Serghey Nicolaevich Lazarev a efectuat practica împreună cu toți participanții ”live” în ziua de Duminică, 10 Aprilie 2022 ora 13 fix. Accesul la înregistrarea practicii este disponibil încă 7 zile (până Duminica 17 Aprilie inclusiv) timp în care participantii sunt sfătuiți sa repete, de preferat ZILNIC, practica pe această perioadă în care Serghey Lazarev susține energia. După cele 7 zile accesul pe platformă va fi retras lăsând posibilitatea participanților de a se obișnui cu noua energie și de a continua lucrul cu sine in mod individual.

"Sclavia exterioară este o consecință a sclaviei interioare. Oamenii care trăiesc prin intermediul instinctelor vor fi și la exterior într-o stare de sclavie.

”Omul are 3 instincte. Primul, principalul instinct, este iubirea față de Dumnezeu, fără de care este imposibil să trăim. Cel de Sus ne dă totul - energie, viață, iubire - care este cel mai important lucru. Dacă acest instinct - primul instinct - funcționează normal, atunci celelalte două instincte au ca scop să ne păstreze viața - instinctul de reproducere și instinctul de supraviețuire funcționează normal. Însă, dacă primul instinct slăbește, atunci are loc o dezvoltare hipertrofiată a instinctului care susține viața și crește dependența de celelalte două instincte. Atunci când există credință în Dumnezeu, dependența de viață și de instincte se micșorează, ea este în regulă. Dacă credința în Dumnezeu scade, atunci omul devine pe neobservate sclavul instinctelor, iar sclavia interioară naște sclavie la exterior.

Un păgân este sclavul propriilor dorințe. În momentul în care un păgân umilește pe cineva, el este fericit pentru că atunci el este la înălțime, el s-a realizat, el trăiește. Cineva se chinuie și moare, iar el este sănătos și în viață, este fericit pentru că noțiunea de unitate și noțiunea de compasiune îi sunt puțin cunoscute.

Așadar, civilizația noastră care se îndepărtează de credința în Dumnezeu și cade în cultura păgână va ajunge în mod inevitabil la relațiile pe care le-a propovăduit de fapt fascismul. Ce este fascismul? Închinarea la instinctul de supraviețuire. Doar cei perfecți vor supraviețui, doar cei perfecți trebuie să trăiască, iar ceilalți trebuie distruși. Ce înseamnă Sodoma și Gomora? Închinarea la instinctul de procreare, la poftele trupești, la sexualitate. De îndată ce o civilizație uită de credință, de iubire, de Cel de Sus și începe să se închine la instincte, această civilizație este condamnată.

Este important să realizăm cum noi devenim sclavi pe neobservate și să ințelegem cum putem să învingem această stare….”

”A trăi în sclavie înseamnă să nu-ți mai aparții. ”

Care este cauza?


Energia nu trebuie irosită pe frică, ură și judecata cuiva ci pe lupta cu cauza. Cauza constă în slăbirea iubirii, a credinței și a moralității în sufletele oamenilor. 
Dacă iubirea din sufletul unui om se epuizează, atunci toată energia este orientată spre instinct și începe să aibă loc sclavia interioară de instincte, care și dă naștere și generează sclavia exterioară.

La nivel de suflet, noi suntem unitari, de aceea capacitatea de a ne armoniza, de a aduce în armonie sentimentele este capacitatea de a ne salva pe noi înșine, propriul neam, proprii urmași și oamenii din jur.
Dacă ne orientăm către Dumnezeu și începem să simțim iubirea atunci Cel de Sus ne va proteja și ne va salva întotdeauna. 


CINE VA SUSȚINE PRACTICA:

SERGEY NIKOLAEVICH LAZAREV


”Fiecare om dorește să fie liber și fericit, dar situația actuală de pe planetă este de așa natură încât oamenilor din toate țările lumii le sunt limitate din ce în ce mai mult drepturile și libertățile.

Din acest motiv, mâhnirea, tristețea și disperarea noastră sunt inutile. ”

”O persoană care se află în sclavia cuiva sau a ceva nu poate gândi dialectic. Libertatea este independența externă și internă. Într-o stare de sclavie, energia și posibilitățile sunt limitate.”
S.N. Lazarev

Practica este pentru dumneavoastră dacă:

- Vă simțiți blocat în credințe și dogme impuse

- Experimentați sentimente și emoții negative

- Situațiile politice și sociale acute vă fac să fiți descurajat

- Nu vă simțiți liberi

- Limitele dumneavoastră personale sunt neclare

- Acceptați cu supunere circumstanțele în semn de protest

Cui se adresează această practică?

Celui Avansat

Care cunoaște multă teorie, a citit deja multe cărți și a urmărit seminarii dar are nevoie de mai multă practică în a folosi aceste cunoștințe pentru transformare în viața reală.


Unui Suflet singur

Care are nevoie de sprijin și de sentimentul că nu este singur. Lucrul în grup și discuțiile cu persoane cu aceleași idei îi vor da un sentiment de unitate, forță, energie și sprijin reciproc.


Unui Suflet rătăcit

Care se află în prezent într-o situație de viață dificilă, se confruntă cu o boală, nu poate face față dependențelor...

Unui Suflet călător


Care cunoaște multă teorie, a citit deja multe cărți și a urmărit seminarii, dar are nevoie să lucreze cu sine la un nivel mai profund.

Dupa practică:


- Ajungeți la o stare de echilibru intern și extern
- Vă simțiți eliberați de ”cătușele” impuse
- Veți simți că prindeți aripi și vă veți aminti sentimentul de libertate
- Vă îndreptați în direcția fericirii și a bunăstării

Acest curs nu este disponibil momentan.

Practica vă va ajuta la:

 • Eliberarea din sclavia instinctelor și a sclaviei induse prin mijloace de manipulare;
 • Schimbarea sentimentelor interioare epuizante, creșterea iubirii, credinței și moralității în suflet;
 • Armonizarea câmpului energetic al fiecărei persoane participante, al familiei, neamului și urmașilor;
 • Obținerea libertății interioare și creșterea „scutului” energetic de protecție;
 • Recuperarea puterii interioare și obținerea unei stări energetice de armonie, curaj, încredere și siguranță.

Sergey Nikolaevich Lazarev:


 • 40 de carti publicate
 • 500 lecții video
 • 20 000 000 exemplare vândute
 • 600 seminarii susținute
 • Peste 1 000 000 de scrisori cu marturii ale oamenilor care i-au aplicat sistemul
 • 25 de ani de studiu al legilor supreme ale existenței umane


În fiecare zi, S.N. Lazarev primește scrisori din întreaga lume cu cereri disperate de ajutor.

Întrucât autorului îi este imposibil să răspundă tuturor solicitărilor, a creat un sistem unic de lucru cu oamenii pe care îl susține în regim online. Eficacitatea noului format de lucru cu oamenii sub forma practicilor online constă tocmai în unirea participanților pentru lucrul comun în grup în același timp împreună cu S.N. Lazarev.

Lucrul comun în grup va crea un flux de energie puternic ce unește forțele tuturor participanților amplificând efectul energiei asupra tuturor.

Înregistrarea acestei practici nu va fi pus ulterior în vânzare, ea poate fi realizată doar online pe perioada celor 7 zile cât va fi disponibilă pe platformă. Eficiența acestor practici este dată de participarea laolaltă a tuturor oamenilor sub ghidarea lui Sergey Lazarev.

Mii de oameni din toată lumea se alătură acum practicilor online susținute de Sergey Nikolaevich.


Important de știut despre practicile online:


Mulți oameni au nevoie de ajutor și sprijin serios pe calea dezvoltării.

Serghei Nikolaevici a dezvoltat câteva tehnici meditative pe temele cele mai importante pentru om. Cu ajutorul meditației, participanții la practică vor putea să se adâncească ușor în propria lume interioară, să-și calmeze conștientul, urmând pur și simplu vocea din meditație, să se concentreze complet pe propriile sentimente și senzații și să prelucreze momentele necesare pentru a se întoarce din meditație într-o stare reînoită.

Pentru a intensifica și mai mult rezultatul, S.N. Lazarev va efectua practica împreună cu toți participanții. Pentru aceasta, Serghei Nikolaevici va înregistra în prealabil meditația pe care o va folosi în timpul practicii de grup. Acest lucru îi va permite să se cufunde complet în procesul de lucru și de susținere la nivel de câmp în timpul practicii online.

Regularitatea practicilor care vor fi efectuate va ajuta participanții pas cu pas să-și îmbunătățească starea interioară, să se umple de energie vitală și să își atingă scopurile propuse.

Pentru a-ți îmbunătăți cu adevărat viața, pentru a te schimba atât la interior, cât și la exterior, este necesar să dedici timp propriei dezvoltări. Practicile ghidate de Sergey Lazarev și aplicarea cunoștințelor dobândite în viață îți oferă o dezvoltare și un progres real.

Este important de reținut că cea mai eficientă practică este aceea în care oamenii se adună pentru a lucra în comun în anumite momente împreună cu S.N. Lazarev.

S.N. Lazarev intenționează să efectueze practici de grup în regim online o dată pe lună cu toate țările care dețin drepturile de autor si difuzare a cercetărilor lui. De aceea, fiecare doritor va putea să participe la momentul, potrivit pentru el..

- Practicile se desfășoară pe platforma scoala.lazarevsn.ro unde, la inscriere, este necesară crearea unui cont cu adresa de email corectă si o parolă pe care o alegeți dumneavoastra. Practica se poate accesa ulterior doar prin autentificarea in contul dumneavoastra de Scoala la

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Cum se va desfașura practica?

Practica nu este interactivă, nu sunteți vazut(ă) sau auzit(ă) in timpul practicii și nu trebuie să faceți nimic decât să vă creați un mediu în care vă simțiți confortabil și să vă relaxați in timp ce urmăriți transmisia ”live” cu Sergey N. Lazarev.

Prin faptul că toți participanții se conectează in același moment la informația prezentată, se creează un flux energetic puternic comun ce ii unește.

S.N. Lazarev se conectează în același timp cu participanții la acest câmp comun care se formează, susținând-ul energetic si lucrând asupra acestuia.

Timp de aproximativ o oră și jumătate, toți participanții vor urmări transmisia ”live” in ziua de Duminică, 30 Ianuarie începând cu ora 13 fix.

Ulterior, practica este diponibilă 7 zile timp în care participanții sunt sfătuiți să repete ZILNIC practica pe toată perioada cât autorul susține energia. După cele 7 zile accesul pe platformă este retras lăsând posibilitatea participanților de a se obișnui cu noua energie și de a continua individual lucrul cu sine.

Extras practică online de grup susținută de Sergey N. Lazarev


Cele mai dese întrebari:


Am plătit pentru practică, dar cand vreau să o accesez mă întoarce înapoi la pagina de cumpărare.

Înseamnă că ati intrat in Scoală dar NU ati intrat si in contul dumneavoastră si platforma nu vă recunoaste.

In acest caz, trebuie sa accesati sectiunea Intra in cont”.

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Când ar trebui să mă alătur practicii?

Transmisia va începe cu o oră înainte de practica propiu-zisă, astfel încât să puteți verifica accesul pe platforma si oferindu-vă ocazia de a va liniști mintea inainte de practică.

Am plătit pentru practică, dar nu am timp pentru ea. Voi putea să o văd mai târziu?

Da, puteți. O înregistrare a practicii este disponibilă online timp o săptămână.

Am plătit pentru practică, dar nu am primit pe e-mail un link de participare.

Nu se mai trimit link-uri pe email, Practica va avea loc pe platforma scoala.lazarevsn.ro unde, la inscriere, este necesară crearea unui cont cu adresa de email corectă si o parolă pe care o alegeți dumneavoastra. Practica se poate accesa ulterior doar prin autentificarea in contul dumneavoastra de Scoala la

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Am uitat parola si nu am buton de resetare.

Pe unele telefoane butonul ”Am uitat parola” nu este vizibil, este necesar sa intrati sa o schimbati de pe un calculator la aceeasi adresa a scolii https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Este pentru prima dată când particip la o practică. Cum se va desfășura și cum mă pot pregăti pentru ea?

Cu cateva zile inainte de practica, asigurați-vă că puteti accesa practica, aceasta este disponibilă în contul dvs personal din Scoală la:

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

In ziua de Duminica încercați să creați un mediu în care să vă simțiți confortabil și în care nimic nu vă va distrage atenția de la proces și accesati practica cu aprox 45 de minute înainte, adica in jurul orei 12.15. Daca la ora 13 practica nu incepe, este necesar doar sa dati un ”REFRESH” la pagina.

În timpul practicii, încercați să pastrati mediul în care să vă simțiți confortabil și în care nimic nu vă va distrage atenția de la proces. In cazul in care simtiti o stare accentuata de somnolenta chiar daca nu ii pueti rezista, puteti inchide ochii insa nu inchideti practica! Continuati sa ascultati vocea lui SN Lazarev, chiar daca nu intelegeti limba rusa informatia va ocoli constientul si va patrunde in subconstient.

Repetati ulterior practica timp de 7 zile consecutive cel putin o data pe zi.

La cât timp după ce practica a fost online poate fi revăzută?

Practica poate fi reluată la aproximativ 1 ora după ce ”live”-ul s-a incheiat. Avem nevoie de timp pentru a converti înregistrarea și a o pune in Scoală. .

De ce toate celelalte materiale digitale din Scoala SN Lazarev sunt disponibile nelimitat dar practicile online de grup sunt disponibile doar 7 zile?

Prin intermediul celorlalte materiale autorul oferă informație, insă practicile reprezintă mult mai mult decât doar informație. Este important ca practica sa fie comprimata pe perioada celor 7 zile - pe langa disponibilitatea lui SN Lazarev mai este vorba si de faptul că. daca ar fi pe o perioada mai lunga  sau impartită in 2 serii, participantii nu ar mai fi in numar mare toti in acelasi timp, campul energetic care se formeaza ar fi "diluat' sau impartit in doua. Puterea in cazul practicilor nu stă atat in informatia transmisă cat in purificarile care au loc la nivel de camp. Informatia este pretioasa de asemeni insa are in cazul practicilor mai mult rolul de a tine participantii conectati in acelasi timp la campul comun care se creeaza si asupra caruia lucreaza dl Lazarev. De aceea practica are efect si daca este ascultata cu ochii inchisi. SN Lazarev sustine energia doar pe perioada celor 7 zile.

DE CE ȚINE SERGEY NICOLAEVICH

practicile online de grup?


"Uneori ne confruntam cu o lipsă de înțelegere a legilor divine sau nu avem energia necesară pentru a ne schimba la interior.


Practicile online susținute de SN Lazarev vin ca un ajutor energetic primit de la distanță de la unul dintre cei mai apreciați parapsihologi din lume."

Dumnezeu este iubire. Dacă încercăm să păstrăm dragostea în sufletele noastre și ne străduim în mod constant să o sporim, suntem ca Dumnezeu și putem depăși orice problemă și boală. Iubirea ne dă putere, energie, optimism și ne asigură realizarea obiectivelor și împlinirea dorințelor.


Cum ne creștem propria energie pentru a ne transforma viața așa cum ne-o dorim? De unde să luăm această energie?


Cum ne creștem iubirea în suflet?


„În primul rând, este necesar să înțelegeți și să simțiți că creșterea iubirii în suflet nu este doar o acumulare, ci o continuitate a sentimentului de iubire. Atunci când o persoană face pași mici, dar urcă în mod continuu, se ridică la înălțimi mai mari. Capacitatea de a aspira neîncetat spre iubire este capacitatea de a păstra iubirea în suflet indiferent de situație.”

Omul, prin matricea originală se poate vindeca pe el si iși poate vindeca viața dacă reușește să îndeparteze blocajele, constrăngerile, programele din câmpul energetic.

Pentru aceasta, este necesar să învătăm să ne curățăm în mod conștient de energia negativă, de frică, să ne relaxam, să ne detașăm de agitația și de problemele zilnice, să ne umplem de energia iubirii și a bucuriei.

Această practică vă va ajuta să simțiți mai profund că iubirea ne salvează, ne ajută și ne împinge să ne dezvoltăm, că sentimentul de iubire este cea mai mare valoare, că nu există niciun motiv pentru a nu iubi și că nu poti realiza nimic fără iubire.

În timpul practicii veți avea ocazia să treceți din nou prin cele mai dureroase situații de conflict dar de aceasta dată având sentimentul iubirii și al prezenței Atotputernicului în toate și, în consecință, să puteți să păstrați și să creșteți iubirea din sufletul vostru, care este baza oricărei fericiri umane.

Acest curs nu este disponibil momentan.

„A fost ceva netrăit pâna acum...parcă între Cer și suflet a fost o legătură directă, fară intermediari, de înteles a iubirii...ceva unic, toate golurile sufletești s-au umplut și vreau să mențin starea permanent...radiez...ceea ce vă doresc si vouă... mă aștept la reacții din exterior...dar acum știu cum sa le accept / primesc...cred ca știu...la asta trebuie sa lucrăm intens...să menținem starea asta inălțatoare... Eu vă multumesc... cred că faptul ca suntem toți în aceeași intenție contează mult...!”


— Alina, participant practică online

CINE ESTE

Sergey Nicolaevich Lazarev


S.N. Lazarev este cunoscut de milioane de oameni din intreaga lume ca autor al unor serii de cărți - „Diagnosticarea Karmei”, „Omul viitorului”, „Experiența supraviețuirii”, în total 40 titluri publicate și traduse în 16 limbi. În opera lui realizează o sinteza a științei și religiei, a pedagogiei, psihologiei și medicinei. Cercetările sale permit înțelegerea semnificației cărților sacre precum Biblia, Coranul, Tora și Bhagavad Gita.

SN Lazarev a reușit să urmărească relația cauză-efect dintre viziunea asupra lumii a unei persoane și evenimentele care au loc cu el, cu starea și viitorul său fizic și mental.

Cercetările lui Sergey Nikolaevici Lazarev în domeniul studiului legilor existenței sunt unice în întreaga lume, neavând analog în istoria omenirii. Reputația lui a depășit de peste 20 de ani granițele tării de origine, devenind un adevărat fenomen în viață al Rusiei.

Reputația lui s-a extins o dată cu numărul impresionant de vindecări spontane pe care le-au experimentat pacienții și cititorii lui (boli incurabile, cancere în faze terminale, scleroza în plăci, schizofrenii, etc.) precum și ca urmare a peste 1 000 000 de mărturii ale oamenilor care își rezolvaseră în mod uimitor situații tragice de viață în urma cărților citite sau a participării la seminarii.


Peste 5000 de participanți

în România la edițiile trecute


Milioane de cititori și participanți la sesiunile cu Sergey Lazarev din întreaga lume au mărturisit că cel mai simplu contact cu informația autorului (prin intermediul cărților, seminariilor sau a practicilor ghidate) a produs constientizari surprinzatoare in legatura cu cauza problemei cu care se confruntau. De multe ori, doar simpla conștientizare a adus îmbunătățiri substanțiale și i-a ajutat în rezolvarea celor mai grave probleme.

Cristina

„Am participat si la prima meditatie organizata, dar aceasta a fost minunata! Am simtit o bucurie si o pace interioara divina! Va multumesc din suflet tuturor celor care ati facut posibil, prin eforturi mari, ca noi astazi sa participam la o astfel de experienta! Si multumesc din suflet SN Lazarev ca existati! ”


Doina

„Dacă aș putea exprima în cuvinte valurile de iubire care mă cuprind în timpul meditațiilor ghidate de SN Lazarev si felul în care mă fac să mă simt și să văd viața, să o accept… dar, din păcate nu pot exprima, acest lucru poate fi trăit doar de participanții la practică. Dar pot spune că este absolut minunat, înălțător și recomand tuturor cu cea mai mare căldură!!❤”

Tatiana

„La nivel de corp și minte ( exterior) este ușor de redat in cuvinte , dar la nivel de suflet , eu nu găsesc cuvinte , sunt obișnuita cu meditatiile dar acum e o senzație noua. Sper sa reușesc sa o înțeleg . Pace și armonie💟”

Gabriela

”Recunostința și iubire pt această meditație ❤🙏....am avut așa o stare minunată, plină de iubire infinită și recunostința pentru tot Universul și pentru toate ființele ❤multumesc, multumesc, multumesc ❤🙏


Georgiana

”Eu am făcut meditația și pot spune că...pe lângă faptul ca te duce într-o stare de relaxare extraordinară și vindecare.....ajută foarte mult!!!”

Simona

„A fost DIVIN, simt ca plutesc . Multumesc cu recunostiinta pentru acest dar si pentru munca depusa.”

”..........și eu am înțeles că această stare este cel mai important medicament pentru destin și pentru sănătate.

Cu alte cuvinte, noi trebuie să trăim în două logici. Noi trebuie să acceptăm în mod absolut logica Divină - în suflet trebuie să existe iubire, acceptare, înțelegerea faptului că orice se face, se face spre binele sufletului, iar la exterior noi trebuie să trăim după logica umană. Dacă există logica Divină, atunci logica umană va înceta să fie crudă. Logica jignirii, a supărării, a urei se va transforma în logica educației și a schimbării. Adică în momentul în care noi vedem niște probleme, noi putem să ne împotrivim și să facem ceva la nivel exterior, la nivel fizic. Însă, de cele mai multe ori nivelul fizic nu este eficient.

Planurile subtile - nivelul spiritual oferă un efect mai mare.

Dar cel mai mare efect îl oferă schimbarea sufletului pentru că la nivel de suflet noi putem schimba lumea Sufletul se atinge de acele planuri în care este reglat tot cursul evenimentelor.

De aceea, capacitatea de a ne schimba la interior, de a învăța să iubim și, în același timp să acționăm în mod activ - să ne îndeplinim propriile dorințe, constituie calea corectă.”

SN Lazarev

Dragi cititori!

Numarul celor care vor să se schimbe cu adevărat crește, acest lucru mă bucură mult!


„Încă din primele cărți, cu 25 de ani în urmă, spuneam că în anul 2020 va fi o energie nouă și că vor începe schimbări serioase. Acestea au început după anul 2012, însă schimbările importante și cele de dimensiuni mari încep chiar acum.

Este necesar ca oamenii să înceapă să se schimbe. Dacă un om nu dorește să se schimbe, cum este el ajutat? El este ajutat prin epidemii, cataclisme, cutremure... Din această cauză este important să înțelegem cum să ne comportăm corect.

Cu cât suntem mai armonioși, cu cât există mai multă iubire în suflet cu atât de adaptăm la lumea din jur cu atât noi putem să supraviețuim. Este foarte important să fim flexibili, să fim blânzi și pregătiți pentru schimbare și dezvoltare.

Pentru a ne schimba și a ne adapta la lumea din jur avem nevoie de energie. De unde luăm această energie? Principala energie vitală noi nu o primim prin mâncare, ci prin sufletele noastre. Această energie pătrunde în sufletul nostru atunci când există iubire în suflet.

De ce? Pentru ca Cel de Sus este sursa energiei. Dumnezeu este iubire și, cu cât există mai multă iubire în sufletul nostru cu atât suntem mai înclinați spre iubire, blândețe, milă, compasiune, cu atât mai mult apare energia în sufletul nostru. 

Această energie ne oferă viitorul și permite urmașilor noștri să supraviețuiască și nouă ne păstrează sănătatea. Așteptăm cu bucurie momentul practicii, lucrul în comun va uni câmpurile energetice și va spori șansele participanților de a simți mai intens noua energie.”

- Autorul Serghey N Lazarev Acest curs nu este disponibil momentan.