Serghey Nicolaevich Lazarev a efectuat practica împreună cu toți participanții în timpul transmisiunii ”live” din ziua de Duminică, 29 Ianuarie 2022 ora 13 fix. Accesul la înregistrarea practicii este acum disponibil timp de 7 zile (până Duminică 5 Februarie inclusiv), timp în care participanții sunt sfătuiți să repete zilnic practica pe această perioadă în care Serghey Lazarev susține energia. După cele 7 zile accesul pe platformă va fi retras lăsând posibilitatea participanților de a se obișnui cu noua energie și de a continua lucrul cu sine în mod individual.

”Pentru a lucra asupra ta, trebuie să te schimbi. Pentru a te schimba, ai nevoie de energie. Iar pentru a avea energie, trebuie să te conectezi la iubire. Pentru a te acorda cu ea, trebuie să o vezi în fiecare situație ca pe o cauză, ca pe un scop și ca pe un rezultat.”

 S.N. Lazarev

„Acceptarea noii energii”

Trăim într-o perioadă în care o lume nouă se naște și un nou viitor se deschide în fața omenirii. Cum putem trata viitorul în mod corespunzător, astfel încât energia noului timp să servească la dezvoltarea noastră și nu la degradare? Cum să nu distrugem energia viitorului? Cum să depășim disperarea în fața prăbușirii viitorului și putem vorbi măcar de prăbușirea viitorului?

Ce ne așteaptă pe toți în noul an depinde de noi. Viitorul nostru personal, dar și cel colectiv, depinde de gândurile și acțiunile fiecăruia dintre noi. 

Energia subtilă a noului an vine spre noi, deschizând noi și vaste posibilități. În măsura în care o canalizăm corect, ne va permite să rezolvăm multe probleme grave și să obținem succes în eforturile noastre.

Despre practică:


Energia nouă ne ajută să mergem înainte, ne ajută să ne dezvoltăm și să realizăm ceea ce ne dorim. Cu Noua Energie, deblocăm ceea ce este deja în noi - abilitățile și capacitățile noastre potențiale.


Percepția noii energii este individuală. Se întâmplă pentru fiecare persoană în ritmul său.


Pentru a primi Noua Energie, este necesar să ne curățăm de vechile energii negative - resentimente, regrete, frici și alte blocaje diverse, făcând loc Noului. Energia poate fi diferită. Și este important să învățăm să o simțim și să o direcționăm în direcția corectă. Există un timp pentru acțiune, dar există și un timp pentru concentrare și acumulare de energie.


Cu ajutorul practicii, puteți simți liniștea și calmul care vă umple de energie și care vă va permite să faceți ceea ce doriți fără să vă obosiți, păstrându-vă energia pe termen mai lung. O stare internă armonioasă ne ajută să ne simțim mai bine, să ne înțelegem adevăratele nevoi și să distingem dorința de pasiune.


Acordați-vă timp pentru a vă armoniza starea interioară, pentru a vă reînnoi energia și pentru a obține transformarea pe care doriți să o vedeți în viața dumneavoastră.

Acceptarea noii energii

Practică online de grup

Duminica, 29 Ianuarie 2023, ora 13:00

Cui se adresează această practică?


Celui Avansat

Care cunoaște multă teorie, a citit deja multe cărți și a urmărit seminarii dar are nevoie de mai multă practică în a folosi aceste cunoștințe pentru transformare în viața reală.


Unui Suflet singur

Care are nevoie de sprijin și de sentimentul că nu este singur. Lucrul în grup și discuțiile cu persoane cu aceleași idei îi vor da un sentiment de unitate, forță, energie și sprijin reciproc.


Unui Suflet rătăcit

Care se află în prezent într-o situație de viață dificilă, se confruntă cu o boală, nu poate face față dependențelor...

Unui Suflet calator

Care cunoaște multă teorie, a citit deja multe cărți și a urmărit seminarii, dar are nevoie să lucreze cu sine la un nivel mai profund.

Practica vă va ajuta dacă:

- Dacă vă simțiți obosit(ă)

- Nu găsiți inspirație pentru lucruri noi

- Aveți o senzație de rău fără un motiv anume

- Vă treziți cu greutate

- Simțiți că sunteți epuizat(ă)

- Nu știți ce să faceți în continuare

- Simțiți că vi s-au tăiat aripile

- Nu vă puteți îndeplini dorințele

- Simțiți un colaps total al energiei

- Vă regăsiți fără resurse și fără inspirație

Acceptarea noii energii

Practică online de grup

Duminica, 29 Ianuarie 2023, ora 13:00

”Știința contemporană consider că există doar prezentul – viitorul nu există. Știința materialistă spune că ceea ce ne înconjoară reprezintă realitatea. Viitorul se formează din realitatea de acum și atât. Însă atunci este imposibil de explicat un fenomen simplu – clarviziunea.

Eu însumi, în momentul în care mă conectam la viziunea interioară, vedeam ce se va întâmpla cu un om. Atunci, dacă totul este haotic, cum este posibil să vezi viitorul? Acest lucru este imposibil. Cum pot fi prezise anumite nuanțe din viitor?

Eu am examinat deseori copiii și am văzut cum viitoarele evenimente se desfășoară în planul subtil, acele încercări pe care aceștia trebuie să le depășească – pierderi sau neplăceri, probleme în viața personală. Și ce este uimitor? La nivelul conștientului, nimeni nu bănuiește nimic, iar la nivel subconștient, noi reacționăm la viitor la fel ca și la prezent și, în mod corespunzător, putem fi agresivi sau depresivi. Cu alte cuvinte, poți să capeți probleme fără ca măcar să bănuiești acest lucru. Eu am ajuns la aceeași concluzie la care începe să ajungă acum știința modernă.

Viitorul este o realitate la fel ca și prezentul. Viitorul se unește cu prezentul, trece în prezent, se revarsă în prezent. Și, în acest caz, există un aspect foarte important care, practic, nu este studiat și luminat de nimeni. În ce mod viitorul interacționează cu prezentul?

De fapt, s-a dovedit că viitorul nu doar se revarsă lin în prezent – de exemplu, a fost un viitor, iar acum acesta a devenit prezent. Viitorul și prezentul sunt antagonice, sunt două contrarii care luptă una cu cealaltă și se revarsă una în cealaltă. Mai bine zis, prezentul formează într-o anumită măsură viitorul, iar viitorul formează prezentul.

Însă viitorul vine la noi și formează prezentul în plan subtil, în subconștient, iar în conștient are loc un proces contrar. Cu alte cuvinte, are loc o interacțiune dialectică a două fluxuri de timp

Ce legătură are acest lucru cu sănătatea unui om? O legătură foarte simplă. Viitorul este o structură complet nouă. Aceasta distruge prezentul. Ce înseamnă o distrugere? Distrugerea este, de regulă, o pierdere. Acest lucru este dureros. Acest lucru nu este mereu plăcut. De aceea, oricât ar fi de ciudat, chiar și acel viitor la care sperăm, când vine la noi, poate duce la niște schimbări, distrugeri, foarte serioase. Și în funcție de modul în care noi reacționăm la viitor, toate celelalte lucruri ni se vor întoarce.”

S.N. Lazarev

Care este scopul practicii?

În fiecare zi, S.N. Lazarev primește zeci de mesaje. Mulți oameni au nevoie de ajutor și sprijin serios pe calea dezvoltării.


Pentru a ne îmbunătăți cu adevărat viața, pentru a ne schimba atât în interior, cât și în exterior, este necesar să dedicăm timp dezvoltării noastre. Practica și aplicarea în viață a cunoștințelor dobândite sunt cele care asigură adevărata dezvoltare și adevăratul progres.


Serghei a dezvoltat mai multe tehnici de meditație pe cele mai importante și esențiale subiecte pentru o persoană. Cu ajutorul practicii de meditație, participanții vor fi capabili să pătrundă cu blândețe în lumea lor interioară, să-și calmeze mintea prin simpla ascultare a vocii din meditație, să se concentreze pe deplin asupra sentimentelor și senzațiilor lor și să treacă prin momentele necesare pentru a se întoarce din meditație deja într-o stare reînnoită.


Este important de reținut că cea mai eficientă practică este aceea în care oamenii se adună pentru a lucra în comun în anumite momente împreună cu S.N. Lazarev.


Regularitatea acestor practici îi va ajuta pe participanți, pas cu pas, să-și îmbunătățească starea interioară, să se umple de energie vitală și să-și atingă obiectivele.


- Practica va avea loc pe platforma scoala.lazarevsn.ro unde, la inscriere, este necesară crearea unui cont cu adresa de email corectă si o parolă pe care o alegeți dumneavoastra. Practica se poate accesa ulterior doar prin autentificarea in contul dumneavoastra de Scoala la

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Omul, prin matricea originală se poate vindeca pe el si iși poate vindeca viața sa precum și a urmașilor săi dacă reușește să îndeparteze blocajele, constrăngerile, programele din câmpul energetic.


Pentru aceasta, este necesar să învătăm să ne curățăm în mod conștient de energia negativă, de frică, de nemultumire, să ne relaxăm, să ne detașăm de agitația și de problemele zilnice și să ne umplem de energia iubirii și a bucuriei.

Cum se va desfașura practica?

Practica nu este interactivă, nu sunteți vazut(ă) sau auzit(ă) in timpul practicii și nu trebuie să faceți nimic decât să vă creați un mediu în care vă simțiți confortabil și să vă relaxați in timp ce urmăriți transmisia ”live” cu Sergey N. Lazarev.

Prin faptul că toți participanții se conectează în același moment la informația prezentată, se creează un flux energetic puternic comun ce ii unește.

S.N. Lazarev se conectează în același timp cu participanții la acest câmp comun care se formează, susținând-ul energetic si lucrând asupra acestuia.

Timp de aproximativ o oră și jumătate, toți participanții vor urmări transmisia ”live” in ziua de Duminică, 29 Ianuarie începând cu ora 13 fix.

Ulterior, practica este diponibilă 7 zile timp în care participanții sunt sfătuiți să repete ZILNIC practica pe toată perioada cât autorul susține energia. După cele 7 zile accesul pe platformă este retras lăsând posibilitatea participanților de a se obișnui cu noua energie și de a continua individual lucrul cu sine.

După practică.....:

- Energia interioară este stimulată

- Veți fi capabili să vă folosiți resursele

- Veți conștientiza care sunt adevăratele dumneavoastră nevoi

- Veși găsi impulsul de a face lucrurile

- Starea interioară se va armoniza

- Simțiți un sentiment de zbor

- Simțiți optimism

Cele mai dese întrebari:


Am plătit pentru practică, dar cand vreau să o accesez mă întoarce înapoi la pagina de cumpărare.

Înseamnă că ati intrat in Scoală dar NU ati intrat si in contul dumneavoastră si platforma nu vă recunoaste.

In acest caz, trebuie sa accesati sectiunea Intra in cont”.

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Când ar trebui să mă alătur practicii?

Transmisia va începe cu o oră înainte de practica propiu-zisă, astfel încât să puteți verifica accesul pe platforma si oferindu-vă ocazia de a va liniști mintea inainte de practică.

Am plătit pentru practică, dar nu am timp pentru ea. Voi putea să o văd mai târziu?

Da, puteți. O înregistrare a practicii este disponibilă online timp o săptămână.

Am plătit pentru practică, dar nu am primit pe e-mail un link de participare.

Nu se mai trimit link-uri pe email, Practica va avea loc pe platforma scoala.lazarevsn.ro unde, la înscriere, este necesară crearea unui cont cu adresa de email corectă si o parolă pe care o alegeți dumneavoastră. Practica se poate accesa ulterior doar prin autentificarea în contul dumneavoastra de Scoala la

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Am uitat parola si nu am buton de resetare.

Pe unele telefoane butonul ”Am uitat parola” nu este vizibil, este necesar sa intrati sa o schimbati de pe un calculator la aceeasi adresa a scolii https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

Este pentru prima dată când particip la o practică. Cum se va desfășura și cum mă pot pregăti pentru ea?

Cu cateva zile inainte de practica, asigurați-vă că puteti accesa practica, aceasta este disponibilă în contul dvs personal din Scoală la:

https://scoala.lazarevsn.ro/sign_in

In ziua de Duminica încercați să creați un mediu în care să vă simțiți confortabil și în care nimic nu vă va distrage atenția de la proces și accesati practica cu aprox 45 de minute înainte, adica in jurul orei 12.15. Daca la ora 13 practica nu incepe, este necesar doar sa dati un ”REFRESH” la pagina.

In cazul in care în timpul practicii simtiti o stare accentuata de somnolenta puteti inchide ochii insa nu inchideti practica! Continuati sa ascultati vocea lui SN Lazarev, chiar daca nu intelegeti limba rusa.

Repetati ulterior practica timp de 7 zile consecutive cel putin o data pe zi.

La cât timp după ce practica a fost online poate fi revăzută?

Practica poate fi reluată la aproximativ 1 ora după ce ”live”-ul s-a incheiat. Avem nevoie de timp pentru a converti înregistrarea.

Acceptarea noii energii

Practică online de grup

Duminica, 29 Ianuarie 2023, ora 13:00

”..........și eu am înțeles că această stare este cel mai important medicament pentru destin și pentru sănătate.

Cu alte cuvinte, noi trebuie să trăim în două logici. Noi trebuie să acceptăm în mod absolut logica Divină - în suflet trebuie să existe iubire, acceptare, înțelegerea faptului că orice se face, se face spre binele sufletului, iar la exterior noi trebuie să trăim după logica umană. Dacă există logica Divină, atunci logica umană va înceta să fie crudă. Logica jignirii, a supărării, a urei se va transforma în logica educației și a schimbării. Adică în momentul în care noi vedem niște probleme, noi putem să ne împotrivim și să facem ceva la nivel exterior, la nivel fizic. Însă, de cele mai multe ori nivelul fizic nu este eficient.

Planurile subtile - nivelul spiritual oferă un efect mai mare.

Dar cel mai mare efect îl oferă schimbarea sufletului pentru că la nivel de suflet noi putem schimba lumea Sufletul se atinge de acele planuri în care este reglat tot cursul evenimentelor.

De aceea, capacitatea de a ne schimba la interior, de a învăța să iubim și, în același timp să acționăm în mod activ - să ne îndeplinim propriile dorințe, constituie calea corectă.”

SN Lazarev

DE CE ȚINE SERGEY NICOLAEVICH

practicile online de grup?


În fiecare zi, S.N. Lazarev primește scrisori din întreaga lume cu cereri disperate de ajutor. Întrucât autorului îi este imposibil să răspundă tuturor solicitărilor, a creat un sistem unic de lucru cu oamenii, în regim online.


"Uneori ne confruntam cu o lipsă de înțelegere a legilor divine sau nu avem energia necesară pentru a ne schimba la interior.


Practicile online susținute de SN Lazarev vin ca un ajutor energetic primit de la distanță de la unul dintre cei mai apreciați parapsihologi din lume."

„A fost ceva netrăit pâna acum...parcă între Cer și suflet a fost o legătură directă, fară intermediari, de înteles a iubirii...ceva unic, toate golurile sufletești s-au umplut și vreau să mențin starea permanent...radiez...ceea ce vă doresc si vouă... mă aștept la reacții din exterior...dar acum știu cum sa le accept / primesc...cred ca știu...la asta trebuie sa lucrăm intens...să menținem starea asta inălțatoare... Eu vă multumesc... cred că faptul ca suntem toți în aceeași intenție contează mult...!”


— Alina, participant practică online

Extras practică online de grup susținută de Sergey N. Lazarev


Acceptarea noii energii

Practică online de grup

Duminica, 29 Ianuarie 2023, ora 13:00

CINE ESTE

Sergey Nicolaevich Lazarev


S.N. Lazarev este cunoscut de milioane de oameni din intreaga lume ca autor al unor serii de cărți - „Diagnosticarea Karmei”, „Omul viitorului”, „Experiența supraviețuirii”, în total 40 titluri publicate și traduse în 16 limbi. În opera lui realizează o sinteza a științei și religiei, a pedagogiei, psihologiei și medicinei. Cercetările sale permit înțelegerea semnificației cărților sacre precum Biblia, Coranul, Tora și Bhagavad Gita.

SN Lazarev a reușit să urmărească relația cauză-efect dintre viziunea asupra lumii a unei persoane și evenimentele care au loc cu el, cu starea și viitorul său fizic și mental.

Cercetările lui Sergey Nikolaevici Lazarev în domeniul studiului legilor existenței sunt unice în întreaga lume, neavând analog în istoria omenirii. Reputația lui a depășit de peste 20 de ani granițele tării de origine, devenind un adevărat fenomen în viață al Rusiei.

Reputația lui s-a extins o dată cu numărul impresionant de vindecări spontane pe care le-au experimentat pacienții și cititorii lui (boli incurabile, cancere în faze terminale, scleroza în plăci, schizofrenii, etc.) precum și ca urmare a peste 1 000 000 de mărturii ale oamenilor care își rezolvaseră în mod uimitor situații tragice de viață în urma cărților citite sau a participării la seminarii.


Peste 5000 de participanți

în România la edițiile trecute


Milioane de cititori și participanți la sesiunile cu Sergey Lazarev din întreaga lume au mărturisit că cel mai simplu contact cu informația autorului (prin intermediul cărților, seminariilor sau a practicilor ghidate) a produs constientizari surprinzatoare in legatura cu cauza problemei cu care se confruntau. De multe ori, doar simpla conștientizare a adus îmbunătățiri substanțiale și i-a ajutat în rezolvarea celor mai grave probleme.

Cristina

„Am participat si la prima meditatie organizata, dar aceasta a fost minunata! Am simtit o bucurie si o pace interioara divina! Va multumesc din suflet tuturor celor care ati facut posibil, prin eforturi mari, ca noi astazi sa participam la o astfel de experienta! Si multumesc din suflet SN Lazarev ca existati! ”


Doina

„Dacă aș putea exprima în cuvinte valurile de iubire care mă cuprind în timpul meditațiilor ghidate de SN Lazarev si felul în care mă fac să mă simt și să văd viața, să o accept… dar, din păcate nu pot exprima, acest lucru poate fi trăit doar de participanții la practică. Dar pot spune că este absolut minunat, înălțător și recomand tuturor cu cea mai mare căldură!!❤”

Tatiana

„La nivel de corp și minte ( exterior) este ușor de redat in cuvinte , dar la nivel de suflet , eu nu găsesc cuvinte , sunt obișnuita cu meditatiile dar acum e o senzație noua. Sper sa reușesc sa o înțeleg . Pace și armonie💟”

Gabriela

”Recunostința și iubire pt această meditație ❤🙏....am avut așa o stare minunată, plină de iubire infinită și recunostința pentru tot Universul și pentru toate ființele ❤multumesc, multumesc, multumesc ❤🙏


Georgiana

”Eu am făcut meditația și pot spune că...pe lângă faptul ca te duce într-o stare de relaxare extraordinară și vindecare.....ajută foarte mult!!!”

Simona

„A fost DIVIN, simt ca plutesc . Multumesc cu recunostiinta pentru acest dar si pentru munca depusa.”

Dragi cititori!

Numarul celor care vor să se schimbe cu adevărat crește, acest lucru mă bucură mult!


„Încă din primele cărți, cu 25 de ani în urmă, spuneam că în anul 2020 va fi o energie nouă și că vor începe schimbări serioase. Acestea au început după anul 2012, însă schimbările importante și cele de dimensiuni mari încep chiar acum.

Este necesar ca oamenii să înceapă să se schimbe. Dacă un om nu dorește să se schimbe, cum este el ajutat? El este ajutat prin epidemii, cataclisme, cutremure... Din această cauză este important să înțelegem cum să ne comportăm corect.

Cu cât suntem mai armonioși, cu cât există mai multă iubire în suflet cu atât de adaptăm la lumea din jur cu atât noi putem să supraviețuim. Este foarte important să fim flexibili, să fim blânzi și pregătiți pentru schimbare și dezvoltare.

Pentru a ne schimba și a ne adapta la lumea din jur avem nevoie de energie. De unde luăm această energie? Principala energie vitală noi nu o primim prin mâncare, ci prin sufletele noastre. Această energie pătrunde în sufletul nostru atunci când există iubire în suflet.

De ce? Pentru ca Cel de Sus este sursa energiei. Dumnezeu este iubire și, cu cât există mai multă iubire în sufletul nostru cu atât suntem mai înclinați spre iubire, blândețe, milă, compasiune, cu atât mai mult apare energia în sufletul nostru. 

Această energie ne oferă viitorul și permite urmașilor noștri să supraviețuiască și nouă ne păstrează sănătatea. Așteptăm cu bucurie momentul practicii, lucrul în comun va uni câmpurile energetice și va spori șansele participanților de a simți mai intens noua energie.”

- Autorul Serghey N Lazarev