Serghey Nicolaevich Lazarev a efectuat practica împreună cu toți participanții în timpul transmisiunii ”live” din ziua de Duminică, 26 Martie 2023 ora 13 fix. Accesul la înregistrarea practicii este acum disponibil timp de 7 zile (până Duminică 2 Aprilie inclusiv), timp în care participanții sunt sfătuiți să repete zilnic practica pe această perioadă în care Serghey Lazarev susține energia. După cele 7 zile accesul pe platformă va fi retras lăsând posibilitatea participanților de a se obișnui cu noua energie și de a continua lucrul cu sine în mod individual.

„Iertarea înseamnă acceptarea voii divine, păstrarea iubirii față de cel care te-a supărat și disponibilitatea de a te schimba pe tine, ceea ce constituie cea mai bună formă de educație și pentru ceilalți.”


 S.N. Lazarev
Despre practică:


Să iertăm alt om poate fi uneori extraordinar de dificil, însă este necesar să învățăm să iertăm. Ceea ce noi considerăm a fi o jignire sau o supărare constituie, în același timp, neacceptarea voii divine și renunțarea la iubirea pentru Creator și unitatea cu El. Dumnezeu este sursa tuturor lucrurilor și atunci când unitatea subconștientă cu Cel de Sus se rupe, ne pierdem sursa vieții și a energiei. Din acest motiv, orice supărare care nu a fost iertată duce la probleme grave de destin și de sănătate.

Este necesar înțelegem că supărarea este reprezintă o formă de apărare iar o simplă reprimare a supărării se va transforma în viitor într-o problemă sau într-o boală. Trebuie să învățăm să direcționăm energia stresului către propria dezvoltare, către educarea dumneavoastră și a celorlalți. Pentru a fi mai ușor să iertăm, trebuie să tindem să dobândim o stare interioară potrivită, astfel încât să nu mai fim jigniți, să nu mai avem motiv să fim supărați. Dacă suntem plini de iubire, dacă vedem voia Divină în toate lucrurile, dacă suntem optimiști, energici și independenți, ne va fi mult mai ușor să iertăm.

Dacă am fost jigniți sau supărați, cauza se află, în primul rând, în interiorul nostru – în imperfecțiunea noastră, în atitudinea greșită față de lumea înconjurătoare și în incapacitatea de a comunica oamenii. Se supără acel om care nu poate accepta o pierdere, acel om care nu este capabil să facă un sacrificiu. Acea persoană pentru care este mai plăcut să creeze și să dăruiască va ierta ușor și va merge mai departe. Dar înțelegerea faptului că noi înșine l-am atras pe cel care ne-a jignit sau ne-a supărat prin propria stare interioară, nu trebuie să se transforme în autoînvinovățire. Acest lucru trebuie să ne servească doar ca un impuls spre a ne dezvolta.

Ne este greu să iertăm un om dacă îl considerăm străin, îndepărtat de noi. Conștientizarea unității, a faptului că, la un alt nivel, noi toți suntem unitari, că suntem uniți în Dumnezeu, ne ajută să ne păstăm sentimentul de iubire în orice situație. Trebuie să încercăm să simțim compasiune față de cel care ne-a supărat, deoarece prin comportamentul său greșit, el i-a făcut provocat un rău, în primul rând, propriului său suflet.

Iertarea este dificilă pentru un om care are un orgoliu mare. În momentul în care umanul  ajunge pe primul loc, este foarte greu să acceptăm voia Divină în interiorul nostru. Orgoliul se manifestă ca un triumf, o victorie a minții conștiente asupra sentimentelor. Capacitatea de a ne detașa de conștient și de a trăi mai mult prin sentimente reprezintă, abilitatea de a păstra iubirea. Acel om, care poate să iubească, este capabil să ierte.

Prin intermediul practicii ”Iertarea”, veți afla cum să realizați corect căința cu privire la supărări și care este starea necesară în care trebuie parcursă. Practica vă va ajuta să înțelegi și să simți că supărarea este întotdeauna o pierdere, că nu trebuie să existe pretenții față de ceilalți, față de sine și față de destin. Toate situațiile ne sunt date de Sus pentru a deveni mai armonioși și mai fericiți. Vă veți reexamina trecutul și vă veți strădui să acceptați supărările ca fiind o purificare a sufletului dumneavoastră și ca pe o oportunitate de a vă dezvolta. Eliberarea de supărări vă va oferi o energie nouă pentru a avansa în ceea ce privește schimbarea de sine grea, dar fericită.

Cui se adresează această practică?


Celui Avansat

Care cunoaște multă teorie, a citit deja multe cărți și a urmărit seminarii dar are nevoie de mai multă practică în a aplica aceste cunoștințe pentru transformare în viața reală.


Unui Suflet singur

Care are nevoie de sprijin și de sentimentul că nu este singur. Lucrul în grup și discuțiile cu persoane cu aceleași idei îi vor da un sentiment de unitate, forță, energie și sprijin reciproc.


Unui Suflet rătăcit

Care se află în prezent într-o situație de viață dificilă, se confruntă cu o problemă, cu o boală, nu poate face față dependențelor...

Unui Suflet calator

Care cunoaște multă teorie, a citit deja multe cărți și a urmărit seminarii, dar iți dorește să lucreze cu sine la un nivel mai profund.

Iertarea

Practică online de grup

Duminica, 26 Martie 2023, ora 13:00Învățând să văd planurile subtile și văzând că există două tipuri de câmpuri, dintre care unul este primordial, iar celălalt – secundar în raport cu trupul, am înțeles că omul reprezintă în sine o unitate dialectică a două contrarii. Tot atunci, cercetând mai serios conștientul și subconștientul, am fost surprins să aflu că un om are două niveluri de agresivitate: extern, care depinde de mediu (o persoană s-a enervat, a simțit o nemulțumire sau o supărare și agresivitatea i-a trecut) și intern, subconștient. La acest nivel, agresivitatea vine din conștient și, dacă va reuși să pătrundă în subconștient, atunci aceasta poate să rămână acolo mulți ani, chiar timp de zeci de ani.

Agresivitatea subconștientă se poate acumula deoarece, spre deosebire de conștient, subconștientul, fiind asociat câmpului, nu uită nimic.

Agresivitatea, pătrunsă în subconștient, nu dispare nicăieri. Ea se acumulează și, în consecință, duce la cele mai grave boli, la probleme și nenorociri. Această agresivitate se curăță prin boli, suferințe și necazuri, prin iertare, căință și rugăciune – fie în mod forțat, fie în mod voluntar.”Pe când îmi efectuam cercetările, mai întâi am văzut că agresivitatea subconștientă reprezintă cauza bolii. Pacienții eliminau această agresivitate prin iertare și căință, iar boala trecea.

Însă, uneori, în cazuri grave, acest lucru nu ajuta și boala rămânea. Eu am concluzionat că este necesar să îndepărtez cauzele agresivității subconștiente, rădăcinile ei fiind legate de concepția despre lume și de caracterul unui om. O atitudine incorectă față de lume, obiceiuri incorecte fixate prin caracter sau printr-o atitudine incorectă față de oameni și față de sine – toate aceste lucruri sunt rădăcinile viitoarei agresivități și ale bolilor.

Dacă omul refuză schimbarea și îmbunătățirea caracterului atunci, în acest caz, căința și iertarea probabil că nu îl vor ajuta să-și îmbunătățească sănătatea.”

S.N. Lazarev

Practica vă va ajuta în mod special dacă:

– Nu puteți ierta persoana care v-a provocat o durere

– Vă întristați, simțiți furie și ură

– Încercați fără succes să vă înăbușiți supărările

– Depănați în minte situația care „v-a atins” unde vă doare

– Vă autoînvinovățiți și nu vă puteți ierta pe sine

– Nu știți cum să vă eliberați de supărările din trecut pe care nu le-ați iertat

După practică.....:

– Vă veți concentra pe optimism și păstrarea sentimentului de iubire

– Veți accepta supărările ca pe o purificare a sufletului

– Veți înțelegeți și veți conștientiza nevoia pentru propriile schimbări

– Veți putea ierta o persoană nu doar mental, ci și la nivel de sentimente

– Veți ști cum se realizează în mod corect căința pentru supărări

– Veți învața să direcționați energia stresului spre propria dezvoltare

Iertarea

Practică online de grup

Duminica, 26 Martie 2023, ora 13:00Iertarea reprezintă disponibilitatea de a vă lua rămas bun de la ceva ce vă este drag.”De ce este necesar să-ți schimbi caracterul? Mai întâi, eu îi iert pe toți, pentru că neiertarea reprezintă o crimă la nivel subtil, înseamnă o neacceptare a voii Divine. Eu accept voia Divină, eu nu doresc să ucid oamenii, așa că mai bine îi voi educa. Iar când deja am învățat să iert, atunci eu trebuie să devin în așa mod încât să nu mă mai supăr – și atunci nici nu mai trebuie să iert.

Dacă un om este echilibrat la interior, dacă este gata să rezolve orice problemă și să-l educe pe cel care l-a jignit, atunci el nu mai are nevoie să se supere. Atunci energia lui este orientată și consumată nu pe supărare, ci pe schimbarea situației. Cu alte cuvinte, nu trebuie să te superi ci să dobândești ceva după un anumit efort.

Cine se supără? Se supără omul slab, pasiv, omul dependent sau consumator. Omul, care s-a obișnuit să dăruiască, se va strădui să facă ceva în orice situație, iar cel care nu face nimic doar se va supăra. Supărarea reprezintă, în mare, apanajul celor slabi, al oamenilor care sunt prea atașați de bunurile omenești, căci atașamentul dă naștere mereu unei firi sensibile. Atașamentul înseamnă dependență. Cu cât noi depindem mai puternic de instinctele noastre, de dorințele noastre, cu atât mai tare ne supărăm, când pierdem posibilitatea de a le satisface, de a primi ceea ce dorim. Din acest motiv, pentru a învinge supărările, este necesar să putem să nu ne atașăm de fericirea pe care ne-o oferă lumea înconjurătoare, să nu facem abuz de propriile dorințe ci să le stăpânim.

Dacă am reflecta, în toate poruncile este vorba despre abilitatea de a ne limita dorințele și nevoile instinctelor noastre. Este necesar să ne suspendăm pentru un anumit timp esența animalică și pe cea umană pentru a permite Divinului să se manifeste.

Dacă un om nu este cumpătat, nu poate să-și limiteze dorințele, face prea mult pe plac propriilor instincte, face exces de mâncare, sex sau muncă – atunci va exista din ce în ce mai puțină iubire în sufletul său, atașamentul i se intensifică, o jertfă devine ceva imposibil pentru el. Doar cel care este gata să se îndepărteze de la propriile instincte poate să jertfească. Cu cât noi ne închinăm mai mult la propriile dorințe, creând un cult al consumului, cu atât ne este mai greu să dăruim și să ne menținem iubirea în suflet.”

S.N. LazarevCum se va desfașura practica?

Practica nu este interactivă, nu sunteți vazut(ă) sau auzit(ă) in timpul practicii și nu trebuie să faceți nimic decât să vă creați un mediu în care vă simțiți confortabil și să vă relaxați in timp ce urmăriți transmisia ”live” cu Sergey N. Lazarev.

Prin faptul că toți participanții se conectează în același moment la informația prezentată, se creează un flux energetic puternic comun ce ii unește.

S.N. Lazarev se conectează în același timp cu participanții la acest câmp comun care se formează, susținând-ul energetic si lucrând asupra acestuia.

Timp de aproximativ o oră și jumătate, toți participanții vor urmări transmisia ”live” in ziua de Duminică, 26 Februarie începând cu ora 13 fix.

Ulterior, practica este diponibilă 7 zile timp în care participanții sunt sfătuiți să repete ZILNIC practica pe toată perioada cât autorul susține energia. După cele 7 zile accesul pe platformă este retras lăsând posibilitatea participanților de a se obișnui cu noua energie și de a continua individual lucrul cu sine.

Supărarea duce la boli și probleme, iar iertarea și căința ne vindecă. Dar o singură tentativă sau două de căință și iertare sunt insuficiente. Pentru ca emoția noastră superficială să pătrundă în adâncul subconștientului, aceasta trebuie să se repete de sute și sute de ori sau să fie foarte puternică. Iar, pentru a o neutraliza în subconștient, de asemenea, sunt necesare sute de încercări. În plus, acest lucru este doar prima etapă. Iar apoi este necesar să-ți schimbi caracterul în așa măsură încât să nu mai faci o greșeală atât de mare în cazul în care o asemenea situație se repetă.

La fel ca și un sacrificiu, iertarea și căința vindecă un om deoarece, atunci când omul sacrifică ceva, lui îi scade atașamentul față de lume. Căci tocmai atașamentul duce la intensificarea agresivității subconștiente.

 

Ce este iertarea? Este acceptarea unei jertfe forțate. De obicei, omul se supără atunci când pierde ceva, când dorințele sale sunt prejudiciate. Un om trufaș, care își pierde credința în Dumnezeu, nu este capabil să ierte.

 Schimbarea caracterului este un proces destul de chinuitor. Unul dintre principalele semne ale orgoliului este lipsa dorinței de a te schimba, incapacitatea de a-ți schimba atitudinea față de ce se întâmplă. Orgoliul înseamnă lipsa de înțelegere a faptului că voia Divină funcționează mereu spre binele „Eu-lui” nostru suprem, în favoarea salvării contactului nostru cu „Eul” suprem, chiar dacă „Eul” nostru din țărână este ofensat prin boli, nenorociri și chiar prin moarte.

Suferințele ar trebui să nu ne îndemne la ură, ci la iubire. Eșecurile și pierderile nu trebuie să ne îndemne către supărări și tristețe, ci spre schimbări și dezvoltare.”

SN Lazarev               

Iertarea

Practică online de grup

Duminica, 26 Martie 2023, ora 13:00

Cele mai dese întrebari:


Am plătit pentru practică, dar cand vreau să o accesez mă întoarce înapoi la pagina de cumpărare.

Înseamnă că ati intrat in Scoală dar NU ati intrat si in contul dumneavoastră si platforma nu vă recunoaste.

In acest caz, trebuie sa accesati sectiunea Intra in cont”.

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Când ar trebui să mă alătur practicii?

Transmisia va începe cu o oră înainte de practica propiu-zisă, astfel încât să puteți verifica accesul pe platforma si oferindu-vă ocazia de a va liniști mintea inainte de practică.

Am plătit pentru practică, dar nu am timp pentru ea. Voi putea să o văd mai târziu?

Da, puteți. O înregistrare a practicii este disponibilă online timp o săptămână.

Am plătit pentru practică, dar nu am primit pe e-mail un link de participare.

Nu se mai trimit link-uri pe email, Practica va avea loc pe platforma scoala.lazarevsn.ro unde, la înscriere, este necesară crearea unui cont cu adresa de email corectă si o parolă pe care o alegeți dumneavoastră. Practica se poate accesa ulterior doar prin autentificarea în contul dumneavoastra de Scoala la

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Am uitat parola si nu am buton de resetare.

Pe unele telefoane butonul ”Am uitat parola” nu este vizibil, este necesar sa intrati sa o schimbati de pe un calculator la aceeasi adresa a scolii https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Este pentru prima dată când particip la o practică. Cum se va desfășura și cum mă pot pregăti pentru ea?

Cu cateva zile inainte de practica, asigurați-vă că puteti accesa practica, aceasta este disponibilă în contul dvs personal din Scoală la:

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

In ziua de Duminica încercați să creați un mediu în care să vă simțiți confortabil și în care nimic nu vă va distrage atenția de la proces și accesati practica cu aprox 45 de minute înainte, adica in jurul orei 12.15. Daca la ora 13 practica nu incepe, este necesar doar sa dati un ”REFRESH” la pagina.

In cazul in care în timpul practicii simtiti o stare accentuata de somnolenta puteti inchide ochii insa nu inchideti practica! Continuati sa ascultati vocea lui SN Lazarev, chiar daca nu intelegeti limba rusa.

Repetati ulterior practica timp de 7 zile consecutive cel putin o data pe zi.

La cât timp după ce practica a fost online poate fi revăzută?

Practica poate fi reluată la aproximativ 1 ora după ce ”live”-ul s-a incheiat. Avem nevoie de timp pentru a converti înregistrarea.

Iertarea și căința se pot dovedi a fi cu mult mai eficiente decât orice medicamente și operații deoarece sufletul este pe primul loc și starea corpului depinde de starea acestuia.”

La început, eu tratam cu ajutorul mâinilor, iar apoi am înțeles că doar omul însuși se poate vindeca pe sine, schimbându-și caracterul și concepția despre lume. De exemplu, la mine venea un om grav bolnav de cancer la stomac. Eu îi explicam că el este foarte supărat pe oameni, este nemulțumit de sine și îi propuneam să-i ierte pe toți și să elimine supărările prin căință.

Iertarea înseamnă renunțarea la dorința interioară de a-l ucide pe cel care ne-a jignit, întrucât orice jignire reprezintă o dorință de moarte interioară. Iar căința este un proces mai profund, o schimbare de sine: este necesar să fii puțin diferit pentru a nu te mai supăra, mai bine zis, să nu-ți repeți propriile greșeli în viitor.

Pacientul făcea lucruri simple: îi ierta pe oameni, elimina supărările prin căință și boala se retrăgea. Iertarea și căința ne tratează de cele mai grave boli.

Adesea, mi se adresau femei ai căror copii erau bolnavi. Eu mă uitam în plan subtil după cauza bolii copilului și vedeam că această boală avea cauze înapoi în timp, încă până la nașterea lui.

Noi ne-am obișnuit să fim atenți doar la evenimentele exterioare: la nivel extern, cauza dispare, dar consecința rămâne. Iar la nivel subtil, totul arată altfel: cauza și consecința au legătură una cu alta, cauza alimentează consecința în mod permanent. Este suficient doar să elimini cauza (de exemplu, supărarea din trecut) și efectul sub formă de boală fizică a copilului dispare.”

S.N. Lazarev

Omul, prin matricea originală se poate vindeca pe el si iși poate vindeca viața sa precum și a urmașilor săi dacă reușește să îndeparteze blocajele, constrăngerile, programele din câmpul energetic.


Pentru aceasta, este necesar să învătăm să ne curățăm în mod conștient de energia negativă, de frică, de nemultumire, să ne relaxăm, să ne detașăm de agitația și de problemele zilnice și să ne umplem de energia iubirii și a bucuriei.

”..........și eu am înțeles că această stare este cel mai important medicament pentru destin și pentru sănătate.

Cu alte cuvinte, noi trebuie să trăim în două logici. Noi trebuie să acceptăm în mod absolut logica Divină - în suflet trebuie să existe iubire, acceptare, înțelegerea faptului că orice se face, se face spre binele sufletului, iar la exterior noi trebuie să trăim după logica umană. Dacă există logica Divină, atunci logica umană va înceta să fie crudă. Logica jignirii, a supărării, a urei se va transforma în logica educației și a schimbării. Adică în momentul în care noi vedem niște probleme, noi putem să ne împotrivim și să facem ceva la nivel exterior, la nivel fizic. Însă, de cele mai multe ori nivelul fizic nu este eficient.

Planurile subtile - nivelul spiritual oferă un efect mai mare.

Dar cel mai mare efect îl oferă schimbarea sufletului pentru că la nivel de suflet noi putem schimba lumea Sufletul se atinge de acele planuri în care este reglat tot cursul evenimentelor.

De aceea, capacitatea de a ne schimba la interior, de a învăța să iubim și, în același timp să acționăm în mod activ - să ne îndeplinim propriile dorințe, constituie calea corectă.”

SN Lazarev

DE CE ȚINE SERGEY NICOLAEVICH

practicile online de grup?


În fiecare zi, S.N. Lazarev primește scrisori din întreaga lume cu cereri disperate de ajutor. Întrucât autorului îi este imposibil să răspundă tuturor solicitărilor, a creat un sistem unic de lucru cu oamenii, în regim online.


"Uneori ne confruntam cu o lipsă de înțelegere a legilor divine sau nu avem energia necesară pentru a ne schimba la interior.


Practicile online susținute de SN Lazarev vin ca un ajutor energetic primit de la distanță de la unul dintre cei mai apreciați parapsihologi din lume."

„A fost ceva netrăit pâna acum...parcă între Cer și suflet a fost o legătură directă, fară intermediari, de înteles a iubirii...ceva unic, toate golurile sufletești s-au umplut și vreau să mențin starea permanent...radiez...ceea ce vă doresc si vouă... mă aștept la reacții din exterior...dar acum știu cum sa le accept / primesc...cred ca știu...la asta trebuie sa lucrăm intens...să menținem starea asta inălțatoare... Eu vă multumesc... cred că faptul ca suntem toți în aceeași intenție contează mult...!”


— Alina, participant practică online

Extras practică online de grup susținută de Sergey N. Lazarev


Iertarea

Practică online de grup

Duminica, 26 Martie 2023, ora 13:00

CINE ESTE

Sergey Nicolaevich Lazarev


S.N. Lazarev este cunoscut de milioane de oameni din intreaga lume ca autor al unor serii de cărți - „Diagnosticarea Karmei”, „Omul viitorului”, „Experiența supraviețuirii”, în total 40 titluri publicate și traduse în 16 limbi. În opera lui realizează o sinteza a științei și religiei, a pedagogiei, psihologiei și medicinei. Cercetările sale permit înțelegerea semnificației cărților sacre precum Biblia, Coranul, Tora și Bhagavad Gita.

SN Lazarev a reușit să urmărească relația cauză-efect dintre viziunea asupra lumii a unei persoane și evenimentele care au loc cu el, cu starea și viitorul său fizic și mental.

Cercetările lui Sergey Nikolaevici Lazarev în domeniul studiului legilor existenței sunt unice în întreaga lume, neavând analog în istoria omenirii. Reputația lui a depășit de peste 20 de ani granițele tării de origine, devenind un adevărat fenomen în viață al Rusiei.

Reputația lui s-a extins o dată cu numărul impresionant de vindecări spontane pe care le-au experimentat pacienții și cititorii lui (boli incurabile, cancere în faze terminale, scleroza în plăci, schizofrenii, etc.) precum și ca urmare a peste 1 000 000 de mărturii ale oamenilor care își rezolvaseră în mod uimitor situații tragice de viață în urma cărților citite sau a participării la seminarii.


Peste 5000 de participanți

în România la edițiile trecute


Milioane de cititori și participanți la sesiunile cu Sergey Lazarev din întreaga lume au mărturisit că cel mai simplu contact cu informația autorului (prin intermediul cărților, seminariilor sau a practicilor ghidate) a produs constientizari surprinzatoare in legatura cu cauza problemei cu care se confruntau. De multe ori, doar simpla conștientizare a adus îmbunătățiri substanțiale și i-a ajutat în rezolvarea celor mai grave probleme.

Cristina

„Am participat si la prima meditatie organizata, dar aceasta a fost minunata! Am simtit o bucurie si o pace interioara divina! Va multumesc din suflet tuturor celor care ati facut posibil, prin eforturi mari, ca noi astazi sa participam la o astfel de experienta! Si multumesc din suflet SN Lazarev ca existati! ”


Doina

„Dacă aș putea exprima în cuvinte valurile de iubire care mă cuprind în timpul meditațiilor ghidate de SN Lazarev si felul în care mă fac să mă simt și să văd viața, să o accept… dar, din păcate nu pot exprima, acest lucru poate fi trăit doar de participanții la practică. Dar pot spune că este absolut minunat, înălțător și recomand tuturor cu cea mai mare căldură!!❤”

Tatiana

„La nivel de corp și minte ( exterior) este ușor de redat in cuvinte , dar la nivel de suflet , eu nu găsesc cuvinte , sunt obișnuita cu meditatiile dar acum e o senzație noua. Sper sa reușesc sa o înțeleg . Pace și armonie💟”

Gabriela

”Recunostința și iubire pt această meditație ❤🙏....am avut așa o stare minunată, plină de iubire infinită și recunostința pentru tot Universul și pentru toate ființele ❤multumesc, multumesc, multumesc ❤🙏


Georgiana

”Eu am făcut meditația și pot spune că...pe lângă faptul ca te duce într-o stare de relaxare extraordinară și vindecare.....ajută foarte mult!!!”

Simona

„A fost DIVIN, simt ca plutesc . Multumesc cu recunostiinta pentru acest dar si pentru munca depusa.”

Dragi cititori!

Numarul celor care vor să se schimbe cu adevărat crește, acest lucru mă bucură mult!


„Încă din primele cărți, cu 25 de ani în urmă, spuneam că în anul 2020 va fi o energie nouă și că vor începe schimbări serioase. Acestea au început după anul 2012, însă schimbările importante și cele de dimensiuni mari încep chiar acum.

Este necesar ca oamenii să înceapă să se schimbe. Dacă un om nu dorește să se schimbe, cum este el ajutat? El este ajutat prin epidemii, cataclisme, cutremure... Din această cauză este important să înțelegem cum să ne comportăm corect.

Cu cât suntem mai armonioși, cu cât există mai multă iubire în suflet cu atât de adaptăm la lumea din jur cu atât noi putem să supraviețuim. Este foarte important să fim flexibili, să fim blânzi și pregătiți pentru schimbare și dezvoltare.

Pentru a ne schimba și a ne adapta la lumea din jur avem nevoie de energie. De unde luăm această energie? Principala energie vitală noi nu o primim prin mâncare, ci prin sufletele noastre. Această energie pătrunde în sufletul nostru atunci când există iubire în suflet.

De ce? Pentru ca Cel de Sus este sursa energiei. Dumnezeu este iubire și, cu cât există mai multă iubire în sufletul nostru cu atât suntem mai înclinați spre iubire, blândețe, milă, compasiune, cu atât mai mult apare energia în sufletul nostru. 

Această energie ne oferă viitorul și permite urmașilor noștri să supraviețuiască și nouă ne păstrează sănătatea. Așteptăm cu bucurie momentul practicii, lucrul în comun va uni câmpurile energetice și va spori șansele participanților de a simți mai intens noua energie.”

- Autorul Serghey N Lazarev