Este necesar să înțelegem legile după care trăiește familia - acest lucru ne permite nu numai să ne vedem problemele familiei, ci și să le rezolvăm.
S.N. Lazarev

Cui se adresează această practică?

CĂLĂTOR


Celor care cunosc multă teorie, au citit deja multe cărți și au urmărit seminarii și au nevoie de mai multă practică pentru a folosi aceste cunoștințe pentru transformare în viața reală.

PIERDUT


Celor care se află în prezent într-o situație de viață dificilă, care suferă de diferite boli, care nu pot face față dependențelor

SINGUR


Celor care au nevoie de sprijin și de sentimentul că nu sunt singuri. Lucrul în grup și discuțiile cu persoane cu aceleași idei le vor da un sentiment de unitate, forță, energie și sprijin reciproc.

AVANSAT


Celor care cunosc multă teorie, au citit deja multe cărți și au urmărit seminarii, dar au nevoie de o muncă mai aprofundată

CELOR CARE SIMT CĂ EXISTĂ O PROBLEMĂ ÎN FAMILIA LOR :


- Există o lipsă de înțelegere și armonie

- Există nemulțumiri și conflicte nerezolvate

- Vă simțiți blocat(ă) în scenarii distructive

- Atmosfera iubirii a devenit un câmp de luptă

- Vă simțiți fără sprijin și dialog deschis

DESPRE PRACTICĂ:


O familie puternică este una dintre componentele principale ale fericirii umane. O atmosferă familială armonioasă este deosebit de importantă în vremuri de instabilitate socială, când fiecare dintre noi are nevoie de înțelegere și sprijin din partea celor apropiați. Dar încă mulți oameni rătăcesc în întuneric, neînțelegând cum să construiască și să mențină o atmosferă armonioasă de dragoste și unitate în familie. Ei încearcă să-și reprime nemulțumirile față de cei dragi, să nu mai acuze și să nu mai blameze, dar nu reușesc.


Practica "Armonia în familie" aduce un mod diferit de înțelegere a principalului secret al fericirii în familie, care constă în trecerea la un nou nivel de gândire. Un gânditor păgân, considerând că cineva este vinovat, simte dispreț și condamnare și, de fapt, încearcă să-l distrugă pe celălalt. Dacă se consideră vinovat, el pune în mișcare un program de autodistrugere. De aceea, o persoană cu o mentalitate păgână nu-și poate recunoaște vina și nu-și poate cere scuze. Pentru un monoteist, recunoașterea vinovăției sale înseamnă să înțeleagă nevoia de schimbare și dezvoltare proprie și să creeze un nou nivel de relație în care va exista din ce în ce mai multă iubire și unitate.


Pentru a avea o relație de familie armonioasă, este necesar să înțelegem ce întărește și ce distruge unitatea în familie. Unitatea familiei este distrusă atunci când fiecare încearcă să își arate puterea, să își protejeze teritoriul, finanțele și să vorbească fără respect față de persoana apropiată. Dimpotrivă, respectul față de persoana iubită, lauda, sinceritatea, lăsarea sentimentelor să se desfășoare este drumul spre iubire și armonie.


Practica va ajuta să înțelegeți și să simțiți că învinovățirea și judecarea persoanei iubite este inutilă, că oamenii se pot schimba doar într-o atmosferă de iubire, căldură și încredere, va ajuta să înlocuiți iritarea cu dorința de a ajuta și de a ierta persoana iubită și pe voi înșivă, de a scăpa de gândurile negative care s-au acumulat despre cei dragi. Și, cel mai important, practica vă va ajuta să simțiți că o imagine corectă a lumii și o viziune unitară asupra lucrurilor nu este ceva mitic, detașat de viață - este cea mai importantă condiție pentru fericirea umană și, de asemenea, pentru o viață de familie fericită.

Practică online de grup

Acest curs nu este disponibil momentan.

S.N. Lazarev a efectuat practica împreună cu toți participanții. Lucrul în grup a creat un flux energetic puternic, unind punctele forte ale tuturor participanților, permițând tuturor să obțină cele mai bune rezultate.


CARE ESTE SCOPUL PRACTICII?


În fiecare zi, S.N. Lazarev primește zeci de mesaje. Mulți oameni au nevoie de ajutor și sprijin serios pe calea dezvoltării.


Pentru a ne îmbunătăți cu adevărat viața, pentru a ne schimba atât în interior, cât și în exterior, este necesar să dedicăm timp dezvoltării noastre. Practica și aplicarea în viață a cunoștințelor dobândite sunt cele care asigură adevărata dezvoltare și adevăratul progres.


Serghei a dezvoltat mai multe tehnici de meditație pe cele mai importante și esențiale subiecte pentru o persoană. Cu ajutorul practicii de meditație, participanții vor fi capabili să pătrundă cu blândețe în lumea lor interioară, să-și calmeze mintea prin simpla ascultare a vocii din meditație, să se concentreze pe deplin asupra sentimentelor și senzațiilor lor și să treacă prin momentele necesare pentru a se întoarce din meditație deja într-o stare reînnoită.


Este important de reținut că cea mai eficientă practică este aceea de a aduna oamenii pentru a lucra în comun în anumite momente împreună cu S.N. Lazarev.


Regularitatea acestor practici îi va ajuta pe participanți, pas cu pas, să-și îmbunătățească starea interioară, să se umple de energie vitală și să-și atingă obiectivele.


- Practica va avea loc pe platforma scoala.lazarevsn.ro unde, la inscriere, este necesară crearea unui cont cu adresa de email corectă si o parolă pe care o alegeți dumneavoastra. Practica se poate accesa ulterior doar prin autentificarea in contul dumneavoastra de Scoala la

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in


După practică.....


- Înțelegeți ce înseamnă o relație armonioasă

- Învățați să-i ascultați și să-i auziți pe cei dragi

- Găsește-ți calea spre un nou nivel de gândire

- Ieșiți din scenariile distructive

- Învățați cum să ieșiți din conflicte într-un mod durabil


O familie nu înseamnă doar unitate și scop comun, nu înseamnă doar sacrificiu și grijă. Este vorba, de asemenea, despre depășirea momentelor dureroase - adică a conflictului, fără de care nu există dezvoltare.

S.N. Lazarev

”Familia contribuie la dezvoltarea noastră și ne ajută să trecem prin cele mai dificile situații. Pentru a crea și a menține o familie fericită, trebuie să ai multă energie interioară; trebuie să ai dragoste și respect în familie, atunci vei fi dispus și capabil să te schimbi.”

S.N. Lazarev

DE CE ȚINE SERGEY NICOLAEVICH

practicile online de grup?


Întrucât autorului îi este imposibil să răspundă tuturor solicitărilor venite din toate colțurile lumii, a creat un sistem unic de lucru cu oamenii, în regim online.


"Uneori ne confruntam cu o lipsă de înțelegere a legilor divine sau nu avem energia necesară pentru a ne schimba la interior.


Practicile online susținute de SN Lazarev vin ca un ajutor energetic primit de la distanță de la unul dintre cei mai apreciați parapsihologi din lume."

„A fost ceva netrăit pâna acum...parcă între Cer și suflet a fost o legătură directă, fară intermediari, de înteles a iubirii...ceva unic, toate golurile sufletești s-au umplut și vreau să mențin starea permanent...radiez...ceea ce vă doresc si vouă... mă aștept la reacții din exterior...dar acum știu cum sa le accept / primesc...cred ca știu...la asta trebuie sa lucrăm intens...să menținem starea asta inălțatoare... Eu vă multumesc... cred că faptul ca suntem toți în aceeași intenție contează mult...!”


— Alina, participant practică online

Extras practică online de grup susținută de Sergey N. Lazarev


”O familie fericită este aceea în care există conflicte care sunt rezolvate corect. Este capacitatea de a accepta și de a face compromisuri, capacitatea de a ierta și de a ceda.”

S.N. Lazarev

Acest curs nu este disponibil momentan.

”Învățând cum să gestionăm în mod corespunzător conflictele putem menține armonia în familiile noastre și îi facem fericiți pe cei dragi și pe noi înșine.

S.N. Lazarev

CINE ESTE

Sergey Nicolaevich Lazarev


S.N. Lazarev este cunoscut de milioane de oameni din intreaga lume ca autor al unor serii de cărți - „Diagnosticarea Karmei”, „Omul viitorului”, „Experiența supraviețuirii”, în total 40 titluri publicate și traduse în 16 limbi. În opera lui realizează o sinteza a științei și religiei, a pedagogiei, psihologiei și medicinei. Cercetările sale permit înțelegerea semnificației cărților sacre precum Biblia, Coranul, Tora și Bhagavad Gita.

SN Lazarev a reușit să urmărească relația cauză-efect dintre viziunea asupra lumii a unei persoane și evenimentele care au loc cu el, cu starea și viitorul său fizic și mental.

Cercetările lui Sergey Nikolaevici Lazarev în domeniul studiului legilor existenței sunt unice în întreaga lume, neavând analog în istoria omenirii. Reputația lui a depășit de peste 20 de ani granițele tării de origine, devenind un adevărat fenomen în viață al Rusiei.

Reputația lui s-a extins o dată cu numărul impresionant de vindecări spontane pe care le-au experimentat pacienții și cititorii lui (boli incurabile, cancere în faze terminale, scleroza în plăci, schizofrenii, etc.) precum și ca urmare a peste 1 000 000 de mărturii ale oamenilor care își rezolvaseră în mod uimitor situații tragice de viață în urma cărților citite sau a participării la seminarii.


Milioane de cititori și participanți la sesiunile cu Sergey Lazarev din întreaga lume au mărturisit că cel mai simplu contact cu informația autorului (prin intermediul cărților, seminariilor sau a practicilor ghidate) a produs constientizari surprinzatoare in legatura cu cauza problemei cu care se confruntau. De multe ori, doar simpla conștientizare a adus îmbunătățiri substanțiale și i-a ajutat în rezolvarea celor mai grave probleme.

Peste 5000 de participanți

în România la edițiile trecute


Cristina

„Am participat si la prima meditatie organizata, dar aceasta a fost minunata! Am simtit o bucurie si o pace interioara divina! Va multumesc din suflet tuturor celor care ati facut posibil, prin eforturi mari, ca noi astazi sa participam la o astfel de experienta! Si multumesc din suflet SN Lazarev ca existati! ”


Doina

„Dacă aș putea exprima în cuvinte valurile de iubire care mă cuprind în timpul meditațiilor ghidate de SN Lazarev si felul în care mă fac să mă simt și să văd viața, să o accept… dar, din păcate nu pot exprima, acest lucru poate fi trăit doar de participanții la practică. Dar pot spune că este absolut minunat, înălțător și recomand tuturor cu cea mai mare căldură!!❤”

Tatiana

„La nivel de corp și minte ( exterior) este ușor de redat in cuvinte , dar la nivel de suflet , eu nu găsesc cuvinte , sunt obișnuita cu meditatiile dar acum e o senzație noua. Sper sa reușesc sa o înțeleg . Pace și armonie💟”

Gabriela

”Recunostința și iubire pt această meditație ❤🙏....am avut așa o stare minunată, plină de iubire infinită și recunostința pentru tot Universul și pentru toate ființele ❤multumesc, multumesc, multumesc ❤🙏


Georgiana

”Eu am făcut meditația și pot spune că...pe lângă faptul ca te duce într-o stare de relaxare extraordinară și vindecare.....ajută foarte mult!!!”

Simona

„A fost DIVIN, simt ca plutesc . Multumesc cu recunostiinta pentru acest dar si pentru munca depusa.”

RĂSPUNSURI LA CELE MAI DESE ÎNTREBĂRI ;


N-am inscris la practică, dar când vreau sa o re-accesez sunt directionat catre pagina initiala de inscriere, insă eu m-am inscris deja.

Inseamna că ați intrat in Scoală insă nu ați intrat și ăn contul dvs. Accesați

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Când ar trebui să mă alătur practicii?

Transmisia va începe cu o oră înainte de antrenament, astfel încât să puteți verifica playerul video și să vă configurați computerul, dacă este necesar.

Am plătit pentru practică, dar nu am timp pentru ea. Voi putea să o văd mai târziu?

Da, puteți. O înregistrare a practicii este disponibilă online timp o săptămână.

Am plătit pentru practică, dar nu am primit pe e-mail un link de participare.

Nu se mai trimit link-uri pe email, Practica va avea loc pe platforma scoala.lazarevsn.ro unde, la inscriere, este necesară crearea unui cont cu adresa de email corectă si o parolă pe care o alegeți dumneavoastra. Practica se poate accesa ulterior doar prin autentificarea in contul dumneavoastra de Scoala la

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Am uitat parola si nu am buton de resetare.

Pe unele telefoane butonul ”Am uitat parola” nu este vizibil, este necesar sa intrati sa o schimbati de pe un calculator la aceeasi adresa a scolii https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Este pentru prima dată când particip la o practică. Cum se va desfășura și cum mă pot pregăti pentru ea?

Înainte de începerea practicii (de preferință cu aproximativ o oră înainte), asigurați-vă că puteti accesa practica care este disponibilă în contul personal din Scoala. Daca la ora 13 practica nu incepe, este necesar sa dati ”REFRESH” la pagina.

În timpul practicii în sine, încercați să creați un mediu în care să vă simțiți confortabil și în care nimic nu vă va distrage atenția de la proces. In cazul in care simtiti o stare accentuata de somnolenta chiar daca nu ii pueti rezista, nu inchideti practica!

Repetati ulterior practica timp de 7 zile consecutive cel putin o data pe zi.

La cât timp după ce practica a fost online poate fi revăzută?

Practica poate fi reascultată la câteva ore după ce s-a terminat. Avem nevoie de timp pentru a converti înregistrarea și a o posta.

Dragi cititori!

Numarul celor care vor să se schimbe cu adevărat crește, acest lucru mă bucură mult!

„Încă din primele cărți, cu 25 de ani în urmă, spuneam că în anul 2020 va fi o energie nouă și că vor începe schimbări serioase. Acestea au început după anul 2012, însă schimbările importante și cele de dimensiuni mari încep chiar acum.

Este necesar ca oamenii să înceapă să se schimbe. Dacă un om nu dorește să se schimbe, cum este el ajutat? El este ajutat prin epidemii, cataclisme, cutremure... Din această cauză este important să înțelegem cum să ne comportăm corect.

Cu cât suntem mai armonioși, cu cât există mai multă iubire în suflet cu atât de adaptăm la lumea din jur cu atât noi putem să supraviețuim. Este foarte important să fim flexibili, să fim blânzi și pregătiți pentru schimbare și dezvoltare.

Pentru a ne schimba și a ne adapta la lumea din jur avem nevoie de energie. De unde luăm această energie? Principala energie vitală noi nu o primim prin mâncare, ci prin sufletele noastre. Această energie pătrunde în sufletul nostru atunci când există iubire în suflet.

De ce? Pentru ca Cel de Sus este sursa energiei. Dumnezeu este iubire și, cu cât există mai multă iubire în sufletul nostru cu atât suntem mai înclinați spre iubire, blândețe, milă, compasiune, cu atât mai mult apare energia în sufletul nostru. 

Această energie ne oferă viitorul și permite urmașilor noștri să supraviețuiască și nouă ne păstrează sănătatea. Așteptăm cu bucurie momentul practicii, lucrul în comun va uni câmpurile energetice și va spori șansele participanților de a simți mai intens noua energie.”

- Autorul Serghey N Lazarev ”..........și eu am înțeles că această stare este cel mai important medicament pentru destin și pentru sănătate.

Cu alte cuvinte, noi trebuie să trăim în două logici. Noi trebuie să acceptăm în mod absolut logica Divină - în suflet trebuie să existe iubire, acceptare, înțelegerea faptului că orice se face, se face spre binele sufletului, iar la exterior noi trebuie să trăim după logica umană. Dacă există logica Divină, atunci logica umană va înceta să fie crudă. Logica jignirii, a supărării, a urei se va transforma în logica educației și a schimbării. Adică în momentul în care noi vedem niște probleme, noi putem să ne împotrivim și să facem ceva la nivel exterior, la nivel fizic. Însă, de cele mai multe ori nivelul fizic nu este eficient.

Planurile subtile - nivelul spiritual oferă un efect mai mare.

Dar cel mai mare efect îl oferă schimbarea sufletului pentru că la nivel de suflet noi putem schimba lumea Sufletul se atinge de acele planuri în care este reglat tot cursul evenimentelor.

De aceea, capacitatea de a ne schimba la interior, de a învăța să iubim și, în același timp să acționăm în mod activ - să ne îndeplinim propriile dorințe, constituie calea corectă.”


Acest curs nu este disponibil momentan.