteva luni. Amintiți-vă pilda lui Hristos despre oamenii care lucrau în vie. Sufletul trăiește după legile lui și aceste legi se deosebesc de cele după care trăiesc trupul și conștientul.”

”Pentru a simți energia Divină, trebuie să cureți sufletul, să renunți la toate atașamentele. Trebuie să crezi că iubirea pentru Dumnezeu este cea mai înaltă fericire și sensul vieții noastre. Contactul cu energia Divină ucide omul imperfect. Cu cât sufletul s-a atașat mai tare de fericirea superficială, cu atât mai agresiv acesta se poartă cu cel care îl privează de această fericire. De aceea, în subconștientul omului imperfect, curățarea dă naștere unei explozii de agresivitate care este orientată către Dumnezeu, iar în astfel de situație, șansele de a supraviețui scad până la zero.

După mulți ani de cercetări asupra pacienților mei, pot spune următoarele: nivelul dependenței de trup, de bunurile materiale se învinge în mod dureros, dar suficient de repede. Pur și simplu, unor oameni le este imposibil să învingă dependența de bunurile spirituale. Le este frică să piardă ceea ce timp de zeci de ani considerau a fi sensul vieții lor. Dar, oricum, mai devreme sau mai târziu, dacă nu există o detașare voluntară, atunci apare cea forțată: boli, necazuri, pierderea locului de muncă, eșecul viitorului, închisoarea, moartea etc. Pentru un idolatru, acesta este un ritm normal de existență.

Apare întrebarea: în ce mod îi vindeca Hristos în câteva clipe pe oamenii care aveau un nivel uriaș de orgoliu? Probabil, aceasta avea legătură cu personalitatea lui. Cu cât este mai înaltă aspirația conștientă către Dumnezeu și sentimentul de unitate cu El, cu atât omul are mai multă energie și cu atât mai ușor au loc schimbări profunde în sufletul lui și în sufletele oamenilor ce-l înconjoară. Se poate schimba nu numai starea fizică, ci și soarta. Ce-i drept, impulsul care era primit de bolnavii vindecați de Hristos nu se păstra întotdeauna mult timp. Sentimentul de iubire, gratitudinea și sacrificiul s-au manifestat doar la un singur om din zece oameni vindecați de lepră de către Hristos. Dar evenimentele prezentate în Noul Testament dovedesc, evident, următoarele: schimbările profunde pot decurge foarte rapid, dacă omul uită de toate și aspiră către Dumnezeu.”

CINE ESTE

Sergey Nicolaevich Lazarev


S.N. Lazarev este cunoscut de milioane de oameni din intreaga lume ca autor a numeroase cărți despre calea spirituală, cercetător, filosof, psiholog.

SN Lazarev este autor al unor serii de cărți - „Diagnosticarea Karmei”, „Omul viitorului”, „Experiența supraviețuirii”, în total 40 titluri publicate și traduse în 16 limbi.

În opera lui realizează o sinteza a științei și religiei, a pedagogiei, psihologiei și medicinei. Cercetările sale permit înțelegerea semnificației cărților sacre precum Biblia, Coranul, Tora și Bhagavad Gita.

SN Lazarev a reușit să urmărească relația cauză-efect dintre viziunea asupra lumii a unei persoane și evenimentele care au loc cu el, cu starea și viitorul său fizic și mental.

DE CE ȚINE SERGEY NICOLAEVICH

practicile online de grup?


În fiecare zi, S.N. Lazarev primește scrisori din întreaga lume cu cereri disperate de ajutor. Întrucât autorului îi este imposibil să răspundă tuturor solicitărilor, a creat un sistem unic de lucru cu oamenii, în regim online.


"Uneori ne confruntam cu o lipsă de înțelegere a legilor divine sau nu avem energia necesară pentru a ne schimba la interior.


Practicile online susținute de SN Lazarev vin ca un ajutor energetic primit de la distanță de la unul dintre cei mai apreciați parapsihologi din lume."

„A fost ceva netrăit pâna acum...parcă între Cer și suflet a fost o legătură directă, fară intermediari, de înteles a iubirii...ceva unic, toate golurile sufletești s-au umplut și vreau să mențin starea permanent...radiez...ceea ce vă doresc si vouă... mă aștept la reacții din exterior...dar acum știu cum sa le accept / primesc...cred ca știu...la asta trebuie sa lucrăm intens...să menținem starea asta inălțatoare... Eu vă multumesc... cred că faptul ca suntem toți în aceeași intenție contează mult...!”

— Alina, participant practică online

Extras practică online de grup susținută de Sergey N. Lazarev


Cercetările lui Sergey Nikolaevici Lazarev în domeniul studiului legilor existenței sunt unice în întreaga lume, neavând analog în istoria omenirii. Reputația lui a depășit de peste 20 de ani granițele tării de origine, devenind un adevărat fenomen în viață al Rusiei.

Reputația lui s-a extins o dată cu numărul impresionant de vindecări spontane pe care le-au experimentat pacienții și cititorii lui (boli incurabile, cancere în faze terminale, scleroza în plăci, schizofrenii, etc.) precum și ca urmare a peste 1 000 000 de mărturii ale oamenilor care își rezolvaseră în mod uimitor situații tragice de viață în urma cărților citite sau a participării la seminarii.


Peste 5000 de participanți

în România la edițiile trecute


Cristina

„Am participat si la prima meditatie organizata, dar aceasta a fost minunata! Am simtit o bucurie si o pace interioara divina! Va multumesc din suflet tuturor celor care ati facut posibil, prin eforturi mari, ca noi astazi sa participam la o astfel de experienta! Si multumesc din suflet SN Lazarev ca existati! ”


Doina

„Dacă aș putea exprima în cuvinte valurile de iubire care mă cuprind în timpul meditațiilor ghidate de SN Lazarev si felul în care mă fac să mă simt și să văd viața, să o accept… dar, din păcate nu pot exprima, acest lucru poate fi trăit doar de participanții la practică. Dar pot spune că este absolut minunat, înălțător și recomand tuturor cu cea mai mare căldură!!❤”

Tatiana

„La nivel de corp și minte ( exterior) este ușor de redat in cuvinte , dar la nivel de suflet , eu nu găsesc cuvinte , sunt obișnuita cu meditatiile dar acum e o senzație noua. Sper sa reușesc sa o înțeleg . Pace și armonie💟”

Gabriela

”Recunostința și iubire pt această meditație ❤🙏....am avut așa o stare minunată, plină de iubire infinită și recunostința pentru tot Universul și pentru toate ființele ❤multumesc, multumesc, multumesc ❤🙏


Georgiana

”Eu am făcut meditația și pot spune că...pe lângă faptul ca te duce într-o stare de relaxare extraordinară și vindecare.....ajută foarte mult!!!”

Simona

„A fost DIVIN, simt ca plutesc . Multumesc cu recunostiinta pentru acest dar si pentru munca depusa.”

Acest curs nu este disponibil momentan.

Dragi cititori!

Numarul celor care vor să se schimbe cu adevărat crește, acest lucru mă bucură mult!

„Încă din primele cărți, cu 25 de ani în urmă, spuneam că în anul 2020 va fi o energie nouă și că vor începe schimbări serioase. Acestea au început după anul 2012, însă schimbările importante și cele de dimensiuni mari încep chiar acum.

Este necesar ca oamenii să înceapă să se schimbe. Dacă un om nu dorește să se schimbe, cum este el ajutat? El este ajutat prin epidemii, cataclisme, cutremure... Din această cauză este important să înțelegem cum să ne comportăm corect.

Cu cât suntem mai armonioși, cu cât există mai multă iubire în suflet cu atât de adaptăm la lumea din jur cu atât noi putem să supraviețuim. Este foarte important să fim flexibili, să fim blânzi și pregătiți pentru schimbare și dezvoltare.

Pentru a ne schimba și a ne adapta la lumea din jur avem nevoie de energie. De unde luăm această energie? Principala energie vitală noi nu o primim prin mâncare, ci prin sufletele noastre. Această energie pătrunde în sufletul nostru atunci când există iubire în suflet.

De ce? Pentru ca Cel de Sus este sursa energiei. Dumnezeu este iubire și, cu cât există mai multă iubire în sufletul nostru cu atât suntem mai înclinați spre iubire, blândețe, milă, compasiune, cu atât mai mult apare energia în sufletul nostru. 

Această energie ne oferă viitorul și permite urmașilor noștri să supraviețuiască și nouă ne păstrează sănătatea. Așteptăm cu bucurie momentul practicii, lucrul în comun va uni câmpurile energetice și va spori șansele participanților de a simți mai intens noua energie.”


- Autorul Serghey N Lazarev