Sergey Nicolaevich Lazarev continuă pentru poporul român seria de practici online de grup cu o temă esențială în contextul actual pentru planeta noastră si pentru viața fiecăruia dintre noi în parte.

Creșterea iubirii în suflet

Omul, prin matricea originală se poate vindeca pe el si iși poate vindeca viața dacă reușește să îndeparteze blocajele, constrăngerile, programele din câmpul energetic.

Pentru aceasta, este necesar să învătăm să ne curățăm în mod conștient de energia negativă, de frică, să ne relaxam, să ne detașăm de agitația și de problemele zilnice, să ne umplem de energia iubirii și a bucuriei.

Această practică vă va ajuta să simțiți mai profund că iubirea ne salvează, ne ajută și ne împinge să ne dezvoltăm, că sentimentul de iubire este cea mai mare valoare, că nu există niciun motiv pentru a nu iubi și că nu poti realiza nimic fără iubire.

În timpul practicii veți avea ocazia să treceți din nou prin cele mai dureroase situații de conflict dar de aceasta dată având sentimentul iubirii și al prezenței Atotputernicului în toate și, în consecință, să puteți să păstrați și să creșteți iubirea din sufletul vostru, care este baza oricărei fericiri umane.

”Observați ce fac acum cei din guvernul mondial. Ei introduc limite, pedepse, izolare, caută un vaccin, însă nimeni nu vorbește despre faptul că trebuie să ne întărim imunitatea. Căci fără imunitate niciun vaccin nu ne va ajuta. Și este mult mai ușor să ne întărim imunitatea decât toate aceste izolări, distrugeri ale economiei.....

Și, apropo, cea mai importantă condiție pentru îmbunătățirea imunității - iar imunitatea este energie, energie vitală - este lipsa depresiei, a tristeții și a agresivității. Deznădejdea disperarea, tristețea, pierderea scopului și sentimentul lipsei de sens al vieții distrug cel mai tare imunitatea. Prin urmare, reiese că toate acțiunile guvernelor din zilele noastre activează anume tocmai aceste sentimente. Încercând să vindece în acest mod intră dimpotrivă într-o stare și mai primejdioasă.

Din acest motiv, abilitatea de a ne întoarce la iubire, dorința de a iubi corect și de a accepta voia Divină reprezintă condiția principală atât a scăpării de diverse boli cât și salvarea civilizației noastre. Acest lucru este foarte important.”

Divinul înseamnă iubire


Dacă încercăm să păstrăm dragostea în sufletul nostru și ne străduim în mod constant să o sporim, suntem asemeni lui Dumnezeu si putem depăși orice problemă șau boală. Iubirea este cea care ne dă putere, energie, optimism, asigură realizarea obiectivelor și împlinirea dorințelor noastre.

Cum ne creștem propria energie pentru a ne transforma viața așa cum ne-o dorim? De unde să luăm această energie?

Cum ne creștem iubirea în suflet?


„În primul rând, este necesar să înțelegeți și să simțiți că creșterea iubirii în suflet nu este doar o acumulare, ci o continuitate a sentimentului de iubire. Atunci când o persoană face pași mici, dar urcă în mod continuu, se ridică la înălțimi mai mari. Capacitatea de a aspira neîncetat spre iubire este capacitatea de a păstra iubirea în suflet indiferent de situație.”

”..........și eu am înțeles că această stare este cel mai important medicament pentru destin și pentru sănătate.

Cu alte cuvinte, noi trebuie să trăim în două logici. Noi trebuie să acceptăm în mod absolut logica Divină - în suflet trebuie să existe iubire, acceptare, înțelegerea faptului că orice se face, se face spre binele sufletului, iar la exterior noi trebuie să trăim după logica umană. Dacă există logica Divină, atunci logica umană va înceta să fie crudă. Logica jignirii, a supărării, a urei se va transforma în logica educației și a schimbării. Adică în momentul în care noi vedem niște probleme, noi putem să ne împotrivim și să facem ceva la nivel exterior, la nivel fizic. Însă, de cele mai multe ori nivelul fizic nu este eficient.

Planurile subtile - nivelul spiritual oferă un efect mai mare.

Dar cel mai mare efect îl oferă schimbarea sufletului pentru că la nivel de suflet noi putem schimba lumea Sufletul se atinge de acele planuri în care este reglat tot cursul evenimentelor.

De aceea, capacitatea de a ne schimba la interior, de a învăța să iubim și, în același timp să acționăm în mod activ - să ne îndeplinim propriile dorințe, constituie calea corectă.”


”Eu sunt intrebat;

- Oare chiar există un complot mondial?

- Oare chiar vor să nimicească cea mai mare parte a populației lumii?

- Cum permite Dumnezeu acest lucru?”


Să ne gândim.......ce iși dorește Dumnezeu de la noi?

Acum 2000 de ani Hristos a spus: „Din cauza înmulţirii fărădelegii, dragostea multora se va răci”.

Eu am cugetat la cum va arăta lumea în care iubirea dispare din sufletele oamenilor. Aceasta arată ca un lagăr de concentrare, ca o societate sclavagistă, ca o lume în care dispare compasiunea, dispare moralitatea deoarece nu există nici moralitate, nici compasiune fără iubire. Și este foarte important ce drum va alege fiecare dintre noi - dacă va merge către înrăire și depresie sau va merge spre iubire.

Ce își doreste Dumnezeu de la noi? Ca noi să ne întoarcem, să revenim la El. Dumnezeu este iubire și dacă noi ne întoarcem la iubire atunci putem schimba lumea. Dacă vom continua doar cu interesele noastre materiale și spirituale uitând de iubire, atunci orice încercări am face, lumea este condamnată. Cum arată iubirea Divină? Cum să faci alegerea corectă?.......”

DE CE ȚINE SERGEY NICOLAEVICH

practicile online de grup?


În fiecare zi, S.N. Lazarev primește scrisori din întreaga lume cu cereri disperate de ajutor. Întrucât autorului îi este imposibil să răspundă tuturor solicitărilor, a creat un sistem unic de lucru cu oamenii, în regim online.


"Uneori ne confruntam cu o lipsă de înțelegere a legilor divine sau nu avem energia necesară pentru a ne schimba la interior.


Practicile online susținute de SN Lazarev vin ca un ajutor energetic primit de la distanță de la unul dintre cei mai apreciați parapsihologi din lume."

„A fost ceva netrăit pâna acum...parcă între Cer și suflet a fost o legătură directă, fară intermediari, de înteles a iubirii...ceva unic, toate golurile sufletești s-au umplut și vreau să mențin starea permanent...radiez...ceea ce vă doresc si vouă... mă aștept la reacții din exterior...dar acum știu cum sa le accept / primesc...cred ca știu...la asta trebuie sa lucrăm intens...să menținem starea asta inălțatoare... Eu vă multumesc... cred că faptul ca suntem toți în aceeași intenție contează mult...!”


— Alina, participant practică online

Extras practică online de grup susținută de Sergey N. Lazarev


Creșterea iubirii in suflet

Duminica, 18 Iulie 2021, ora 13:00


CINE ESTE

Sergey Nicolaevich Lazarev


S.N. Lazarev este cunoscut de milioane de oameni din intreaga lume ca autor al unor serii de cărți - „Diagnosticarea Karmei”, „Omul viitorului”, „Experiența supraviețuirii”, în total 40 titluri publicate și traduse în 16 limbi. În opera lui realizează o sinteza a științei și religiei, a pedagogiei, psihologiei și medicinei. Cercetările sale permit înțelegerea semnificației cărților sacre precum Biblia, Coranul, Tora și Bhagavad Gita.

SN Lazarev a reușit să urmărească relația cauză-efect dintre viziunea asupra lumii a unei persoane și evenimentele care au loc cu el, cu starea și viitorul său fizic și mental.

Cercetările lui Sergey Nikolaevici Lazarev în domeniul studiului legilor existenței sunt unice în întreaga lume, neavând analog în istoria omenirii. Reputația lui a depășit de peste 20 de ani granițele tării de origine, devenind un adevărat fenomen în viață al Rusiei.

Reputația lui s-a extins o dată cu numărul impresionant de vindecări spontane pe care le-au experimentat pacienții și cititorii lui (boli incurabile, cancere în faze terminale, scleroza în plăci, schizofrenii, etc.) precum și ca urmare a peste 1 000 000 de mărturii ale oamenilor care își rezolvaseră în mod uimitor situații tragice de viață în urma cărților citite sau a participării la seminarii.


Milioane de cititori și participanți la sesiunile cu Sergey Lazarev din întreaga lume au mărturisit că cel mai simplu contact cu informația autorului (prin intermediul cărților, seminariilor sau a practicilor ghidate) a produs constientizari surprinzatoare in legatura cu cauza problemei cu care se confruntau. De multe ori, doar simpla conștientizare a adus îmbunătățiri substanțiale și i-a ajutat în rezolvarea celor mai grave probleme.

Peste 5000 de participanți

în România la edițiile trecute


Cristina

„Am participat si la prima meditatie organizata, dar aceasta a fost minunata! Am simtit o bucurie si o pace interioara divina! Va multumesc din suflet tuturor celor care ati facut posibil, prin eforturi mari, ca noi astazi sa participam la o astfel de experienta! Si multumesc din suflet SN Lazarev ca existati! ”


Doina

„Dacă aș putea exprima în cuvinte valurile de iubire care mă cuprind în timpul meditațiilor ghidate de SN Lazarev si felul în care mă fac să mă simt și să văd viața, să o accept… dar, din păcate nu pot exprima, acest lucru poate fi trăit doar de participanții la practică. Dar pot spune că este absolut minunat, înălțător și recomand tuturor cu cea mai mare căldură!!❤”

Tatiana

„La nivel de corp și minte ( exterior) este ușor de redat in cuvinte , dar la nivel de suflet , eu nu găsesc cuvinte , sunt obișnuita cu meditatiile dar acum e o senzație noua. Sper sa reușesc sa o înțeleg . Pace și armonie💟”

Gabriela

”Recunostința și iubire pt această meditație ❤🙏....am avut așa o stare minunată, plină de iubire infinită și recunostința pentru tot Universul și pentru toate ființele ❤multumesc, multumesc, multumesc ❤🙏


Georgiana

”Eu am făcut meditația și pot spune că...pe lângă faptul ca te duce într-o stare de relaxare extraordinară și vindecare.....ajută foarte mult!!!”

Simona

„A fost DIVIN, simt ca plutesc . Multumesc cu recunostiinta pentru acest dar si pentru munca depusa.”

Acest curs nu este disponibil momentan.

Dragi cititori!

Numarul celor care vor să se schimbe cu adevărat crește, acest lucru mă bucură mult!

„Încă din primele cărți, cu 25 de ani în urmă, spuneam că în anul 2020 va fi o energie nouă și că vor începe schimbări serioase. Acestea au început după anul 2012, însă schimbările importante și cele de dimensiuni mari încep chiar acum.

Este necesar ca oamenii să înceapă să se schimbe. Dacă un om nu dorește să se schimbe, cum este el ajutat? El este ajutat prin epidemii, cataclisme, cutremure... Din această cauză este important să înțelegem cum să ne comportăm corect.

Cu cât suntem mai armonioși, cu cât există mai multă iubire în suflet cu atât de adaptăm la lumea din jur cu atât noi putem să supraviețuim. Este foarte important să fim flexibili, să fim blânzi și pregătiți pentru schimbare și dezvoltare.

Pentru a ne schimba și a ne adapta la lumea din jur avem nevoie de energie. De unde luăm această energie? Principala energie vitală noi nu o primim prin mâncare, ci prin sufletele noastre. Această energie pătrunde în sufletul nostru atunci când există iubire în suflet.

De ce? Pentru ca Cel de Sus este sursa energiei. Dumnezeu este iubire și, cu cât există mai multă iubire în sufletul nostru cu atât suntem mai înclinați spre iubire, blândețe, milă, compasiune, cu atât mai mult apare energia în sufletul nostru. 

Această energie ne oferă viitorul și permite urmașilor noștri să supraviețuiască și nouă ne păstrează sănătatea. Așteptăm cu bucurie momentul practicii, lucrul în comun va uni câmpurile energetice și va spori șansele participanților de a simți mai intens noua energie.”

- Autorul Serghey N Lazarev